Рамзан Кадиров се обяви в подкрепа на Путин и Русия

Народът на Чечения е готов да защитава интересите на Руската федерация и нейните граници, увери днес водачът на руската република Рамзан Кадиров.

Обратно в новината

Коментари - Рамзан Кадиров се обяви в подкрепа на Путин и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уррраааа! Нашият славянски брат/братушка Рамзан Кадиров подкрепя диктатора Путин! Да живее българо-руско-чеченската дружба със всякакви азиатски субекти! В скоро време ще бъдем подкрепени и от другаря Реджеп Ердоан! Нали Путиноглу и Ердоган си стиснаха ръцете за новия Евразийски съюз! Ха, да ни е честит другари/аркадашлар!!!

Булгаристанци, ша са изтепате тука, бе!?

Става дума за Бургас и Варна, челеби!

ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ РАЗБИРА СЕ!!НАЛИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО. ТОЗИ ПОДКРЕПЯ ИСЛЯМИСТИТЕ, А ДРУГИЯ ИМ ДАВА КАЛАШНИЦИ И РПГта!!!!

Наборе, след 70 изкукуригахме ептен!?... А?

И тая селска мутра ли стана лице на Кремъл. Сидера им губи времето в Думата. Изобщо колко да е Велик тоя Путин ако това са му представителните извадки от управлението. Е има и двайсетина олигарха, които си инвестират откраднатото в гръцки острови и живеят в Лондон, но и те не са стока.

е, да де не живеят в русия. щерките на путин и те в омразната западна европа и най-големия враг - сащ добре им е там на миличките татини, путини щерки

Волжските българи искат свободна и независима държава. Кадироов, твоите предци отидоха да посрещат Хитлер на върха на Кавказ, приготвили златен кон за подарък и жадуващи за независимост.

Не само те, не само те. Кой знае защо и Прибалтика ив Украйна са посрещали немските войски като освободители. Хитлер от глупост не е използвал тези народи като съюзнци (всъщност използвал е някои хора, но в ниакъв случай пълния потенциал). Кримските татари също. Я да помислим откога всъщност Крим е населен с руснаци. ами оттогава, откогато Сталин е интернирал 2 млн кримски татари. И нека не бъркаме терминоогията -в Русия всичкокоето не е руско и е малко по-различно го наричат татари. С обиден привкус. И волжките българи също.

Какво общо имаме ние с т.нар. "Волжки българи" ? Език, вяра, обичаи, ... ? Посочи все пак едно поне.

А лидера на Северна Корея защо не се е обявил в защита на Путин?

Кадиров си е пич отвсякъде... Само комплексари могат да го плюят (а жив чеченец не са виждали!)... Както пееха: "Ой-ся, ой-ся, ничего не бойся, Если за спиной Рамзан, ты не беспокойся!!! "

А знаеш ли всъщност за какво се пее в оригинала на песента? Иди я изпей на някой нохчи да видиш "песни и пляски " по кавказки ;)

Про молитву казака, а?

Абе беля работа си е зад гърба ти да сто такава "рязана бургия". В един момент може да почустваш горещ дъх втъв вврата и остра болкав гъза. Пък после да ти разправят от нищо да не се страхуваш.... си е демагогия.

Тоя какво го чака, когато се разпадне русия... Не ви трябва да знаете...

Бившите много бързо забравиха какво беше, когато Русия ги владееше - изсмукване до дупка и без милост. Успех ако си мислят, че като я прегърнат отново ще се случи нещо различно.

Понякога не бленувате ли за лидери като Кадир, Путин, Кастро, титани с топки. Къде грешни, къде прави, дори и народа им да страда, докато ние страдаме без да имаме лидер, само някакви изветрели тикви, послушковци без собствено мнение, аза президента като чуя просто немога да повярвам че го имаме такъв, повръща ми се!

Нещо ми се чини, че бленуваш за нещо по така! Топки, топки, паламарка! Ааааааа?! Усетих те хубавец!

Да бленуват - едва ли. Колкото са по-комплексирани, тъпи, ограничени, страхливи и нищожни, толкова повече злобеят. Могат да си позволят такива "смели" коментари само анонимно или на маса с ракийка, а от там нататък мълчат като бити гъ...ве.

