Facebook изтри руски страници и акаунти

Facebook изтри стотици руски профили и страници.

Обратно в новината

Коментари - Facebook изтри руски страници и акаунти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на американските власти да се ровят в личният живот на хората по света и да са не търпящи друго, освен тяхното мнение, ментори на цялото човечество?!

TIREX

дааа на руски са страниците щото за изборите правени..?! те американците само там четат и ...блабла.. то официални ТВ и медии распространяват ЛЪЖИ модерно наречени" фалшиви новини.." в булгаристан цял прецедент, минпред и министри всекидневно лъжат и никой не ги закрива...

Не спря да копае. Това уродливо бабе,още ли трови света? Интересно,всичката тази паплач ще се извини ли някога за злините,които сътвори?

САЩ: - дадоха 5.7 милирда долара за Украйна и Сирия, за да подлеят вода на Путин. Резултат: Русия си върна Крим и спасиха АСАД. Русия: - със 100 беплатни фейсбук акаунта и няколко десетки хиляди долара 'спечелиха' изборите за президен на САЩ :). Това си е направо за учебниците по маркетинг за 100 годнии напред! --- Сега запада го е яд, направиха театъра със Новичок-а и гонят руски дипломати, щото вече не знаят какво да правят по-нататък... --- е как да не се кефиш на руснаците :)

че змията хапе най-силно когато умира!

В САЩ е привидна свобода на словото, а практически всичко е под контрол или на едната партия или на другата или на корпорациите.Значи руснаците пускат фейкове, а те - не? А защо самият Трамп се оплаква от американските фейкове, но никой не ги закрива? Пак лицемерие и лъжи.Има само две мнения - едно моето, а другото е неправилно.

Фейсбук са световни мошеници. А сега, който има профил, да ги видя....

Много яки тия руснаци,избират президента на САЩ .И дават всички световни новини.Ние толкова глупави ли сме че, не може да разделим истината от лъжата.Честно казано повече вярвам на новините дадени от Русия отколкот на СНН.

Шило

Мдаааа, явно намесата в английско и испаноговорящите Щати е била много сериозна. Все пак, написаното е било на руски език. Който е много сходен, да не казвам идентичен, с испанския и английския.

Страниците били на руски. И влияели на изборите в САЩ?! Много интересно! Не знаех, че в САЩ имало толкова много рускознаещи, че да може да повлияят на американските избори!!!

На тоз убавец, няма ли кой да му зададе въпросът какво прави с всичките данни, които смъква от потребителите си?!!!

Не убавец, а убиец :)

Ами пак ще го напиша - руските л..на да си седят в техния фейсбук и да си гледат тяхната пропаднала загиваща нация. Също така да си отпишат децата от частните колежи в лошия запад и да ги пратят да учат в Сибир.

Офф, повтаряте едни и същи опорни точки..

А вие газ пикаете ли?

Оставихте само сороските тролове ли хаха? Крадецът вика дръжте крадеца.. То е ясно, че се ползват тролове от всички /само Радан си го призна преди време/, ама то и там трябва да има някаква демокрация, демек или всички тролове да се изтрият/ ехааа, колко ще олекнат коментарите тук/ или се дава право на съществуване на всички!

Тоя дето краде инфо от потребителите ли беше?

Ето как обменяли информация руските шпиони! За да не се разбира написаното, те си пишели на руски, вместо на английски !

a британската фирма дето продава данни изтрита лие ? или вече не се говори за нея нищо ... СТОТИЦИ , значи сто човека са казали не гласувай за хилъри и американците са ги послушали ? и то на руски са го казали ? по голяма глупост не съм чувал

как са се конспирирали само ?! Вместо да пишат на английски в Америка, те пишели на руски, за да не разберат какви са ! :)

така е, защото читателите им владеят единствено руски език. Който понаучи френски, немски или английски престава да чете руските блювочи!

Като не ги четат, защо са ги изтрили? Нали не разбират вътре какво има ...

Фейсбук не е това, което е.....

