Чужди медии предричат нестабилност у нас

Подкрепяният от социалистите бивш генерал от ВВС Румен Радев печели първия тур от президентските избори в България, информира "Файненшъл таймс", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Чужди медии предричат нестабилност у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕСТАБИЛНОСТ???САМО АКО ТЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ Я СЪЗДАДАТ!!!

МАТриала в тези медии явно е изпратен от централата на гробарите.

Понеже сега сме много стабилни и сме първи в Европа по доходи!Българина преживя толкова мизерия,че сега нищо не може да го уплаши.Важно е да се държавата да се изчисти от корупцията,което може да стане с 1-2 параграфа в НК,визиращи държавният служител.

Двамата кандидати заели челните места любят, тачат и милеят а Русия, нежели за България. Сега след като Борисов падне от власт и дори фасадната подкрепа за НАТО и ЕС си отиде от двете сгради на Дондуков, до 1-2 години страната ни ще остане с още милион души по-малко. Аз поне вече съм взел решение за себе си и семейството.

Добре ще сториш! То с Боко и с англосаксите ни е налегнала една стабилност, една сигурност и житейско спокойствие и радост! Нищо не си чел, Симеончо и надали си спомняш още дядо ти Вазов (ако знаеш кой е) какво е написал в едно стихотворение за Дизраели (ингилизин и приятел на Турция) - "лорд Биконсфилда умря и всичко честно се засмя от Перущица до Батак"! Ти чувал ли си за Батак? Сега отново се повтаря същото на Балканите, но този път с мигранти! Да ти е честито! А ти си гласувай пак за мустакатата мома от ГЕРБ!

Стига сте ни плашили! Че то по-зле отсега трудно може да стане. Няма ли най-накрая да си видите вашите избори, брекзити и прочее тъпотии.

Много е странно как така "умните" ,"ранобудните" и "красивите" не са започнали протести срещу резултатите от първия тур!Този тур трябва да бъде отменен и да се гладува наново докато кандидатът на ГЕРБ получи преднина от 8-10%-както предвиждаха социологическите агенции/впрочем щом имаме агенции -трябва да има агенти,а не социолози...всички знаят,че те агенти!/.Сега следва втората фаза на изпитания метод -заплахи и рекет и плюене по всички купени медии.Обзалагам се ,че преди втория тур г-н Болисов ще излезе по всички телевизии да заплашва какво ще се случи,ако Цецка не спечели и каква страшно ще бъде ако подаде оставка !?...Метрото в София ще спре,магистралите ще почнат да се рушат ,запушват и т.н,,а магистралните труженички ще останат без работа!?...А откъм Русия ще нахлуе студен атмосферен фронт!!

Ние не протестирахме, за да дойде на власт близнака на БСП/ДПС - ГЕРБ, а срещу тези три урода, драги.

Ами дори ББ да предупреди българите ще бъде с основание, ако трябва да сме честни. Все пак видяхме временното правителство на Орешарски. Вече не остана място за експерименти. А ЕС да се замислят на какви пачи яйца слагат премиера ни като го принуждават да строи лагери за мигранти, СПУСКАТ УНИЩОЖАВАЩИ селското ни стопанство и икономика квоти, забрани.... Откъснаха ни от света за 7-8 години при ембаргото със Сърбия, сега с Русия, не изкупват наша продукция. Какви неконтролирани бежански вълни чакат ЕС на нашта граница? Нали турската е бетонова и контролирана? Излиза, че тя ще бъде отворена, за да се окажат после на нашата бежанците. Ами тогава значи ПРОБЛЕМЪТ Е ЕРДОГАН. А ББ сгреши, че пазеше и не закачаше олигархичните кръгове и корупцията. Но пък го пързулкат когато могат или решат. И защо трябваше да се обвързва с президентските избори? Те са за личност. Не за икономика. Трябваше да се огради със специалисти и достойни българи - да ги привлече, вместо да се обляга на жени.Трябваше да реформира съдебната система. Да покани Чирков да се реформира здравната. Да се огради с мозъчните тръстове, а не да угажда само на ЕС и кръговете.

И кой им го подсказа!?

Световните агенции да си гледат тях, а не нас.

