В СС на ООН Русия и Китай защитиха Сирия с вето

Русия и Китай наложиха вето в Съвета за сигурност на ООН на проекторезолюция, която предвиждаше налагане на санкции срещу сирийското правителство.

Обратно в новината

Коментари - В СС на ООН Русия и Китай защитиха Сирия с вето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФРАНСЕТАТА И ПИРАТИТЕ ОТ ОСТРОВА,КАК ДОКАЗАХА ОБВИНЕНИЯТА СИ СРЕЩУ СИРИЯ???

Каквото трябва да се прави, цензурата не го пропуска и го трие. Конкретно, това е обратното на съществуващото затъпяване. Затова и THE MATRIX ще се погрижи да ни постави ЧИПОВЕ, за които говореше Сакскобургготски. ВАЖНОТО Е, ДА СИ ТЪП! Първи закон на Професор ПАРКИНСОН, изведен в далечната 1966 година, автор на книгата "Коридорите на властта": "Колкото по-тъп е началника, /Обама/ толкова по-тъпи са и подчинените му /Виктория Нюланд/."

Off-topic!!! Троловете, осъзнайте се!?! Има тема, коментирайте нея, а не да споделяте собствените си болезнени амбиции, които единствени пребивават в кухите ви кратуни. Това не е място за маниакално депресирани проводници на нечии идеи, а форум, в който се коментират конкретни новини. Ето затова България е на днешното дередже - никой не иска да се замисли дори за какво става дума, какво трябва да се прави.

Само така.

Поредно руско вето в ООН "в услуга на Сирия". Затова толкова години се влачи конфликта там.

Не си анализатор. Анализатора анализира, а ти повтаряш инструкциите, които са ти дадени. Ти си повторатор! Впрочем, ако западът не се беше месил в Сирия, конфликт там въобще нямаше да има.

Впрочем, ако СССР не беше обявил война, нахлул в България през 1944година и инсталирал на власт комунистите, вероятно икономическото ни битие щеше да бъде подобно на това в Белгия и Испания!

а в Ирак?Какво ти пречи Русия?Запада е от скоро и ние не сме от Запада.

"Френско-британската проекторезолюция беше във връзка с обвиненията, че е правителствените сили използвали химически оръжия във военния конфликт, бушуващ в Сирия" Френско-британската резолюция не се опира на факти. Тези държави трябва да разберат, че времето, когато се изявяваха като последна инстанция свърши.

Е много са тъпи тези франсета и ингилизи не могат да измислят нищо ново, защото това с химическите оръжия май сме го гледали вече....

А боеприпасите с обеднен уран са хуманни. Така мислят и сърбите.

Правилно са наложили вето

Днес се навършват 26 години от разпадането на Варшавския договор!

ООН трябва да бъде закрито като организация, защото там се харчат милиарди долари, за да си чешат езиците най-бездарните дипломати на планетата. Бюджета на ООН да се пренасочи към най-бедните страни и за борба с климатичните промени!

Това заповед ли е или молба?:)

Заповед !

Бюджетът на ООН, господине/госпожо, в размер на 5,4 млрд се формира от вноските основно на страни известни като империалистически - САЩ- 22%, Япония - 10% без малко, Германия -6%, Франция - 5%! Когато делът на страните от победилия социализъм Русия, Китай, Йемен, Конго, Сирия, Либия започне да приближава 15- 18% могат да имат претенции как да се разходват тези средства. Иначе сме царе да разпределяме пари, които не сме заработили (чужди пари). Просташко нахалство!

Съвсем естествено. Нали ако Русия и Китай признаят за престъпен режима Башар ще трябва да се самопризнаят ръководствата на двете държави също са престъпен.(присъдите в Китай и политическите убийства в Русия)

Хубаво се опитваш да глаголиш, ама не даваш доказателства за думите си. А на празни думи никой не обръща внимание. Но пък е демократично, продължавай!

Няма, не е имало и няма да има по този свят по-тъпо, по-необразовано, по-просто, по-нагло, по-мързеливо и по-мизерно създание от т.нар. български русофилистик-путиноид! Даже самите руснаци се гнусят от тях и им се присмиват как е възможно да има толкова долна пасмина, така продажна и така гъзолизна!:) Господ ги е наказал...не ми е жал!

поне това му е останало на оон-то: възможността да се блокират попълзновенията на човеконенавистния запад срещу всички, които не им ближат ....

