Борис Джонсън се закани на Москва заради Скрипал

Великобритания ще отговори твърдо, ако се докаже, че Русия е замесена в инцидента, след който бивш руски шпионин и дъщеря му са в критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън се закани на Москва заради Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Номерата на англйските служби от времето на студената война ни омръзнаха - на всички е ясно, че това убийство е спретнато от самите тях, дни преди изборите в Русия. Няма никаква логика Путин да се компрометира с убийства на ненужни от години насам бивши руски шпионини и разни набедени "демократи", които са най-обикновени предатели. Много по-логично е, англичаните да са се отървали от него, искайки и дивиденти да извадят от това си действие. Ако този Борис си мисли, че ще манипулира руснаците, така както излъга своите съграждани да гласуват за Брекзита, се лъже жестоко. И какво се пени толкова, доста тъпа и прозрачна им е тази дейност. Доста тъпа инсценировка от анлийска страна и твърде малко вероятно да има желания ефект да провалят изборите на Путин.

...в случая " кардеца " вика .." дражте крадеца " !!!...туи ангичаните ..много прости бе !!!...те го свитват ..за да набедят Rusia !!!...тои е бил садден и пуснат от Rusia...при това каквото е имал да кговори пред англииските таини служби вече го е бил казал ...значи кои има полза от смaрта му ....сетеTе се сами !...ма то след толкова кравосмешеня и в резултат фафлеща и изчекната реч..може ли да се очаква и нормално мислене ?!??...англо саксонски извратени човекомразци !!!

Борисе, а к'во ша та прайм ако си им пуснал дрога-менте на завалиите, а?

А...б...е тъп джендар -виж си продънения задник.

Помните ли как беше убит Борис Немцов от украинските радикали в Москва по нареждане на ЦРУ! Няколко дни преди убииството Немцов се е срещнал с агент на ЦРУ представящ се за служител в извествна соросоидна организация. Бил му наредено да организира майдан в Москва по подобие на майдана в Киев, като грузинските снаиперисти са щели да помогнат. Немцов не се е съгласил а американецът му е намекнал, че америка е вложила прекалено много пари в Русия и ако Немцов не се съгласи, ше го подменят с друг.

ги убиват, нали! И Скрипал вече е безполезен и ненужен и за това е ликвидиран! Ползват го като глинен гълъб на трап, но целта е в Москва!

те британците са майстори на скеча, както беше и случая с тройния агент (ДС-КГБ-МИ6) Г. Марков.

ЕЙ СЕГА ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО !!! РУСНАЦИТЕ ЩЕ СИ РИТАТ НА СВЕТОВНОТО, ЗАЕДНО С ВЕНЕЦУЕЛА, И СЕВЕРНА КОРЕЯ !! ТЕЗИ БАНДЮГИ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ, А ПАРИТЕ ДАЛИ ЗА СТАДИОНИТЕ ????? Е ЩЕ ПИИНАТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДИЦА !!! ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА ЗА ВОДКА !!!

Скрипал е бил осъден и пуснат от Русия преди години. Каквото е знаел като информация за ФСБ и Русия го е казал отдавна на МИ-6. Така че убийството му е в полза на Запада с цел дискредитацията на Путин преди изборите на 18 март?

Такава съдба трябва на предателите! Марков, Литвиненко и още много други

трябва да се замисли КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ СМЪРТА НА АГЕНТА И ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОЧНО СЕГА? 1. Скрипал е бил заловен и осъден преди 12 години след което е освободен. 2. От 12 години той няма свежа информация за случващото се в Русия. 3. С какво се препитава в Англия след 2010г. ? 4. Ако има частен бизнес възможно ли е причината е да са неуредени бизнес сметки? 5. Ако няма бизнес кой го издържа? Не са ли английските специални служби? 6. Какво се случи в Русия на 1 март.? 7. Възможно ли е убийството на Скрипак да е специално мероприятие на някоя западна спец служба целяща дискредитацията на Русия? Въпроси много, отговори малко. Що се отнася до Борис Джонсъм според вас може ли да му се има доверие?

От касов хит до сапунка.

Споко.... United States National Debt: $20,879,743,092,435.56 RUSSIA National Debt: $154,031,065,000

Бонго,Бонго,а къде в този баланс е огромния дълг на хартиения долар към КНР/има такава Народна Република/

Ще питам........ шшшшт...! да не пипна и аз непознат прашец....

В неделя бях при счетоводителя да направи годишната ми данъчна декларация. Личната и на фирмата ми. Знаеш ли какво рисуване направи счетоводителя....за да докажа, че аз и фирмата ми сме в добро финансово състояние? Докато в Русия и РъБъ се укриват приходи, то в САЩ се надписват несъществуващи доходи. Познай откъде ти пиша, Другарю?