Там където има лидери с 'топки' , хората не живеят добре. Но като бленуваш за "топки" имаш избор , предполагам имаш и възможност - толкова за една виза и един самолетен билет все ще намериш малко долари !

ne znam z6to padi6 normalnite hora ,ami kupi si bilet i bjgai pri obongo

Ти, като имаш президент "мека китка" - да си цъфнал? 2 млн българи от тая нежна ръка вече се изнесоха

Аз съм мъжкар! Аз не бленувам за топки. Аз бленувам за катерички!

Пази Боже руснаците да ги пазят чеченци !!

те са се договорили да си построят една джамия на червения площад в знак на дружбата.

представям си около мавзолея на Ленин нацвъкани - Азърбайджански, Казахстански, Узбекска, Чеченски минарета. Ето това ще бъде истински Евроазиатски съюз.

Хвала на тези смели мъже и този народ

мъже и народ?

Горко и тежко на американец попаднал в ръцете на този и армията му....направо ще го скалпира! Но американците са свикнали да им взимат скалпа още от индианците!

те тия колят руснаци не американци . тоя точно е започнал от 14 г - възраст .

Поредния рубладжия - като унгарския Орбан,нашия Сидеров. За този брадатия ще е много здравословно за прочете малко история и да научи какво чака такъв като него - да прочете за Афганистан и Мохамед Нджибула- протежето на СССР.

Пука му на резняка. Пиздака ще му кихне милионче от презряната зелена валута и готовоооо! Ама тия брадатите, дето уж ги ръководи тоя не знам дали няма да скокнат на Путя? Щото не го любят много Джуджака...

да не забравиш да минеш през синагогата , за да си вземеш хонорара за фекалийте които бълваш!

Жалки хамерикански подлоги сте вие, нищожества, изяще си топките от яд, че има на света и истински Мъже, като тези които изредихте:), ще дойде и вашият ред, бъдете спокойни!!!

Виждам , виждам че има ..и все православни едни такива....ще речеш че сега са кръщавани.

Сидер-ага гоуем мъж бе! Умен, висок, строен, крие се под масата! Те такива мъжове ни требват !

американците са се били с индианците преди 200 години, а руснаците с чеченците преди 10. кой в какъв век живее ??

Северна България кога за последно си ведял. Най- много 18 век. Порутени къщички, деца мрът от липса на доктори, старци убивани и изнасилвани. Та, продължим относно цивилизация

Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку! Хайде заедно с твой Бойко Велики - целувайте дупето на Обонго и Ердоган.... БЕЗ ПАРИ!

кадировците вече са сериозен проблем и за цяла Русия. Това са терористи, които крепят властта на малкия мук и са безнаказани на всякъде

ех сузи,сузи..

Ще ми се всички нещастници, които са лапнали думата "демокрация" да проумеят накрая, че това е едно клише без никакъв смисъл в момента. Никаква "демокрация" няма никъде! Вменяват ви ловко, че от вас зависи как ще живеете. Наивници! Всичко в 2/3 от света се решава в американските послоства по места. Стига сте крякали вече!

Любимата теза на маскарите - всички са маскари.

Нищо не си разбрал не всички са маскари а военолюбците от бялата къща!

затова всички говорят, че само в САЩ има демокрация и ... в Швейцария.

тъпунгери и промити мозъци говорят такава глупост!

Без подкрепата на Путин, тази жалка марионетка е едно нищо и моментално ще бъде ликвидирана от народа си. Покрепя себе си като подкрепя Путин.

Приятел, като пишеш нещо нека да е поне 10% вярно!!!

Не съм ти приятел. Твойте приятели са рубладжиите и националните предатели. Но и приятелството ви е фалшиво, като всичко друго.

do analizatorite koito preglejdat saob6tenijta molj ne puskaite samo tezi mnenij v polza na hamerika puskaite i drugite koito pi6em v plzsa na rusij ili pak se strahuvate ot rabotodatelite si

Нормален човек не може да пише толкова неграмотно.

Алоууууу Курдов, пиши на човешки бе!

православният пусин строи джамии на резаците и плаща рекет на клана на мутрата на снимката...

А кой плаща рекет на нашата мутра ?

Ко прай тая рускиня тука ве.Голема напаст са .В Литва латвия естония грузия чехия унгария полша и къде ли не с камъни ги гонят

Драги,Ко. Имената на суверенни държави се пишат с главна буква. Жалко,че ме гониш, отивам си - оставям те местни циганки. Те поне за тебе не са напаст.