Баш това си е!

Излиза ,че американците масово владеят руски....Чудни хора са това простите , не можем и не можем да ги разберем :)

Facebook изтри руски страници и акаунти, тъй като не е независима а е американска и подлежи на контрол от американското правителство.

Който не пуска ПРАВИЛНИ новини - така става.

МНОГО ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛ МОМЧЕ С ТАКИВА ПОДЛЯРИ ТАКА СЕ ПОСТЪПВА

Кой определя кой е подлога - ти, Хитлер, бин Ладен, Сталин... Много ви е страх от свободата на мисълта!!!

Това, драги, е не свобода на мисълта, а свобода да лъжеш и манипулираш.

Умрях от смях като прочетох, че "троловете" агитирали американците на руски език:))))))) Явно е време американските медии да помислят дали и те да не преминат на руски:)))))))

Блажени ония, които нямат страници и акаунти във фейсбук, книгата на обезличените и сканирани от системата наследила Юда..

Според мен Цукерберг си е мислел да не въвежда цензура във Фейсбук, защото ще си загуби клиентите. Но явно яко са го притиснали. Прогнозирам, че ако се задълбочи цензурата, ще възникне много скоро алтернатива на Фейсбук. Ще поживеем, ще видим. Но сатаничките не ще успеят, изтича им времето!

Абе, оръфляк, как ще манипулират американските избори на руски език, бре? Ако пускат фалшиви новини в САЩ, ще са на английски!

Колко бедна е била фантазията на Джордж Оруел.

И на мен взе така да ми се струва. Дано грешим...

Ако "режимът "преди 89 год е престъпен ,то този "демократичен" строй ,как бихте го определили?1?

Геноциден

И тук съм озадачен. Барак Обама официално каза, че президентските избори в САЩ не могат да бъдат манипулирани или фалшифицирани. Тук отново пише, че заради руските тролове Тръмп е спечелил изборите.

кгб го закриха следва фсб :))) няколко платени тролчета в БГ няма да ги спасят :)))

Ехеее, точно ти ли говориш за тролене бе, смешник! Че ти си образец за платен трол!

ти ли му даваш пликчето с парите, та знаеш че е платен?

Започнаха притесняващо да се доближават до Хитлер и Сталин. Всичко което по някакъв начин може да се защити от Западната "демокрация" трябва да се смаже или раздроби за по- лесна манипулация.

САЩ не могат да преглътнат, че 50 руски трола им оправиха изборите. За това е цялата работа!Иначе изтрит профилни що не значи, днес те трият, след 1 час правиш нов профил и си караш, както си знаеш.

Е като им дреме какво вият непрекъснато, че ги обвиняват без доказателства. Нали ОТНОВО са измислили най-прогресивния модел. ДА си се развиват по него и да си траят.

Не съм чул виене откъм Русия, но чух доста смях от там. Виенето идва от САЩ, всекидневно и натрапливо врещят като малко бебе за биберон.

"През февруари Агенцията за изследване на интернет заедно с две други фирми и 13 руснаци бяха обвинени от специалния прокурор Робърт Мълър за намеса в президентските избори в САЩ." И тези обявяват всичко за решено още преди прознасянето на съда. На прокурора работата му е да обвинява, но след това тези обвинения трябва да бъдат доказани. Иначе стават като Тереза Мей и Тони Блеър.

егати и изборите, щом можеш да ги манипулираш със 100 Фейсбук акаунти на руски!

а кога ще изтрият памета на преносимите радарни камери на Народната ни Милиция ?

Нещо най-влиятелните на Запад за пореден път се нахвърлят упорито и безумно върху руснаците. Но, народът ни е казал: "Който нож вади - от нож умира". Или другото - "Кой каквото търси - ще си го намери".