айде почна се виенето и реването от въд океана, щяло да бъде нестабилна ситуацията у нас, все едно сега сме цъфнали и вързали и всичко това с любезното съдействие на най-голямия терорист на света -сащ

пак ни очакват години на рецесия.комунизъм =фашизъм на глад и мизерия.Честито ви ново комунистическо управление,но вратовете ви са обърнати не на исток а на запад .Защо другари пополисти ? защо другари комунисти и пополисти !!!

Другарю ПОПОЛИСТ, погледът ни не е обърнат на ИСТОК, не се притеснявай. България е имало и преди Борисов, ще има и след него.

... не знаех, че сега е стабилно.

Комуниста Буда-Доносника, пожарникарчето, МУТРАТА И БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА! ТОЯ САМООБЯВИЛ СЕ САТРАП НИКОГА НЯМА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА САМ, ЗА ТОВА ТРЯБВАТ ДОБЛЕСТ, ЧЕСТ, ДОСТОИНСТВО И НАЙ-ВЕЧЕ ЧИСТА СЪВЕСТ, А ТОЙ ТАКИВА ГИ Е НАДРОБИЛ, ЧЕ ОСТАВКАТА МУ Е СМЪРТНА ПРИСЪДА!! НЯМА ДА Я ПОДАДЕ-ЩЕ ТРЯБВА НИЕ ДА МУ Я ПОДАДЕМЕ!!!

Една част от народа иска смяна на статуквото, но доказа, че е сляп и прост. Прост народ, слаба държава. При толкова много кандидат- президенти, между които има и не участвали до сега във властта, да гласуваш за кандидат, който е подкрепян от БСП и ДПС си е жива простотия. Съжалявам, но трябва да призная, че е така. С такъв "лош материал" никога няма да излезем от блатото. Да смениш статуквото, като върнеш БАШ СТАТУКВОТО НА ВЛАСТ КАКВО ГОВОРИ? Жалко за децата и внуците ни. Гласувалите за СТАРОТО СТАТУКВО, което си е БСП и ДПС нямат памет, тези хора са с АЛЦХАЙМЕР.

ДИР-а, моля малко "по-кротко", когато говорите за чуждите медии. Те отдавна вече не са еталон за свобода на словоти, независима експертна оценка и/или политически коментари. Дори вие сте доста по-независими от медиите, за които говорите в статията. DW се върти като 4-риперков вентилатор според политиката на Меркел в момента. В САЩ (по техни собствени официални данни) над 90% от медиите са собственост на 6 (шест) корпорации. Да сте видели някоя от т.нар. "mainstream media" да е споменала, че за утрешните избори в САЩ в няколко щата регистирарните избиратели надвишават броя на населението (в един от щатите превишението е с 2,8 милиона човека); че като избиратели са регистрирани 1,8 милиона мъртъвци и някои от тях дори вече са гласували предварително; че 14 % от жителите на САЩ, които са регистрирани като избиратели, нямат американско гражданство, а Обама публично (в интервю) заяви, че няма нищо лошо нелегален мигрант да гласува и няма да има никакви последствия за него... Няма и да видите подобни неща в "демократичните" медии, които цитирате.

Еталон за света за свобода бода са само путинските медии. След като той е Истината , то само той може да прогласява истината. Той е единствения приемник на Истината на парията изричана от Вождовете Истина. Гарантирано от руския патрирах и кгб.

Постингът ти е еманация на глупост и некадърна пропаганда. Медиите в Русия, медиите в нашите съюзници и партньори - Турция, Саудитска Арабия, Катар, Украйна и т.п., медиите в Австралия ... Кой и как там в тези страни си облъчва природонаселението не ме "Е"нтересува. Говоря за медиите, споменати в статията, които все се опитват да ни налагат като еталон и пример на подражание на българските медии. това ме интересува.

А когато толкова планирано и по сценарий , управляващите в момента се оттеглят от влас - това какво ще рече , а ? Мигранти , заеми от десетки милиарди евро , срината държава икономика , стопанство , образование , здравеопазване и т.н. -това е България на ГЕРБ. Така че , загубата им сега е една много " елегантна" победа ,за да могат безнаказано да се оттеглят и потопят дълбоко. Помислете , ако имате мозъци ...!

"Украинская правда" го е казала много точно и ясно за разлика от някои "върти-гъзета и подай-гъзина" слугинажни подлоги.

