ДПС защити Турция, ГЕРБ поиска да не взимаме страна

ДПС защити Турция, а ГЕРБ обяви, че не трябва да се взима страна в ситуацията с Русия. БСП настоя за разследване, "Атака" осъди турското "провокация".

Обратно в новината

Коментари - ДПС защити Турция, ГЕРБ поиска да не взимаме страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция може да бъде спокойна! ДПС я защити! Сега по сериозно, какво защити ДПС и коя я е помолил...........?!? Тук става дума за факти....и обстоятелства, като записи от самолета, те ще кажат кой е прав и кой не! ДПС защити, на какво основание ,имате ли записите ...! Друг е въпросът че вина имат и двете страни според мен, но това е друга тема!

РАДЕТЕЛЯТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - МЕСТАН, който хиляди пъти е обявявал за МАЙКА нашата Родина, не пропусна да се намеси в полза на сматаната от него родина, когато целият световен елит избира най-дипломатичните коментари или мълчанието. Местане, що не се произнесе като си демократ и пазител на законите, когато Турция по 1500 пъти годишно, т.е. 4-5 пъти на ден нарушава гръцкото пространство? Още да те питам, като все ровиш стари рани за имената на бг-турците, които са еничарско поколение, отказано да се нарича турско още от миналия век от турските султани, разполагащи с изряден архив , та що не пита Ердоган, с който се срещаш на 4 ОЧИ, БЕЗ ДИПЛОМАТИЧНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ти борецо за свободи и права : Защо по официални турски статистики в Турция няма български етнос???? Защо на тези хора повече от век са им отнети имената? КОГА ЩЕ НИ ОТГОВОРИШ????

ДПС-почетен консул на Турция, а БСП има пълното доверие на Русия да й представлява интересите в България и на Балканите!

Отдавна се съмнявахме , а от вчера знаем със сигурност, че България на юг граничи с терористите от Ислямска държава. А днес след речта на Местан стана ясно, че Ислямска държава има и парламентарна група в българския парламент.

Винаги ми е било интересно. правата и свободите на българските граждани са разписани в Конституцията и се гарантират от изпълнителната власт! Наличието на ДПС не се ли явява форма на раздвоение/по медицински ШИЗОФРЕНИЯ/

когато в турския парламент има СТОЯН или ИВАН тогава и в Българския трябва да има местан откъде накъде по националната телевизия има новини на турски Да не би в турция да има новини на БЪЛГАРСКИ

Със или без Местан Турция нaстъпи Мотиката .

ДЕбеЛЯН и МЕСТАН и цялото ДПС при Ердоган Прав беше бай Тошо

БСП - най-издуханите идиоти, какво разследване ви гони...ДПС са ясни...много внимайвайте, надигат глава. ГЕРБ реагират най-адекватно

Абе това да не е турския менджлис или как беше там. Какво сме си занавирали човките там където не ни е работа. Че БСП искат и разследване. Големи капацитети. Където и да бутнеш в страната все проблеми, а те с Турция и Русия се занимават. Празни кратуни, това са нашите депутати.

Защитавайки Турция, ДПС се показва като защитничка на терористи. В България няма място за партии които защитават световно признати терористи като ИД. ДПС да бъде разпусната от конституционния съд. Казах!

дпс е антибалгарска партя,марш в туркя

в България ще спи и ще търпи съществуването на открита антидържавна и откровено протурска политика на противоконституционната етническа партия ДПС?! Наглостта на политическите лидери депутати на тази партия стига до там, че открито демонстрират близостта си с турския премиер и цитирайки разговорите си с него насаждат протурски и антибългарски настроения в живеещите в страната ни мюсюлмани!!!

Е,така ще е. След като имаме в парламента ПАРТИЯ НА ТУРЦИЯ и ПАРТИЯ НА РУСИЯ как да съществува България. Тези две дивашки,азиатски империи искат да ни смачкат и разкъсат. Който е истински българин трябва еднакво да мрази и едните и другите. И едните и другите са смъртни врагове на България.

тоя измушляк ли ще определя какво трябва да се прави!!??да си хваща феса и там в анадолааа!!!партята да се забрани!!!

Докога прокуратурата няма да се самосезира, срещу противоконституционните деяния на дпс, първо всяваха етническо напрежение на митинга си, като пяха "Райна княгиня..." подигравателно на турски, сега пък се обявяват заемайки позицията на Турция за поддръжници на Ердоган при това от колоарите на бг парламента. Какво чака Цацаров, не чете ли конституцията, не знае ли за насаждане на етническо напрежение, какво следва?

"Герберите" горките така се оплетоха, че не се знае как ще излезнат от ситуацията.

Е, това наистина е българска партия. Не може да има и капка съмнение. Да й берат греховете онези, които я регистрираха някога.

тази партия е противоконституционна защое в българския парламент защо не предприемат нищо по въпроса тъи наречените патриоти и реформатори има конституционнен съд тои трябва да съблудава конституциония ред

ChatGPT

ДПС трябва да бъдат разпуснати и ръководството им съдени. В Българската Конституция е записано, че не може да съществува ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА! Айде сега тези мекотели да си грабват фесовете и да хващат влака за родната си Турция! Да си вземат и БХК с тях!

Не е уместно да се нагнетява напрежение,ДПС трябва да мълчи защото най новата новина е че САЩ излизат със становище чрез изследване на термална следа-самолета е свален категорично на сирийска територия,като турският самолет е пресякъл границата. Тази теза на самозащита се изключва автоматично. Да имат право,но са допуснали грешка. Затова никакви официални изказвания в момента Мечката ще играе хоро,само да не е в нашият двор,нас това ни интересува като Българи!