Уважаема другарко "рускиня". научи се най-сетне да ползваш пълния и краткия член. ИЛИ ЗА ТЕБ Е ВСЕ ЕДНО - ЧЛЕН ДА Е. И ако може - по-голям. Да, имената на държавите се пишат с главни букви. И не само на тези, които Русия признава за суверенни - Лугански, Донецки и всякакви там народни републики. като Корейската Народно-Демократична република. Хем народна, хем демократична. И всеки, който знае смисъла на тези думи знае че "демос" на гръцки всъщност значи "народ". И на български и на руски. Та добавянето на каквото и да е не само че не го прави по-демократично, а точно обратното. Ама вие болшевишките комундета не ги разбирате тези работи....

Рускините знаят главните букви много добре но най много обичат българските членове...от по дългите ако може.

link

Губи си времето жената, със селяндури като тебе, това прави! такива , като теб ги оправя само лопатата. (по гърба и по г.з.!

Какво хубаво руско, православно име само... Рамзан Кадиров!

Това ли те подразни,че руския народ има си приятели и поддръжници и между други народности? Той който реши от името на РБ на спре Южния поток носеше исконно българско име Маккейн - това не те дразнеше?

Кадиров е поддръжник, но не и приятел. А и реално погледнато съжителството между руснаците и кавказците изобщо не може да се нарече приятелско - говоря за обикновените хора, не политиците.

Много се радваме на "визитата" на Маккейн!? Оправи работите, които и Путин не можеше преди!?!?

Америка ни даде свобода и демокрация ! Равни права със западноевропейските народи!Вие 1945 ни донесохте 50 години комунистически терор и убийства на невинни хора,желязна завеса и простотия ...

Абе и вашите приятели са все едни такива мангали. От занзибар и други африкански племена. Екземпляри като др. мадуро и други подобни мадурковци.

Къв го дириш в България.Що не си отидеш в Русията да нагъваш червено цвекло.България е член на НАТО ти какво правиш във вражеска страна.

Що не си стегнеш куфарите и да се махнеш от България при пияната пасмина

Ти от някой бардак ли се обаждаш ? питам, щото основния контингент населяващи тоз тип заведения в Европа са поданички на Путкин! А в страната на новият приятел на великият Путкин -Ердоган , метресите на мазните резаци също са достойно представени от твои сънароднички.

Оззи е абсолютно "православно", нали?

абе не зам кой колко е православен, ама истинския християнин не взривява православни храмове. Справка - Храма света Неделя в София, Храм Христа Спасителя в Москва и още десетки хиляди. на Путьо приятелите са ги гръмнали.

Асенчо аз все пак да попитам. Това протестърите които се търкаляхте по жълтите павета колко бяхте. Стотина едва ли най-много 50 -60. Колко от тези мекерета бяха наистина убедени в правотата си. Колко пари бяха налени в протестъръти. Помниш оназ мадама с голата гръд, а оназ тъпиня дето един щеше да скача от кумина на ТЕЦА - да изреждам ли още простотии. Сета обясни за какво беше всичко - да дойде Тиквето на власт тотално провалил се на изборите или както ти каза нии победихме явно фиксирайки министерските места даден на Деформаторския блок. Обясни моля те Добромирова защо и тя се отрече от Деформаторите. Как мислиш Тиквето ще се задържи ли след февруарските сметки за ток. Защо защо защо еше целия този цирк, с какво взехте акъла на шорошите , че да дадат толкова грешни пари за цирковете, които направихте

"Рязаната цев" на снимката лично е обезглавявал руски войници по време на военните кампании на Русия в Чечня,после Путин го прави генерал и президент,залива го с пари,за да потуши клановите борби в Чечня.Питайте руските майки,питайте руснаците,дето заработват парите,та този да се перчи по ТВ!

Шило

И какво предлагате? Да се трепят, докато убият и последния чеченец ли? Глупости! Важното е, че намериха начин да заживеят заедно. Май техните отношения са за пример на Украйна.

Доколкото съм запозната с мнение на руснаци - то те няма нищо против да живеят мирно със всички републики. А относно рязане на глави един въпрос - ти лично това видял или импровизираш

То там е проблема, че руснаци и кавказци (чеченци и даги) не могат да живеят мирно. А това, че клана Кадирови се би срещу федералните сили през ПЧВ няма как да се отрече или прикрие.

