Руски хеликоптер обстрелва цивилни по време на учения

Няколко души, съдейки по видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, са били обстрелвани с неуправляеми ракети, пуснати от руски хеликоптер Ka-52.

Обратно в новината

Коментари - Руски хеликоптер обстрелва цивилни по време на учения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кат Русия няма втора тъй могъща на света тя е нашата опора... Глупости, нали се писахме врагове. За тях сме въшка.

Руснаците са като Амурчета - голи, боси, но въоръжени и все си търсят някой да ги обича. Накратко - пълни жалкари ;)

Дира се напълни с фейкови новини. - тази за ученията Запад-2017 - другата, за Бил гейтс ... - ...

Хе-хе , да изкарат некой цент соросоидните тролове. То май пръст да им покажат и се обезводняват от плюнчене. Баси балъците.

Само безаналогова простотия може да се очаква Чакам Захариева да обвини САЩ и евреите за лошото качество на Боярщника с които се наливат пилотите им ;))

Добре де, наистина са въздух под налягане, що тогава се плашите от братушките. Не им давайте да пият и няма да има поход до Берлин. На трезво най-много да сринат вашингтон,ню йорк, или айде да кажем цяла америка.

Колко си жалъ с тая любоФ към братушките ти тъпи!

Ще видят Америка на Връбница ;) Тръм Велики им резна визите, ако не си разбрал А в Германия руснаците получават нервни кризи като видят как живеете " победените" :)

сега путин да обяви война на себе си и да се само анексира !

Това видео е правено с учена цел преди три години и е пуснато за броене на глупаците.

Се тая! Армията им е по-добра от нато, при дългосрочен конвенционален конфликт. Западните анализатори коментират,че ако западът се възползва 100% от теоретичното си технологично и в жива сила превъзходство то победата ще бъде ПИРОВА, а след това какво следва ... план маршал но с какъв ресурс?! Само да стане като предния път - поход към Берлин.

Армията им я видяхме колко е добра във Чечня и във Украйна!Да не говорим за въоражените със руско оръжие и подържани от руски наемници войници на Асад в Сирия който загубиха по голямата част от територията на страната и славният пердах с който американците опердашиха Садамовата армия на ддва пъти или постоянният бой който ядат арабите въоражени и съветвани от руснаци!Пфуй!Руски мърши

В украина как се справяте? Таквиз посрани войници кат украинците скоро не е имало.

Не е за вярване - такава грешка на руснак е възможна само в "понедельник". След като е станала в друг ден - много лошо. Това значи, че още не са изтрезнели от запоя в неделя.

из руските медии пише друго: В пресс-службе Западного военного округа подчеркнули, что 18 сентября никаких происшествий, связанных с авиацией, на маневрах не было. Все сообщения в социальных сетях о залпах по толпе журналистов, большом количестве тяжелораненых намеренная провокация или чья-то персональная глупость, заявили в ведомстве. Отмечается, что на выложенных в социальной сети видеокадрах показан случай, который произошел в другое время в ходе отработки вертолетами упражнений по поражению наземных целей. Системой наведения одного из вертолетов был совершен ошибочный захват цели. В результате попадания неуправляемой ракеты получил повреждения один из грузовых автомобилей без людей, объяснили в пресс-службе. ТОЕСТ, ТОВА Е ФЕЙК.

Превод: Пресслужбата на Западния военен окръг подчерта, че на 18 септември няма инциденти при маневрите, свързани с авиацията. Всички съобщения в социалните мрежи за "залп по тълпа журналисти", за "голям брой сериозно ранени" са умишлени провокации или лична глупост на някого, казаха в отдела. Трябва да се отбележи, че на видеото в социалната мрежа, е показан случай, който е бил другаде по време на тренировки с поразяване на наземни цели. Системата за насочване към един от хеликоптерите направи грешно улавяне на целта. В резултат на натискане на нерегламентирана ракета един от камионите без хора е бил повреден, съобщиха от пресслужбата.

Паисий

тоест вярна е, че МО първо е "опровергало", а после "признало". Демек, не са били компютри, а компоти, и не е било износ, а внос!

Там,където дрънкат оръжия се случват такива неща. А ти си негодник. На всеки може да се случи. Нима тримата наемници не си отнесоха главите с гранатомет на нашия полигон? А да припомним ли "Форестал" от Виетнамската война? Ракета на паркирал палубен самолет "се самосезира" и улучи друг такъв,готвещ се да излети! Та изгоря половината самолетоносач! Десетки американски моряци загинаха... Виетнамците да бяха искали-такъв удар не можеха да му нанесат! Дима от пожара се вижда на 40 километра! Така Че,не злорадствай-не си оригинален!

Вчера четох, че клипчето било елемент от електронна война. Пускат такъв тип материал/полу-истина с елементи на измислица и наблюдават отзивите в западните медии/, като с това били запознати и наблюдателите от НАТО поканени да участват в учението. Било е голям смах за рашките и неудобство за НАТО-вци като видяли до каква истерия се стигнало в западните медии.

