Руски Су-34 унищожиха командни пунктове на ИДИЛ

Изтребители-бомбардировачи Су-34 от руските Въздушнокосмически сили (ВКС) унищожиха командни пунктове на "Ислямска държава" в три сирийски провинции.

Обратно в новината

Коментари - Руски Су-34 унищожиха командни пунктове на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия индианци от Америка, повече от година и половина бомбардираха и се бориха срещу ИД. Защо до сега не унищожиха тези командни пунктове и бази на ислямистите. Какво чакаха?

Те са "умерени" не може да ги удряш! Хамерика финансира и подържа сохупътна операция срещу ИД в нея 5 (ПЕТ) бойци се сражават срещу ИД тъйче хамерика се "бори" с ИД!

Само дето ИДИЛ не знае за новинит е по канал первий...

Хората отдавна си прибраха царевицата,а Вие продължавате,да показвате кукурузника от снимката!

Вече цял свят е срещу Путлер. Пее си лебедовата песничка. Забие ли се в това блато, повтори ли си афганистанската аферка...пиши го аут!

Още дълго има да го оплаваш, като некоя професионална оплаквачка. А не си ли мислил, че след Путин може да дойде некой много по-хард. Путин е вежлив и възпитан човек, но ястреби има и в Русия! Тогава ще лееш сълзи с кофи!

Сирия- новата Корея. Русия нагази и спаси Башар Асад. Със самолети само спасява режима, но ситуацията е пат. ИДИЛ изчезват но опозиция и режим ще разделят Сирия.

Въъх далаверата се разваля -колоните с краден нефт ще вземат да намалеят,заквичаха хиените от Турция,Исраел и сащ.ох,че сладко е краденото,ефтиноо,шекер.шекер.Май се напълниха болниците с ранени джидахисти,които без пари се лекуват в туркиа???Скоро ще има парад с пленени чалми в Дамаск и те всичко ще си кажат:и кой им дава пари и кой прави далавера с тях.идва часът на истината.

ти мани петрола ами кат се върне в европа тоя легион и оланд ще ходи на кончита под полата!

точно тия ривът дето им изкупуват по тънка лайсна петрола -май им секва бизнеса

умерена опозиция. Ето ви един пример: Да речем Българите възстават против Бойко. ГЕРБ скачат да бранят вожда си. ДПС обявяват независима турска република. Рубладжиите го играят наемници на чужда сила - россия. Българите ще са това което наричаме умерена опозиция Същото е в Сирия - хранениците на режима, бранят Башар. Сирриците не го искат (поне 90%). А ИДИЛ си прави халифат. Наемниците се бият за който им плати - саудите да речем

Интересно как ви намира Америка за българия от тъпи по-тъпи. Умерена опозиция отдавна няма. Като си умерен правиш партия и участваш на избори, ако законите не са демократични увличаш масите, те притискат правителството и се провеждат реформи. Така или иначи ако народа те подкрепя получаваш своето по нормален начин. Няма арабска (американска) пролет, няма измислени химически атаки и какви ли не американо-западняшки свинщини, които станаха причина да загинат милиони хора по света.

само дето ИДИЛ не знаят за тез рушки успехи...къде са потвържденията от независими източници, че тез новини са взети направо от канал тервйи

Явно знаят , щото вчера заплашиха да сринат Василий Блаженни ;) А къде са доказателствата за невинните жертви от независими източници ? Забавно е как показахте истинското си лице и застанахте зад ислямистите. Крайно време беше .

Е ми къде е слугинската агенция Ройтерс, да потвърди независимо, че докато американците и западняците "бомбиха" ИД с контейнери оръжие, муниции и техвика за водене на война срещу Сирийското и Иракското правителство, сега бомбите са от малко по-друго естество.

краят му се вижда на 7 XI опят ПРАЗДНИКОМ

Ще се работи 3-4 месеца по главорезите. Операцията вероятно ще има три етапа.

