Русия ще използва ядрено оръжие при нападение

Русия си запазва правото да използва ядрено оръжие в отговор на нападение с конвенционално, даде да се разбере вицепремиерът Дмитрий Рогозин, цитиран от Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще използва ядрено оръжие при нападение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Съединените щати разработват оръжия, които ще могат да поразят всяка цел на планетата до един час със свръхголяма точност." "Разработват" не значи имат. И лекарство от старост навсякъде се разработва и какво? И бутончетото си има в куфарчетото...

Кой иска да ги напада тия мърши. Завладяли са 1/5 от сушата, от които в 9/10 няма руснаци и навсякъде е мизерия и сълзи , обаче се правят на жертви. Да жертви са но на самите себе си , все едно да страдам за орките.

Колко пъти си кръстосвал тази суша, бе, евреино??

jizast

Е, кой се съмнява в алкашката агресивност. Ние знаем, че могат да натворят много простотии, не могат да ну учудят с ядрени нападения. Някаква нова простотия трябва да измислят за да ни шашнат.

Ти си ошашкан по рождение ...

Ти въобще знаеш ли значението на думата алкаш?

Едва ли има някой, който би се усъмнил в истинността на думите на Дмитрий Рагозин. Той е един от четиримата руснаци, които имат достъп до руското ядрено куфарче. А хамериканците направо си знаят, че това е самата истина. Няма да има прошка.... Прочетете биографията и вижте същността и битността на руския вицепремиер. Той е един от най-приближените високопоставени служители на Путин. Негово второ ,,аз" ...

иречек и останалите турски русофоби да замият задници и да хвастат за анадола *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Русия никой няма да я напада по този начин а ще бъде превзета бавно и полека от китайците което действие е почнало и няма връщане назад! самите руснаци като процент в Русия стават все по малко и по малко благодарение на унищожаването на най кадърните и умни прослойки в руското общество чрез репресиите при болшевиките и тяхната простотия!От велика страна Русия я превърнаха в суровинен придатък на Китай и запада!Жалко!!!

Това е вярно за 90-те години на 20 век. Днес сме 2013г 21 век и нещата вече не стоят так откакто Путие пое властта в Русия. Осъвремени си статистическата информация и направи нов анализ. Успех колега!

Яко тъпанарски коментари...В крайна сметка уважаеми съфорумци,новината могат да я разберат ограничено количество хора тук.Преди да стигнете това ниво Ви е необходима лееека подготовка по геополитика,история,дипломация и въобще - обща култура.Така ,че както казват на запад от Рая -Не се напиняйте излишно:) Няма как да ви стигне капацитетът.

Диваци.

Тия в кой век живеят?!

Та значи, ако на Червения плщад пак кацне шпертплатов самолет - агресор, Русия ше отвърне с атомна бомба ли?

Да, точно в твоето легло

Ало ! И двете страни в спора !Технологичното превъзходство на някоя страна какво основание й дава да не разрешава други страни да я достигнат ? Визирам страните , които се стремят да развиват ядрени технологии и оръжия . Когато и двете страни са равностойни , диалогът е равноправен ! Обратното е изнудване . По света е пълно с примери за преговори между свръхсилите и по-малките . Така е в природата , така е и в човешкия свят. Всеки се стреми да компенсира недостатъците си чрез друго качество. Забелязвате ли , че ядрените сили държат на монопола си и не искат друг да влиза в тяхната орбита ? И ние сме длъжни да вярваме в тяхната добра дума ! В частност , американците и руснаците , практически прилагат златната мафиотска мисъл , че с пистолет и добра дума се постига повече , отколкото с добра дума . Малките , за да не бъдем изнудвани, трябва да мислим как технически да покажем на големите , че имаме зъби . Изходите са два : развиваш собствен икономически и военен потенциал или ближеш , където ти покажат !