Ако в Украйна имаше правда,а не терор...

искаме Русия, искаме Путин. Аз отдавна го прозрях и вече 15 години ме няма тук. Но не разбирам, хем бягате на Запад, хем гласувате за БСП. Ама съм и аз - та те червените първи бягат на запад - я Корнелия, Бокова,и всички до един - все на Запад. Верно - синовете на Пръванов са тук - но те си имат ХОТЕЛИ. знаете ли колко стаи има един хотел, апартаменти, ресторанти , механи, барове. Та вие имате по една панелка която ПОТЪВА и сте безкрайно благодарни, а вашия социален президен - гОЦЕ???

Прост ли си или да ?! Българите гласуваха против ГЕРБ , а не за БСП ! Всеки друг ,но не и ГЕРБ ! По-голям душманин на народа си от нея досега няма !

Там е работата, че тази част от простия народ гласува НЕ ЗА ВСЕКИ ДРУГ, а именно за БАШ СТАТУКВОТО.

За непознатия пенсионер Радев са гласували 742хил комуноиди, а това са 10% от българите, а БКП всяка година намалява с 50хил и има надежда за излекуване на страната от заразата на комунизма Изхода е Лустрация по чехски...

ГОВОРИ САМО ОТ СВОЕ ИМЕ!!! НЕ ИСКАМ РУСИЯ, А НАЙ-МАЛКО ЕДИН ШИЗОФРЕНИЧЕН ФАШАГА ДА МЕ КОМАНДВА!! ОТИВАЙ СИ ПРИ ПУТЛЕР-НИКОЙ НЕ ТЕ СПИРА, НИЕ НЕ ГО ЩЕМ, ИСКАМ ГО МЪРТЪВ, КАТО ВСЕКИ ФАШАГА!!!

6% сте а ревете като за 120...

ГЕРБ вече се износи и стана непопулярен. Новите инструменти на САЩ в България са обновената БСП и "червеният" американски генерал президент.

За Цачева ...ЗАБРАВИ ... За монтафонката и курнелията с нейната шайка ...АБСУРД !

може и двете партии да са комунисти. Ама дойдат ли БСП на власт и всичко изчезва - инстинкт за самосъхранение, но трябва по-рано да проработи - да не им даваме никаква власт. Няма да повтарям "само ми кажете" - лошо ни се пише.

Meжду БСП и ГЕРБ няма никаква разлика. Едните са казионната комунистическа партия от хардлайнери милиардери, заменени от техните деца и внуци, обкръжени от крайно ослепял електорат, другите - ГЕРБ са бившите слуги на червените хардлайнери - Охрана , УБО, БОП, полиция тайна, явна, пожарникари, мутри и всичките в кюпа около тях, отцепили се заедно с ББ от бившата БКП. Много удобни за Запада, защото дават и мило и драго от държавата без да се пазарят само и само да не бъдат разкрити далаверите им. С две прости думи - НАРОДА пак остава без президент.

Между ГЕРБ и БСП/ДПС/ няма разлика, но.....аз не зная при ГЕРБ да са фалирвали банки. Само това ми е достатъчно, за другите неща не искам да говоря. Но да допълня - БСП/ДПС/ ОБИРАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА, като фалирват банки и след това покачват заплатите и водят социална политика , откраднатите пари. Един вид след това ни купуват С НАШИТЕ ПАРИ. Заспал народец, това е!

Ами, в същност, КТБ фалира при ГЕРБ. И ГЕРБ два пъти по ред награждаваха Василев с приза Банкер на годината. Та, нещата не са никак черно-бели.

Ами елементарно е защо ГЕРБ губи. А чуждите медии защо не си гледат техните проблеми?!?

Госте, както виждаш не само ГЕРБ губи, а и от другите партии губят, само тия които искат власт с цената на всичко печелят в случая. Колко години вече сте настървени като хиени, манипулирате, лъжите и крадете като за последно. Направихте народа на ХА-ХУ само и само вие да сте на власт.

Брилянтна операция на Агенцията. Румен Радев - техен човек. БСП - тотално под US контрол. Стадото е убедено, че е избрало червения генерал и проруската ориентация. Няколко материала в румънската, украинската и западната преса и ето ти легендата готова. Браво!