С една малка корекция -когато нещата се развиват така, както ги диктува Кремъл. Малко да искат нещо различно, опазил Бог пък да исат равнопоставеност и нещата веднага се сменят. Идват "освободителите" Руснаци. С танкове и БТР-и. Справка Украйна по това време миналата година.

Ти ,май си "ляв обектив"?? Добре ли се търкаляш с лявата резба???!

Благой Георгиев игра там и вземаше добри пари, ако не са тези хора (Кадиров, Путин, ... ) ще има втори Афганистан, Ирак, Сирия, ... а не светска държава. Българският интерес е да има стабилни и предвидими светски държави, нали? САЩ имат други интереси, те създадоха ИДИЛ и избиха миклиони в региона. Да сте ги чули да говорят за човешките права в Саудитска Арабия, Палестина, ... ?

абе не зам доколко там държавата е светска. май ми прилича много на Съветска

Тоя пич ме кефи!

Ако те надупи с онази "рязаната бургия" може би още ще те изкефи Но пък ще започнеш да пърдиш като бас-саксофон.

плачете еврохамерски боклуци,че евразииския съюз ствава все по голям и по силен.ялко че такива като вас се мъчат да затрият българия.но това скоро ще ви секне,нека минат празниците.

км само така и аз сам сагласен време еда си варнем булгариж весели празници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

весели празници и на вас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то в Чечения няма чеченци. Руснаците ги изтребиха. Това сенеоко копеле на снимката не е чеченец.

всички бг са национални предатели *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти явно не си виждала чеченци :)

Чечня е типична руска сатрапия: Законът е Кадыров Кадыров коли и беси Главорезите на Кадыров са властта И докато Кадыров се кълне във вярност на Императора Пу, нищо не го застрашава Русия и тя е като Чечня, но не така брутална монархия. Имат си бутафорен Парламент, бутафорна Демокрация и бутафорна опозиция, която папка от ръката на Пу. И всички чакат Пу да продаде я газ, я нефт, за да ги нахрани

И при нас е така имаме и бутафорен Президент дори ТАПЕТ !

Бегеец да кажеш нещо за нашия президент и за нашата демокрация нещо. Когато протестира като платен протестър ако беше лежал на паветата щяха да те вдигнат и изнесат. За това, че подскача по колите поне щяха да не набият, а за това, че боядиса паметниците щеше дълго да лежиш в панделата. Последно кой демокрация повече ти харесва американската или нашата

Как ще коментираш Тиквето дето все говори от свое има. Аз дадох парите......... Аз построих Армеец....... Аз прокарах магистралите.......... Аз..... Аз .... Аз

национални предатели е имало, има и ще има. Не само в Чечня - вижте ги родните комундета - скъсаха си обувките да ходят на поклонение в руско-съветското посолство. Чечня е завлядяна от Русия територия. Който е чел Лермонтов знае много добре стихотворението му за чеченеца с нож между зъбите. Защо ли? Може би от искренна любов към Русия са се борили с руските войски още от преди 200 години. Путьо е типичния руско-съветски сатрап в стил сталин. А др. Кадиров му е сол-ташака в Чечня. Но в онзи регион такиване ги обичат много-много. И аз бас хващам че дните на др. кадиров са преброени

Мануел

На какво ще е баса. Давай

Да ближеш американски подметки е по голяма чест?

Бегеец, ако си такъв мъжкар, що не отидеш в Чечня и на централен площад на Грозни да изразиш свое демократично мнение? Тука лесно да се пише - направи нещо за прогреса на демокрация. Или си само едно задкомпютърно дрисльо? Бегай ,че майка ти донесла млекце за закуска

А ти що не отидеш в Лвов на площада да скандираш в подкрепа на Путин?Ама в България е лесно да се правиш на рускиня...

Всъщност, едно от огромните достижния на демокрацията в България е свободата на словото. Която я дължим на САЩ и вропа. не на Русия и СССР. Апропо, уважаема, ако в Русяи бяхте толкова опозиционно настроена, отдавна Путьо да ви е тикнал зад решетите. Ако преди това не ви изпрати черносотниците си. Та да завършите като Ана Политковкая. Щото аз още си си спомням стихчетата : 'А я простой советский заключеньi и даже не еврей"

е, не е като ИДИЛ. не е и талибанската американизация. За това народеца, който по принцип не е от траещите си (хайде кажи, че са страхливци :) го търпи - защото в тази държава Чечня той е малко или много гарант за спокойствие.

