Отхвърлиха резолюцията на Русия за атаката срещу Сирия

Съветът за сигурност на ООН отхвърли внесен от Русия проект за резолюция, осъждаща "агресията срещу Сирия от САЩ и техните съюзници.

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха резолюцията на Русия за атаката срещу Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мюнхенска конференция,Случая Глайвиц/Гливице/,напомня ли Ви нещичко?Сегашните идиоти,стрелящи срещу Сирия,по-малко идиоти ли са оттогава?!Е,Вие сте на ход!!?

Операция Гладио е кодовото име на терористична армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията за опозоряване на независмите държави от Съветският блок.напрежениетоли замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от терористични формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните заплахи за интересите на Евро-Атлантическите извращения. Съществyването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г.Действията на Гладио са атентатите от 2011 г.: на 13 декември в Лиеж Белгия с 122 ранени и 5 убити, същия ден във Флоренция Италия с двама убити и един ранен и известния на Андеш Брейвик от 22 юли в Норвегия. .Военния преврат от в 1967 г., довел на власт в Гърция Черните полковници. Опити за покушение срещу френския президент Шарл дьо Гол. Четирите бомбени взрива през декември 1969 г. на пиаца Фонтана в Милано и в Рим (общо в Италия в такива атентати от 1969 до 1984 загиват над 200 души и са ранените над 600) Приписва се намеса на мрежата в убийството на Алдо Моро сложило край на т.н. исторически компромис за поделяне на властта, сключен между Християндемократите и Комунистите в Италия. Атентатът на Октоберфест в Мюнхен в 1980 г. при който са убити 11 души Атентатът на гарата в Болоня в август 1980 г., взел 85 жертви и над 200 ранени, официално приписан на леви екстремисти от Червените бригади. Серия бомбени атаки в Белгия в периода 1982 1985 г. срещу магазини, ресторанти и полицейски части, при които са убити 28 и ранени 20 души. Атаки срещу кюрдски активисти в Турция и Европа. Атентата срещу папа Йоан Павел ІІ на пл. Св. Петър в Рим на 13 май 1981 г.

за САщ и ОК е ясна ситуацията , но Франция или по-скоро френския президент току що доказа, кой и как го направи президент ... предположенията ми от преди няколко месеца ...

Ударите срещу Сирия са агресия и аз я заклеймявам !

Аз пък заклеймаявм агресията на Русия срещу Украйна. Която, апропо, продължава 4-та година.

Офф, ти на хапчета ли си?

Изчетох голяма част от коментарите, но никъде не видях някой да се запита защо две държави - членки на Европейския съюз самоволно и без съгласуване с останалите влизат във война със съюзник САЩ и без каквато и да са доказателства или дори резолюция от ООН. Ако EU вече не съществува да се каже официално, че царя е гол и да се оправяме кой как може. Мей донякъде я разбира, че те зорлем искат да излязат, ама Макарон като трябваше да прокара лобистките промени в защита на френските работници беше пръв европеец и как стана толкоз бързо американец?

защото западна европа е на практика окупирана от сащ от края на войната до сега и техният интерес винаги стои над общностния - колкото по-навреме източна Европа осъзнае това, толкова по-добре.

Не се учудвам на нищо в тези дълбоко демократични времена!:) Скоро някаква полицейска кола беше ударила друга отзад и полицаите се оправдаха, че ония карали бавно( разбирай употребили пиратки).......... ПОЛИЦИЯТА И САЩ СА ВИНАГИ ПРАВИ!!!!!!!:))))))))

Хабите се напразно, тролерасти. ООН и Съвета за сигурност са камуфлаж за замитане безобразията по света. Какво лицемерие, евроатлантическите пирати "САЩ, Франция, ВБ" бомбят суверенен член на ООН, а после гласуват резолюция против тях. Дори не е смешно. На какво се радвате, на пинг-понга "отхвърли резолюцията" в мача Русия-САЩ? Ако броим точките, резултатът е 0:0.

Освен платените бкпта и тролчета, никой вече не бръсне маскавията за нещо...

ааа, и те не я бръснат! ти да си чул някой русолюбец да си е събрал торбата с ватените гащи и да е отишъл в россия? не?! няма и да чуеш!

И кой да гласува за Путин?Малоумния Ким и Асад.Той Кадафито и Саддам ги убиха собствени им народи.