И срещу кого ще го използва, срещу чеченците ли ? Путин добре знае че ако в близките години Украйна се откопчи от Русия. Това ще означава бъдещ разпад на собствената му империя на злото. Руските боклуци по добре знаят от мен че ако използват ядрено оръжие срещу западният свят, САЩ имат капацитет да отговорят и Русия просто няма да я има!! Русия знае че не може да използва ядрено оръжие и то много добре но плаши с него. Тъй като е една все по долна и пропадаща държава потънала в бедност мизерия, военният парк е стар и единственото с което разполага са ядрените бойни глави. Надявам се света да притисне чисто икономически Русия и в близките години да видим нейният разпад. Да види краха на червената тиранична путкинска власт!!!!!!!!111

Нещо не си в час ! Известно ли ти е , че няма непробиваема ядрена защита ? Единият , ако почне , и другия отива ! Знае се , че през "щита" ще преминат минимум 2-3 % от средствата , което е достатъчно за тотално разрушение и заразяване . И руснаци и американци имат по 2-3 000 бойни заряда. Направи сметка колко ще преминат. Говореше се през 70-те , че на преговорите за ядрено разоръжаване , американците се похвалили ,че имат средства да унищожат руснаците 80 пъти , а руснаците отговорили " а ние вас само един път !"

Грешиш малко.Всъщност "щита" според договора за "Ограничение на системите за противоракетна отбрана" от 1972 година...предствлява по максимум две области за всяка от страните ,които имат такава т.е. САЩ и тогавашния СССР.За САЩ това са силозите в Калифорния ,за СССР -Москва.Т.е. защитата е практически нулева при евентуална ядрена война.Защото дори действащите системи могат да предодвратят единични удари ,но са безсилни срещу масирани такива.

Русия има страшно много ресурси. Тя няма необходимост да напада никого. Виж да нападнат нея е сън за мнозина. Това и дава едно кардинално предимство: Русия може да си позволи да унищожи географски противника си, просто неговите земи да изчезнат от глобуса. Нейните противници не могат да постъпят така с нея, на тях им трябва руската територия и тя дя е използваема, на нея да може да се живее. Иначе няма как да се добият природните и богатства.

да видим сега,русия само заплашва ама вижте америка:избила 7 милиона витнамци и все още има отровен газ над витнам.хвърлила две атомни бомби над япония и убила сума народ и все още там трева не поникне.убила сума народ иракчани.10 години до сега грабят дрогата от афганестан и тровят този свят с нея.създаде мюсюлмански държави насред европа за има вечно напрежение.благодарение на амрикански учени вече има болест се казва спин и милиони умряха от това и какво ли не мога да броя..а сега какво русия заплашвала.голяма работа.

когато Иисус говорил за завършека на света ,тогава го питали и кога ще бъде всичко това?тои казал:ще има много мор и глад и болести по света ,ще застанат нация срещу нация и народ срещу народ.брат ще убива брат си рще има много войни........и т.н.този свят вече е прекалено дяволски и крайно време вече да стане нещо .

Нормално ли е азиатски болшевикистан, едно икономическо джудже да заплашва световния мир ? Това е все едно кварталният гамен да определя дневния ред на нормалните хора ???

ПО ВРЕМЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО Е ИМАЛО И БЪЛГАРИ КОИТО СА ДАВАЛИ НАРОЧНО ДЪЩЕРИТЕ СИ ДА СЕ ОЖЕНЯТ ЗА БОГАТИ ТУРЦИ, БАЙ ИБРИКИЧЕК :))))

pmotikov@abv.bg

Детройтче, ти не нанкаш ли, човече ??? Май 2014 съм във WDC, може пак да скокна до Ниагара. Видя ли ми снимката ? Край Балтимор зареждам бензин на път от NY за Ки Уест, 2010г.

pmotikov@abv.bg

А за твоя коментар, по турско робство, моите предци българи, са били заможни хора в Сяръ, Сяръско и Горноджумайско. Поради мръсотиите на гърчоляшката администрация, още не мога да възстановя имотите в Сяръ, на които имам право, тъй като Баба ми е отказала да бъде компенсирана в България по спогодбата Моллов - Кафандарис !!!