Съжалявам!!! Но не можах да разбера ! Стрелбата преди по време или след посещението на Президента е станала!?

Май три години по-рано. На това видео се вижда в началото, че онези са военни. Само че на други места умишлено са изрязали първите кадри, че да не може да се разбере това. Така се измислят и манипулират новини.

Груба антируска инсинуация! За пореден път Сорос чопли в русофилските задници !

КЪДЕ СА ЦИВИЛНИТЕ? На видеото няма такива! Има само военни и военни наблюдатели - всички са с камуфлажни униформи! Откъде ги преписвате тези заглавия, бе? От медиите на Сорос ли?

Само ти ВЕЛИКИ уроде си ВЪЗДЕСЪЩ, безгрешен и праведен. Всички останали сме от сметището. ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКАТА ТИ ТЪПОТА!

маи е от преди две три години но ,,темата,, е актуална...!!!

Няма по отвратително нещо от пияни американски войници в Солун. Паднали на земята и валящи се в собствените си изпражнения....

Как казаки в футбол играли. Заглавието звучи като най-новия руски анимационен филм!

Летецът е сметнал, че долу хората са руснаци!

И на Руски и на Хамерикански и на малкото български стават инциденти. Да си спомним новият КУГАР и загиналия български пилот. Не приемам мерзостта на соросоидните тролове. Защо не коментират инцидентите с ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН от хамериканските ПРОФЕСИОНАЛИ! Щу хора изтрепаха от професионализъм. Колко сватби превърнаха в погребения...... Вместо да се радват, че няма жертви те злорадстват и дезинформират.

Ох, смешни бг журналисти.......преписват без да проверяват........нищо подобно не се е случило,проверете и тогава пишете...ама,че смешно.....

Мурзилажа не признава. На черното ще каже бяло.

Само кръгли олигофрени могат да вярват на компютърни анимации. Фъшкийски фейк отгоре до долу

Не сме нито цензури,нито редактори,нито проверяващи, а читатели

ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО ПРИ ПИЯНИЦИ !! ПРЕЗ ВОЙНАТА, ВМЕСТО ПЛОЕЩ СА БОМВАРДИРАЛИ СИЛИСТРА !!! КЪДЕ Е ЛОМ, КЪДЕ Е ЛОНДОН !!! ТАКА, ЧЕ НЯКОЛКО РАКЕТИ ПО ЦИВИЛНИ, ГОЛЕМИ ЯЙЦА !!!!!

ДА СТВАТ И ГРЕШКИ НО НИТО ЕДНА ПРЕСА НЕ ПИСА И ЗАТОВА как спомоща на краварите повече от 800 ислямисти обкружиха 29 руснака и че победителите пак случаино станаха руските мъже и ВСИЧКИТЕ ПРОТИВНИЦИ СА ВЕЧЕ ПРИ МОХАМЕД

Цивилните в случая са били нахални журналисти или от тези тъпанари, които са готови да се подложат на риска да бъдат утрепани, само да са автори на най-яката снимка/видео.Тъй че, малко им е било. А иначе е видно, че НУРСа е прицелен в маскирания военен камион, но бричката на нещастниците даде фира от шрапнелите. !.Демокрацията произвежда тъпанари и егоисти, размесени в различни пропорции! 2.Вероятността за успех на демокрацията в една страна е право пропорционален на броя на тези от т.1 на тази територия!

Шило

А мислета малко- хора и то цивилни в огневата зона при учение с бойни стрелби???

При руските ти приятели всичко е възможно. Блядовете нямат акъл, прости са като теб.

Шило

Добре се познаваш, ама що се описваш, не знам.

Тази статия е поредната лъжа,част от хибридната война която се води срещу братска Русия.

Или не четеш или просто си тъп: "Отначало руското МО отрече инцидента, но впоследствие призна за инцидент във вторник, при който неволно са стартирали ракети."

Шило

И накрая си призна, че се бъзикат, нали?

това т.нар."видео" е смехотворрно и несъстоятелно, не виждам защо насаждате у хората неистини

Браво, насадихте вести бг на пачи яйца! Те са тиражирали простотиите на руското министерство, опитващо се отчаяно да отрече - и това под соса `победа в инфо-войната`. яко се изложиха, пък за вас дано не остане изключение тази пре-проверка, при която е лъснало всичко.

История России это фельетон на тему: как жить всем назло, постоянно воевать со всеми, плевать на всех и оскорбляться, а после чего садится за стол, и, стуча пустой плошкой по столу кричать: Дай пожрать !

на Морган Фримън към американското общество за зловредната намеса на злото ленинградско жуже в демократичния свят.

Страховит ку ку

"цивилни" на учение ???

атомна бомба върху собствената си армия с цел изследване нейното въздействие ???

