Ферибот кара севернокорейски работници в Русия

Заработи първата морска фериботна връзка между Русия и Северна Корея, която има за цел да привлича китайски туристи и севернокорейски работници.

Обратно в новината

Коментари - Ферибот кара севернокорейски работници в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с такива нещастници като руснаците и северно-корейците. Оставете ги да си пият одеколона,а ние да си гледаме България

В България преди 1989 г имаше виетнамски работници които изчистиха безплатно София от бездомните кучета. За корейците не знам дали ще справят с тази задача.

Кой не иска корейски работници - работят по 12 часа, работят качествено и накрая питат за още. А северните корейци работят и евтинко. Отделно покрай туристите ще научим и доста истини за С. Корея. Щото в момента сме задръстени с глупости в стил BBC и DW.

Нали и в България щяха да идват корейски работници, като медицински сестри например. Ние как ще ги докараме с правителствения самолет, може би.

От единият затвор ще ходят в другия.Може би на севернокорейците русия им се вижда рай.И на едните и на другите от държавите им нищо не става.Мъчат се да произвеждат само еничари.

Не е така, идват надзирателите.

ТРЮМОВЕТЕ НА ПАРАХОДА ИМАЛИ КАПАЦИТЕТ 3 Х 1500 ТОНА .... .. ИНТЕРЕСНО КАКВО ДЯДЯ МРАЗ МОЖЕ ДА ПОДАРИ НА ЧЕРВЕНИЯ БУДА :)) ... ЩОТО ЮЖНО-КОРЕЙЦИТЕ КАЗАХА ИЗВЕДНЪЖ ЧЕ ИМАЛО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С АМЕРИКАНСКИТЕ ПВО СИСТЕМИ - МОЖЕЛИ ДА ЗАЩИТЯТ САМО АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ В КОРЕЯ НО НЕ И СТОЛИЦАТА СЕУЛ И РАЙОНИТЕ ОКОЛО НЕЯ :)) .. НОВОИЗБРАНИЯ ЮЖНО-КОРЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ ПЪК Е ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА КОРЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ :))

Това да ходиш от Северна Коря в Русия му се вика "от трън, та на глог". Не разбрах само защо им трябва ферибот, а не гемия. Да не би, за да могат корейците да се завръщат като щастливи собственици на Москвич или Запорожец?

бре тъпунгер , когато ние изкараме собствен сателит със собствена ракета носител тогава можеш да кажеш че сме поне на нивото на северокореиците ... ! сега млък и отиваи да се ровиш в кофите !

той е на половина хамериканец, за това си мисли че всичко му е простено

Смятай какво беше дереджето в НРБ, след като "тарикатите" се уреждаха с връзки да ходят в Съветско Коми да секат дървета срещу рубли. Беше си като в Северна Корея (КНДР). Скандираше се "КаПееСеС, БеКаПе (3 пъти) - Вечна дружба (3 пъти)" - следваха нестихващи възгласи "Ура-а-а" и бурни ръкопляскания.

Ти ходил ли си в Коми, или само си чувал от някого? А ходил ли си на студентска бригада в Щатите, да миеш чиний в ресторанта на Грък-хомосексуалист? И накрая вашите да ти пратят пари да си платиш последния наем? Я си признай....

Говорих преди време със съседката пенсионерка. Била в Коми за 3 години, купила апартамент на сина си в Лозенец. Сегашна цена около 120 000 лв., тоест на година е спестявала 40 000 . Вярно, тежка работа, тя е била кранистка и ден инощ здраво бачкане.

оо един път в седмица и по 200 човека ,половината от тях работници? ужас , те ще залеят русия с работна ръка . Вие тъпи ли сте ?

путлеристка, корумпирана Раша си е истински Запад за нещастните севернокорейци

има един филм от поредицата:неприятелска територия, испанският представител (каталан), казва на журналиста:иде ми да взема един калашников и да натръшкам пиндосите от другата страна (на границата) върна се отпуска в испания и го прибраха.неприятелската територия -северна корея

Русия има нужда от севернокорейците, защото има много скитащи собаки.

