Захариева за Русия: Благодарността се дава, не се изисква

Благодарността се дава, а не се изисква, особено с тона на руския патриарх, заяви външният министър Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Захариева за Русия: Благодарността се дава, не се изисква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... не е за всяка празна кратуна(тиква). Тя се учи до живот и от нея зависи просперитета на държавата. Да си кривоглед не е нещастие. Да си обратен на истината и върти опашка-марионетка е характерно за "съвременните" политици от улицата, които съсипват държавицата, ако някой признава, че такава съществува. Маро, да знаеш, че не само в Европа, Америка, но и в България не ви броят за нещо-марионетките са до време. Докато ги помете тълпата.... мисли за после, не мисли какво ще отмъкнеш с власта..... която упражняваш. Няма по некадърни "държавници" от вас.....

ставаш само за едно ,за нищо друко заяото си куха и продажна като плевела

Ами Захариева, ти лично към Русия, ако щеш я давай, а явно, толкоз ви е и било "даването",след като човекът си тръгва огорчен, но кой ти дава право, кой ви дава право, след като народът ти плаща заплатата да изразяваш мнение и отношение различно от неговото, а ти действително ли не го видя и не го разбра дори на Шипка?? Не някой - никой няма да ви е виновен, когато пак се самосвалите, след като постоянно демонстрирате че не ви пука какво мисли и иска народа, а той ви набира и дали ще си палнете фитила с отношението си към Русия или към нас - Конвенцията, "Гинйка" и цената на тока след това .... карайте си все так самовлюбено и безхабернопрез просото,

не съм, час от твоя народ. Защото напълно съм съгласен с министър Захариева. Всеки може да иска. Ето и ти например искаш да си целия Български народ ама не си. Така че дерзай, човече, никой не ти пречи, да се изживяваш, като какъвто искаш, само моля те, не се определяй, като народа, че ще трябва да ти издадем жълта книжка, за да можеш да се срещнеш със Сталин и Хитлер в диспансера. :)

Никой не е казал, че хората "са" или "би трябвало да са" еднакви, нали затова съществува и терминът "болшинство", но Вие, след като сте напълно съгласни с нея - ами огледайте се, а както напр. и по Конвенциата и джендърството , мнението и отношението на хората, как мислите, дали биха имали каквото и да е общо с изборните ви резултати до тук?

Скрийте тази отровна очиларка, че плаши децата.

Госпожо разногледа, благодарност се изисква от неблагодарници , озлобени в стремежа си да се харесат някому !

НикаквиТакива ! - НезабавнаНота !!!

Кривогледата пак се прави на неразбрала - никой не й иска благодарност, хората искат да не лъже !

никой не може да се сравнява с Корни Лъжата.

Верно уили?

Ами да - смела жена, дори Боко го е шубе от нея, а за лъжата - точно него дори чешкият президент го уличи в лъжа, народът нарича дясната му ръка нарича Пинокио, а от партията му ни припомняха дори в прав текст, че лъжа, повторена 100 пъти се превръщала в истина и това го казал Гьобелс. Да, ама не - народът ни пък е казал за лъжливото овчарче и "Веднъж стомна за вода, втори път ..."

тая Захариева, сигурно в европа не я различават от Захарова..европейците винаги ще си мислят за нас като за руснаци..

НЕ бих бил учуден ИменноЗатова Вси"наште" да са я курдисали... - то И оназ Плугчиевата - Йощ съ такоъ из ВисокитеЕтажи на ЕС/ЕК ...а ТА...тииит валят-ли-валят...

ИЗОБЩО НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА!!!

Тъй зер ! - Незабавна Нота !!! ...а След което - съобразно Изказаното в 13:43 тук по-преди.

Нашите предци, получили свободата си преди 140 години са благодарили! Издигнали са в центъра н София паметник на Царя-Освободител! Тази селянка дължи всичко на господарите си от америка и ес, чиито заповеди се е подписала да изпълнява! А първата от тях е да говори всичко лошо за Русия! Да изопачава историята ни!

...та значи Си признавате че Сте ТИМовак ! - ами Браво !