И единот етапите ще бъде погребението на Путин.Което е за предпочитане пред погребението на Русия.

Е той нали вече умря, ти забрави ли???

унищожили са на мароко салама с оръжия за конвенционална не можеш да се пречиш в гражданска война война пореден гаф на кремъл колкото и на мурзилките да не им харесва

Пореден усер на експерт самозванико.!. Много ЗЛОБА се лее, ама не всички са прости "експерти" има и хора -който виждат релно кво е положението и могат да мислят !!! Па ти моеш да се кезаш колкото щеш, никого НЯМА да учудиш с тъпнящината си.!.хе..хе

гледох видеа снимани при бомбандировки снимани от чалми то само алах акбар че чуваше:) Кат падаха бомбите ония се посираха.

Лъжи,лъжи и пак,лъжи! Да претворим лъжите е в по големи,лъжи!

На путопропагандата измислиците.Демек на баба ти пизуля.Не знам какво означава ама ми звучи смешно и подигравателно((-:

Много е лесно да се познае кого атакуват руснаците..... Досега няма оплаквания от ИДИЛ заради руски набези. Има оплаквания на други опозиционни фракции, че са атакувани от руските самолети... Не е толкова сложно да си направите изводи....

Изводите са ясни, гарван гарвану око не вади! Е, случайно по грешка може и да ударят някой братски ИДИЛ ец, но основната цел е оставането на братски Асад на власт.

Тия се осраха тотално, създадоха хаос и разруха, а сега лаят срещу достойна Русия, помияри

Много "достойно" е да подържаш престъпници,като Асад!...

Пич, САЩ създаде терористите, финансира ги, въоражава ги, купува на безценица петрола им, и ги раздели на дружинки за да може да прилага двойния си стандарт, прогледни моля те, стига промивки

оплаквания?

Не съм чул идилци да се оплакват от руските набези....но останалите опозиционни групировки със сигурност са засегнати

ми слишай и гледай независимите информационни агенции и ще чуеш, стига грантови приказки, плииизз

Що, за последно кога са ти се обаждали от ИДИЛ?

А потвърждение от независими източници защо няма....знаем как се фабрикуват новините в Россия по поръчка на гасударя ....

Мирише на нови санкции срещу кочината след, като стана ясно,че избиват наред цивилни под прикриеитето на някакви измислени цели на ИДИЛ...в тез провинции ИДИЛ няма , ушанките

от зачтие на живот от две клетки до създаване на човешко същество по Образ и подобие Минава известно време на Възпитание. Аз не съм ви перверзната английска педофилия, която иска да е майка и баща едновременно. Аз моите деца ги Заченах, но и Изградих да бъдат Хора, което е най-Трудното след първите седем дена труд. можете да ми Вярвате, че това е точно Така! хахахаааа...

Един приятелски съвет : " НАМАЛИ МАЛКО ХАПЧЕТАТА ПИЧ... ДЕЙСТВАТ ТИ МНОГО ЗЛЕ .. НА РЪБА СИ !" И повярвай ми , личи ти от километър , че наистина си мнооого зле !!!

Не са хапчета, а водка. Много, мнооого водка!!!

Колко от вас ей тъй -не на празник са поставили цветя на Апостола или Ботев-никой,защото се загуби българската памет.Ходите за риба,на лов-а колко от вас са рязали лозе,копали градини.О неразумний юроде-градско чедо безчуствено.И аз живея в София,богат съм но всяка събота копая градината., водя децата си и им показвам нагледно българската история.