Облажилият се от поредната скандална заменка край морето Явор Хайтов се оказа в странна близост до енергийния бос и лидер на новоизлюпената партия Движение "Напред" Христо Ковачки, както и до сочения за най-богат българи и виден колекционер на антики Васил Божков - Черепа. Хайтов беше заместник на вътрешния министър Емануил Йорданов във втория кабинет "Костов" от квотата на БЗНС-Народен съюз. В момента пък е член на Постоянното присъствие на Земеделския народен съюз, ръководният орган на партията, която стана част от проекта на Гоце Движение "Напред". Именно по тази линия бил един от доверените хора на спонсора на ДПС и президента - Христо Ковачки.

В ЦБ е имало три държавни съда над върхушката, после след 9 септември 1944 Народен съд . Логично е, да се очаква нов Народен съд, нищо по-просто от това.

94 декара гора на самия плаж в местността "Траката" във Варна е прибрал бивш зам.-министър на МВР Явор Хайтов, работил в кабинета на Костов. Това става с активната подкрепа на областния управител от ДПС Христо Контров. Миналата година човекът на Доган актува 94 декара от "Траката" като гора - държавна собственост. С това си решение той прави възможно в началото на тази година земята да бъде заменена за около 500 декара частна гора в Трявна и Тетевен - собственост на Явор Хайтов и съпругата му Валентина.

4 декара гора на самия плаж в местността "Траката" във Варна е прибрал бивш зам.-министър на МВР Явор Хайтов, работил в кабинета на Костов. Това става с активната подкрепа на областния управител от ДПС Христо Контров. Миналата година човекът на Доган актува 94 декара от "Траката" като гора - държавна собственост. С това си решение той прави възможно в началото на тази година земята да бъде заменена за около 500 декара частна гора в Трявна и Тетевен - собственост на Явор Хайтов и съпругата му Валентина.

действията на тези субекти са незаконни, защо не са осъдени, незаконно придобитото имущество конфискуввано, а те екзекутирани. Така действат в "комунистически" Китай. Някой китаец да е искал политическо убежище в България.

Китай може да засели Сибир и Далечния Изток в Русия с трудолюбиви китайци. Това заяви зам.-председателят на Китай Ли Юанчао, цитиран от УНИАН. Преките инвестиции на Китай в Русия надвишават 4 млрд. долара. Според мен това е незначителна цифра. През тази година съм посетил латиноамерикански страни, които са много по-малки от Русия, а там инвестициите ни са в порядъка на десетки милиарди долари, посочи Юанчао. Сътрудничество между двете страни може да се осъществи и в сферата на трудовия капитал. Русия има значително научно-техническо, ресурсно и интелектуално преимущество. Китай също има своите силни страни огромен пазар, най-големият в света. В Китай са и най-големите работни сили, както и огромни финансови ресурси, допълни Юанчао. В Русия има обширна територия, а в Китай живее най-трудолюбивия народ в света. Ако можем да съчетаем тези два фактора, ще получим съществено развитие. В Русия има голяма територия и малко народ, а в Китай е обратното, допълни Ли Юанчао.

Предречено е - Сибир ще бъде китайски!

Не мисля, че на китайците им харесва студа. Те са разумни хора и не са луди.

Като Хайтов беше казал "Едно е да знаеш, друго е да можеш, а трето е да го направиш. Трите неща може само Русия.

хайтата, мекерето тошовско, тоя пък, къде се е изходил?

94 декара гора на самия плаж в местността "Траката" във Варна е прибрал бивш зам.-министър на МВР Явор Хайтов, работил в кабинета на Костов.

значи ако си пуснете видеото, на пирса се виждат 20 багера на южнокорейската DOOSAN GRUP. Северна Корея един такъв не може издяла, обаче да прави летящи боклуци и да изнудва Южна Корея и Япония може. Ако Япония или Южна Корея поискат отмала ще направят ядрена ракета способна да удари Пхенян. Не са рекли, не са направили. Само че тогава на Пекин няма да му е хич приятно с 5 ядрени комшии: Русия, Индия, Северна Корея, Южна Корея и Япония.

Работил съм с южнокорейска фирма в Либия. Толкова убити хора не съм виждал - дори румънските работници/главно цигани по петролните кладенци/ бяха като чорбаджии в сравнение с тях. Имаше лекари и инженери от КНДР - скромни и възпитани хора. Корейките/а и филипинките, тайландките и другите азиатки/бяха най-красивите/. Англичанките, италианките и пр.от ЕС - извинение към тях , много грозни!

