Доналд Тръмп: Нямам нищо общо с Москва, нямам работа там

Кандидатът на Републиканската партия за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп отрече да има каквито и да е било отношения с руското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп: Нямам нищо общо с Москва, нямам работа там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"нямам нищо общо с Русия. Нямам никаква работа там. " От там бяха само парите ти!

А стига бе. И на този ли плащат руснаците? Абе те нали бяха фалирали. Като слушам и чета на кого и какво плащат се чудя - хем фалирали хем на Тръмп пари дават. Как става тази работа?

Не знам от къде си го чул, но май се осведомяваш основно от Алфа ТВ? Тогава откъде ще знаеш, че милиардите на Тръмп са точно на КГБ-ейската мафия!? Скоро ще разбереш дали са фалирали и колко! Много скоро!

ТРЪМП е новият щатски президент!Да живее ТРЪМП!

Тръмпету да не обръща внимание на Абезяната. Тя не знае къде се намира вече. Там всичко е омазано

Крим де факто е признат за руски от много държави. При това положения, няма нужда от признаването му де юре. А моста от матушка Русия към Крим успешна се строи. На обекта бяха поканени много журналисти. Западни телевизии излъчиха репортажи. Все пак това е един голям строеж от световна величина. Само в българските медии не срещнах нищо. Може би съм го пропуснал.

Строежът на моста изостава, хванаха изпълнителите в кражби, имаше наказания, затова не си прочел нищо в туземните путлерски медии, както не си прочел нищо и за пускане разширението на Панама Ченъл, което позволява преминаването на три пъти по-големи кораби, т.е. самолетоносача "Ронълд Рейгън", а струва пъти по-евтино от нашите магистрали.

Не давай мнение за непознат човек, защото ще сгрешиш. За строителството на Панамският канал всички сме добре запознати, защото въртяха по телевизията филми за него. Това е частен комерчески обект и за това лабаво няма. Керченският мост се строи от държавата по политически причини. Уникалноста му позволява да се краде много и за това за шеф Путин е поставил свой човек. Олимпиадата в Сочи лапна страшно много пари, но все пак стана чудесна. Кражбата и корупцията в Русия винаги е била едно на ръка. Нали нашите управници от тях се учат безсрамно да крадат. Закъснението идва от преизичсляване на носещите тежести. Ако Путин хвърли повече хора, като нищо ще го завършат предсрочно. По важното е, че Крим стана руска крепост, а Черно Море си остана руско езеро. Каквото впрочем е било винаги.

Жалко че когато Тръмп стане президент, Плевенлиев вече няма да е.. Щеше да ми бъде много интересно как ли щеше да върти задника Плевенлиев след като Тръмп признае Крим за Руска територия!

хахахаха,ако знаеш колко си прав относно тази мижитурка!

путин е едно малко момче с две много дълги ръце и вградена шахматна дъска в мозъка , това са трите причини , заради които го мрази целия свят , включително и завистливите , продажни руснаци , които се мислят за по-хитри от него !

анормалният, ти на истина не си в ред. Бях в Щатите през 2007 год., когато списание Тайм го избра за личност за годината и посвети на него цял брой. Бях приятно изненадан от факта, че за него се пишеха само положителни неща. Обикновените американците се честни хора. Никога не съм чул за Русия лоша дума. Русофобия има само при някои платени форумни мишки. Путин без всякакво съмнение е признат в цял свят за най добрият политик на нашето време. Всички пътища водят към Москва. Защото нищо не може да се реши без благоволението на Путин.

Ти си по-ненормален от него, не може човек който е живял в рашия, видял е мизерията на популацията, инфраструктурата, да я фали ?

Вкараха Тръмп в обяснителен режим.

к'во става като наближат изборите, ще го побъркат.

Не знаел кой е Путьо :))) Ами той е един тотален анонимник, изоставен от жена си и отдаден на ласките на Ердоган. Ръководи една азиатска овцеферма, която е бедна като Кения и дива като Конго.

върви си почини , че трябва да си във форма за утрешните новини от русия !

Хохохо Хилари бивша домакиня с комплекси за избиване или Тръмп американският цар Киро, Путин просто се чуди коя от 2те е по-добрата новина.

То и ние нямаме работа в Москва, ама от там не ни оставят на мира.