аметник на Цар Освободител - ОК. паметници ан руските воини - ОК. Това никой не го отрича. Защото, ако го отрече би било черна неблагодарност. Но признавайки приноса на Русия трябва ли да бъдем неблагодарни към Румъния. кава еразликата между Русия и Румъния? Само количествена в броя войски. Друга разлика няма. И в мотивите, и в жертвите. По онова време Русия е била поробител на много народи. Както с еказва "тюрьма народов". такава е историята. Но трябв али да бъдем неблагодарни към хората оъ не-руска националност проляли кръвта си за България - финландци, украинци, молдовци, поляци и още много други? Които сега са независими държави. освободили са се от руска окупация, демек. Трябва ли да бъдем неблагодарни и на чужденци на руска служба. Като германеца Александър Батемберг, бъдещия първи княз на България. Или на японския самурай, участвал в Освободителната война. Не бих казал. А Русия иска точно това. Е, аз пък искам да си мерят приказките. И за малко да си затворят мръсните усти. А ако не искат - да го духат!

Ти не правиш ли разлика, когато цяла държава се ангажира, с целия си ресурс и доброволно еднолично участие??

най-накрая някой с топки да им го каже!

А това нещо с топки ли е? А по името помислих, че е жена!

По тъпа си от КАТАРСКА КАМИЛА!

....... благодарността се демонстрира с признателност и никой не ти я иска! Благодарност не чакай от прост и глупав, станал медиен герой от немай-къде-случайно. Без възпитание, образование и традиция. Политиката е наука не е за тюфлеци. След като си настанила 20 чужди бази, с 5 000 кръвожадни джендъри и си насочила оръжие срещу съседа, който "незаслужено" ти е дал свобода, не очаквай да ти подадат ръка за милост! Просто си "дребна" душица, недорасла и деформирана марионетка, с празноглаво самочувствие. Да ти демонстрират уважение, не си го заслужила, респективно унизила си и родината си ако знаеш, че имаш такава. Продажниците нямат родина, имат интереси за пари и "слава" да ги потупват една педя над ду...то. Всяко чудо за три дни, ще те отвее и теб вятъра....

Тъй де ! - Бидейки Министър на ВъншнитеРаботи на РепубликаБългария - следваше Вече да Е Ошамарила Кремъл .

Тая като я видях уби всичко мъжко в мен!

Само Оставка ще ме зарадва ! Тази неприятна ........ не знам как да нарека това чудо на природата което е против Българите и техните желания !

Желанието - Е Едно и СамоЕдно ! --> Незабавно Окончателно Смряскване на ТроянскоКонието у Нас !

...а Ако след Даденият-от-Нотата срок НЕ видим Съответно Извинение от Кремъл ---> Експулсиране на Макаров ! + Скъсване на Дипломатическите отношения !! + ОткритЛов на Кремълски "инвеститори"&"собственици"&"бизнеси" у Нас !!!

нещо си затраяха, след като НАТО каза, че няма да приложи петата точка за колективна отбрана относно скрипал, ти обаче се изцепваш яко.

На Савушкина55 --> мъдетеВиКръжави Са наТезгяха. НЕ лъжИ !

истината боли, нали? колкото и да ти е мъчно, е вярно - ще се приложи четвърта точка - консултации и обсъждане. това, че липсв тука като новина, не значи, че не е вярно.

Българския Народ няма да приеме вашето изказване за изказване на Българския Народ ! Стига говори и подписва от Името на Българския Народ ! Вие сте назначени от САЩ !

Абе недебилний.Вече и червените в червата историци не споменават 200000 убити руски войници,а са около 75000.Като само убитите в боевете са около 12000,а останалите са умрели от раните си и болест и изчезнали.Това са вече официалните данни,бе лукова главо,а за радост тези които цалувате ви набиват канчето,да ви затъпят съвсем акъла.Няма толкова убити руснаци общо и при Дунавската армия в България и другата в задкавказката армия водила битки с турците.То е най-лошо мързелив и неграмотен да повтаря клишета,а не чете и се ограмотява.Това са недебилните,чакат какво ще им спусне Кремъл или от партията-майка.Ама времето ви изтича.Следващите поколения са съвсем други и няма да ги манипулират и заблуждават.Те и от сега младите се смеят на "социалистическите" придобивки от преди 1989 г.Така,че младите идващи поколения ще ви изтрият един път завинаги от България рубладжии и майцепродавци на чужда и враждебна страна.

ще живееш вечно... най-малко си прехвърлил петдесетака като те чета. аман от фейкаджии.

абе олигофрен и 1 руски войник да е умрял за нашата свобода пак е много щото не е умрял за своята си родина а за някакви неблагодарници като теб

Аксиома 1:НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ТЯ МОЖЕ САМО ДА ПОРОБВА. Аксиома 2:Думата "освобождавам" изобщо няма такъв смисъл какъвто некои се опитват да насаждат в главите на БГ вече толкова години.Русия не е тръгнала да освобождава БГ а за да смени турския поробител със себе си.Но сметките на некои са излезли криви.