Тоя кретен нали си живее в Лондон от много години - никой не го е пипал, да си го бяхте пазили, като толкова ви е дотрябвал, подли англичани! Навремето е сменен за 10 руски разузнавачи - толкова бил ценен за англичаните! Дъртият предател на десетки агенти от своята страна - подлец и алчен мръсник! Какво са ви виновни руснаците в тоя случай?! На тях той със сигурност не им е дотрябвал от поне 20 години! Аман от провокации и измишльотини! Чудят се вече какви нови глупости да измислят - само да очернят Русия без ни едно доказателство!

Маргарет Татчър"Русия е прекалено голяма за руснаците" Хенри Кисинджър"Който контролира петрола контролира света" Англосанксонската ГИЛДИЯ не може да понесе,че огромните ресурси на Русия са извън неин контрол.

Всяко чудо има някакви граници! Тази идиотска злоба, пропаганда и какви ли не измами и манипулации вече отвращават все-повече хора от т. нар. "запад". Толкова вече изпростяха и методите им и троловете им, че предизвикват погнуса у всеки морален човек. И ако преди у много хора е имало резерви към Русия, тези ще накарат всички да я харесват все-повече.

66-годишният + 33-годишна По данни на медиите 66-годишният Скрипал е в интензивното отделение на болница, а неговата 33-годишна спътница също е в критично състояние.

колко удобно, че няколко месеца преди световното в Русия един разкрит двоен агент е отровен в Англия! Срещу загубата на един без никаква стойност бивш агент, на англичаните се дава възможност да бойкотират световното по футбол, а защо не и да се опитат да накарат и други от евро-натото да ги последват. На никой ли не му хрумва, че ако руснаците искаха Скрипал да е в гроба, можеха да го пратят там докато той им беше в ръцете и в затвора в Русия? Но не, глупендерите от евро-натото ще ни карат да вярваме в съшити с бели конци истории.

Има логика.За англосаксонците провокациите в стил"Лошите индианци избиха добрите бели заселници" са вековна практика.

И без това англичаните на световни са пълна скръб , така че каквото с тях , такова и без тях.Ай сиктир!

Този атентат е напълно логичен, даже със сигурност ще има още такива.Не беше само ясно дали САЩ и Англия ще се решат на подобни действия ,за да имат причина да бойкотират световното по футбол.Почти съм сигурен ,че разследването ще завърши 3-4 седмици преди световното по футбол и ще покаже руска държавна намеса!Много е вероятно да няма световно по футбол в Русия...но пък това може да развърже ръцете на Путин за други действия...

" Ние англосаксонците винаги взимаме това което ни харесва. Преведено на човешки език това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати "

ВИЖТЕ САМО МУТРАТА НА ТОЗИ ОЛИГОФРЕН И ВИ СТАВА ЯСНО КОЛКО МУ Е АКЪЛА. Британия е вече мигрантска държава. Тези изроди избират изроди

Тоя джони с гол г.з тръгна таралеж да мачка голем зое пич....

Годишната му заплата е по-голяма от БВП на Матушка.

от българската точно. за руската има да се дупи многократно

И по какъв начин UK ще отоговори "твърдо" на Русия!? .... със санкции. Толков аим е политическата потентност. Защото твърдо звучи като да ги нападнат с ракети, кораби или каквото там имат. А то със санкции ще ги нападат "твърдо" :))))) "...никой опит за отнемане на невинен човешки живот на британска земя няма да остане несанкциониран и ненаказан" Това да вземе да го каже при следващия атентат, организиран от ИД в UK, защото от досегашните не знам кого наказаха "твърдо". Вместо да се захванат с истинския проблем - ислямистите, те се джавкат европейски държави.

Има хиляди начини

Типично убийство ,характерно за Ми 5. Така убиха и Литвинов. С чадър убиха българския разузнавач Георги Марков

А така. кажи им го, техната ... джендъри! Нека им е.

Пропусна, че самоубиха и ограбиха Березовски.

Напоследък да сте чули нещо за сваления над Донбас холандски самолет, след като руснаците доказаха, че е свален от украински "Бук"?! А, какво стана с малайзийския, дето американците го отвлякоха?!! Чича Сам и сие съвсем ни взеха на мезе. Ингилизите направо се оляха: първо гътнаха Литвиенко - уж с плутоний, сега пък тоя пенсионер - уж с химическо оръжие. Следващият вероятно ще го тряснат я с биологично, я с ядрено оръжие. Те принцеса Даяна утрепаха като куче, че някакви предатели-имигранти ли да жалят. То бива антируска омраза и ненавист, манипулации и лъжи, ама чак пък толкоз вече не се търпи. Руснаците да вземат пример от китайците и направят Путин пожизнен президент, та да се спукат от завист и злоба пещерняците на запад от Виена!

