Коментари - Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти | Днес.dir.bg

Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти

Русия заплаши да изгони неназован брой американски дипломати от страната в отговор на продължаващото блокиране на два руски дипломатически имота в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти | Днес.dir.bg

Коментари

БРЦК

Според мен е редно американците да получат ултиматум. "Връщате имотите до Петък или конфискуваме вашите в Русия." Дипломатите 'тоже'! Така се прави с наглеците. Но Путин е прекалено умен и търпелив, та съм сигурен , че ще измисли нещо по-добро.

Изолацията срещу русия нараства.В самата русия проблемите на путин също нарастват.Трябва да внимава да не свърши като неговите приятели Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи от народната любов......

Стоиле,мамин, откъде тази информация?От организираните лекцийки или... от обща култура.Власта на Путин се клати.То и на коча мъ.те се клатят ама.... -стара политическа максима.Аман от осведомени Стоиловци,еййй!!!А, предполагам си в час и кой свали самолета.Поименно.

На срещата на Тръмп - младши с руска адвокатка присъствал и бивш съветски агент. 14 щли 2017.

И какво е очаквал Путин? Че след като са използвалибслабостите на Тръмп, като патологичното му его и алчност, и са го "кръстили" с метани и няколко стотин милиона или бяколко милиардаждолара още далеч преди изборите, така както само те си могат, където най-много са специализирали, и Тръмп ще играе по свирката им, а цяла Америка и светът щсамо ще гледат и ще го допуснат ки? Смешници! Ясно ли е сега защо Путин го бе толкова страх от Обама и Хилъру Ккинтън? Ами ЗАЩОТО НИТО МОЖЕ ДА ГИ КУПИ, НИТО ДА ГИНСПЛАШИ! (както и Меркел) Те далеч не са перфектни, но в сравнение с Тръмп са направо ангели. А отношенията между Путин и Тръмп, подобно ба любовта бякога между Путин и Буш, от която се пръкна и войната в Ирак, Ислямска държава, войната в Сирия, мигрантската война, могат да се харайтеризират с две думин - цирк и резил!

Абсолютни глупости, фондацията на семейство Клинтън се издържаше основно с парите на дъщерна фирма на Росатом, която беше получила монопол върху добива на уран в САЩ!

Щерев ма хубава е Захарова нЪл тъй ? Я си я сложи до компа нищо че си от другата страна на барикадата хубавото си е хубаво :) !!??

Аре почвайте ги тия кърлежи, че целият свят пропищя от тия!

россия заплашила! и кого? щатите! смешници смешни! мъничка молдова изгони пет русские посланици на 29. 05. 2017г.! още по мъничка естония изгони двама русские посланици на 31. 05. 2017г! те тръгнали щатите да плашат, алкашите смо.тани!

гледам, пишете минуси, русолюбци смо.тани? не вярвате че естония и молдова са изгонили русские посланици, или не вярвате, че русские са алкаши смо..тани? не вярвате, но си е точно тъй!

Тази е много грозна и никой не и обръща внимание затова е злобна..ха.ха.ха

Тази е ватен секс-символ: издрусва един 'калинкамая' кючек и пръчиците им щръкват. Бие я единствено севернокорейската ТВзвезда - онази с препасаното до подмишниците розово кимоно и възторжените ракетно-ядрени крясъци..

да оставите двама-трима ,при положение ,че положат клетва за вярност към русия . другите бок.луци да си ходят в краварника и да си гледат кравите . това е най-мъдрото решение !

мъдър си! точно колкото русският национален герой иванушка дурака!

Такъв ник е смешка, както и написаната табела с латински букви- zoologitheska gradina или kvartal zaharna fabrika !!!

