Митов натоварен да нормализира отношенията с Русия

България спещно да нормализира крайно острата позиция на Русия към страната ни. Трябва да бъдат решени въпросите около енергийните проекти.

Обратно в новината

Коментари - Митов натоварен да нормализира отношенията с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митов и неговият административен началник и партиен фюрер трябва да бъдат прогонени от кабинетите им докато не са ни вкарали във война по заповед на САЩ! "Хане", ти си явно платено герберастко тролче и затова ще напиша направо - думите на Великия Радой Ралин се отнасят и до теб! link

Митов и неговият административен началник и партиен фюрер трябва да бъдат прогонени от кабинетите им докато не са ни вкарали във война по заповед на САЩ! link

Абе, хан Тутманик, недей да резилиш хубавите старобългарски имена с малоумни дрънканици.

"...Знаете, президентът Путин, премиерът Медведев ходят в Атина, Белград, Будапеща, обикалят ни, създава се едно излишно напрежение, което не искаме, добави Борисов..." - Че може ли някой да отговори защо Медведев и Путин не искат да разговарят с американски проститутки? Те биха разговаряли с български патриоти, които мислят за интересите и икономиката на страната си, а не интересите на държава, водеща най-кръвопролитната външна политика вече три века.

На всичкото отгоре Баце изпратил на преговори една американска подлога...

Бойко каза: "Задачата, която съм му поставил, е да нормализира, ако е възможно, разбира се, крайно острата позиция на Русия към България". Първо да поставиш задача на Плевнелиев да не се изхвърля с идиотски обвинения срещу Русия, защото каквото повикало, такова се обадило.

аа, първо хващане за палците на оня, дето се би в гърдите, че лично е спрял всички руски проекти...

И точно Къдравата Сю ли е най-подходящият човек да оближе задника на Путин? Нима Герберастите нямат нещо по-добро от своята безкрайно дълга скамейка от кадри за затвора?

"Митов натоварен да нормализира отношенията с Русия" Мър, Божкеееее! Зер барабар с Митов, Баце да беше натоварил и Ненчев - още "по-подходяща" личност за задачата

По-добре да беше затворил устата на Плевнелиев!

когато недоразумението президент всеки ден храчи по Русия, вместо да запази мълчание, което е най-доброто в ситуацията, в която се намираме. Крайно време е Бойко да каже на магарето си да не си показва магариите.

Да нормализираш отношенията с кварталния разбойник не е най-добрата идея, по-добре е просто да го подминаваш...те така е и с путя

Човек трябва да е много подготвен за такива мисии. А също да е" широко скроен" !

идиот . как може да искаш да нормализираш отношения и да съобщаваш, че твоята позиция е тази на санкциите на ЕС? Този ни закопава на всяка крачка. Напрежението го създават тези бг идиоти, а не руснаците. тъпи галоши, щ ни вкарат във война от некадърност

НЕ ГО ПРАВЯТ ОТ НЕКЪДЪРНОСТ, А СА ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ НА САЩ! ТОВА КОЕТО НАПРАМИ БОРИСОВ - ИЗПРАЩАНЕТО НА ПОСТАВЕН МИНИСТЪР ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ИЗПРАТИ ДА ПОДОБРИ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ Е ПОДИГРАВКА С РУСНАЦИТЕ! ТОВА НИЕ ЩЕ СИ ПЛАТИМ, ЗАЩОТО ТОВА Е РУСИЯ, НЕ Е БАНКЯ!

Ама този човек не може да говори, има около 100 думи в речника си

Даааа... Идат избори, народът болшинството са русофили, няма да изберат моето магаре за президент. Трябва да им замажа очите. И защо трябваше да се хваля пред американските бизнесмени, че съм ел мамата на руснаците заради тях.

ЕГА ТИ ПОДИГРАВКАТА! ТОЧНО ТОЗИ СМРАДЛИВ ЕВРЕИН, ПОСТАВЕН ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ ОТ САЩ, ЛИ НАМЕРИХТЕ ДА ИЗПРАТИТЕ В РУСИЯ ДА НИ ПОДОБРИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА? РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ГО СЕКТИРДОСАТ, ДА ГО ПРАТЯТ ПО ДЯВОЛИТЕ И ДА ЗАТВОРЯТ СТРАНИЦАТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С НАС! ЕГА ТИ РЕЗИЛА!