???

СА и то многократно в безкрайните сибирски полета.

Никак! Видеото е фалшиво. Кстати, ас пиндос е загинал със Су-27 в Невада.

Ето това е фалшива новина ! Къде е Габриел да спре фалшивата новина ! Утре сутринта ще и' звънна на служебния телефон и ще оставя съобщение да провери !

Няма по про3то добиче на света от българския русофил, мислещ с ГЗа си!

Няма по - тъп Хохол който се прави на Българин !Този номер е сигурно от лудницата до Киев !

Шило

Много шарани, бе! Много!

квичът на умрело,то значи Русия се движи в правилната посока.

Точно така, правилната посока е надолу, след дъното. Браво путлерски ка.пут.

рев на русофилки това е добре

Баси хората има , неразбрахте ли че това е случай от преди няколко години и то без жертви от някакво учение и че е пусната дезинформация в интернет пространството ..... Сами си отговорете защо...

Това е опорна точка от 19.09.2017! Още вчера МО на Русия си признаха за гафа, т.е. признаха си, че отново лъжат чрез дезинформация-на която се ловят като тъпи риби кухите русофили. Много сте зле-да знаеш!

Две бойни ракети с-8 правят доста голяма площ на хутка и дреп. Гледам тука как удариха колата а тия около нея живи и здрави. Нещо не е така.

Явно освен кофти армия, руските швестери имат и кофти боеприпаси- още по-лоша реклама им правите на вашите "братушки" с тези оправдавания. Засрамете се, др. Жужин ще ви се разсърди.

какво да говорим за армия която яде бой от украинската армия!! Армия Която през 2014 не съществуваше, беше разбита и ограбена от руските слуги. Украинската армия е сега една от най силните в Европа.

Шило

Хахахахаха, а първо да се справят с миньорите, па после я хвали.

Военно комичните сили на Русия отново се осраха!! За пореден път. В Сирия им пречеше че земята имала кривина. И не виждали томаховките. Ракетите дето ги изстреляха от каспийско море имаха проблем с гравитацията и взеха че паднаха в Иран.

Шило

Че то, някой въобще видя ли ги? Май и от корабите не са? Тръмп излъга Си, медиите поеха.

Че то в Русия никога не се е ценял човешкия живот.

Щот американците го ценят, що болници, сватби и погребения затриха нямам думи, пълни некадърници.

пилота действа все едно е в Луганск

на официалната страница на министерството на отбраната на Руската федерация няма нищо за такъв случай по време на ученията.

Ха ха ха, само идиот вярва на министерството на отбраната на Руската федерация. Те да са казали истината някога?

Нали лъжехте, че МО опровергало. Къде точно еопровергало ако не на страницата си. Май ти се оплете в лужите си.

Я потърси отново, ама наистина!Для расследования инцидента с вертолетом Ка-52 на учениях Запад-2017 создана комиссия Как пишет Коммерсантъ, в неё вошли представители Минобороны и авиапрома. Комиссии предстоит установить причины самопроизвольного схода неуправляемой ракеты у боевого вертолета Аллигатор. По сведениям Коммерсанта, инцидент произошел 16 сентября на полигоне Лужский в Ленинградской области. В результате пуска ракеты на земле получили ранения три человека, повреждены две машины."В ходе учений Запад-2017 действительно пострадали люди

"Както съобщава изданието 66.ru, позовавайки се на собствени източници..." Да ! Това е най достоверното, и правдиво издание в Русия, всички му вярват, и не само в Русия , но и в целия свят. Даже пигмеите следят с голям интерес новините подавани им от 66.ru c димни стълбове и огледалца подарени от големия бял брат!

и какво толкова е станало? това е естествено за червената армия.

Руснаците да си преосмислят ПР кампаниите. В последните няколко години опитите им да демонстрират военна мощ все завършват с издънки. На учения широко рекламираният Ка-52 допуска случайни изстрели по цивилни. Походът на Кузнецов завърши плачевно или комично, зависи от гледната точка. Самолетоносачът опуши крайбрежието на Европа и се върна без 2 самолета. Хвалиха С-300/С-400, а израелските ВВС и американските крилати ракети си летят спокойно в Сирия и няма кой да ги спре. Когато решиха преди 2-3 години да стряскат НАТО с мощта на руските ВВС за по-малко от 2 седмици загубиха няколко машини. Опитът на парад в Севастопол да изстрелят ракето-торпедо завърши комично. И още много подобни. Както е казал народа На гол тумбак чифте пищови.

За Курск да не говорим.

Катастрофи и смъртни случаи стават във всички армии. Когато загубиш подводница с целия екипаж на никой не му е смешно. Смешно е когато дръжката на вратата на новия джип се откъсва пред президента след като са се скъсали да се хвалят, колко е уникален.

ама където са водили бойни действия победата е с тях.

В колко от войните през 20-ти век, които са водели самостоятелно са победили?