Новият Първанов е по-добре от стария Роско.

Аре стига с тези елементаризми - Радев бил агент на ЦРУ щото е учил в САЩ. Ама той е правил и научни изследвания в Брюксел - значи е агент и на белгийското разузнаване... :) А пък кандидатите за вицепрезиденти на ГЕРБ (адмирал Манушев) и на РБ (генерал Събев) - ми те са си направо КГБ-та! Щото са учили в съветски военни академии... Смехотворни са тези изпълнения.

не Бисеров, а певецът - Бисер Киров - лека му пръст.

Тази новина от тези медии е от кога точно? 50-60 години назад и още валидна :) Голямо предвиждане, България никога не е била стабилна в никаква политика.

лека му пръст на певецът Бисеров, Той беше единствният чужденец останал в Русия . Друг - няма. Депардьо беше получил руско гражданство да не плаща високи данъци, но той в Русия ли живее. А защо Бокова си купи за пет милиона долара ЧЕТИРИ АПАРТАМЕНТА на запад - два в НюЙорк, един в Париж и един в Лондон - вие я обичате безмерно, но тя вас не.

надявам се един път за винаги да спре носталгията ми по България. Това си казвам всеки път при подобни издънки, но това вече е черешката на тортата. Летецът каза, че щял да направи така, че да спре потока на млади, образовани хора на Запад, не към Русия. Как? не каза. А тези хора, които гласуваха за червените сега ще се юрнат през глава през Терминал 2. Тук ще останете само немощни старци пенсионери, циганя, турчиля и мигранти. Да ви е сладко.

къде има стабилна социалистическа държава в света. Дойдат ли червените на власт и инфлация невиждана като след война, необезпечена купонна система, режим на тока, срив на банковата система, дори Жан продаде и ЖИТНИЯ РЕЗЕРВ на сткраната.страната, а заменките, а двата хотела на Гоце за синовете му - откъде изкопа парите - от дупката-клозет в двора в Сирищник ли, а петте милиона долара декларирани от Бокова. Да ви е наздраве, а най-вече честито на простия български народ.

Стига с тоя Жан - той е бил само една марионетка тогава без реална власт над ставащото и накрая е опрал пешкира.

и напусна властта беден. Това винаги го забравят. И че Сорос и МВФ спретнаха Виденовата зима, за да дойдат надето и костов

Всъщност Жан Виденов млад Министър - председател не беше в състояние да се справи с хиените от БСП-бившата БКП, поради което ТЕ САМИТЕ му намериха цаката. Спомням си Слави Трифонов как усмиваше с разни шкечове Жан и от тогава никога не видях Слави да "скечира" който и да е от БСП-то и ДПС-то, изключвам Лютви Местан. За това НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА СЛАВИ. Той е алчен и се бори за власт, но помнете ми думата, тия, които му плащат сега, един ден ще го ЛИКВИДИРАТ. СЛАВИ ТРИФОНОВ заслепен от алчността си, не може да разбере в какъв капан се е НАХАКАЛ.

До чуждите медии! Да се готвят да посрещат идващи от булгаристан млади, и не толкова млади хора-Терминал 1... Още през соца, когато бяхме млади и ... сме били демократи, защо ли? защото имах приятелки, които получаваха колети от Италия от леля им/1970/ и т.н., а и минаваха през град У и отсядоха чужденци в хотел Х. а и х, работеше с гъркиня и непрекъснато е повтаряла в бг нема пари..., а и х е от кулашки род..., но кво от това като сме десни мисловно... всички от ляво, дясно, център ляво дясно са преминали през школата на КГБ, БКП/ДС/Доносници... 27 изгубени години в очакване. Ограбване парите на народа и станаха милионери, милиардери. А може би е трябвало . Не зная. Неук човек съм. Бях чел някъде, че всички западни държави са преминали по този път, чрез ограбване на пари на об.човек, имущество...

Българите не могат да мизерстват стабилно, ако на главите им не са се накачулили една камара мутри, мутресите им, калинките им, шумкарски унуки и пр...

Един вид, българите са МНОГО ЩАСТЛИВИ, когато си мизерстват ако БСП/ДПС/ са на власт и ПО-МАЛКО са щастливи когато ГЕРБ са на власт. Затова при такъв богат избор от кандидат-президенти си избраха Радев. Явно българите са най-щастливи, когато ВСЕ ПОВЕЧЕ са бедни и нещастни.