Това виц ли е? Тоя господин и Плевнелиев с успех могат да влошат отношенията ни с Русия,но не и да ги подобрят! По неподходяща кандидатура едва ли може да се измисли. Американския слугинаж ще подобрява отношенията ни с Русия. Смях!

Изпращане на Митов да дразговаря с Руснаците , означава само едно : ГЕРБ+Патерици са получили СМС от САЩ : Не смейте да се договаряте с Русите ! ГЕРБ ни Ограбиха а сега почти са ни набутали във Война с Братска Русия ! С избори няма да стане-Костинбродската Печатница ... ..Но ще ги Изритаме насила !

бойко е сгрешил , трябваше да прати местан да ни оправя отношенията ! голяма и непростима грешка , "г-н премиер" !!!

значи след ердоганя и Бойко клекна и прати министъра при Путин с 'аман-заман'? Хубаво, ама питали ли сте плевналиев? че той лично се стяга да поведе легионите към Москва и да докара Путин в чувал

Pesh0

Имах Съмнение , че ни управляват от САЩ . Ама май ще се окаже , че ни дърпат конците от Анкара . Как вчера президента ръси пак глупости за Русия , днес като се Турция и Русия , се канят да заровят томахавките и ние сме първи кипри . Президента и Министъра Митов , имат ли представа , какво говори единия и какво другия ? Някаква съвместна политика , така колкото да не стават смешни ???

пък а аз равинът нямам съмнение че кгоите си заслужават съдбата

Изобщо не вярвам на Борисов.Може пък да е решил да се нацели в президентския стол. Митов да нормализира отношенията с Русия!? Току що го чух по телевизията след срещата с Лавров: "Ще развиваме отношенията ПО НЯКАКЪВ НАЧИН" Няма нужда от коментар.

След срещата с Лавров : Това Българската външна политика -"енергийно сътрудничество обаче трябва да става по европейските правила и одобрените от Европейската комисия проекти, обясни Митов. Поръчението на Борисов е изпълнено. Резултат никакъв.

Който веднъж те предаде той ще те предаде много пъти. Когато България предаде и продаде своите интереси заради европейските сега няма защо да се оплаква. Путин каза ясно- политика и икономика трябва да са две отделни неща. Настана време когато пословицата да се обичаме като братя, но хляба се плаща с пари е актуална. Това пожела запада така се развива и руската икономика. Когато ни се даваха суровини почти гратис на нас ни се прииска нещо друго. На България и трябва собствена политика която да е независима от утопичните идеи на ЕУ.

Ако тия писаници са за пари, то всичко е О.К. и приемливо, ама иначе доктора, доктора...

Подозирахме, че Борисов е комунде и се оказахме прави!

България , моята Родина е държавата , която е произвела най -много качествени продажници , предатели , некадърници , мафиоти ,мутри,емигрнти, самоубийци, убийци , нещастници , глупаци , роми ...простете, ако съм пропуснал някой !

Хахахах, верно ли бе?!? Еврейското хюмне Путьов ще оправя българо-руските отношения?!?

може и да се срещне с осмия секретар в някой депатртамент на МИД - това ще да му е върхът на тоя смотльо краварски

Погледнах го и ми заприлича на Кончита вурст!

Боже Господи, та тази ли американска мома ще нормализира отношенията ни с Русия!!!

Г-н Борисов,пак залагете на "куц кон"! Не разбрахте ли на кого служи г-н Митов-Ястреба с лакираните нокти? Правилно бяхте решили да ги пратите с другия "Юнак-Торбалан"-Ненчев на боен кораб!!!Добра захранка щеше да падне за рибите в Черно море!!!

Казано, просто: "Европа е тази, която взиме решението, а ние като подчинени безропотно се съгласяваме. Няма национален интерес. Има интерес на големите монополи. Браво бате Бойко! Нали така!?

В последните близо 700 години все така е било.

"беден човек и малка държава не могат да правят политика" - едната империя като те ошамари залиташ и попадаш на юмрука на другата. Въпросът е в корена - колко е як така че да останеш прав и да не залитнеш. Е, има и изключения - Швейцария и други, но те отдавна са си създали силни позиции в някои важни за всички хора дейности и това ги крепи. Въпросът е какви силни позиции си е създала РБ?

"горките " ни политици , вече не знаят на кого да ни продадат , в крайна сметка пак евреите си печелят !