Наистина бих желал Путин да спре да заплашва американците, а наистина да изгони дипломатите им. Мисля, че между толкова големи и силни мъже, които толкова много се харесват един друг не би трябвало да има САМО заплахи и блъфове, а и действия! И така - Путин да постъпи като мъж (а не като женски полов орган) и ДА ИЗГОНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА УЩИПАН ОТ ГОЛЕМИЯТ И НАИСТИНА МНОГО УНИЗИТЕЛЕН УДАР И УНИЖЕНИЕ, което Обама му нанесе! После съвсем естествено Тръмп, като много силен, корав и решителен ЕСТЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ КАКТО ТОЙ НАВСЯКЪДЕ ОБЕЩАВА И ДЕМОНСТРИРА - нали жена му стщо каза, "той е такъв, като го ударят ТОЙ УДРЯ ОБРАТНО ДЕСЕТОРНО! Което значи ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ В АМЕРИКА И ДА ПРИБАВИ КЪМ ЗАБРАНАТА ДА ВЛИЗАТ В САЩ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА ОНЕЗИ 6 МЮСЮЛМАНСКИ ДЪРЖАВИ И РУСИЯ! А СЛЕД ТОВА СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО И ЛОГИЧНО И ОСТАНАЛИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ С ЕС ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДНЯТ, като и те забранят НА РУСНАЦИТЕ ДА ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВИТД ИМ. И тогава, ЕДВА ТОГАВА, за има-няма 5-10 години (но на КОЙ МУ ПУКА!!!), и РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЗАЦЕПЯТ НЯКОИ ВАЖНИ НЕЩА КАТО НАПРИМЕР ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ!

"РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЗАЦЕПЯТ НЯКОИ ВАЖНИ НЕЩА КАТО НАПРИМЕР ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ!" Що пък да чакаме 5-6 години? Ти ако знаеш, направо казвай на руснаците за кого да гласуват! може пък да те послушат...

Путин правилно,че изчакал определено време, тъй като Тръмп едва влезе във властта и както знаем много бил притиснат, но руснаци казват, че времето е изчерпано и те ще действат.

Русия трябва не само да заплашва да изгони американски дипломати заради имотите, които Обама им блокира, А ДА ГО НАПРАВЯТ!! И след това "КОРАВИЯТ" Тръмп е на ход:) Нали си спомняме колко много репибликанците, а и Перукатакритикуваха Обама. че бил много мек във външната политика и дори му се подиграваха за това, че враговете на САЩ нямали респект, че не се били страхували от Америка.., ЧЕ ДОПУСНАЛ И НЕ БИЛ РЕАГИРАЛ НА РУСКИТВ ХАКЕРСКИ АТАКИ И НАМЕСАТА НА МОСКВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА АМЕРИКА БЕЗНАКАЗАНО И БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ!!! Е, сега се доказва, че и това СА БИЛИ ЛЪЖИ, ФЕЙК НЮЗ! И сега е много интересно КАК ЩЕ РЕАГИРА ТРЪМП, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЗА ЗАДКУЛУСНИТЕ МХ (И финансови) ОТНОШЕНИЯ С ПУТИН - с хората му!

как ще реагира... след няколко години ще почне да квичи в туитър как руснаците са ибали мамата на дедо му и кокаляците му са изгнли...

няма да стане така бе осквернен от алаха, ако руснаците си продадът ядрените и космически технологии на тарамбуките, ще ги изравнят със сащ,

Аз си мисля че руснаците ще изчакат още. Путин разбира че Тръмп е блокиран в конгреса. Ако Тръмп опита да реши спорните въпроси с Русия, ще бъде моментално обвинен че е завербован от Путин.

а слънцето изгрява щастливо над необятната русска страна, защото знае, че надвечер ще е далече на запад!

и след мрачната, студена нощ на запад, се връща в Русия.

ооох, тъпичка си ми ти, и това си е ! ми то, слънцето, си води денят слънчев с него ,и не знае що е студена нощ!

Руснаците веднъж и завинаги трябва да разберат, че говеда разбират само от десен прав между рогата.

е, все пак е похвално че опитва! след десетина години може и да му се получи веднъж!

ШИБАНИ ГОВЕДА!

Бих предпочел фактите да се излагат по-внимателно и освен това без квалификации като Русия "заплашва" и т.н. Второто явно ще бъде трудно за нашата "журналистика", но първото е достижимо даже за нея, тъй като който иска, може да види в Интернет изказваниято на Захарова и на Себастиан Горка, съветник на Тръмп. Накратко, има два проблема, наследени от Обама: 1) изгонените дипломати 2) лишаването на Русия от достъп до нейна собственост, ползуваща се с дипломатическа неприкосновеност. По повод на първия проблем САЩ даже го задълбочават, отказвайки визи на дипломатите, които трябва да заместят напусналите (изгонените). Точно по този повод на американците им се казва, че може да бъде поискано количеството на персонала на посолството на САЩ в Москва да бъде изравнено с това на Русия във Вашингтон. А те да си уволняват когото си искат. По втория проблем, ако не им се върне собствеността, руснаците ще отнемат американска собственост в Москва и Санкт Перербург от същия вид. Изглежда това е неприемливо за САЩ и скоро ще има среща между зам. външните министри та да могат нещо да се споразумеят. Американците поянаха вече да обясняват, че ще върнат собствеността като акт на добра воля, ако така да се каже Русия се държи добре в Сирия, тоест съблюдава споразуменията, които ако погледнете самата тя предложи и за които настояваше. С други думи, явно е, че Русия няма да трябва да прави нищо за да се "държи добре". Това разбира се е смешно, явно е опит да се спаси "лицето", но Русия не иска каквото и да е да става при някакви "условия". Ще гледаме сеир следващата седмица-две.