След всеки провален план на определени "общества" се вади "иконата на злото" - Русия. Русия,която е толкова слаба,залязваща,и каквото там се сещате,но вездесъщо бъркаща се във всичко на този свят. Как успява всичко това,щом е слаба??

Абе ти въртиш и сучеш,ама все Станишев споменаваш. Да не си имал някаква емоция с него някога ?

Тръмп предизвика руските хакери: Намерете изчезналите писма на Хилъри Клинтън (ВИДЕО) В електронните съобщения имало хубави неща. Публикувано: 27 юли 2016, 23:00 Обновено: 27 юли 2016, 23:00 Талахаси, САЩ "Русия, ако ме чувате, надявам се да можете да откриете онези 30 000 имейла, които липсват. Мисля, че ще бъдете щедро възнаградени от нашите медии." Това заяви Доналд Тръмп, обращайки се директно към телевизионните камери по време на пресконференция в щата Флорида. Става дума за тази част от кореспонденцията, която Хилъри Клинтън е водела през пощенска кутия извън системата на Държавния департамент, обявена от нея за "частна". В САЩ РЕАКЦИЯТА НА ТЕЗИ ДУМИ Е НА СТЪПИСВАНЕ, ЗАЩОТО ... В СЪШНОСТТА СИ ТЕ СА ОКУРАЖАВАНЕ НА ВРАЖЕДБНА ЧУЖДЕСТРАННА СИЛА ДА ИЗВЪРШИ КИБЕРШПИОНАЖ СРЕШУ КОРЕСПОНДЕНЦИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР!?!?!?!?!?...." Този съвсем изпростя! Сега през следвашите дни очаквайте КУП ИЗВИНЕНИЯ И ОБЯСНЕНИЯ КАК НЕ Е КАЗАЛ ТОВА, КОЕТО КАЗА:)

Едно не ми е ясно как тия дето са писали емайли и са правили разни лоши неща са "добри" :) ,а тези които просто са разкрили това публично са лоши.

Американска олигофрения. Само се чудя как Info симпатизира на Хилъри. Нима не плаща ужасния Обама Кеър дет се ползва от неработещи тъмнозелени.

Демократите търсят да наемат 700 статисти за конвенцията във Филаделфия, с които да заменят тихомълком изгонените делегати и предварително поканени подръжници. Плаща се $50 на човек...хахахаха

Доналд (дък) : Не го знам кой е този Путин, но ще му се прекланям като към император всеки ден ..

Такъв онакъв обаче преди часове призова Русия ако е хванала липсващите файлове на Хилари да ги публикува. Значи играта уж на майтап -загрубя много лошо.

Загрубя тя - такъв автогол си вкарва с тая глупост че на практика вече знаем, че няма да е той президент. Американците с червени вратове (селенията по нашему), които са му контингента, просто ще го отпишат като "предател".

Тоя клоун с ботокси, перуки, гримове и какво ли не КАК ТОЧНО СЕ ХАРЕСА НА ПУТЛЕРАСИТЕ???? Хилъри е жена, ама тоя пръч е смешен, опитва се да пробие къде ли не, вкл. и в киното, използват го жалко и очеизвадно. Но може би путлерасчетата харесват такива, маааазни дедковци, като техния вожд - ботоксовия путя, ... мъжка му работа не я разбираме ние еврогеяците, друго си е чайче с полонийче, застрелян на улицата опозиционист, или дори "кьорафф" турецкии пилот... и т.н. И айде Чукотка 50 и еди кой си щат, кога???

Как им се е харесал - ми някой гений е спуснал директивата и се е чуло, и те вкупом решиха, че натам духа вятърът и се завъртяха натам. Умствено изостанала им работа, ако вземе да стане президент и втвърди курса (няма да стане но ако стане това би направил) ще завият на умряло в обратна посока, кучешка им работа.

Килари Клинтън е свързана с жидовското лоби и неговите пари. Дори нейната дъщеря е женена за евреин. Доналд Тръмп е независим богаташ, който е спечелил парите си без помощта на евреите. Ето защо той няма да играе според тяхната свирка. Ако Доналд стане президент, много положителни неща ще се случат. Ако Киларито стане президентка, ще възникнат много войни и майдани по света, които могат да доведат до трета световна война. Нека си спомним кой бомбардира Сърбия на връх Великден - Бил Клинтън с голямата пура за Моника.

тръмп не е ли евреин? Нещо си се оплел? Тъпо мнение като цяло. Евреите владеят Русия!!

