ЕС и Русия приеха обща декларация за борба с тероризма

Русия и ЕС смятат да разширят сътрудничеството си в обмена на най-добрите практики за противодействие на тероризма.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и Русия приеха обща декларация за борба с тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обща декларация за борба с тероризма: Необходим ни е един общ удобен враг. Враг който да се появява когато имаме нужда от него - глобална финансова криза, военни демонстрации и търгувия, разпределение на природни суровини.

И пактът "Рибентроп-Молотов" е бил подписан, и сигурно пак така страните по договора са били доволни и спокойни...

Да всеки си е мислил чи си е осигурил така необходимото време за организация и превъоръжаване - Сталин, а Хитлер- свобода за действие срещу Франция, която отказва такъв договор със СССР.

Декларация против тероризма/СаЩ,Саудитите и Синедриона/.Браво!

Абе, вие от "Атака" няма ли за малко поне да кротнете. Волен, като го пращате в ареста, маса ще му сложите ли в багажа?

3х "сmятат", 2х "възнамеряват", а договореност не подписаха. Тероризмът отдавна е гръмоотвод на недолюбвани управници- борим го с осъждаща декларация.

КАТО ПРОЧЕТЕШ В 24 ЧАСА "Ал Кайда" прави клетка в циганската махала в Пазарджик В края на миналата година в Пазарджик пристигнал френски гражданин от босненски произход. И ТИ СТАВА ЯСНО КОЙ ХРАНИ ТЕРОРИСТИТЕ, КЪДЕ ЖИВЕЯТ И КОИ СА ТЕ :)))))))

има подобни прояви на организирана престъпност и консумация на геноцид в много от селищата тук -не учат,не работят ,системно нарушават човешките закони и правата на съвестните работещи данъкоплатци и децата им,вършат организирана репресия и с корупция вземат парите за проекти и обществени поръчки ,за да строят палати,незаконни къще,да карат скъпи коли,а за "робите" -да работят за робски заплати или дори месеци и цяла година без заплати,същото -и за ръководните длъжности,и за работните места-назначават невежи,а квалифицираните -без работа,без реализация,без жилищна политика,без помощи ,като всичките грижи за приоритетно за ромите и др злоупотребяващи с останалите малцинства от племенни райони,които се размножават експлозивно от малолетни и никога не се интегрират с равни задължения,а са източник на престъпност и терор -побоища,кражби,убийства,отвличания,кражби на самоличност,пласиране на дрога и оръжия,проституция и просия за палати ,и в ЕС

вечна дружба руся-европа

Не само аз,но и много други форумци,от време на време пишем за новата"геополитическа действителност"!! На много от хората им е трудно да повярват че едно 80 годишно статус кво,може толкова бързо и"революционно"да се промени.... НО,това което четете в момента като новина,е точно и фактът който потвърждава промяната. На първо място трябва да забравим че сме балканци,за да разберем какво става в момента. Защото ние-балканците-винаги лапаме дървото,по простата причина че решаваме важни въпроси-не с мозъка а със сърцето! Същото важи и за политиката и за геополитиката и следователно външната политика!За разлика от нас,по-опитните успяват да"просперират",защото вместо-като нас-да имат като единствена грижа да прецакат другия,разбират докъде им стигат силите!! В миналия Век,двете велики сили са били С.А.Щ. и С.С.С.Р. Германия и Япония не успяха да се наложат и затова новият опит се нарича Европейски Съюз. Междувремено,Китай-по перфектен план и начин-успя,не само да стане равен играч-но и необходим!! Значи в днешно време съществуват САЩ,Русия(приемник на СССР-но САМО като геополитика)Китай и разбира се,слабата още-Европа. Но,големите виждат и много регионални"играчи"да се опитват да се наложат-примамени от успеха. В един момент,самите САЩ и Русия(или СССР)разбират че опитвайки се да се борят един срещу друг,са изпуснали нещата и Китай вече е фактор!Едва успяха да задържат Европа(която е под ръководството на Германия). Така че-решават те-е по-добре,въпреки нашите различия-които така или иначе ще решим-да контролираме нещата докато не сме станали повече!! За да стане това,трябва да се намери повод,който да ни дава правото да нарушаваме грубо"хуманните принципи",и не само никой да не се оплаква,а и да ни ръкопляскат!Това може да се постигне само със страх,с невидим и непредвидим враг,който всява ужас!!!!! Ще обявяваме за такъв враг който"не слуша"а когато това е невъзможно,той ще изпитва последствията от този"ужас!! Е,сега,за пред другите ще се караме леееееко,за да не ни усетят и почнат да ни хвърлят камъни,нали?? Може би сега става по-ясно,защо последните години,тероризмът превзема света и изведнъж терористите удрят по едно и също време САЩ,Русия,Китай,Англия,Франция,Канада.......Защото първо,трябва да убедиш собствените си граждани! Европа в момента,с присъединяването към Русия относно борбата срещу тероризма,изпълнява и желанието на САЩ и Китай.Всички те,много скоро ще ни изненадат с единомислието си и дори с общи деиствия!Европа е слаба,защото европеиските гражадни не прподкрепват идеята зя хегемонизма на Германия...по простата причина че немските Правителства са"тясно специализирани"единствено и само на"пласирането на немските фирми в чужбина". За нас-балканците-остава да преценим правилно ситуацията,да сме заедно(обединени)и да"настъпим колкото ни позволява нашата сила"!!! Но в същото време да"отстъпим колкото ни повелява нашата слабост"!! Едно е сигурно-че няма да излезнем"сухи от дъжда"..... Това трябва да то разберем всички!!!!!!!