Направотив - нарича се КОРУПЦИЯ. След като ще дадеш "обществената поръчка" на някой заради нещо - си е чиста КОРУПЦИЯ. Не ти ли прави впечатления, как бате Бойко обикаля като ненормален и в Туеция, и в Македония, и в Италия, и в Гърция . . . сещаш ли се . .газовия хъб Балкан ще се напълни с "чист морски йодиран въздух" . . . . таксичките ще отиват при Ердоган при КОЧ холдинг, а България ще лапа мухите и . . . . . да не се наложи да ходим пак при Ердоган да го викаме да ни оправи и демографския проблем . . . . пък ти си пей колкото си искаш русофобските песни . . . с ФОБИЯ ИКОНОМИКА не се строи НЯМА

Освен това аз мисля, че другарите в Москва трябва да наложат допълнителни контра-санкции против Фашистка Америка !

Ъхъ. И Америка ще си направи секуро. :))))

да, още 35 загубени работни места.

Ха ха ми да, а не искаш ли да сложат на нейно место ПсакитУ тя е по "фотогенична"...ха ха ??!!

надали ще се съберат в България

Турция разпострани новина, че са завършени преговорите и е сключен договор за доставка на 2 дивизина ПВО С-400, към 2.5 млрд долара . . . . . . . а да, като руснаците ще им предадат част от технологията да си произвеждат и те нещо от системата . . . . . .казано на "демократичен" (не, тъп) български език, Турция ще плат 2.5 млрд долара на руските олигарси, на руските работници, за пенции, а сигурно и в личната сметка на Путин, добавяте още каквото си искате и . . . ще създадат и работни места за турските работници . . . . .това се нарича ИКОНОМИКА . . . .а ние засега блеем по светлите демократични идеи и ни "източват" през Терминал 2 . . . .. . Ле - ле сега колко рев ще има и от ЕС, и от НАТО, а от нашите деца на Сорос . . . .

Българският език бил тъп а?Путински троле! И не С-400 ами и С- 4000 да купи Ердоган положението на руският мужик няма да се подобри и Турция пак ще разчита на подкрепата на САЩ и NATO!Защото всички знаят и Путин включително,че Русия е изостанала с десетки години във военните и комуникационните технологии!Това прави купуването на С-400 ако се осъществи сделката един скъпо струващ жест но Ердо към Пу...

ИЗОСТАНАЛА, АМА КВИЧИШ ДЕНОНОЩНО ПО НЕЯ

Гонете ги, вън мръсните американски империалисти от Европа.

Русия никого не е заплашвала. Да припомним - в края на декември 2016 г., обърканият Обама изгони 35 руски дипломати и блокира няколко вили на руското посолство. Руското външно министерство реши мълниеносно да предприе реципрочни мерки, но В.В. Путин, строг, но справедлив, остави новата американска администрация да отмени тъпизмите на Обама. Тя не го направи. Сега Русия предприема мерките - стандартна дипломатическа процедура...

Пълни идиоти тези американци. Обама накрая реше да направи последна мръсотия.

Той и Иван Костов изгони рускити дипломати га ги фана по бели гащи чи праят партия в България и от Кремъл мълчаха кът мушнати гайди ама после докараха царя и го прогониха

Което си е верно верно е.

Да бе то нали по негово време имаше един дребен човечец който ловеше шпионите чуждите.!!! Па беше "хванал" един руски "шпионин" ма как не хвана друг та само един сигурно други шпиони нямаше сигурно ги няма и сега !!!!!

Четирма бляда фанаха беха дипломати и ги изгониха

Да и затова фалира Нефтохим-а и го продаде на руснаците. Този и да го обесят ще му е малко!

Гонете краварите да си отиват в кравефермата.