Чета Ви внимателно на ренесансовия принцип, че човек трябва да направи всичко, за да чуе чуждото мнение, дори да не е съгласен с него. А за много неща и съм съгласен. Но сега две ремарки: По отношение на "кварталния гамен". Мисля, че оценката на един народ, който е да е той, е по- сложен механизъм - не само по чудовищните грешки от неговите водачи (коитоне са и руснаци) спрямо други и него самия, но и по неговата културна история, други приноси и т. н. (за жалост бързам, но Вие ме разбирате...). И второ - дали под по-рафинирана и перфидна форма тайните общества не прилагат експеримента с Русия на други места и по-конкретно САЩ не вървят ли към превръщането си в най - новата и мощна маскирана болшевишка държава?

pmotikov@abv.bg

Благодаря, интересна тема и заслужава сериозна дискусия ! Да я направим в Нета, но не прибързано, на прима виста.

Вярата и надеждата на българина към Русия Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

от любофф.

Ти си тежко болен. И понеже заболяването ти е такова, че не си го признаваш, трябва да те лекуват принудително.

този сигурно за майка си не твърди, че е негова плът, но за руснаците... Повръща ми се от комуноиди.

Щом ''извадихме'' ядреното оръжие на масата, значи страха е по-голям от всякога. Само страхлив и притиснат до стената противник, може да каже такива думи в този момент. Русия явно усеща, че ще бъда заличена съвсем скоро. Не физически разбира се, а икономически .

Он добавил, что в 2013 году в рамках перевооружения армии и флота Вооруженные силы получили 56 самолетов, 122 вертолета, 260 танков, 112 боевых машин пехоты, 279 бронетранспортеров, 6шесть кораблей и катеров, одну подводную лодку, 24 зенитных ракетно-пушечных комплекса "Панцирь-С", два полковых комплекта системы С-400. Завершаются испытания ракетной подводной лодки стратегического назначения "Александр Невский".

не са си подложили на иСпитание, а той им изневерява доста.

Русия е натикана в Сибир , руснаците трепврят от страх. Китай ще ви смачка , не запада, да го знаете руски империалисти. Китай ще ви заличи, нищо, че сега уж ви е приятел.

Мравката от Булгаристана веднъж срещнала една Руска Мечка и и казава - Мецо, я седни върху тая филийка! Мечката седнала, а мравката казала: - Я сега си сложи и тая филийка на главата! Баба Меца си сложил втората филийка на главата. Мравката се отдалечила и сладко примляснала: - Ех, че хубав сандвич си направих...

Нормално за държава избила интелигенцията си през 1917!

Абе Петьо I, а ти защо не смилаш с главата си, че преди това американците са разработили стратегия за глобален военен удар. Ти загряваш ли какво значи глобален. Това значи, че и върху твоята тиква може да падне нещо американско, не нарочно. Както и в Афганистан избиха цели сватби по погрешка.

pmotikov@abv.bg

Справедливата борба не може без случайни жертви.

Да? Напиши в Гуглата "ракета Сатана". Очаква те неприятна изненада.

Типично за съветските идиоти изказване /не руските/. Руснаците са супер хора, но с помощта на сифилистичния Ленин са яхнати и държани в робовладелско подчинение вече век. КГБ-ейците на съветската власт са ги унищожавали с милиони, разделяли са семейства и са разбивали милиони съдби, "великият" Сталин е уморил съвсем съзнателно от глад милиони украинци.С ужасяващи мъчения, унижения и убийства са държали останалите в подчинение. И продължават да го правят. Това е хуманният соц.строй. Затова и се срина. Ако беше толкова хубав, никой нямаше да иска неговото рухване.

И имаха наглостта да приписват собствените си престъпления на германците - избитите поляци при Хатин.

Явно САЩ са извели в орбита космическия "атомен бомбардировач". Тестовете вървят от повече от четири години, а Русия признава, че няма начин тяхното ПВО и противоракетна отбрана да се противопоставят на ракети от космоса, които стигат до целта за 4-5 минути, а не за 25.

Онова, което американците се опитват да разработят (засега неуспешно) не е бомбардировач, а шпионски самолет. По описанието му не можах да разбера, каква е разликата между него и обикновен спътник.