Все още се подготвя процеса в Хага. Един от подсъдимите е лицето ВВ Путин

В Хага трибуналът вече не съществува.

Според Роейтерс, Джонсън е заявил дословно: "Мисля, че при създалата се ситуация трудно можем да си представим, че присъствието в Русия на британски представители на световното първенство по футбол може да премине в нормален режим, ако бъде доказана причастността на Русия към инцидента в Солсбъри". Аха, ето значи за какво в същност става дума: за футбол и политика, а не за човешки живот! Подробности на: link

не можеш да си представиш колко би загубила Москва без харчовете на английските фенове.

Но не своих!

Всяко чудо до 18 март 2018 година ! Лайте меки китки , лай в пустиня !

После всички европейци ще минат на гречка.

Русия от Джендари -Венгари не се плаши ! Борис ти си правен с американско Уиски ! Тъпи скотове ,защо не се извинихте на Българите за това че с ваши кораби прекарахте войската на Сюлейман паша от Албания до България за да изколи Стара Загора и Шипка ?

Ние в Пресцентъра на Партията Майка сме упълнмощени да заявим, че вероятно г-н Скрипал е станал жертва на Съпротивата, която Ние не познаваме.

Британците наистина съвсем са издребнели и нямат нищо общо вече с Велика Британия. Как е възможно толкова пъти да пробутваш един и същи номер и да ти вярват. Когато убиха Георги Марков и натопиха нашите служби им повярвахме щото ни беше за сефте, ама вече едва ли някой ще им се вържи на нескопосаните лъжи.

Джонка споко бацко че сте остров да не дойде някоя голяма вълна отнякъде че може и острова ви да започне да подгизва отдолу ха ха споко ве

Оооо,след допинга ще е отровата ,след отровата ще е нещо друго.До световното и до президентските избори все ще е така. МИ-6 и ЦРУ все ще измислят нещо,Компроматите,ще текат като пълноводна река. Къде е логиката -Хванали го -съдили го-разменили го .Защо да го тровят ,от него всичко е изстискано?

Ама някой, някога, чул ли е Русия да си признае нещо?! Чест прави на др.Путин, че призна миналата седмица, чеповече от 20 милиона руснаци живеят в мизерия! Като че ли кандидатства за първи мандат!

Тези палячовци, още се мислят за империя.

Spirit

Ти кои имаш предвид, руснаците ли?

Руснаците и сега са империя, Пръдльобритания е едни мъглив и разединен остров.

В Англия повечето хора цмятат, че Джонсън е клоун, и не са далеч от истината.

може да се съгласим така джонсън е клоун а руснаците са нападнали агента си едното не пречи на другото аз ако кажа че русия нападна урайна и грузия и уби литвиненко вие ще ме убитите на боклук аз дори и да съм боклук това няма да пропени факта че русия нападна украйна и грузия

* обидите

Стига си лъгал бе, дрипльо.

Пропени, пени, колко да се пени. По-спокойно го давай. Това не са факти. Пяна е.

е дали верно някой от вас се съмнява че руснаците са се опитали да убият предателя бивш агент?! изобщо не се съмнявате дори одобрявахте вчера а сега се правите на утрепани тролове

Няма значение кой е, свършили са едно добро дело.

сам на себе си заради Березовски, дето уж се е обесил на шала си в банята си, ама НИКАКВА РУСКА СЛЕДА НЯМА. н НО известно е, че Березовски се готвел да се върне пак в Русия. Що не се закани на себе си заради това, че е въртял любовна връзка с жената на приятеля си - министър-председателя на Великобритания?

Аз съм сигурен, че Русия е виновна. Тя е виновна и за сушата, и за кишата.

И за празната ти чугунена кратуна!

"доказателство" , като онова за химическото оръжие в Сирия !

Английското Тръмпи и оно си е малко улаво. На англо-саксите си им е таквая породата - шашава..

Тоя палячо има ли представа на 5ого се кани? Русия ще мине през жалкото островче като диво прасе през царевична нива.

,,правителството на Нейното величество ще даде съответен и твърд отговор, подчерта британският външен министър",кого плашиш бре льольо?Какъв е този твърд отговор?Война ли ще обявиш на Русия?Е такова канарче като аланглетата, мечката би го близнала за закуска!Пфу ...

Борис Джонсън се закани на Москва заради Скрипал Борето Джонсън напълно е изперкал,заедно с оная домакиня министър председателката Мей са си лика прилика.

Абе доста удобно (и безмислено) изглежда, не мислите ли? ... и въпреки това, за предателите - СМЪРТ.

Тоя да вземе да си гледа какви ги вършат техните хора а не все да търси виновен там дето знае че не е.. Не ви ли писна бе ''умници'' от това все Русия да вие виновна за вонята около вас???