тъпи, разликата между русските и щатските посланицие, че русските в щатите са изпратени за послушание и награда, а щатските в россия са изпратени за наказание! тъй, че , когато изгониш щатски посланик от россия, му правиш лична услуга! а връщайки руснак в родината му, го осъждаш на заточение !

верваме ти...

Ха ха кухоглавия това ли ви казват на лекциите на Козяк и ти да не би да си минал по този път та пишеш тук ха ха ха !!!!???

Вова, няма ненаказано добро. Затова изгонвай тъпанарите и обица на ухото

Ами никога не е късно да се изгонят 20-на фашингтонски шпионина и нпо координатора, и като бонус поне още толкова английски.

Русия може да плаши само гаргите

Друга песен ще запееш скоро.

А с Крим гаргите ли плаши? Или това че мазначи Тръмп като президент?

прибалтийците, финландците, поляците, че дори немците и австрийците колко са им загубите заради санкциите.

А в момента цялото НАТО водено от САЩ трепери от руската заплаха... Ти и нас ли мислиш за гарги бе?

... и доналдкукувиците, и доналдкукувиците ;)

смешници смешни! ония им изритаха 35 посланика на връх нова година, заедно със семействата им, и им затвориха две дипломатически мисии, заради ужасното отношение на россия към чуждите посланици в москва, тия си траяха като бити амбриажи седем месеца, и сега се сетили да обмислят!? нещастни крепостни крестьяни!

Казва се жест на добра воля, но сега злобата и отмъщението са на почит както е сред американските каубои (кравари)

Тогава Путин направи Обамчо смешен, като каза, че няма да съсипват Коледата на американците в Москва, както направиха те с руските дипломати и семействата им. Беше си яка плесница. Обаче от няколко дни Лавров си иска имотите, сигурно Тръмп нещо е обещал на срещата в Хамбург.

Яка плесника. Полека бе човек, разлях си бирата от смях.

Путя ще яде хурката съвсем скоро. Ама съвсем скоро. :)

от 2014-та. Кво значи "съвсем скоро", след 5-6 години ли?

Изравняването на бройката е много добър принцип.

Две велики държави. ..с поведение на малки дечица!

Двете страни имат различно поведение.

Кой от двете?

Коментари - Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти | Днес.dir.bg

Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти

Русия заплаши да изгони неназован брой американски дипломати от страната в отговор на продължаващото блокиране на два руски дипломатически имота в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Русия заплаши да изгони американски дипломати заради имоти | Днес.dir.bg

Коментари

БРЦК

Според мен е редно американците да получат ултиматум. "Връщате имотите до Петък или конфискуваме вашите в Русия." Дипломатите 'тоже'! Така се прави с наглеците. Но Путин е прекалено умен и търпелив, та съм сигурен , че ще измисли нещо по-добро.

Изолацията срещу русия нараства.В самата русия проблемите на путин също нарастват.Трябва да внимава да не свърши като неговите приятели Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи от народната любов......

Стоиле,мамин, откъде тази информация?От организираните лекцийки или... от обща култура.Власта на Путин се клати.То и на коча мъ.те се клатят ама.... -стара политическа максима.Аман от осведомени Стоиловци,еййй!!!А, предполагам си в час и кой свали самолета.Поименно.

На срещата на Тръмп - младши с руска адвокатка присъствал и бивш съветски агент. 14 щли 2017.

И какво е очаквал Путин? Че след като са използвалибслабостите на Тръмп, като патологичното му его и алчност, и са го "кръстили" с метани и няколко стотин милиона или бяколко милиардаждолара още далеч преди изборите, така както само те си могат, където най-много са специализирали, и Тръмп ще играе по свирката им, а цяла Америка и светът щсамо ще гледат и ще го допуснат ки? Смешници! Ясно ли е сега защо Путин го бе толкова страх от Обама и Хилъру Ккинтън? Ами ЗАЩОТО НИТО МОЖЕ ДА ГИ КУПИ, НИТО ДА ГИНСПЛАШИ! (както и Меркел) Те далеч не са перфектни, но в сравнение с Тръмп са направо ангели. А отношенията между Путин и Тръмп, подобно ба любовта бякога между Путин и Буш, от която се пръкна и войната в Ирак, Ислямска държава, войната в Сирия, мигрантската война, могат да се харайтеризират с две думин - цирк и резил!

Абсолютни глупости, фондацията на семейство Клинтън се издържаше основно с парите на дъщерна фирма на Росатом, която беше получила монопол върху добива на уран в САЩ!