ти кат си купуваш багер за фирмата, багера ли гледаш как и колко работи или гледаш деколтето на секретарките?

в россия работят около47 000 роби от северна корея. дърводобив. затворени зони в които дори русские нямат достъп! а китайците които отиват в россия не са туристи! заминават като търговци, и стават заселници и земеделци! вече повече от 14 000 000 китайци живеят трайно в сибир.

Боко, защо тръгваш по пътя на дядо си? Нал беше камунизд, бе кално копиле?

ти, като гледам какво и как си написал, вероятно си прехода от маймуна към човек! учените от цял свят те търсят от поне сто години ! обади им се!!

Ееее много болни мозъци!!! Вземайте си медикаментите бе хора ,РЕДОВНО !!!!!!!!

И без този ферибот Северо Корейци си ходеха на работа в Русия ! Аз лично съм виждал много такива работници дори в Москва и съм разговарял с тях на руски език !

Нещо си се убъркал. Има корейска диаспора, заварено положение от последиците от Втората световна война. Най-много корейци живеят в Казахстан. Те произвеждат и зеленчуците, че тюрките за нищо не стават.

Прекрасно! Много се радвам.

Курнелия да прати комунистическото си политбюро за обмяна на опит със севернокорейските си братя.Далечния исток е идеално място за комунопитеките.

Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия - е, засега в РБулгаристън, Северна Корея е многу назат в тувъ утнушение.

Само севернокорейци може да живеят в Русия при режима Путлер..ха.ха

Само чалгопитек като тебе, в 21 век може да е РоБ в европейска страна у цитрусовата градина, и в училищата вместо знания да го учат да ФЪрга гюбеци и кючеци зв 200 лева.мбухахаха

Наташките никой не може да ги стигне..ха.ха в стрип-клубовете..ха.ха за 2 лв(1 рубла=3 стотинки)..ха.ха

Браво! Така постъпват нормалните и разумни хора!

Нито една българска мурзилка няма познати, работещи при Путака. Всички работят на запад от България.

Тоя пък смешлю демокрадски! В Москау работят 3-4 000 000 чужденци, вярно, главно от бившите републики на СССР. Но западен смешник трябва да е много голям тарикат за да го приемат в Русия.

По официални данни само работещите в Русия украинци са 3млн., а по неофициални - 6млн.!

Да ве особенно раьотят!мбухахаха Палячоууу}:-))) виж се къв РАБотник си ве! Разказът на един българин - бял роб в Италия stat - A + 12:10 5 май 2017 Общество / Редактор Надежда Христова / обновено преди 2 минути Виж 1 снимка Работата на цитрусовите градини започвала в 7 ч. и продължавала повече от 12 часа Сн.: Shutterstock Българи са третирани като истински бели роби в цитрусовите градини на Южна Италия. Това разказва Филип Славов от Велико Търново, който е един от хората, преминали през този ад. 48-годишният мъж твърди, че никога повече през живота си не иска да вижда италианец и портокал, даже и на снимка, съобщава великотърновският в. "Борба".

маи се оказва че са по напред от нас ... пратиха техен спътник с тяхна ракета .... показаха и армия на парада за разлика от нас ... всъщност то маи ние само с геи парада ще можем да се похвалим :)))

пич, кажи ми честно, ако дадем едни 5/6 милиярда, да издяламе наша ракета и наш спътник да вика в космоса : пиу-пиу, ще моеш ли да вдигаш пишока тогава или пак ще е същото?

Наш спътник - ще го дяламе, но няма рендета .Отиди в Банкя,огледай се и вземи се гръмни бе боклук. Всичко се продава и дава под наем, дори хиподрума - дет няма и един кон жив.

Много за назад, там няма юнаци да пребиват 70-годишни старици с ритници в ставите.

Какви туристи в Сибир? Там е съсредоточен руския боклук, престъпници и политически затворници.

Не пишете глупости!

Кажи туристическа агенция предлагаща почивка в Сибир. КГБ не се брои.

Не пишете глупости!