Не коментар, а статия бе:)

dionisiosd@yahoo.com

Все пък разбра нещо... Напредваш......

Даа ,доста дългичко:) Но,все пак във Вашия коментар нещата са разгледани основно от лична гледна точка,но не и от геополитическа. За да се разберете поне малко геополитиката и съответно нещата ,които се случват в момента , е желателно да се погледнат основите и.От Макиндер ,през Кисинджър ,до Бжежински.Най-вече "Великата шахматна дъска" на последния.Не забравяйте -и Кисинджър и Бжежински в момента все още са активни политици и определят в голяма степен външната политика на САЩ. А прочетете ли ги ще разберете ,че няма как САЩ и Русия да мелят заедно.Просто защото за САЩ ,Русия винаги ще е хартлендът на земята и следователно монополист в контрола на ресурсите ,и САЩ винаги ще се стреми да овладее хартленда за да задържи контрола. Япония и Германия още дълго ще са зависими от тях,а Китай е се еманципира скоростно,но засега ,а и в близко бъдеще едва ли ще е много силен играч.

Да,добре!!!

Ей, не можахме да не включим в коментарите отново САЩ и Русия. И Израел.

ЕС и Русия разширяват сътрудничеството за противодействие на тероризма. А най-големият световен терорист е САЩ...

Смърт на най-големият душманин на България - Руският империализъм!

Що - американския и израелския как ти се виждат?!

На мене лично никак не ми се виждат, по простата причина че империя е само Русия, докато САЩ и Израел са с републиканско управление. Имам предвид в миналото. Русия е била империя, макар сега да се води също република. Другите две държави никога не са били, и даже САЩ са се борили срещу зависимостта си от Британската Империя.

Ти,клоун,на колко ракии си?

Какво е тероризъм ? Моля за дефиниция с примери изключения! Не мислите ли че непремерената и насилствена глобализация провокира не само "тероризъм" , но и войни и страшни болести и мутации и много други страшни неща с непредвидим глобален край за цялото човечество?

системна употреба на НАСИЛИЕ /синоним на престъпност / ,в различни видове -битов,психологичен ,военен-войнствуващ,финансов с цел облагодетелстване на чужд гръб .ИЗТОЧНИК НА ТЕРОРИЗЪМ СА ПЛЕМЕННИТЕ РАЙОНИ,В РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ,КОИТО НИКОГА НЕ СПАЗВАТ ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТ С КВАЛИФИЦИРАН ТРУД,И ПОНЕЖЕ СА МАСОВО НЕВЕЖИ СЕ НАСОЧВАТ КЪМ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ВЪРХУ СЪВЕСТНИТЕ ,ЗА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ ЕКСПЛОЗИВНО НА ЧУЖД ГРЪБ С ЧУЖДИТЕ РЕСУРСИ И ТАКА КОНСУМИРАТ ГЕНОЦИД КАТО ОТНЕМАТ НА ДРУГИТЕ ЗАРАБОТЕНИТЕ РЕСУРСИ И ЛИШАВАТ РАБОТЕЩИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ,КОИТО СА ПРИНУДЕНИ ДА ИМ ДАВАТ ПОМОЩИ БЕЗКРАЙНО ЗА МНОГОТО ДЕЦА 3-30 ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЗА САМИТЕ СЪВЕСТНИ НЕ ОСТАВА ДОРИ ЗА 1-2 ДЕЦА ,КАТО СЪВЕСТНИТЕ ИМЕННО СА МИШЕНА НА АТАКИТЕ И ОБИРИТЕ Т.Е. ЖЕРТВА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ТЕРИРИЗМА