По целия свят се очаква дестабилизация. Общата култура от 60 години насам пада главоломно. Сега е на ниво отпреди век и половина. Посредствеността напредва. Ционизмът ликува щото само така Израел изглежда по-притегателен и приемлив за божия народ пръснат по света. А мутризацията на обществото също е характерен елемент. Най-характерното за мутрите е деленето на наЩе и останалите и келепира. А в такива социални отношения много добре виреят ориенталските народи. Общо взето през религиите евреите са завладяли света или по скоро са го направили тотално невеж, безпросветен и калъпиран по техен модел - те да изглеждат най- човечни, хуманни, мъдри, умни, динамични. И най- важното да властват над простолюдието. И то хубаво. Но точно светът стана еврейски и взе че почна да се разпада. Щото то само с фасада и празни приказки не става. А и простолюдието не може да смогне на кухите сладкодумци да ги храни. Тъй че дестабилизацията у нас не се ограничава само тук. И е следствие на по-дълбовки световни процеси на невежество, алчност и първобитност. Визия за света в стил на мене да ми е добре, а другите забрави.

А призоваващите към фашизъм, не се усещат колко малка е крачката от"някои народи са генетично по-висши от други" до "някой фамилии и родове са генетично по-висши от други", значи те трябва да ни управляват. Папата ще ви ги посочи тези богоизбрани родове и нации, не бойте се!

Който не вярва - в нова украина вече го има това явление - фашистка идеология, закриляща евреи и гейове от гонения!? Пълна лудост!

Аланколу именно евреите са тези , които днес възпитават децата си , че всички (от) други народи са им длъжно!!!!!!!!! И вече не могат дори да го прикрият. Даже фрустрации се получават, че другите не ги слушат. Ориди в Израел или в краен случай в някоя синагога - в Ню Йорк, Москва, Лондон е пълно. Не напразно и се заговаря за сближаване на релгиите, ала бала, дъра бъра. И ислям и християнстов ИЗЦЯЛО подменят историята за света и я правят угодна за еврейския прочит. В Израел няма древна история по училищата. Или всъщност има - библията. А това че се модерни и отракани, не значи че в душата си тези хора всички са отворени и благородни. И нямаше да има проблем , ако не разполгаха с технологии и не влияеха да правят всички от простолюдеито миролюбиви, хрисими, невежи и заспали. В Израел всички опасни приближили границата се стерялт на месо. А ,вреите искат всички останали не само да не се отбраняват , а и да си докарват измет. Тъй че..... имаш поле за размисъл.

льотчик високо летатет, много денги получает - мама я льотчика люблю.. .Известнта съветска песен. Верно много денги - 140 000 лв. на изпроводяк. Повръща ми се от тази комунистическа България.

А какво е това стабилност?

Как каква - гербова стабилност. Стабилно окопани.

няма морал! Просто и невъзпитано момче е! Въобразява си, че всичко зависи от него. Да - ама не!! Властта го направи слепец за интересите на българския народ и се увлече много в шикалкавене - "фурнаджийска лопата".

кво ни интересуват нас чуждестрнните агенции, та ние си го знаем, ама искаме Русия, искаме Путин, а ако може и Съветския съюз да се върне и ние - 16 република. Какво хубало е имало при управлението на БСП - винаги на дъното - купонна система, режим на тока, инфлация, срив на бАнки - нестабилност и несигурност.

А колко 40 милиона са на "фууд стампс" в Страната на свободата?

помна макар старческата деменция да не ми прощава ,когато Ореха искаше 1 милиард борч Герберастията такъв вой наддаде че го навряха в кучи г-з После след година цоцнаха 16 милиарда борч Словомшестнадесет милиарда

Всеки, който агитира и гласува за непознат ограничен съмнителен тип в ЕС го смятат за мазохист - "... Мама я люблю "летчика..." Чуждите медии обективно виждат как духовния упадък на 900хил без- умци чалкаджии гласуват за Радев, а той е обявен за лъжец от министъра му, той лобира срещу натовска Полша и във наша вреда, той лъже, че се заплаща съюзниче- ска охрана, а тя е безплатна, лъже че всеки ден е рисковал живота си, а е летал 4 ч. 20014г и 6 ч. 2015г и е взел 18 000лв и се е получил 150 000лв за пенсиониране, лъже и изоставя семейството си, като назначава любовницата си и той Радев говори за морал, за чест, за достоинство и патриотизъм Ужас!