Тъп продажен идиот ,ако не бяха този и Путин сега чечня да прилича Либия и американците да се кефят на жертвите.Но тия са истински мъже и не допуснаха ислямизацията,а я смазаха ,буквално я премазаха.Затова ле те е яд боклуко ,че няма да има ислямска държава.

Коледа е, Нова година, светът се опитва да се обедини, а тия само за война говорят, що за хора са това!

И ние стоим твърдо зад Путин! Но нашата армия е от 2,5 милиона бойци, готови всеки миг да се бият и да смажат всеки агресор! Само да ни призове Путин и тутакси сме в Москва или на другия край на света - Манхатън! САЩ нямат шанс!

Хвала, на такива кървави поддръжници!Русия може да е спокойна,главорезите на Кадиров ,са готови да се борят срещу външни и вътрешни врагове...Руските журналисти и опозицията на Путин ,да си опичат акъла и да слушкат бащицата!Той е прав ,дори и да греши!

Да-а-а...малко ви е трепал оня, мустакатият...още е трябвало, за да е мирен светът!

Ама какво заглавие са изцепили, направо ваната изкърти!

ТОЯ АКО НЕ ПОДКРЕПЯ ПУТИН, ПУТИН ЩЕ МУ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА.

СЛЕД ВРЕМЕННАТА СТАБИЛИЗАЦИЯ РУБЛАТА ПАК ПОЧНА ДА СЕ ПЛЪЗГА НАДОЛУ.

То и нашият върховен главнокомандващ се кълне пред запада смо че зад гърба си няма дори един подготвен батальон за разлика от Кадиров.

МНОГО СКОРО ХОРАТА НА КАДИРОВ ЩЕ ГО СКЪСЯТ С ЕДНА ГЛАВА, ХАХАХА

Мануел

Кого Плевнелиев ли . Едва ли кой ще си прави труда за една мишка

Русия ни плаши с Османската империя, защото сме "играели по свирката на Брюксел". ЩЕ УПЛАШИ БАБА СИ ПУТИН.

хахаха на хамерите и европа ще им е трудно да се справят с русия.маи отива на там ,да духат супата.затова хамерите и нато си изтеглат воиските от авганистан.видя им се трудно да водят воини на няколко фронта.

ЕС е бил зле, но не чак толкова зле, обаче Русия се срива, потъва със скоростта на светлината.Само където Русия не е потънала, а ЕС отчаяно се моли да се задържат цените на петрола ниски, за да избута икономиката на пред с някой 0.01%.

А РУСИЯ СЕ МОЛИ ДА ПАДНАТ ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА, ХАХАХА

magit@abv.bg

?! ти наспал ли си се?

Оставия ти Русия за неа има кой да плаче. Ей ги ИСТИНАТА, Щеревр Бегееца и още десетина пишат от едно място и често от един компютър. Често ни дават направо информация, която им пращат от американското посолство. За пасането на рублатаредовно ни информират, ама за любимата Окраина за студа и глада там редовно мълчат. В събота ги питах на флуктоациите на гривната пак мълчат, но за всичко що е станало в Русия редовно ни пишат. Послъгват де ама нали за това им плащат

Ти си абсолютен неграмотник. Що се хабиш?

КАДИРОВ Е ИЗМЕННИК И ПРЕДАТЕЛ.

предателя си ти и такива като теб.

Кадиров дали е православен или и той е като Путин ?

Какъв ти е проблемът? Отиваш в Чечня и му бъркаш в гащите за проверка. А дали ще се върнеш жив, е друг въпрос...

Оставете Рамзан на мира-млад човек и сигурно майка му е рускиня. Кажете как и защо Горбачов плаче и моли за прошка Путин,че осрал работата през 1989/90г. и сега го е срам да се върне в Русия защото няма дори паметник да му сложат.

ЩЕРКИТЕ НА ПУТИН ОТ КАКВО ГИ Е СРАМ ДА СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ, ДА НЕ Е ОТ БАЩА ИМ?

Че те са там бе, абдал - откъде да се върнат? Чети малко повече, че от чалгата и пърцуцата ти е атрофирал мозъка!

Съединените щати и Европа, са "обявили икономическа война на Русия и се опитват да предизвикат в страната хаос, паника и масови безредици", ама са на автоизложението. Много обичат парите на другите....

Запиши се за доброволец при ИДИЛ таман ще се биеш срещу руснаците