А какво, въобще, прави тази организация ООН и Съветът й за сигурност?!?

ами в случая показва на раша къде и е мястото. в миманса на световният театър!

САЩ, UK и Франция имали ли са становище и санкция на ООН за ракетния обстрел? ООН имат ли доказателства за употребата на химическо оръжие?

.Когато изстреляш неуправляемо желязо в небето, то все ще падне някъде, каза Маккензи. ...Толкова по темата за рашанското ПВО...

Почти всички от повече от 40 ракети, за които ни е известно, че са използвани от сирийската ПВО, са били изстреляни след като нашите ракети поразиха целите си. Очевидно, в резултат на координираната операция, ракетите прелетяха през сирийското въздушно пространство, без ефективен отпор от страна на ПВО на Сирия. Във военно отношение тази операция беше успешна, посочи Маккензи.

Отдавна се знае че и този съвет за собствена сигурност на участниците в него с мнозинство от обиграни терористи и манипулатори не е никакъв съвет за ''сигурност'' защото и оон не е никаква ''организация на обединените нации'',,Един куп хрантутници без никаква реална работа за това що са създадени тежи институции

Нещо не е наред! Не разбирам тролчетата? Ислямска Сирия ли защитават , или православна Русия , или Путиновите интереси?

отново грешиш! россия не е православна! не може в столицата да имаш мумия на сиф.илистик, да и се кланяш ежедневно от 1924г, и да се броиш за християнин! русские са си езичници и варвари!

специално за русолюбските варвари с минусите, ще цитирам някой от десетте Божи заповеди! 1- Аз съм Господ, Бог твой, .... да нямаш други богове освен Мене 2- не си прави кумир, и никакво изображение ....

гледам русолюбцитене се отказват! а бе мало.умници, светът одхвъли резолюцията на алкашите! колкото и да се пънете , като глист на лай.но, това е факт! факт е също, че сащ бомбардираха сирия, дори столицата и дамаск, а русские , начело с путин , се скриха като амбриажи, а до вчера се пенеха, че ще свалят всичко що лети над сирия! апят обос.ралис, друзя, товаришчи и товаришутки! добре поне, че няма мърша за събиране като след атаката от 07 02 .

Ти се радвай че разчитат само на ръчичкитеза гласуване! Иначе ако им паднеш ще те "демократизират" по съветски!:)))

русолюбците, комунделита е рашките от много време насам не са никакъв фактор! могат само да се пенят по форумите! в живият живот от поне 20 години не съм видял някой да каже с : аз съм комунист, аз съм русофил! дори бялата златка не можа да събере 50 души на протест ония ден във варна!!

Западът, а по-точно техния слаб и низкоинтелектуален режим (елит), който няма никакво сравнение с предишните титани и големи държавници, губи своя авторитет и доверие сред хората. Се държат заедно като глутница, а било назовано красиво - солидарност. Лъжат откровено, отричат фактите или ги преиначават или се прикриват със секретност, ако фактите им противоречат. Например, външния министър на Великобритания със гнездото върху главата си заявил, че от лабораторията им му е било потвърдено за руски газ Новичок, след което представител на същата лаборатория официално заявява, че не могат да определят произхода на газ. От предишния ден се избухна сензация. Лавров направил разкритие, че швейцарската хим.лаборатория (а швейцарците си държат на своя авторитет), която разследвала представен от ОЗХО материал от Солсбери предаден на тях от англичани, открила съвсем друг газ, а не газ Новичок. И той се произвежда от държавите от НАТО. Тоест никаква руска следа не е била открита. Ще бъде ли това обнародвано или тихичко ще заметат под килима? И след това продължаваха да обвиняват Русия. Интересно е, че ОЗХО в откритата и в закритата си информация нищо не споменава за това както, впрочем, не споменават и за Новичок. Сега руснацит ще искат отговор от ОЗХО. Вече на никой не може да се доверява. Ако не лъжат, то премълчават истината.

Интересно! Още никой не ме е напсувал! Дали пък тролчетата не са се събудили трезви и без наркоза?

Наркоза. Опиянени от резолюцията. Вече няма политици а са зависими марионетки.

Колко много са изперкали и изкуфели руснаците - с какъв акъл са внесли този проект за резолюция, който, отвсякъде е видно, че ще бъде отхвърлен ?!?

Които ще се изложат и ще се чуят от цял свят. Че престъпниците няма да си признаят и сами да се осъдят, всички го знаят.