Хубав е живота в Китай, Русия, Сирия....затова се защитават един друг:)))

Ти виж другите, които са гласували против или са се въздържали - Етиопия, Казахстан, Боливия, Египет:)) Редом с Русия, Китай и Сирия:)))) А до всички тези са се наредили нашите български русофилистици и путиноиди! И те искат да живеят като тези щастливци:)))))))

Така е - западните химически оръжия са хуманни и демократични, поради което продължават да се използват. Вина за това обаче носи Сирия, тоест Русия, макар че Сирия няма химически оръжия, тъй като ги унищожи преди години. Този двоен еврогейско-мерикански стандарт се среща навсякъде. Вчера например Министерството на земеделието в Словакия публикува резултатите от специализирани тестове, с помощта на които се сравниха хранителните качества на 22 известни маркови хранителни стоки, продавани в западните и в словашките магазини. Установено било, че в продаваните в Словакия колбаси има по-малко месо и повече мазнина и вода, в млечните продукти - по-малко белтъци, а в шоколада - по-малко какао. В добавка на това словашките варианти на тези продукти съдържали повече оцветители, подсладители и консерванти... Можем да си представим какво е в България, която преди години бяха оприличили на турско клекало. Бедна ни е фантазията!!!

това тъпако е така, но не защото искат да те отровят, а за да са с по-ниски цени стоките и да са по джоба на по-непалтежоспособни потребители като нас...ако ти сложат същото количество месо в салама, няма да може баба ти от долно уйно да си го купи! Ти по-добре се запитай защо българските фирми не слагат колкото трябва и каквото трябва! А като не ти харесват западните стоки, купувай си руски салам и сирене!:)))) там е пълно с месо и мляко:))))

Вонящ пор, покажи си за малко зурлата на запад, за да видиш, че техните хранителни стоки са на същите цени, дори по-евтини. Тъп соросоид-педал.

Къде се използват "западни" химически оръжия, бе неандерталец?

то други освен западни оръжия няма - използват се само и единствено западни оръжия за масово унищожение, при това по заповед на западните служби

МЕЧКА И ДРАКОН ЗАТИСНАХА КРАВОПИТЕЦИТЕ И ОТПРЕД И ОТЗАД:)))

Теб са те затиснали тъпотия и простотия и отпред, и отзад, и отгоре и отдолу!:))))

Добре че Русия защитава Сирия, иначе до сега САЩ да са ги превърнали в тотална каша и катастрофа, както навсякъде през където минават!

А, сега е рай!? те ее..ба зад ушите.. у тутката въшлива

Години расия е блокирала всички резолюции които искаха изпращане на Сини каски Путкин и до ден днешен бомби сирийците с надежда да ги прогони в Европа и създаде проблеми.

Тва да не са тия сини каски, дет ги изпратиха в Либия?

Алоооо те сирийците тръгнаха много преди това...а освен това ги канеше една немска крава....да не говорим за африканските пълчища от Либия....

Нищо ново под слънцето.....един касапин от Кремъл, защитава друг такъв в Дамаск. Чайна засега следва Раша, но по отношение на Крим се въздържа. Знаем как завършват руските усилия навсякъде.....с насира*не. Тука ще е същото, но въпрос на време. Пак ще оцапат гащите яко, та ще потече и от крачолите даже

Леко че си оплю брадата....Ние знаем къде са военнопрестъпниците...Единия е с име на храст а другия е британски лилипут дето врещеше че Ирак за з5 мин можел да изтреля ракета и притежавал биологично и хомическо оръжие....на тия двама педерасти лъжите костваха живота на сторици хиляди иракчани...и светът е каша благодарение на тях...Състоянието на Сирия Ирак Афганистан Либия и т.н. лежи на тяхната съвест...но единия си живее в ранчото а другия си върти петролния бизнес...така че леко с плюенето.

Аз нещо не разбрах. Проекторезолюцията е била за използването на химическо оръжие в Сирия или на ядрено оръжие в Япония?

Само така! А какво ли щеше да е положението, ако Медведев още беше президент?

Тази организация - ООН на мафиоти, трябва да се закрие!

Просто се чудя, как ООН веднаж не обвиниха някоя западна държава!

ти затова ли искаше Бокова да й стане шеф?:)))) щото е на мафиоти?:))))

Нещо, слаб гей демократичен писък по тая тема, дедо не отпусна ли? ...по вероятно да са при Еугени-то( баш демократор) и Метан на ибрик

Подкрепям ветото на другарите от Русия и Китай !

ООН защитава истинските престъпници!

все пишеха, че Русия щяла да наложи вето, а се оказа, че и Китай налагал. Притеснително за "демократичната" общност.

Ало Дир вземете се в ръце....какви режими ви гонят?!?!

Ами горките сирийци все някой трябва да ги защити, иначе и те ще оттекат в канала като другите "демократизирани" държави.

Добре са направили руснаците и китайците. Всяка подобна санкция срещу Сирия помага на джихадистите, но за това не им пука на "цивилизованите" страни.

Нека всеки вземе пример отКитай и руснаците.

браво щерев, време е да си охраняваш "очото"

Браво на китайците и на руснаците!!! Велики!

Налазвайтееееее!

Некой трол няма ли да се изходи по въпроса? Туткате се, а ревете за пари. РАБОТЕТЕ РОБИ!

Oцапали са гащите,нали са американски блюдолижци.Cамо дето сега Tръмп ги изостави.