Подходяща кандидатура- явно от амбасадата са го предложили като най-добър приятел на Русия и нашия вожд е одобрил избора. То това е като да наемеш мангусти за охрана на склад за желязо.

Борисов май си подритва премиерската книжка с тези изказвания, че търпим загуби от санкциите! Според Брюксел Русия ги търпи, не Европа...

ВИДНО Е, ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА, ЗАЩОТО РУСКАТА ИКОНОМИКА КОЛАБИРА, НО ДА НЕ НИ ВЗИМАТ ЗА ПОСЛУШНИ КУЧЕНЦА, КАКВИТО СА ПОДЛОГАТА ВОЛЕН И ВЕЛИЗАР !!! А ЗА МОНТАФОНКАТА КОРНЕЛИЯ Е ЯСНО !!!

колабирала смешник твой зер процъфтява Росатом се е договорил с европейски дистрибутори за доставки на въглеродно влакно, което се произвежда в държавен завод в Татарстан. Това заяви в интервю Александър Тонин, генерален директор на UMATEX Group, предава TACC. Освен в Азия сега подписваме дистрибуторски договори с партньори от европейските страни Австрия, Италия, Германия, Чешката република и др. Става въпрос за 7-8 дистрибутора, които покриват територията на цяла Европа,

Митов ще предаде посланието на генерал Тиква, а Лавров и Медведев ще застанат мирно и ще кажат "Слушам".

Накратко, пак на колене ще се молиме заради такива като плевенелиев

Ще се молим(е) заради руската подлога Борисов,който сякаш е забравил че България е член на НАТО и ЕС.И найвече заради зомбирани русофили като тебе,които не познават историята,гласуват като стадо и поставят на власт рубладжии,т.е. предатели.Тези които са промили мозъка ти обаче пропускат да ти обяснят защо пращат децата си на Запад и там купуват имоти,а не в Русия.Само един пример направи справка Ирина Бокова къде си е купила жилища.

казал си е, Митов е еврейче, знае как да се оправи ..

Вятъра той духа в някаква посока но не се знае кого и на къде ще отнесе.Този въпрос със отношенията е строго формулиран до едни граници за които си спомняме че бяха отворени в едни сълзи на един наш многоуважаван бивш външен министър.Всички знаем по къкъв повод бяха сълзите на този бивш наш външен министър и в каква организация тогава бяхме приети.бяхме приетиИзлишно е да правиме каквито и да е било напъни тоест късно е за цветя.Това са твърде сериозни стъпки и най вече ангажименти за да ни се позволят каквито и да е волности.Още повече ние вече от толкова години сме стратегически и геополитически вече отдалечени от Русия и това трудно се наваксва дори при много усилия.

Митов е свестен и компетентен човек никога не би следвал указанията на Боковската подлога.

Пръмова,вие ли сте ?

усещам страх и паника -в Борисов и сие --щото 1млрд и 300 млн чака Путин от него --и кво ли не---евро да въвежда ---пари за глутницата вълци около него няма ----само че великия Ердоган пак изигра всички--та кой етоя Митов и какво пари ще харчи в --Сочи

И тоя е Гьотферен като Плевнелиев не става чеп за зеле oт него . И какво да оправя нали ви инструктират от запад какво, кога и как . Заобикали ли ни Путин и Мeтведев а какво да ви се кланят ли ? Онова Недуразумение Комсомолския- Демократ Третополовото Същество е Абселютно Неадекватен и Моля бъдещия Прецендент Който ще предложите да е Освидетелстван от Лудницата и да е с Тапия !

В една аптека близо до Козяко им свършили розовите апчета. Статия от в. ТРУД

Ако знаеш подземията на Козяк,колко ток харчат...

Не са искрени намеренията да се нормализират отношенията с Русия, щом с тази задача е натоварен Митов. Той многократно показа антируското си поведение и не е подходящ за целта.

За какво ли е подходяш?

Добър въпрос- не знам какво е подходящ.:D

Пожарникаря с Плевньо, сраха, сраха, пък сега праща отявленото проамериканско лайнце да гаси огъня... Хайде бе!

Имаме ужасно неадекватни политици.

са много адекватни. Обръщат им гръб, те мислят, че дъжд вали.

Даже коментарът е излишен,всъщност коментар може да се направи ,но няма как да не бъде с обидни думи и ще го изтрият...Може би трябва като във вица, "ББ не е прав...,и жена му не е права,и леля му не е права ,и баба му не е права" и т.н.