дпс е не ход, внимавайте! сега ще ви принудят да приемете още няколко гавазина без паспорти в храма на обречените... хахахаха... обаче, лафът Господ е Българин ме кефи! е, ако беха казали, че Господ е ШОП -цена нема! хахахахааа

И защо се мъчиш да ни внушиш чувство за вина?По стар кгб-ишки обичай?И на коя история ги учиш твоите деца?На руската.Да растат с комплекси и чувство за малоценност,че видите ли България е била подтискана пет века, а другите народи като руския просперирали(пази боже).И да се боготворят руснаците,а да се демонизират турците,че и европейците и американците. Може и по друг начин да възпитаваш децата си,но да се изпъкваш важно и да укоряваш другите като им внушаваш чуство на вина е просташко.(меко казано)

снайпер. бро, ко стана, изчерпа ли се?

Лягам си бро, утре съм за риба.

МАНГУСТО

Какво съвпадение, къде по-точно. Аз също ще метна някоя пръчка.

Всяка вечер ви чета и все едно и също нещо си мисля.За да сте в този форум значи сте хора най-малко с добро образование.Карате се ,говорите цинизми на хляб на мястото,вулгарност-твоето име е българин.Не прочетох един от вас да помисли за Майка България-САЩ и Русия няма домилеят за моята родина-бедна е тя и изстискана а децата и вместо да се обединят се карат .

Да но ще ти го изкрещя ..мразя не народа на Америка а банкерите

Искам да обичате България! Не да се изпъчвате на празници със знамена и костюми , а просто да ви е мила българската земя.

А 'наште' ? (, кеф Ви 'банкери'...'елит'..бизнеснезнамквиси)

риск да се затъне има винаги. но който се страхува от мечки не ходи в гората. да не ходя в гората ме призоваваха и манипулаторите на медиите, но аз поех риска и "затънах"... хахахаха... руснаците имат изострено чувство за добро и зло, докато сами не се превърнат в диктатори, както е с всички. но на руснаците аз имам повече доверие от всички други, въпреки, че аз лично имам най-големите права да ги мразя, след като национализираха имотите на дедите ми, на големи парични стойности, на които аз плюя, защото в края на краищата аз цена онова, което съм Създал, а не разрушил със собствените си ръце, било то и за кратко Време... хахахахаааа...

Знаете ли-отчайвам се,виждах до скоро светлина в тунела,че България ще отлепи дъното.Обнадежди ме и се възхитих на нашия министър-предс.Б.Борисов,че тропна по масата и показа характер и защити бълг-те интереси.Вярвам,че Меркел ще уважи исканията му.

Последно Боце няма ли да дава България на концесия.

За времето от началото на руските въздушни удари до момента, могат да се направят някалко основни извода : 1. Руснаците разполагат с много точна и достатъчна информация за нанасяне на удари. 2. Въздушните удари са много интензивни, прецизни и мощни и се извършват с различен клас самолети в зависимост от целта. 3. След първия удар вече никой от говорителите на терористите и техните поддръжници не говори за жертви от гражданското население. Трябва да се посочи, че и никоя медия до сега не е показала кадри с такива жертви. 4. От поведението на САЩ и Ко може да се съди, че нивото на руските ВВС и обслужващите ги подразделения , опериращи в Сирия е огромна изненада за тях. Очевидно между Русия в Афганистан и Русия в Сирия има огромна разлика. 5. До сега няма сведения нито от руска страна , нито от независими источници за голям брой унищожени джехадисти. Какво всъщност удрят руснаците и защо е този силен писък от страните поддържащи различните терористични образования в Сирия. 6. Освен другото, действията на руската бойна авиация в Сирия ,са ограмна реклама за руското оръжие.

Кво е тва "руско оръжие?" Като на Сайдера пищова ли е?

МАНГУСТО

Бро, нервите нещо ти изневериха, кофти положение.За старанието ти пинокио обеща да ти даде още 5 цента.

Не зная . Трябва да питаш групата на Шаро която е излязла с декларация срещу използването на руско оръжие в Сирия. А може би е най-добре да питаш Обонго? Той тази вечер ще държи реч пред международната общност за силата на руското оръжие .

Това е АК, който не е направен в България.