Предците му са от Шотландия. Там са открити, отзивчиви и предприемчиви хора. Повече подробности не знам.

Иван Цанов

Ти си критин. Може би и гъза ти е еврейски - ще не се погледнеш в огледалото - извинявай - исках да кажа мутрата ти. Все евреи ви се мотаят в тъпите кратуни. Евреите са си евреи. Гледат си бизнеса. То ако е верна твоята тъпунгерска философия, и бай Бойко трябва да е евреин, щото е богат и на власт. Диба и скапанато прасе в твоята смрадлива кожа.

Май ти си се оплел, на евреите много им се иска да управляват Русия, но след идването на Путин бяха изгонени от там. И не са желани. Достъпът им до управленчески длъжности е спрян. За това в безсилна злоба казват, че те управляват Русия, за да манипулират хората колко са велики. А те най-обикновени лъжци и мошеници, дето се самовеличаят.

Тръмп е новият Горбачов за Америка!

Проведе много успешна кампания дотук за такава базирана 100% върху евтни популизъм. Но те затова са го измилислили кампаниите да са дълги, такива неща се вкисват и ей го, все повече отвсякъде му личи, че е обикновен помияр. Не че ще има значение той ли ще е или Хилари, нито за света нито за американците ще има разлика.

Тръмп е един достоен богат американец, за разлика от семейство Клинтън-Люински!

...И след като учреди една достойна пирамида, наречена "Университет Тръмп" (която съдът закри за измами) и завлече много америкаци ДОСТОЙНО, сега играе на струните на омразата и лъжата на хейтърите и лузърите, на ред неците в Америка с популизма си, НАИСТИНА ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН! (Впрочем Бил Клинтър, независимо от келешките му изцепки с Моника безспорно си остава ЕДИН ОТ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ И УВАЖАВАНИ ПРЕЗИДЕНТИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ, И ТО И ОТ ДВЕТЕ ПАРТИИ, И СРЕД ДЕМОКРАТИТЕ, И СРЕД РЕПУБЛИКАНЦИТЕ)

Доналд май е контра на шайката от федералния резерв. Ако спечели изборите това би било най-доброто за Америка и за света като цяло!

Тръмп ще им разгони фамилията на русофобчетата, ще ги цака с топла бира!

Мокрите сънища на селското ратайче, господарят му да му вдъхне смелост да се покаже и то навън.

Че русофобчетата какво общо имаме с тоя идиот??

Писна ми да им гледам тъпите физиономии на семейство Люински!

Ами те, самите демократи, уволниха натегачите на Хилари, които открито и безсрамно прецакаха Сандерс. А след изборите, може и пак Хилари да изберат, метлата ще заиграе и насам.

общото между двамата лидери е, че путин може да прави свирки на тръмп.

А ти гледай после да не правиш свирка на Путин....палачинката ще се обърне и горко и тежко на русофобите!

Тръмп ще е новият президент на Америка....за жалост на гейчетата и терористите!!!

Два въпроса с два отговора - Какво ще стане ако Хилари Клинтън спечели избоите и стане президент ? - За първи път в историята, двама президенти ще си легнат в едно легло. - Какво ще стане ако Тръмп спечели изборите и стане президент ? - За първи път в историята, милиардер ще отиде да живее в държавно жилище, освободено от семейство тъмнокожи.

И кво стана,уж,,всички,,плюят срещу Русия и Путин,а цял свят се съобразяват с него...какво мисли за Брекзит,изборите в САЩ и т.н....мали какво,,жужи,, е бил

Не лъжи- руски агент си !

Тоя ще стане президент (защото и обикновените американци уважават Путин), ще се спогодят с Русия, ще ликвидират съвместно ИД, ще намалят военното си противопоставяне. Какво ще правят тогава върлите русофоби и тролове??????????

Ще си бият шута в гъза, дори и в Америка няма да ги искат....жалки говеда!

Малко се пообърка света, май. Руски хакери вършат работа на тайните служби, евроатлантическите "ценности" правят атентати, с които доказват, че са бойци за справедлива кауза, а виновните за всичко продължават да ни убеждават, че глупостите, които ни хортуват са "истината и само истината" и се кълнат в Библията. В същност - прави са. Все пак данъкоплатците плащат за цялата тази престъпна лудница, която политиците ни осигуриха като зрелище.