а колко американци умряха за България . Мога да ти кажа . Тия които свалиха нашите ввс по времето на американските бомбени килими над софия

Тази и цялото Правителство са НАЗНАЧЕНИ от САЩ да Управляват България ! Тази няма право да се изказва от мое име !

Тази помакиня да заминава в Анадола ! ОСТАВКА !!!!!!!!

Още малко и момичето ще изкара тази благодарност като благоволение от наша страна...Дядо ми имаше един лаф: Така ли те учат в къщи?

нямаш право да говориш от името на народа,по простата причина че неблагодарниците като теб са само 0000001%

Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балкански народи създаването на независима държава Украйна, която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави.

е еднопосочен билет за германия,или англия ,в България такива като теб ,най много да пикаят гас ,че не е по тяхната...

Нота !!!

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите.

като теб ,за вас в родината място няма

хвани плевнята ,удари захариева

Критиките на Гундяев започнаха с него. Карай наред тогава.

Така е, дава се. Нейният народ благодари ли на българския, за спасението си ? Да, благодари. Българският народ пък благодари на руския, за спасението си от турско робство !

Аз, като българин, не съм съгласен разни джендърки да говорят от мое име! Оставка за цялата джендърска мафия !

Ти не си ли джендър ? Я си провери хромозомите ?

Стига усуквания и тинтириминтири ! ---> Незабавна Нота отн. "визитата" на КГБ ген.Гундяев (ака Кирилл) !

Ама какво чакате чалмофилите- сороски фекалки ?!!! Ходете да се биете срещу Русия , кеф ви в Сирия , кеф ви в Украйна :)0 С тая бангия и роси плюнката начело. Ще ви подкрепят и жартиерите от прайда :))))

Ами то и пари се дават за свършена работа реално ама вие си ги гушкате на поразия докато се почесвате по зад,,те си..

Преди много време , от време на време една партия правеше пленуми, вземаше решения свеждаше ги до народа и най - вече чрез Комсомола.Там имаше такива образи и натегачи, също като госпожата. За 30 години нищо не е мръднало тук на милиметър. За Брътвежите на комшии и други държави където плашат гаргите с нас за щяло и нещяло , мълчим като е...и г....е, но за да сме в унисон с решенията на шефовете да се изпръцкаме дружно срещу Русия. Пък на някой банкет(прием) може да ни похвалят.

Вече 11-ти ден продължава кудкудякането на политиците след визитата на Кирил, и не могат да се успокоят. Това е някаква комплексарщина.

Да, съгласен съм, комплексарщина има, но има и друго -- отработване на определена позиция, вписваща ги в "демократичния" запад. Без това, тъй като те имат нула авторитет в самата ни страна, те ще са също кръгли нули.

Г-жа Пенкилер, която "разбира" от екология, строителство, пътища, правосъдие и международни отношения да си харчи подаянията от Сорос мълчаливо. "Спящата" очиларка да не говори от името на българския народ.

ГМО соросоидна очиларка vs запопено съветско КГБ ченге.Ченгето няма никакъв шанс.

имаш впредвид - Гундяев, Решетников или Путин?

елементарното възпитание изисква да не натрапваш на другите гордостта си от доброто, което си им направил...

Да, но тези неща се учат и възпитават в нормалните семейства и на една друга възраст...После е много трудно до невъзможно да се научат и възприемат, да се разберат, затова казвам, че ние уж говорим на един и същи език с някои същества, но тотално не се разбираме и не можем да се разберем! Въпрос на ценностна система, на възпитание, на семейство и околна среда и влиянието им, в които си израснал и са те офоромили.. И на ... СИВО ВЕЩЕСТВО!

най-вече на финикийски знаци. Най-вече. Благодариха ли ви за базите в България? Да. Защо се вълнуваш толкова тогава?

на 200,000 дарили живота си ,за свободата на друг народ се нарича саможертва,добро е ако нямаш глава лук за чорба и комшията ти даде,да е х.й ,да ти го набия ,но е акъл ,как да ти го дам

в живота има принципни положения- невероятно , но факт!

една нула и се съгласям.

Напротив, крайно време беше - управниците ни се оляха, още от времето на Дянков, който спомяна за някакъв шамар, след това Плевню, дори загиналите им от ВСВ не уважи, а продължи да плюе,. а и поначало с повод и без повод, да се доказват на новия си голям брат!!

Да, но наглостта и нахалството след като нямат спирачки, трябва поне да им се покаже мястото.