Имах предвид точно бомбардировач, носи термоядрени ракети на борда си и се намира на геостационарна орбита. Може да кацне на нормална самолетна писта. Може да променя положението си спрямо земята по всяко време. Работят по системата от началото на 90-те години. Наскоро гледах кадри от кацането на самолета. Не помня името, но руснаците признават, че срещу тази система нямат пряко противодействие.

Системата е Х-37В. Има много спекулации, но има няколко руски клипа в тубата, на които има интервюта с руски военни.

Руснаците пък направиха изпитания на дълбокоподводна ядрена мина ... ... Значи пускат я на 2000-3000 м дълбочина в Океана до Ню Йорк и по сигнал я взривяват .... Изчислено е че цунамито ще бъде високо 150 м и ще удари Ню Йорк 10 мин.след взрива :)

ракетната система се казва СКИФ :)))

И едните, и другите имат какво да покажат на другия. Мога да изпиша цели страници за това. Само да спомена, че дори Северна Корея вече има способността да върне САЩ с 200 г. назад, чрез ЕМП. Не е нужно да прави нищо повече, американците ще се избият сами след това. Неслучайно САЩ не смеят да пипнат корейците, а само помпат мускули. Във всички случаи обаче ще страдат обикновените хора, и от двете страни.

Не е изостанала! Направила си е най-доброто ядрено оръжия, това е достатъчно, никой да не си мисли да я напада. А, че американците полагат много усилия да направят нещо много по-слабо, си е техен проблем. Както едно време при надпреварата в усвояването на космоса. С огромни усилия САЩ правят химика, който може да пише в безтегловност. Хвалят се на руснаците с него, руснаците им казват, че ползват молив.

Само който не познава руснаците може да говори простотии за тях. Велика нация уважаваща себе се и е на светлинни години пред другите. Може би само при тях има духовно развитие. Това че има шепа олигарси не означава че са материалисти. Както казва Ванга от тях ще дойде духовното развитие на човечеството. А дрисливият материализъм на американците с техните измислени пари и частен държавен резерв няма да доведат до нищо друго, освен до световна война. Американците не са нищо друго освен немислещи безмозъчни зомбирани свине.

Духовност, друк път, ако уважаваха себе си нямаше да допуснат шепа бивши кумунисти да заграбят благата, а останалите да " духат супата"! Ценностите на обикновеният руснак са водка и сельодка!

Американците, германците и англичаните са много по големи пияници от тях. Поинтересувай какво е имало в първият вариант на великата картина на Леонардо да Винчи. И защо Ватикана го кара да промени някои неща и ще останеш много учуден.

Може ли илитерат като тебе да ми говори за духовност?! "...друК път..,кУмУнисти.." и т.н. Боже,слез на земята да си събереш вересиите като "Да бе да"!

Чифутите, които управляват САЩ и Русия няма да допуснат това, освен ако всички не се преселят в един ден на някой китен остров далеч в Тихия океан за да преживеят Апокалипсиса, на който ще дадат старт. В реалността днес, нито едното, нито другото няма как да се случи. Чифутите разиграват пасианси за да увеличават военното производство и печалбите си. Колкото и да са богати, техните болни мозъци ламтят за още. Изродите няма да изчезнат скоро.

Няколко уточнения: 1. Не ламтят за пари а за власт. Властта е много по-сладка от богатството. Тези хора финансово притежават целия свят без няколко малки района. Искат да държат в ръцете си съдбите и животите на всички хора и това ги прави толкова опасни. 2. Пряката опасност идва не от големите играчи а от някой случайно попаднал в досег с ОМП.

Едно може да се каже със сигурност - това изказване не е направен случайно и тези, към които е адресирано са го разбрали много добре. Ние тук можем само да се надяваме атовете да не се сритат.