но за друго не се сещам ,а то е всички от ДПС , на бързия влак за Анкара , и с доживотна забрана за връщане.. Щом , толкова им е мила Турция.. Вече , ми идват в повече техните философсо патриотични изказвания изказвания... Иначе , жални ни майка...

Политиката е мръсотия, но турските политици са доказани двуличници. Това за "ножът в гърба" е черта генетично заложена в характера им. В еврейската война, която се води няма място за "европейско" благородство. Хиените се страхуват от прайда, но ако хванат сам, слаб лъв се спускат на глутници и се гаврят с него..

Никой не и съмнява, че си турска подлога.

Хайдеееее , ДПС , тази "светска , неетническа партия" и тя се нареди сред подържниците на ислямисттите!Мани , мани , аман от продажни копелета!Ще борят ИДИЛ ?Тия ли бре!

Ислямската колибка отдавна се строи, още от социалистическо, има цяла верига турски села, които стигат от южната ни граница, до северната, те още преди искаха да се отцепват. Закакво се стигна до смяна на имената, не от хубаво, но всичко се пази под сурдинка, и турците се правят на репресирани. Сега България е опъната черга за мюсюлманите, само прииждат орки от вси страни в Европа, Турция си е Турция, България е сигурния път към Европа, и ислямската колибка лека полека отива към очакван завършек.

важното е подкрепящите и противниците да са от двете страни на партията майка ...белата златка пак е лапнала некоя порция да го играе опозиция с депесето, така и лаенето е в услуга на ердоган

ДПС да се ходи в турция Одавна трябваше да се разкара и забрани със закон в БГ тази мошеническа УЖ неетническа партия

ДПС защити Турция, ...... Ами това е тяхната Майка родина. Но само не ми е ясно какъв го крепят в Българския парламент.

подли и лицемерни същества са депесарите и угодниците им с български имена процъфтяващи на измършавелия ни гръб , ако не се избавим в най-скоро време от тая коварна пасмина , очаквайте един ден да започнат да ни режат главите без да ни питат искаме ли чалмите

Само задължително гласуване ще ни спаси от господството на ДПС.

а бре cocum в бıлгария има около 2 милиона турци!!!

Абе дурсун, напиши си поне името правилно, тъп резак. В България няма турци, запомни, пак казвам има българи с турско самосъзнание, които са потурчени насила, с огън и меч. А ти ако си зарзават си отивай в Турция и не се връщай никога. само като тръгваш мини покрай аптеката за вазелин, защото там такива като теб ги чакат с голямо нетърпение.

Видя се кой - кой е. Да, вярно е, че ДПС е протурска партия в Българският парламент. Но това чак сега ли се научи. НЕ !!! А защо продължава мястото й да е там.?!?!? Какво очакваме от "дупе-тати" защитаващи исляма, утре да пожалят христиана -пак НЕ. Е ще се чака ли още и няма ли истински Българи със сърце и душа да бранят родното. Сега е времето да приложим идеалите на Раковски, Ботев, Левски и т.н.

Цял свят видя, че турците са виновни. Ердуган си блъска главата, какво направих, само нашия не видял и не разбрал. България има проблем с много голяма група от тия хора. Те не се смятат български турци, а турци. За тях България не им е Родина, Турция е родината им. Щом е така , отивайте си и да знаем кой, кой е? Прлав ви път. Това е огромния проблем. Насажда се от поколение на поколение. Те живеят във времето преди 1878 година. Давудоглу и той сега подклажда нещата с неговия неоосманизъм, опасен прецедент. Има и истински български турци, уважение към тях, но са малко.

Нормално е, че ДПС защитава Турция! Тя си е турска етническа партия! Има само един въпрос - какво прави тази партия в парламента на Република България?

ПРЕЗ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ООН ПРИЕ РЕЗОЛЮЦИЯ, С КОЯТО ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКИ СРЕДСТВА СА ДОПУСТИМИ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ. ТЯ БЕ ПОДКРЕПЕНА И ОТ ТУРЦИЯ......... И КАКВО СТОРИХА ЕФЕНДИТАТА?

Малкото Ердоганче си показа свинското личице.Оказва се ,че ислямистите са били в българския парламент.

Добре, че пак не всички се включиха в общия хор! Та то съвсем ще окъкаме пейзажа! А гърците какво направиха - лично външният им министър е звънял на Путин, за да каже че Гърция е солидарна с оценката на Русия за сваления самолет! Кой, ако не гърците да знаят каква напаст са набезите на турските самолети?!

Турция прави нота в руското посолство, Русия да не бомбандира тюркмените в северна Сирия. Руският самолет е свален в Сирия, при нарушаване сирийското пространство. Саморазправата с пилотите, оставени от Турция в ръцете на подопечните им тюркмени е показателна - целта е мъст от турците за бомбандирането на тюркмените сепаратисти искащи откъсване на части от Сирия и удара на руснаците над 1000 цистерни и три нефтонаходища.

ДПС защитава Турция, Атака е срещу Турция. В шок съм!!!

ДОЛНА РЯЗАНА КАРАБИНА. ТОЗИ "БЪЛГАРСКИ" ДЕПУТАТ АДВОКАТ НА ТУРЦИЯ ЛИ Е?

Няма ли кой да разстреля този мазен боклук?

ДПС е незаконна партия, противоречаща на всякакви държавнически интереси, тя незабавно трябва да бъде забранена и изгонена от България.

Е, ясно е, че Местан ще защити Ердоган, нали му е измикяр. Мнозинството от хората обвиняват Турция за стореното и справедливо. Кой обаче ще отговори защо Русия редовно нарушава българското въздушно пространство в последните месеци?