Не разбрах, кое е по-добро - а) Путин б) Су-35 в) матраците Дормео Това путиноидите от БСП-Атака сте утайката на утайките, нали си знаете.

Аз, ще ти препоръчам матраците Дормео. Те са меки и когато един Су 35 ти пусне една бомбичка , матрака ще омекоти удара.

Що американска апаратура е дала фира...

Когато някой се води от емоция е загубил битката предварително-важни са фактите.Цяла година САЩ обстрелват ИД и резултат няма.Изводите са три предполагаеми. 1.САЩ са неспособни да водят действия със скрития противник ИД. 2.Възможно е САЩ самите те да са създали ИД и да пазят "рожбата си". 3.Най-вероятната причина-дестабилизация на Близкия Изток и възможност на САЩ да се намесват там по всяко време ,поради петрола. 4.Най-важната причина-чрез хаоса и бежанците насочени към Западна Европа да дестабилизират своите европейски икономически конкуренти и да не се намесват те в битката за петрола.

Аз съм СИГУРЕН, че Путин В.В. е създател на всичко във вселената!

Само така пуцане и е.. бне и ниско стргане на краварите. Тая мома не е от нащо село.

желязото се кове, докато е горещо, както си подхванал екстремистите, минавай към умерената опозиция и свършвай с широката коалиция

Харесва ми!!:))))$$$$$$

сещай се обонго !

БОЯТ НАСТАНА! Руските Т-90 в Сирия попиляха американските Ейбрамси на Ислямска държава SekiraBG септември 18, 2015 Сирийската армия и руските военни на територията на Сирия са изтласкали джихадистите от Ислямска държава от важна стратегическа територия за сирийското правителство, в Южна Сирия. В боя са се включили доставените преди 2 седмици за сирийската армия, руски танкове T-90, които скоро ще бъдат изкарани от въоръжение и тяхното място ще бъде заето от най-новият руски танк Армата. В боят срещу джихадистите руските военни има най-голям принос затова сирийската армия да вземе контрол и да изблъска джихадистите. От Сирийския център за наблюдение на човешките права обявиха, че руските танкове танкове Т-90 без никакъв проблем са унищожили американските Ейбрамси. В боят Ислямска държава е загубила над 260 бойци, 9 танка М1 Ейбрамс и още бронирана техника, коментират още от сирийския център за наблюдение на човешки права.

Логично, правени са от капачки на кока кола.С айфоните ко стана, работят ли още?

може много скоро при нас да се появи ново ,,нпо,,??? ,, център за наблюдение на американските танкове и техните права,,-с председател и менанджер ??? ,,асенчо,,!!!

путин убива надеждите ни за свобода от енергийно робство. знаеш ли колко богати ще станат българските фирми ако има доставки на газ не само от русия. колко пъти. кат са сащите. идиот си или предател купен. най убавото за путина е България да е добре. ма кат е живел е кат мазохист ний, и руснаците ко сма криви.....? писах вече, мота се кат одисей в израелското средно море....

одма с ятачката си меркел.. нема меркел, нема путин. любовта винаги е глупава. а на дърти години е просто отврат.

Наздраве!

Действията на Русия щели да предизвикат "ескалация на екстремизма и радикализацията в района"??? А колко повече да ескалира? Бият се на поразия повече от 40 групировки, колят, бесят, разрушават градове!!! Какво означава да ескалира повече от това?

много резонен въпрос към турция и САЩ Ама няма да ти отговорят. Щото това е само пропагандна новина за пред хората.

Руснаците рядко удрят и много много не се хвалят с това , но ударят ли лошо става за противника! Всъщност руската нация се е наводила на войни и е преживяла много , затова за тях войната не е нещо неясно !