Щерев ма хубава е Захарова нЪл тъй ? Я си я сложи до компа нищо че си от другата страна на барикадата хубавото си е хубаво :) !!??

Аре почвайте ги тия кърлежи, че целият свят пропищя от тия!

россия заплашила! и кого? щатите! смешници смешни! мъничка молдова изгони пет русские посланици на 29. 05. 2017г.! още по мъничка естония изгони двама русские посланици на 31. 05. 2017г! те тръгнали щатите да плашат, алкашите смо.тани!

гледам, пишете минуси, русолюбци смо.тани? не вярвате че естония и молдова са изгонили русские посланици, или не вярвате, че русские са алкаши смо..тани? не вярвате, но си е точно тъй!

Тази е много грозна и никой не и обръща внимание затова е злобна..ха.ха.ха

Тази е ватен секс-символ: издрусва един 'калинкамая' кючек и пръчиците им щръкват. Бие я единствено севернокорейската ТВзвезда - онази с препасаното до подмишниците розово кимоно и възторжените ракетно-ядрени крясъци..

да оставите двама-трима ,при положение ,че положат клетва за вярност към русия . другите бок.луци да си ходят в краварника и да си гледат кравите . това е най-мъдрото решение !

мъдър си! точно колкото русският национален герой иванушка дурака!

Такъв ник е смешка, както и написаната табела с латински букви- zoologitheska gradina или kvartal zaharna fabrika !!!

Наистина бих желал Путин да спре да заплашва американците, а наистина да изгони дипломатите им. Мисля, че между толкова големи и силни мъже, които толкова много се харесват един друг не би трябвало да има САМО заплахи и блъфове, а и действия! И така - Путин да постъпи като мъж (а не като женски полов орган) и ДА ИЗГОНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА УЩИПАН ОТ ГОЛЕМИЯТ И НАИСТИНА МНОГО УНИЗИТЕЛЕН УДАР И УНИЖЕНИЕ, което Обама му нанесе! После съвсем естествено Тръмп, като много силен, корав и решителен ЕСТЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ КАКТО ТОЙ НАВСЯКЪДЕ ОБЕЩАВА И ДЕМОНСТРИРА - нали жена му стщо каза, "той е такъв, като го ударят ТОЙ УДРЯ ОБРАТНО ДЕСЕТОРНО! Което значи ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ В АМЕРИКА И ДА ПРИБАВИ КЪМ ЗАБРАНАТА ДА ВЛИЗАТ В САЩ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА ОНЕЗИ 6 МЮСЮЛМАНСКИ ДЪРЖАВИ И РУСИЯ! А СЛЕД ТОВА СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО И ЛОГИЧНО И ОСТАНАЛИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ С ЕС ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДНЯТ, като и те забранят НА РУСНАЦИТЕ ДА ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВИТД ИМ. И тогава, ЕДВА ТОГАВА, за има-няма 5-10 години (но на КОЙ МУ ПУКА!!!), и РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЗАЦЕПЯТ НЯКОИ ВАЖНИ НЕЩА КАТО НАПРИМЕР ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ!

"РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЗАЦЕПЯТ НЯКОИ ВАЖНИ НЕЩА КАТО НАПРИМЕР ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ!" Що пък да чакаме 5-6 години? Ти ако знаеш, направо казвай на руснаците за кого да гласуват! може пък да те послушат...

Путин правилно,че изчакал определено време, тъй като Тръмп едва влезе във властта и както знаем много бил притиснат, но руснаци казват, че времето е изчерпано и те ще действат.

Русия трябва не само да заплашва да изгони американски дипломати заради имотите, които Обама им блокира, А ДА ГО НАПРАВЯТ!! И след това "КОРАВИЯТ" Тръмп е на ход:) Нали си спомняме колко много репибликанците, а и Перукатакритикуваха Обама. че бил много мек във външната политика и дори му се подиграваха за това, че враговете на САЩ нямали респект, че не се били страхували от Америка.., ЧЕ ДОПУСНАЛ И НЕ БИЛ РЕАГИРАЛ НА РУСКИТВ ХАКЕРСКИ АТАКИ И НАМЕСАТА НА МОСКВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА АМЕРИКА БЕЗНАКАЗАНО И БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ!!! Е, сега се доказва, че и това СА БИЛИ ЛЪЖИ, ФЕЙК НЮЗ! И сега е много интересно КАК ЩЕ РЕАГИРА ТРЪМП, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЗА ЗАДКУЛУСНИТЕ МХ (И финансови) ОТНОШЕНИЯ С ПУТИН - с хората му!