Благодаря! Племената били вредни - да ги унищожим! Родовете били вредни - да ги унищожим! Семействата били вредни - да ги унищожим! Старите хора били вредни - да ги унищожим! Диваците били вредни - да ги унищожим! Ало? Останали ли някой за трепане на тази планетa, че ми хареса и искам да продължа? Като че ли не! Стана скучно!

Еми проблема си е в съвестните. Най-важния приоритети в природата не е кариерата и образованието на децата, а оставяне на потомство и продължаване на рода. Гена трябва да се запази в цената на всичко. Защото именно гена на бялата раса е дал почти всички културни и технологични ценности на света. Трудно било да се гледат деца и затова не се раздали. Това е просто тъпото оправдание на заклетия егоист, който не иска да се лиши от удобствата. Приоритетите и ценностите са сбъркани, затова бялата раса загива с активна чужда помощ. Няма по болно общество от това, което дори не е в състояние да се възпроизвежда.

Братята ЦЪРНАЕВИ -ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ТОРОРИСТИЧНИЯ БОМБЕН АКТ В САЩ -САМОДЕЛНИ ДЖИХАДИСТИ ,станали такива от лекции в интернет на терористи- ислямист ,като почти всички терористи са ислямисти -над 99.9% . те са с произход -баща- ЧЕЧЕНЕЦ,и майка от КИЛГИЗСТАН ,която дори имала работа в магазин в САЩ,но КРАДЯЛА -ХВАНАТ ДА КРАДЕ ЗНАЧИТЕЛНА МАТЕРИАЛНА СУМА . По-големият брат ТАМЕРЛАН -СПРЯЛ ДА УЧИ В КОЛЕЖА В САЩ ,И СПРЯЛ ДА РАБОТИ В САЩ ,И ЗАПОЧНАЛ ДА ТРЕНИРА БОРБА И ДА ПРЕБИВА ,ЗА ДА НАЛАГА ВОЛЯТА СИ -ПРЕБИЛ БИВШАТА СИ ПРИЯТЕЛКА И Я КАРАЛ ДА СТАНЕ МЮСЮЛМАНКА,ТЯ СЕ СЧИТА ЗА КЪСМЕТЛИЙКА,ЧЕ СЕ Е РАЗДЕЛИЛА С НЕГО,ТОЙ ПРЕБИЛ И ЕДНА ОТ СЕСТРИТЕ СИ ,ЗА ДА Я НАКАРА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЧЕЧНЯ И ДА СЕ ОМЪЖИ УГОВОРЕНО ОТ НЕГО,ПРЕБИВАЛ И СЪПРУГАТА СИ -АМЕРИКАНКА,КОЯТО ЗАСТАВИЛ ДА СТАНЕ МЮСЮЛМАНКА ,И ТЯ РАБОТИЛА ИЗВЪНРЕДНО -ВМЕСТО ПО 40 ЧАСА ВСЯКА СЕДМИЦА,ТЯ РАБОТИЛА ПО 90 ЧАСА СЕДМИЧНО,ЗА ДА ГО ИЗДЪРЖА НЕГО И ДЕТЕТО ИМ ,ПРЕДПОЛАГА СЕ,ЧЕ ИМЕННО ТОЙ Е УБИЛ ЧРЕЗ КЛАНЕ И НЯКОЛКО /? 3-МА/ ОТ МЛАДЕЖИТЕ ,С КОИТО ТРЕНИРАЛ И КОИТО СА НАМЕРЕНИ ЗАКЛАНИ ,ТА КАЗАЛ,ЧЕ НЯМА АМЕРИКАНСКИ ПРИЯТЕЛИ ,А И Е ИЗКЛЮЧЕН ОТ МЕСТНАТА МЮСЮЛМАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ СЛЕД КАТО КАЗАЛ,ЧЕ НИКОЙ АМЕРИКАНЕЦ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ХВАЛЕН И ДАВАН ЗА ПРИМЕР ПО ПОВОД ПРАЗНИКА ЗА МАРТИН ЛУТЪР КИНГ ,КОЙТО ИМА БЕЗСПОРЕН ПРИНОС ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В САЩ ,КОЯТО ЗАПОЧВА С РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ -задължително образование,труд,данъци ,за да има равни индивидуални права всеки индивиди .