Освен тезата "не е честно" някаква по-смислена имате ли драги защитници на Русия? Вие какво очаквахте след като години наред се подигравате на Европа и САЩ? На някой да му пука дали е честно? Ами всъщност на никой не му пука дали е чесно, защото повечето хора смятат, че си получавате заслуженото. Леко, полеко... Дори и само обидите за това, че Европа е Гейропа ви постави в положение дори и в България да има достатъчно хора, които да смятаме, че си получавате заслуженото наказание.

Мдам, това да не си във фейсбърг е равно на анатема и смърт най-позорна. Що за хомо сапиенс си, ако не покажеш на цялото племе как яко се подрусваш около огъня.

На фейсбук отдавна му мина модата Не разбирам защо е толкова популярен в България? В САЩ използват Туитър, Зап. Европа Whats Up. Единствено в Източна Европа и някои части на Азия фейсбук е толкова популярен. Не стига, че ви събират данните, ами и вие доброволно участвате в това!

В България има поне 20 фейсбук страници пълни с руски фалшиви новини които опростачват народа. Плюс многото жълти вестници на пеевски и доган.

А колко страници има с откровени лъжи от другата страна ?

Американския конгрес вече каза че руснаците не са манипулирали техните избори... А след Кембридж аналитика руската заплаха няма как да хване дикиш още повече че Зукърбърг сам си каза че мрази руснаците. Виж немците явно са мислили за стойността на акциите на Фейсбук щото техните партии са си купували личната информцаия с която са манипулирали техните избиратели от Дойче пост;)

Американците са бесни на руснаците, че си избраха Путин, а на тях оставиха Тръмп!

Готин лаф... Но ако сме коректни подкрепата за политиката на Тръмп сред американците вече е 51% а за икономическата му програма е дори 70%... докато в същия период на управлението си Обама имаше 45% одобрение. Може би и затова напоследък всички лелки с които се е "здрависвал" пак взеха да излизат по средствата за масова информация а службогонците преосмислиха поведението си пред същите медии.

Глупостите продължават с пълна сила!

днес е първи аврил !

1. "...за очерняне на кандидатката на демократите Хилари Клинтън." Е как може да бъде очернено черното, интересно. 2. Трият акаунти на РУСКИ език, щото влияели на АМЕРИКАНСКИТЕ граждани. Поне 95% от последните, КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ, са полиглоти с най-малко три езика, от които единият е задължително руски. 3. В САЩ игла да хвърлиш, все върху гений ще падне.

https://link

докато теслата обиколи слънцето русия ще се разпадне на съставните си народи.

Аз пък като вземам теслата та само дърва мога да си нацепя.

теслата скоро ще я отпишат от борсите, ако продължава с тези темпове да и падат акциите. очаквай скоро отново да събират дефектни тесли от пътищата. а русия не я мисли, те могат да си затворят границите ида просъществуват няколко десетилетия без да им дреме на щепсела с тези ресурси които ги имат. въпросът е ние въшките, де си сменяме сезонно, домашния любимец къде ще се завирем този път. може би в анадола, м?

Боико построил автомагистрали като писти за формула едно . но караме като тъпи овца ограничен с 130 на час.

дир това ли е единствената снимка на Зукърбърг, щото вече година поне всяка статия свързана със Зукърбърг е точно и само с тая снимка

тая са си купили и имат право да я публикуват веее. те да не са като вас русофилистиците, да ползват на аванта всичко което си докопат.

дир не трябва ли да направи нещо подобно с троловете тук???

Милиони българи ИСТРИХА ФЕЙСА, та плазмодий спри с ГЛУПОСТИТЕ.

И как точно ще стане това? Викаш да се регистрират такива кото теб ли? Я си помисли хубаво?

Плюй в пазвата, че първи ти ще отнесеш шута.

изтриваш и откриваш ... Зуки почва да мисли .

Чакам някой американски министър да се хвърли през прозореца с вик "Руснаците пишат във фейсбук"

Руснаците пишат ВКонтакте и не само те.

Това не пречи на скока през прозореца.

loyola

Абе от цялата тази работа май излиза, че американците говорят предимно руски език ?! А колкото до другото, то всички лъжат предизборно, защо гонят само единия отбор?