Жалко. Избирателите са с много, много къса памет. Жалко, защото само българинът е способен да си повтаря грешките, без да се учи от тях. Да си мисли, че като повтаря една и съща глупост, ще получи различен резултат. Да, ама на куково лято.

Само да поясня: за бога, братя, не връщайте бсп на власт!!!

Герб здраво стиска и се постара да не допусне какъвто и да е конкурент. Така че остава алтернативата - или те или БСП. Е, всичко си има граници и като прекалят с простотиите се налага да се мине към другия лош вариант.

Какво лошо стабилната мизерия да стане нестабилна.

чуждите комедии защо не си гледат тяхната "стабилност", м и взели с нашата да се занимават. То пък досега една стабилност- за справка само в лагера в Харманли мигрантите са 5 пъти в повече, отколкото е квотата на цяла Унгария за прием на тарамбуки. Това стабилност ли е?

Какво лошо?!?!? Ново Гоце, нов голям шлем, нов Орешарски, нова банка, нов Румен Гечев, нова девалвация . . . Санким могат с нещо да ни изненадат . . . .

Престанете да заливате хората с боковите заплахи защото наивниците намаляват.. Западняците си искат подлогата боко дето за всичко що кажат той с готовност приема независимо какви щети на България и българите нанася. Писна ми от мутренски рекет и заплахи та сега и евродебилите добавихте за по голяма тежест

Ами че да, най-стабилното управление се нарича Тоталитаризъм. А нестабилността винаги вещае Промяна. Статуквото винаги лае срещу промяната, понякога даже се опитва и да хапе.

ако бяха вдигнали мин. доходи на пенсионерите за нормален стандарт,сега нямаше да се оплаква ГЕРБ-това е голямата им грешка на политиците,дето оскотяват българина.....

Нинче, най-голямата им грешка са калинките в управлението, нещастниците, които халхабер си нямат какво да правят и мислят, че е достатъчно да се подмазваш, слугуваш и слушкаш.

Чакам с нетърпение Румен Гечев да направи пенсионерите отново милионери, че явно сте се затъжили по високите пенсии, които имахте преди има няма 17-18 години . . .

Едно време и аз слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

абсолютно точно и вярно, аз пък живях 8 год. в САЩ и пак си гледах руска телевизия за да сравня истината и познай каде е, е не е в CNN или NBC там освен за нещо локално другото е ако има някаква сензация или да оплюят Русия пак, друго няма, сега в България за да си наистина осведомен си гледам первьй канал

Който иска да му внушават, че войната е единствения изход, нека гледа руски телевизии!

Дойче веле определено е тотална помия. Не знам преди 1990 дали са били същата стока.

Интересно, как са избрали несъществени факти за да опростачават и без това елементарните политически различия. Нестабилност, за Русия, генерал. Важното или не разбират, или го крият.

ЗАПЛАШВАТ БЪЛГАРИЯ!? ДЕ РИТНИЦИ В ГЛАВАТА, ДЕ!!!!!!!

Пълни глупости! България, благодарение на пожарникаря, е трайно заседнала на всички възможни последни места в Европа! И това DW го нарича стабилност?

Е, за тях това е стабилност! След като нямаме работеща икономика и не можем да ги конкурираме по нищо, значи сме стабилни!

ако ГЕРБ бяха помислили повечко за живота на бедните ,ниско пенсионирани,в мизерия под стандарта вегетиращи ,работили,строили,сега щяха да са първи

Да мислят, ама няма с какво!

Българина не е мазохист ! И затова гласува против ГЕРБ ! Най-циничната и брутална шайка от крадци пиеща кръвта на обикновения човек ! През управлението и бяха добре само слугите и /с фалшиви дипломи / и мафията ! Нацията ни образно казано е поставена от управляващите в положението на жабата , която варят на бавен огън и се надяват да не усети ! По-добре да усилят огъня , та дано най-сетне се усетим ! Иначе изчезваме в небитието !