Аксиома 1:НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ТЯ МОЖЕ САМО ДА ПОРОБВА. Аксиома 2:Думата "освобождавам" изобщо няма такъв смисъл какъвто некои се опитват да насаждат в главите на БГ вече толкова години.Русия не е тръгнала да освобождава БГ а за да смени турския поробител със себе си.Но сметките на некои са излезли криви.И ако ше говорим за "освобождение" мисла че ше е по-актуално да се спрем на "случилпто" се през 1944г.Кво е било преди 140- много важно.То няма отношение към днес.Но тези 74г АГОНИЯ НА БГ са пряко следствие на случилото се през 1944г.ОКУПАЦИЯ НА БГ и ИЗДИГАНЕТО НА КРАЖБАТА В РАНГ НА ЗАКОН-закон за "национализацията".И тези в БГ който днес използват думата "освобождение" го прават защото ОКУПАТОРИТЕ ГИ ИЗВАДИХА ОТ ОБОРИТЕ И КОЧИНИТЕ НА СЕЛО И ГО ДОВЕДОХА В СОФИЯ за да властват над БГ.За това е и тази "любов необяснима" на най низшето съсловие в БГ -комунистите-към окупатора съветска русия.Без нея и днес др бокова щеше да е в якоруда при говедата.А правешкото нищожество да си гушка свинете.Нали така.

Исторически обосновано.Не мога да се примиря при тази гавра на "божия човек" със КГБ-ско минало да ни набиват канчето за имперско роболепие към Русия.Сега е момента да се изкарат всички документи и исторически факти и се почне от договора в Сан Стефано и се види "ролята" на Русия за освобождението на България и последващите през годините"братски" действия на Русия,СССР ,та сега и Путинова Русия.

Точно и вярно е само че майкати е родила неблагодарник

Да се вадят документи?? Ти в кой свят живееш - откога в Гугъл има предостатъчно документи и да беше прочел поне нещо, вместо да пишеш глупости, по нечии "опорни точки":-((.

Напротив - На руския император в момента тогава съвсем не му е било до война- Русия е била отслабена след току ще приключила друга война, но след вестите пристигащи от България за кланетата, палежите, жестокостите на турците след Априлското въстание, започва масово стичане на обикновени хора, пристигат мужици от всякъде, готови да се бият за освобождението на братята славяни. Те са настоявали императорът да обяви война и той под заплахата от бунт и че биха могли да тръгнат сами е приел, НО Великите сили в лицето на Англия и Германия подкрепяли Турция, нещо повече, за да не нападат, за да не използват ситуацията срещу Русия й поставят тежки условия с които тя е била принудена да се съгласи. А в последствие го използват срещу нея - както Русия за своя сметка и без чужда помощ води вбойна и както тя е победител във войната я изнудват Сан-Стефанския мирен договор, обхващащ земите в българско население да се замени с Берлински, а целта им е - минимум загуби за Турция и да няма голяма славянска държава, в която Русия би могла да има влияние, а българите, в земите освободени от руската армия, но отново останали към Османската империя, гонени и клани - някакъв нищожен детайл, без значение за Великите сили, с изключение на Русия, застанали зад партньора си Турция.

Момче от провинцията,тези със "стичанията на обикновени хора..." минаваха ама преди доооста време.Тази война с нахлуване на руски войски в БГ не е била май,май първата.Нъл тъй.И последиците от предните нахлувания са били дооооста неприятни за БГ.Разправат че при последното такова нахлуване са били отвлечени в робство в русия 120000-СТО И ДВАЙСЕ ХИЛЯДИ БГ.Разбра ли селяндур.Просто сега европа е ПОЗВОЛИЛА на русия за такова нахлуване като следствие от априлското възстание.И руския цар си е решил че това е момента да се настани в БГ.Амаааа говежди надежди.И аз пак питам за "освобождението" през 1944г.Да не се правим на луди,целия панаир днес НЕ Е за това кво е било.В русия си мислат че с лъжите и промиването на мозъци ЗА ТОГАВА, ШЕ МОГАТ ДА СИ ИГРААТ ИГРИТЕ ДНЕС.Всичко е за сега а не за кво било преди 140г.Разбра ли селяндур.Кажи за "освобождението" на 9 септември. Маминия умник той...

Права си, голяма бяла птицо.

Благодарността на Българите към Русия е огромна и Вечна !! ... ГЕРБ,Захариева,Горан Благоев...и други Соросоиди=0.1% от населението ни ...Не Са Благодарни ! ОК !! Но Защо ГЕРБ и Соросоидите .. ..Говорят от Наше ИМЕ !!?? Да се Махат от България !