На въпрос на журналист дали съществува руска връзка с изтеклите имейли, Лавров отговори че не иска да използва четирибуквени думи. Досетете се коя английска дума е това.

Fuck . Не се сещам , но го знам , защото и аз го чувствам така.

Тръм е агент на Путин. Още на времето КГБ му е пробутало словачката за да го държи изкъсо. Бавно и методично са го пробутвали към Москва. Той в никакъв случай не трябва да се докопа до властта, зашото това означава край на западната цивилизация и най лошото, това означава смърт за евроатлантическите ценности

Човек браво. Днес за втори път успя да ме развеселиш

Е оти си ни стоиш у Карлуково и да си гледаш лудостта,ами си тръгнал из еферу От кога и на лудите дават да ползват компютър.

Хилъри е човек на Путин, това е ясно и на малките деца.

Аре Дони,не се прай на луд.С Путин си го слагате по дупките. You're Putin's bitch

Троловете по разни грантове си имат опорни точки и си ги цъкат денем и нощем.Някои от опорните точки си противоречат, но това не може да спре тролския ентусиазъм.Например една опорна точка гласи-Русия е икономическо джудже и изнемогва от санкциите.Друга опорна точка обаче казва-Тръмп е човек на Москва и на Путин.Е, тролове как така една бедна Русия която често сравнявате с държави като Дания и дори България, може да ''си купи'' кандидат за президент на САЩ, та дори милиардер на всичкото отгоре?Толкова ли са евтини американските политици щом Русия може да си ги позволи?

отдели някой друг милион за подкупи, особено като има скотска, свикнала да живее в мизерия популация и мечтаеща за царя батюшка, който да я напътства в живота.

Т.е Хилърито и него за някой и друг милион може да си го ''поръчаш'' така ли?

Ти гледай да не станеш следващото джудже след като спечели ТРЪМП

тавя е американският Волен Сидероф : "..Donald J. Trump directly addressed Russia in a news conference in Florida on Wednesday, openly calling on it to find the roughly 30,000 emails that Hillary Clinton deleted from her private email server...." Нямал нищо общо с Русия тоя тарикат.

в американската история : "..This has to be the first time that a major presidential candidate has actively encouraged a foreign power to conduct espionage against his political opponent, said Jake Sullivan..." Уливат се като за последно некои служби.

за имиджа на източната империя, но това е станало публично. Колкото и да боли евразийските фенове.

" ние българите не се дупим на никого"-хахахаха! Ненормалник ли си или просто глупак?

Този даже не разбира какво го питат, много е тъп горкия, по-тъп е и от Буш и от Клинтън, даже и от Обама е по-тъп. Най-невероятно тъпия американец може да стане президент???? По-добре която и да е жена!

Сега като го емнат, че е комунистически агент, като му разровят имотните сделки с кагебишката мафия и други подобни далавери, направо свят ще му се завие. Имотният сектор по света е най-мръсния, корупционен и мафиотски.

Те двамата с Путин много се уважават ...

Не виждам какво общо могат да имат, единият едър, снажен, мъжествен, уверен, с красиви жени, дъщери, показва ги на цял свят, а другият дребен, комплексиран от дете, парясник, никой не знае де е бившата му, крие си дъщерите като мафиотски бос, т.е. пълни антиподи.

"Пълни антиподи" - бих казал...ЗАСЕГА.Тръмп има наченки на диктатор - съдейки по нещата които говори

Този абсурден човек, от височината на неговите милиарди, няма никаква връзка с действителността. Няма как да проумее финансовите проблеми на 70% от населението на Америка. Не става!!! Просто вече не му се правят пари и иска да си играйка на власт . Да стане президент на милиардерите. Американците ще се ухапят по г... с такъв президент.

Тръмп ще го намразят американците само защото го подкрепят руснаците...ха.ха

Така мислят траверсите от протестна мрежа А американците какво мислят

А травестите харесват Тръмп. Виж Путин и неговите посредователи..ха.ха

Щирлиц - само така ,победата е близко...Щирлиц

Асанж се заканил, че още има още много материали да публикува във връзка с US президентските избори. Присмял се на Хилари как се опитвала да се измъкне от ситуацията и насочвала общественото внимание към "руската връзка". А ние да си представим какво ще стане ако Килъри стане президент. Още в кампанията си тя захвана да прави Русия враг, а представете си нататък какво би се случило.

имота, който продаде във Флорида за фантастична сума и то по време на ипотечната криза ???