Гледах документален филм за северна Корея,детски градини,болници,училища в пъти по- чисти,по-модерни от нашите... И млади хора ,в университетите ,говорорещи на англииски,дето наште избраници болшинството са многоо назад...не визирам ББ..и най-вече мотивирани да се учат и работят за родината си...интелигентни,за съжаление не нашите БГ деца.

И аз гледах,но реален.Филмът Под слънцето на руският режисьор Виталий Мански,който предизвика дипломатически скандал между С.Корея и Русия.Филмът показва тоталният контрол и пълната диктатура от раждането на човек до смъртта му.Накрая филмът завърша с думите на Виталий Мански: Разбира се, в Съветския съюз хората нямаха свобода, но в умовете си бяха свободни. В Северна Корея няма такова нещо, това е трагедията на нейното общество. Там просто не си представят, че има и друг живот.

амче заминавай да живееш там! и концентрационните им лагери са много убави, ша знайш!

То добре, ама не ми е ясно защо ще пускат ферибот, след като Владивосток е на 100км от границата с КНДР и могат за час да стигнат с колите си?! Или може би няма пътища?!

Пътят заобикаля много и е кофти като нашите селски пътища. Освен това зимата едва сега се кани да свърши.

това само на външен вид е кораб ...иначе е непонятна за нашят краи машина , които може да поразява и потапя самолетоносачи , но само американски ха ха ха

ако по същия начин беше постъпил(Путин) и с Украйна,сега щеше да е още по-обичан!!!

Кой каквото прави за себе си го прави. Фашагите в Украйна миришат много.

Много са, силни са. Може би един гей-парада ще ги спре, да стягаме гъзовете гуспуда и гуспуджи. The North Korean Special Operation Force (NKSOF), officially the Korean People's Army Special Operation Force, consists of specially equipped and trained elite military units trained to perform military, political, or psychological operations for North Korea. The units are active in testing the defenses of South Korea and have been detected operating in or around South Korea many times in the decades since the end of the Korean War.There are about 180,000 special operational forces soldiers.

Хайде спрете се с пропагандата. Корейците правели подводници, после пък... ракети. Искате да кажете, че имат наука, металургия, развойна база и т.н. Сега пък и пътуват... Не е геополитически коректна тази информация

Събират скрап и пребиват бабичките, това е.

диктаторите трябва да се покрепят

Заглавието е показателно. "Ферибот кара ..... " Също като овце на заколение.

Според руските православни старци Сибир ще бъде скоро китайски.

Русия вече играе много твърд хард с ФАЩ. Скоро - Збогом Фашингтаун, нема да ми липсващ!

ДИР, спокойно можете да спрете коментарите. Всеки може да види, че в сайта на психиатричната болница в Карлуково има по- смислени коментари.

Силно ВОНИШ! ИЗКЪПИ СЕ!

Вижте красавицата Ри Сол Джу, съпруга на началник Ким и я сравнете с уродите в РБ - от гуспудуджата на Желю Жабата, изродът до Костоф Джипсито или кобрата на Бибитко. Единствено Тръмпи има красива съпруга, за което го поздравявам.

А на Путю къде му е съпругата?

На кой Путин, че те са четирима? Бившата на истинския отдавна му е била шута и е в чужбина.

Ким праща провинили се корейци на работа в другата азиатска кочина. Едва ли младия тулуп би измислил по - голямо наказание за неговите роби.

Ами те са си братя по оръжие и са с еднаква съдба, Ким е копие на Путин и на "оборот". Кой подкрепя кървавите режими? - други такива!

Щом Путя вкарва севернокорейци да му бачкат за рубла и 25 копейки на ден в Сибир, значи му трябва работна ръка. Очевидно младите руснаци бягат в загнилия Запад на високите заплати и няма кой да бачка на газовите полета. Значи която родна българска мурзилка иска, може да заминава да строи комунизма в Сибир, Путя няма да я върне. Ама на Курнелия не си прати чадото да добива нефт и газ на Ямал ами под кюлотите на кралицата-майка. Хитра е дъртата!

мурзилките в кома.

Севернокорейски офицер дезертирал в Русия. Искрено се надявам да е бил самотник без семейство. Иначе кофти, дупе да им е яко. Може и комшиите му да го отнесат.

Я вижте съпругата на Костоф уродливата и я сравнете с която и да е млада корейка от интернет произволно. Кой ще бяга в кочината РБ?