Благодаря Ясна връзка с глобализацията. Не всичко е за смесване - дори и в пиенето! Последиците са очевидни

Да започват озаптяването тогава! Международни терористи номер 1 - Сащ и Израел! Местни терористи - БСП-ДПС-Юруш!

за тероризъм -това е НЕСПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ЗА УЧЕНИЕ,ТРУД,ДАНЪЦИ ,А СИСТЕМНО ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТ СПРЯМО ДРУГИТЕ -ИЗНУДВАНЕ,КРАЖБИ,ПОБОИЩА ,ОБИРИ ,БОМБИ И УБИЙСТВА .ТЕРОРИСТИТЕ ИСКАТ БЕЗКРАЙНО ДРУГИТЕ ДА ИМ ДАВАТ НАГОТОВО ВМЕСТО ВСЕКИ ОТ ТЯХ ДА УЧИ ДО ПЪЛТОЛЕТИЕ,ЗА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ ПРОИЗВОДИТЕЛНО И ТАКА ДА ИЗДЪРЖА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА ,И ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ ДЪРЖАВНИ РАЗХОДИ ЗА УЧИЛИЩА,БОЛНИЦИ,ПЪТИЩА ,ЯЗОВИРИ... САЩ СА ДАВАЛИ НЕ МИЛИАРДИ ,А ТРИЛИОНИ НА ЛОШИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ДА РАЗРАБОТЯТ ПРОЕКТИ ЗА РАБОТА,РЕАЛИЗАЦИЯ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТ С ТРУД,А НЕ С ХЕРОИН ,ТРАФИК НА ОРЪЖИЯ И ПРОСТИТУЦИЯ ,КОЯТО СЕЕ ЗАРАЗИ ,ДОРИ ФАТАЛНИ НАПР СПИН И ПАПИЛОМА ВИРУСИ,КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ РАК У ЖЕНАТА,И У МЪЖА . В САЩ В ПОЧТИ ВСИЧКИ ЩАТИ С РЕФЕРЕНДУМ Е ЗАБРАНЕНА ПРОСТИТУЦИЯТА ОТ 1905Г, И ИМА РАВЕНСТВО МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА -РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И РАВНИ ИНДИВИДУАЛНИ ПРАВА ,ДОКАТО В ИСЛЯМСКИТЕ РЕГИОНИ МЪЖЕТЕ УМИРАТ ПРЕДПЕНСИОННО ЗАЩОТО ПРЕДИМНО МЪЖЕТЕ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА ,А ЖЕНИТЕ В 40-60% НИКОГА НЕ РАБОТЯТ ,А САМО РАЖДАТ И ГОТВЯТ И ЯДАТ -ЗАТОВА ЗА ВЪЗРАСТТА НАД 60Г ЖЕНИТЕ ТАМ СА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖЕТЕ,ИМАТ НАД 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДЕЦА ,КОИТО ПРАВЯТ ДЕЦА,НО НИКОГА НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ С КВАЛИФИЦИРАН ТРУД ,А ПРАВЯТ ОБИРИ ,УБИЙСТВА ВЕКОВЕ НАРЕД И СЕГА ОТНОВО В ИРАК,АФГАНИСТАН -ВЗРИВЯВАТ БОМБИ И ИСКАТ МИЛИАРДИ ОТ САЩ НАГОТОВО РАЗВЯВАЙКИ ОРЪЖИЯ ДОРИ СПРЯМО МЕСТНИТЕ СЪВЕСТНИ РАБОТЕЩИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ,НАРИЧАЙКИ ГИ "МАРИОНЕТКИ ".ДОРИ В ТАКИВА РАЙОНИ ДЕЦА С КАЛАШНИЦИ УБИВАТ И КРАДАТ,ЗА ДА ЯДАТ И ДА СЕ МНОЖАТ