+ ! :)

Химическото , бактериологичното и особено ядреното оръжие, са оръжия за масово поразяване, които биха могли да унищожат всичко живо на планетата и това би могло да се таксува от извънземни , които биха посетили земята след една такава ядрена катастрофа , като престъпление срещу живота. А ако някакви клонирани висши земни видове достигнат такава степен наразвитие, че да могат да създадат бактериологично оръжие , което засяга хората , но не и тях, това би било престъпление срещу човечеството. Та използуването на ядрено оръжие може да се таксува , като стъпка в посока на абсолютното зло , освен като стабилизиращ фактор. Нормално е да се търси, създаване на конвенционални високо точни оръжия, които да могат да унищожават ядрени средства на ядрена държава с относително малък потенциал ядрен потенциал и по такъв начин на ядрено нападение да се отвърне с конвенционално оръжие и да се предотврати тотална ядрена война - "престъпление срещу живота". Та това е единствен начин за избягване на "абсолютното" зло. Не само забрана , но и отказ от намерение да се разработва химическо и бактериологическо оръжие и ограничаване на ядрените арсенали като първа стъпка , втората би била заменянето им с конвенционални оръжия с висока точност и третата изобщо забрана и на високоточните оръжия . Никой не е рекал , че това може да стане скоро , но трябва да се въви в една такава посока.

Веднъж вече Украйна ни удари атомно с Чернобил. Сега остава Русия да изпусне контрола над Бомбата и тогава ще я втасаме. Някога изглеждаше кошмар един разпад на СССР. Защо днес да не е нов кошмар нападение на американския ВПК над Европа и Русия? От нация като щатската може да се очакват изпълнения над кошмарните. Светът се ръководи от болни хора, невменяеми маняци, от някакви подобия на хора. Липсата на социализма като възпираща капитализма система може да стане причина за края на света. Колкото и да изглежда невероятно...

Русия изгуби студената война, най-способните й хора е напуснаха, Путин управлява като дикататор, народа на Русия живее зле и мизерно, така че Русия няма с какво друго да заплашва освен с това. Само това и е останало- нали знаете плаши този, който се страхува.

По Българското черноморие жилищата на руснаци са повече от жилищата на българи. Купуват и в Анталия, и в Кипър и по гръцките острови. Руснаците не ги мисли.

iq oosh

доколкото сме чували (от руснаци) в русия банките изкупуват жилища на високи цени позволяващи на собствениците да си купят по-евтини жилища в българия и да им останат пари за живот. някаква хеясна схема за препиране на пари и експанзия на руснаците.

Русия взриви Чернобил, пияните руснаци са способни на всичко- те са над природата, над всичко човешко- няма по-опасни гадове от хора с подобно мислене. Между другото използването на ядрено оръжие е престъпление срещу човечеството. Жалко за руският народ, който не случи на политици, а на някакви ощетени от природата и.д.ои.т.и и хуманоиди не са.

Може и така да е. Но за разлика от онези зад океана поне не са използвали такова оръжие. Да си чувал случайно за Хирошима и Нагасаки?

Америка се въоръжава до зъби, не защото ще брани мира и представителната "демокрация" (скритата диктатура на финасовия елит). А защото скоро ще изчерпи политическия и икономическия си потенциал да доминира в света поради слабости в тяхната икономическа доктрина. Тогава от дипломатически средства ще пристъпи към открита агресия и завоевателни войни. Американофилите може да се поклонят още веднъж за добрите и намерения. Те обикновено са от бързо ориентиращите безпринципни хора, които се кланят на силния на деня. Не съм русофил за уточнение, защото усещам как някой прървосигнално ще ме обявят за такъв.

Абу, мозъците ви не са само манипулирани, ами и промити, пишеш пълни глупости. Няма по добро място за живеене в света от Щатите и Скандинавия.

Говориш за промити мозъци и казваш , че в щатите е прекрасно. Второто е следствие на първото. За скандинавските държави съм съгласен с уточнението не прекрасен , а уреден и спокоен живот. Зависи какви са ти акцентите и критериите.

Съдейки по написаното, явно си достатъчно умствено ограничен - ерго, ставаш за американски поданик. Така че заминавай да лижеш задните части на Обама и не цапай форума!

Русия, вземете си ядреното оръжие и си го заврете отзад! Същото можете да направите и вие, в САЩ!