Турция, САЩ, Германия, Великобритания, Франция, Катар и Саудитска Арабия призоваха Русия да прекрати нападенията.КАК Я ПОДКАРАХТЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ВДИГНЕ БЯЛОТО ЗНАМЕ Я ВИЖТЕ ХАМЕРИКАНЦИТЕ БОМБАНДИРАТ АМА ПО МАЛКО БЯГАЩ ИДИЛЕЦ КОЛА КОЯТО НЕ ИМ ХАРЕСВА .а ВИЕ КВО ПРАЙТЕ БЕ ЩЕ ТРЯБВА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА ДИГАТ БЯЛОТО ЗНАМЕ ВМЕСТО ТЯХ.

Турция, САЩ, Германия, Великобритания, Франция, Катар и Саудитска Арабия призоваха Русия да прекрати нападенията... ЕТО ГО СПИСЪКА НА ТЕЗИ, дето подкрепят джихадистите.

Не четеш правилно!!! Те настояват руснаците да се съсредоточат само срещу ИД а не да си хвърлят бомбите по градове в които няма присъствие на ИД и да трепят деца !!!

Янките си пазят животеца, а руснаците за тях нищо не значи. И какво то много трудно да ударш ислямса държава. САЩ не ги удряше, защото им продаваха нефт на безценица от ислямска държава. Не мога да разбера супермодерната техника на янките да не може да ги удари.

купуваме евтино, но цената е над 2 лева - къде е разликата- къде са паричките...чичо скруч ?

питай Боката Борисов- той знае защо в бг-то бензинът е НАЙ--ВИСОК. Купуваме от made in rusian.

Янките си пазят животеца, а руснаците за тях нищо не значи.

В Афганистан чий самолет свалиха талибаните?

НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ КЕНИЯ

Цялата работа е някаква огромна 'шашма' - толкова големи армии по света, Русия, САЩ, Франция, Англия - а някакви боси чалмалии не могат да победят, айде бе... Те за 1 ден смачкаха Югославия и Ирак, за 2 месеца ги превзеха ОТ-ДО, а тези ги разиграват години наред. Просто нямат полза да разрешът нещата, т.е. имат полза нещата да са в мъгла, както 'сомалийските пирати' , в 21 век някакви с Калашници и гумени лодки превземат кораби ама там всичко е за застраховките - а работата с ИД за петрола.

Вечерна сводка: Руските изтребители изпепелиха военен завод на "Ислямска държава" (ВИДЕО) В замаскираните цеховете джихадистите произвеждали фугаси и други взривни устройства Публикувано: 2 окт. 2015, 21:46 Обновено: 2 окт. 2015, 21:46

Официално се твърди, че ИД контролира 82% от територията на Сирия, а правителствените войски едва 18%!За останалия миш-маш от полувоенни образувания не се посочва процент, вероятно държат по някоя плевня или обор!Тогава когато руснаците пуцат, вероятността да уцелят ИД е все пак 82%, нали? А това във военното дело е висок процент, какво толкова скимтят западняците?

по принцип е така но е факт че никой от запада не иска да умира в бой с тия изроди и путин се намести там като на изоставен район и западаразчита двете злини да се анихилират както навремете сталин анихилира хитлер

терминът анихилира значи "взаимно изчезване". "сталин не анихилира хитлер", а го унищожи. А Стали нси остана жив и здрав и даже си увеличи империята.

човека една дума научил, а ти взе че го затапи!

Сталин анихилира и 20 ;илиона обикновенни руски граждани ама тва тъпата ти тиква не го разбира

Попрочетете нещо глупаци. Анихилирането е съвсем друго, на атомно и ядрено ниво е. Ограмотете се малко, когато се опитвате да се правите на умни.

абе какво се правиш на умен, бре. Човекът правилно с еизказва в преносен смисъл. Едните прости- та убиждат човека, а ти пък не виждаш по-далеч от носът си. Анхилация- ПРОСТ физичен термин, означава, че две елементарни частици с противоположни заряди и от един тип се сблъскват и се унищожават, акто при това се отделя енергия. Ама че работа.....един прост термин - спорове....