как ще реагира... след няколко години ще почне да квичи в туитър как руснаците са ибали мамата на дедо му и кокаляците му са изгнли...

няма да стане така бе осквернен от алаха, ако руснаците си продадът ядрените и космически технологии на тарамбуките, ще ги изравнят със сащ,

Аз си мисля че руснаците ще изчакат още. Путин разбира че Тръмп е блокиран в конгреса. Ако Тръмп опита да реши спорните въпроси с Русия, ще бъде моментално обвинен че е завербован от Путин.

а слънцето изгрява щастливо над необятната русска страна, защото знае, че надвечер ще е далече на запад!

и след мрачната, студена нощ на запад, се връща в Русия.

ооох, тъпичка си ми ти, и това си е ! ми то, слънцето, си води денят слънчев с него ,и не знае що е студена нощ!

Руснаците веднъж и завинаги трябва да разберат, че говеда разбират само от десен прав между рогата.

е, все пак е похвално че опитва! след десетина години може и да му се получи веднъж!

ШИБАНИ ГОВЕДА!

Бих предпочел фактите да се излагат по-внимателно и освен това без квалификации като Русия "заплашва" и т.н. Второто явно ще бъде трудно за нашата "журналистика", но първото е достижимо даже за нея, тъй като който иска, може да види в Интернет изказваниято на Захарова и на Себастиан Горка, съветник на Тръмп. Накратко, има два проблема, наследени от Обама: 1) изгонените дипломати 2) лишаването на Русия от достъп до нейна собственост, ползуваща се с дипломатическа неприкосновеност. По повод на първия проблем САЩ даже го задълбочават, отказвайки визи на дипломатите, които трябва да заместят напусналите (изгонените). Точно по този повод на американците им се казва, че може да бъде поискано количеството на персонала на посолството на САЩ в Москва да бъде изравнено с това на Русия във Вашингтон. А те да си уволняват когото си искат. По втория проблем, ако не им се върне собствеността, руснаците ще отнемат американска собственост в Москва и Санкт Перербург от същия вид. Изглежда това е неприемливо за САЩ и скоро ще има среща между зам. външните министри та да могат нещо да се споразумеят. Американците поянаха вече да обясняват, че ще върнат собствеността като акт на добра воля, ако така да се каже Русия се държи добре в Сирия, тоест съблюдава споразуменията, които ако погледнете самата тя предложи и за които настояваше. С други думи, явно е, че Русия няма да трябва да прави нищо за да се "държи добре". Това разбира се е смешно, явно е опит да се спаси "лицето", но Русия не иска каквото и да е да става при някакви "условия". Ще гледаме сеир следващата седмица-две.

Направотив - нарича се КОРУПЦИЯ. След като ще дадеш "обществената поръчка" на някой заради нещо - си е чиста КОРУПЦИЯ. Не ти ли прави впечатления, как бате Бойко обикаля като ненормален и в Туеция, и в Македония, и в Италия, и в Гърция . . . сещаш ли се . .газовия хъб Балкан ще се напълни с "чист морски йодиран въздух" . . . . таксичките ще отиват при Ердоган при КОЧ холдинг, а България ще лапа мухите и . . . . . да не се наложи да ходим пак при Ердоган да го викаме да ни оправи и демографския проблем . . . . пък ти си пей колкото си искаш русофобските песни . . . с ФОБИЯ ИКОНОМИКА не се строи НЯМА

Освен това аз мисля, че другарите в Москва трябва да наложат допълнителни контра-санкции против Фашистка Америка !

Ъхъ. И Америка ще си направи секуро. :))))

да, още 35 загубени работни места.

Ха ха ми да, а не искаш ли да сложат на нейно место ПсакитУ тя е по "фотогенична"...ха ха ??!!

надали ще се съберат в България

Турция разпострани новина, че са завършени преговорите и е сключен договор за доставка на 2 дивизина ПВО С-400, към 2.5 млрд долара . . . . . . . а да, като руснаците ще им предадат част от технологията да си произвеждат и те нещо от системата . . . . . .казано на "демократичен" (не, тъп) български език, Турция ще плат 2.5 млрд долара на руските олигарси, на руските работници, за пенции, а сигурно и в личната сметка на Путин, добавяте още каквото си искате и . . . ще създадат и работни места за турските работници . . . . .това се нарича ИКОНОМИКА . . . .а ние засега блеем по светлите демократични идеи и ни "източват" през Терминал 2 . . . .. . Ле - ле сега колко рев ще има и от ЕС, и от НАТО, а от нашите деца на Сорос . . . .