Такова безумно изказване, може и да има някаква цел, но всички ходили в казарма и чели малко история знаят, че Русия има армия, която е достатъчна за отблъскване на враг. Освен това в съвременния свят хората правят бизнес с Русия, а не мислят да я нападат. Явно казва, че ще се бият за Украйна. Забавното е, че ЕС кани и Русия да стане член на ЕС.

не пиши глупости, че ставаш смешен. къф си бил в казармата - кечист?

Основните правила на социализма са "От Всекиго според възможностите, Всекиму според заработеното" и "Който не работи, не трябва да яде" ! От това е видно, че единствената социалистическа държава на Света са Съединените Американски Щати !!! Прогнозата на Маркс, че Социализмът ще победи в най-развитата капиталистическа държава се сбъдна !!! Да застанем единни зад USA, държавата на победилия пролетария в борбата й с азиат-болшевишката чума !!!

Ири, по принцип, където икономиката се определя от пазарни принципи- има силна държава. При централизираното стопанство-бедност и разруха. Такова е при страните от третия свят. Вярно, че богатите държави нямаше да са богати, ако не си гледаха интереса, но Русия е страна в която над 70-80 години бушува колективизацията, колективното съзнание ражда примитивност, уравниловка, егоизъм, ревност. ВЯъобще не се и съмнявам, че хора, които не вярват в душата, а всичко е груб материализъм могат да кажат подобна глупост. Бог да ги съди!

pmotikov@abv.bg

Значи не признаваш учението на маркс, енгелс, ленин, сталин, димитров, червенков, живков,... ???

правилно - кой каквото търси намира

Америка е най-големия световен крадец и бандит. За техния просперитет плащат целия свят, както и тези които я величаят. Но тя е колос на глинени крака. За тези които и се кланят и се подиграват на руснаците ще кажа. Ако руснаците разполагаха с такива финансови средства, като американците, просто нещата щяха да са несравними. Русия е зле, защото кукловодите видели сериозния и потенциал за доминация над света измислиха комунизма за да я върнат с десетилетия назад и да повредят мисленето на хората. Въпреки това технически почти не отстъпва на америка. Просто им е по-грубичка техниката, за разлика от лъскавата американска. А най-мощното оръжие на америка е пропагандата.

Болшевикоидните мужикистанци разполагат с неограничени финансови средства, могат да си печатат колкото си рубли искат и никакви империалисти не могат да им попречат в туй благородно дело !!!

Ти явно не разбираш от икономика. Америка е световен рекордьор по печатане на пари, но от това не им става по-леко на обикновените американци.

Комунистите управляват, Станишев е във властта, на всякъде по улиците "Лафки", Русия се ежи на САЩ с ядрени оръжия... Кога се върнахме 40 години назад?!!?!

По-добре да живеем заедно, отколкото да умрем заедно...

Свят, в който сме подложени на постоянен въглеводороден шантаж от азиат-болшевишката орда ???

Каквито и да са руснаците, но поне не налагат със сила своята "демокрация" и си нямат федерален резерв, който да залива света с долари без никакво покритие. Ако можеш да четеш, поинтересувай се като начало колко военни бази имат хамериканците по света и колко-руснаците. Преброй колко войни са водили Щатите през последните 50-60 години и колко -руснаците. Чак след това коментирай, но най-добре ще е да престанеш да пишеш идиотщини в този форум. Справка - преброй си минусите и се запитай защо!?

Поне в това са единни да ни довършат, а те ще се криятв някой луксозен бункер, докато ние се печем.

Много просто!! Всеки пие това,което има!!!

Значи американците разработват оръжия, които могат да ми кацнат на кия...???!

Преди да ми пишете минуси,трябва доста да прочетете.Русия не разчита само на ядрения си потенциал,но взима превантивни мерки срещу хищническата политика на САЩ!Мога да ви уверя,че разгрома на армиите на Наполеон и Хитлер(найбоеспособните за своето време),доказва какво е Русия.

И какво е Русия, която ни заплашва с ядрено оръжие? "Борец за мир" или империя на злото

До Емил Гранд Ти тъп ли си или идиот за лудницата.? Какво да направи една държава, когато срещу нея се разработва стратегия за унищожението и'? Когато най- престъпната и терористична държава САЩ, се настанява безконтролно на границите на Русия с целият си ядрен арсенал. И всичко това става с мълчаливото съгласие на слугинстващите правителства на т.н. "нови демокрации".