Кога и почерня г.за , кога стана министър ?

не е зелник, за да се дава.

В материалния свят на Захариева се дава ако се плаща, без значение какво - зелник, благодарност и още какво беше там че ми е неудобно да го кажа

намекнах на госпожата, благодаря за допълнението.

Иначе Захариева е прав - уважението, признанието и благодарността не може да са изпросени и изисквани едностранно, защото касаят поне двама, две страни! Страхът, раболепието, зависимостта, меркантилността НЕ са уважение и истински респект и благодарност! А и не може някой да изисква уважение към него от друг, АКО ТОЙ САМИЯТ НЕ СЕ УВАЖАВА, и ако УВАЖЕНИЕТО НЕ Е ВЗАИМНО!!!!!! Говоря за истинско уважение, а не за имитации или преструване! Също така е много важно да се знае, че НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКА ОТ НЯКОЙ УВАЖЕНИЕ, ИСТИНСКО УВАЖЕНИЕ, АКО ТОЙ САМИЯТ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е УВАЖЕНИЕ! Например защото е свикнал да раболепничи или слугува, или да преживява от благоволението на другия, или пък първият е свикнал или ГО е свикнал на това!!!

Та той референдума се проведе и се провежда и сега още от началото на 1990 год. когато стотици хиляди българи напуснаха родината си заради жестоката и варварска експлоатация на "червения" капитализъм по сценарий на КГБ и продължен от мекеретата им в България БКП и ДС.и интересно,че все отиват във гнилия капитализъм,а в човечната и миролюбива Русия никой не отива.По голям референдум от това,здраве му кажи,бе Ставри.

Тази си е купила дипломата малко преди да я уредят от Родители Болшевики при Плювналиев ,който бе избран грубо с Фалшификация на Изборите за Президент ! Трябва веднага да си даде оставката и повече да не я виждаме въобще в Политиката ! Това е против България и Българите !

Повече от очевидно е, че Москва и София търсят да намерят НОРМАЛНИЯ И ВЗАИМНО ПОЗЛОТВОРЕН И ПРАГМАТИЧЕН ТОН ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ, след като те дълго време, много десетилетия СА БИЛИ КАТО МЕЖДУ ГОСПОДАР И СЛУГА, ВАСАЛ!!! Ще се нормализират! Отнема време, но в Москва ще зацепят, ЧЕ ВЕЧЕ Е 21 ВЕК!

А наште ще зацепят, че вече не е 20-ти век, че сиренето е с пари, че времето на безкористната и братска помощ от Русия към нас свърши и то благодарение на нашите продажни управници!

Нашите не само отдавна са го зацепили, но и си плащат много скъпо за този урок! Дълги години НИЕ ПЛАЩАХМЕ НАЙ-СКЪПИЯ ГАЗ НА "БРАТЯТА", и парите и изтичаха по разни схеми и посредници на Москва! И това е публична тайна! От България бяха откраднати над 150 милиарда долара само през последните 30 години за да сме най-бедните и най-нещастните като народ в Европа! И в състояние на вседтрснна криза и демографска катастрофа! И голяма част от по-големите организирани удари и кражби, като например Белене, КТБ, Газпром с вечните си отчетени загуби в България,... ИЗТГЕКОХА ТОЧНО В Москва и мекеретата й в България!

И още нещо - ако аз ти направя услуга, да кажем голяма услуга ДНЕС, ти не ми благодариш всеки път когато се видиме за нея, и след години, и след десетилетия винаги и навсякъде! Нито аз ще изисквам от теб да го правиш и дори ще ти държа сметка защо не ми благодариш достатъчно и защо си благодарен и признателен и на други! Особено ако съм декарирал, че съм го направил от душа и не за признателност или да си ми вечно благодарен, а защото аз така съм искал и така съм чувствал и разбирал нещата, че така трябва да постъпя! А ако искам да си ми благодарен винмаги и навсякъде и ти го напомням непрекъснато, и дори съм обиден по въпроса, ЗНАЧИ ИЛИ НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ БЕЗРЕЗЕРВНО И ОТ ИСТИНСКА ОБИЧ КЪМ ТЕБ, ИЛИ СЪМ ИМАЛ НЯКАКВИ ДРУГИ НАМЕРЕНИЯ И ЦЕЛ, а не точно тези! А ако пък става дума за услуга, която моите прародители са направили на твоите, тогава пък ситуацията става абсурдна, смехотворна и дори жалка и очевадна!