Българският език бил тъп а?Путински троле! И не С-400 ами и С- 4000 да купи Ердоган положението на руският мужик няма да се подобри и Турция пак ще разчита на подкрепата на САЩ и NATO!Защото всички знаят и Путин включително,че Русия е изостанала с десетки години във военните и комуникационните технологии!Това прави купуването на С-400 ако се осъществи сделката един скъпо струващ жест но Ердо към Пу...

ИЗОСТАНАЛА, АМА КВИЧИШ ДЕНОНОЩНО ПО НЕЯ

Гонете ги, вън мръсните американски империалисти от Европа.

Русия никого не е заплашвала. Да припомним - в края на декември 2016 г., обърканият Обама изгони 35 руски дипломати и блокира няколко вили на руското посолство. Руското външно министерство реши мълниеносно да предприе реципрочни мерки, но В.В. Путин, строг, но справедлив, остави новата американска администрация да отмени тъпизмите на Обама. Тя не го направи. Сега Русия предприема мерките - стандартна дипломатическа процедура...

Пълни идиоти тези американци. Обама накрая реше да направи последна мръсотия.

Той и Иван Костов изгони рускити дипломати га ги фана по бели гащи чи праят партия в България и от Кремъл мълчаха кът мушнати гайди ама после докараха царя и го прогониха

Което си е верно верно е.

Да бе то нали по негово време имаше един дребен човечец който ловеше шпионите чуждите.!!! Па беше "хванал" един руски "шпионин" ма как не хвана друг та само един сигурно други шпиони нямаше сигурно ги няма и сега !!!!!

Четирма бляда фанаха беха дипломати и ги изгониха

Да и затова фалира Нефтохим-а и го продаде на руснаците. Този и да го обесят ще му е малко!

Гонете краварите да си отиват в кравефермата.

тъпи, разликата между русските и щатските посланицие, че русските в щатите са изпратени за послушание и награда, а щатските в россия са изпратени за наказание! тъй, че , когато изгониш щатски посланик от россия, му правиш лична услуга! а връщайки руснак в родината му, го осъждаш на заточение !

верваме ти...

Ха ха кухоглавия това ли ви казват на лекциите на Козяк и ти да не би да си минал по този път та пишеш тук ха ха ха !!!!???

Вова, няма ненаказано добро. Затова изгонвай тъпанарите и обица на ухото

Ами никога не е късно да се изгонят 20-на фашингтонски шпионина и нпо координатора, и като бонус поне още толкова английски.

Русия може да плаши само гаргите

Друга песен ще запееш скоро.

А с Крим гаргите ли плаши? Или това че мазначи Тръмп като президент?

прибалтийците, финландците, поляците, че дори немците и австрийците колко са им загубите заради санкциите.

А в момента цялото НАТО водено от САЩ трепери от руската заплаха... Ти и нас ли мислиш за гарги бе?

... и доналдкукувиците, и доналдкукувиците ;)

смешници смешни! ония им изритаха 35 посланика на връх нова година, заедно със семействата им, и им затвориха две дипломатически мисии, заради ужасното отношение на россия към чуждите посланици в москва, тия си траяха като бити амбриажи седем месеца, и сега се сетили да обмислят!? нещастни крепостни крестьяни!

Казва се жест на добра воля, но сега злобата и отмъщението са на почит както е сред американските каубои (кравари)

Тогава Путин направи Обамчо смешен, като каза, че няма да съсипват Коледата на американците в Москва, както направиха те с руските дипломати и семействата им. Беше си яка плесница. Обаче от няколко дни Лавров си иска имотите, сигурно Тръмп нещо е обещал на срещата в Хамбург.

Яка плесника. Полека бе човек, разлях си бирата от смях.

Путя ще яде хурката съвсем скоро. Ама съвсем скоро. :)

от 2014-та. Кво значи "съвсем скоро", след 5-6 години ли?

Изравняването на бройката е много добър принцип.

Две велики държави. ..с поведение на малки дечица!

Двете страни имат различно поведение.

Кой от двете?