Напъваш се,НО... не позна!

Какво е Русия ли?Ами Горна Волта с ядрени ракети...

Точно тебе едва ли те заплашва Русия. По-скоро трябва да мислиш за Турция, ромски банди, докарани до ръба на съществуването, пълчища нелегални емигранти, неспособни да работят и да се интегрират и следователно без доходи и средства за заъществуване.

зимата и калните или несъществуващите пътища са препънали чуждите армии - времената са били други. монголи и татари са ги владяли з50години - на коне! а икономиката на ссср/русия се държи само на газ, петрол дяманти и злато. всичко - наготово. недаj боже да свършат запасите скоро - по татарски ще тръгнат на воjна...недаj боже!

Голяма новина, няма що. Който има оръжие щял да си го ползва като потрябва. Не било за украса правено, каква изненада... Разбира се всичкият комплексар идентифициращ се с "изтока" понеже му е непосилно да се види в по-цивилизован контекст поде бойните песни веднага, то затова е и пусната "новината".

Ако някоя страна, която и да е, днес предприеме ядрен удар, ще последват още и още. Ще бъде унищожително. Не виждам нищо стабилизиращо в тях. Може би въпросният е имал предвид, че самата мисъл, че Русия притежава такова оръжие е стабилизираща? Дано никога не станем свидетели на ядрена война (или каквато и да е война).

Доста хора не са добре информирани,а бързат да дискутират.Запомнете, че Русия е като феникс.Привидно никога не е била готова за война,но след война е нараствала териториално.Това е държава с огромен потенциал,който се е доказал в исторически факти.Разберете ,че Русия не разкрива най новите си технологии!

А точно пък ти, форумен многознайко, от къде те информираха за супер новите технологии на Русия? Упрекваш хората в нещо, а правиш същото.

Това ми напомня вица, за оня от кланицата, когото пуснали да се боксира вместо уплашения претендент за световната титла, за да не провалят мача. След като няколко рунда само понасял удари, попитал секунданта си дали може да удари противника си един път и след като получил положителен отговор го нокаутирал с първия удар. След като съдията започнал да брои, нашият човек попитал за какво го прави, а на обяснението,че такива са правилата и трябва да се види дали падналият ще се изправи до 10, отговорът бил, че няма да се изправи и до 100, защото работата му е да убива с удар между очите говедата, преди да ги заколят. Та това е за тези, които като французите и немците, си мислят, че могат да се еб..ат с руснаците на тяхна територия, като са си мислели, че ги превъзхождат с нещо и за тези, които си правят за тяхна сметка словесна полюция във форума! Поуката е, че който се е заяждал с руснаци винаги здраво е ял хурката. И не е необходимо да се чупят орехи с високи технологии, след като имаш обикновен чук!

слагат минуси на историята!!! Но с това не могат да я променят, колкото и да им се иска! Май е по-добре да се поучат, за да не повтарят грешките си!

В Черно море има две бройки - всеки може да изстрелва последователно 8 конвенционални или ядрени ракети ..... Радиус 350 км ..... Един брой може да отговори на всички мераци на Румъния, България и Турция Скорост 100 км/ч .. :))))) Малые ракетные корабли проекта 1239 Сивуч тип МРК на воздушной подушке, состоящих на вооружении Черноморского флота России

си ги ползвайте за траулери в Арктика. Тук нЕма шарани.

Tреперете и мислете за Белене!

Само това чакам- да го .залупат.!!

ДА СЕ ЧЕТЕ : АКО НЯКОЙ НАПРАВИ АТЕНТАТ НА ОЛИМПИАДАТА В СОЧИ , ЩЕ ИЗПАРИМ ПЕТРОЛА В ПЕРСЙИСКИЯ ЗАЛИВ И ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИ НА УАХАБИТИТЕ :))))

кво Сочи, кви 5 лева.. .Разкарайте се с това Сочи.