В сегашният си вид ООН е нефункционираща структура обслужваща интересите на САЩ!!!!

ООН отдавна е мъртво. Има само някаква "свободна" сбирка на зависими страни. Да не говорим че самата организация трепери някой да не си спре вноските. По-важното в случая е как е гласувал Китай

Всички сме зависими-все пак живеем на една планета!:)))

някои явно са много по-зависими от другите. Тези някои именоват себе си "Свободния свят" и искат другите да ги слушат. Ама като гледам, свършва и тая.

Колкото повече Русия се дърви на Запада, толкова повече Русия обеднява и изостава и става зависима от Китай.

И още нещо : - Ако беше нормален българин и християнин нямаше да ползваш точно тия цифри за ник! А сега те подозирам!

ООН-то отдавна наподобява БЗНС-то в България по време на социализъма. Винаги на страната на САЩ и присъдружие, повечето пъти със смешни аргументи, а често и без такива. Чудя се каква въобще е функцията на тези хрантутници - те нямат легитимност нито пред елитите, нито пред нациите им.

Представяш ли си не давало грам фъндък на Путин? А ЗАЩО?

Но пък се скъсват да правят свирки на т.нар. "водещи демокрации". Поне с "химическите оръжия" на Сирия да бяха имали малко срам. Както и да е, знаеш че написаното от мен е вярно - действията на ООН вече будят само две реакции - насмешка или съжаление. Направо се радвам, че българка не му стана председател, поне да не берем и този срам.

Защо повече от 99% от всички гласувания Русия (посткомунистическа) и Китай (комунистическа) гласуват еднакво?

Защото са срещу налаганото статукво. То не урежда нито Русия, нито Китай. А другите се молят сигурно да не са в този момент членки, защото от страх трябва да подкрепят САЩ. Русия няма да ги нападне, заради несъгласие.

Този "Съвет за сигурност" има грешно наименование. Той излъчва несигурност.

А сега да видим равносметка на позорен и незаконен удар срещу многострадалната легитимна държава представена в ООН, а доказателствата при това не са били представени. Стари с 30 годишна давност ракети на съветско ПВО свалили ¾ умни, нови и красиви западни ракети. При това имайте си предвид далеч не перфектна подготовка на сирийците. А тези красиви и новомодните ракети, които някъде паднали не са нанесли що-годе сериозен ущърб. Но един резултат е безспорен - вдигнали са морален дух на главорези и показали на тях своята поддръжката.

Момчета искате ли да ви обясня защо Русия е в това положение сега с две думи?

Защото не е отворила вратите си аза алчните и крадливи "демократични и изключителни " държавици.... Ако ги държеше отворени , както при акохолика Елцин и белязания перестройчик, никой нямаше да има нищо против ! Може би само живеещите в Русия щяха да са недоволни ...Но на кой му пука за някакви си там руснаци?! Нали за цивилизованите западни и отвъдокеански държави далаверата щеше да продължава !

Къде великата Русия, а къде си ти, насекомо, дори с пет думи? А?

В последно време от САЩ и страни от ЕС се чуват гласове да се изключи Русия от СБ на ООН.... Де факто по такъв начин искат да получат в ръцете си и тотално и безнаказано да упражняват правото на силния по отношение на слабите и неизгодни в политическо отношение страни...Разбирай "демократични" преврати, нападения , ракетни обстрели и прочие на основата на изфабрикувани и измислени доказателства ! Това ми напомня историята преди 2 световна война , когато принуждават СССР да излезе от състава на ОН ! При едно такова развитие на нещата, последствията ще бъдат много неприятни за света като цяло ! От гледна точка на обикновения трудов човек , който наблюдава как работи по настоящем този международен орган , е ясно че в последно време той не изпълнява функциите за които е създаден ! Превърнал се е в говорилня, в която никой никого не чува и всеки прави това което е изгодно и в съответствие с "националните му изключителни" интереси ... Преломна точка на този процес считам момента на разпада на СССР и сриването на двуполюсния мирови порядък ! През следващия го 30 годишен период , ООН се е превърнал в инструмент на САЩ, които се изживяват като световен жандарм , а не като демократично образование !

ООН е създаден с цел, да обсъждат по между си, за да се предотвратят конфликти и войни. Ако страни като Русия излезнат от ООН, то той се обезмисля. Би трябвало да преместят седалещето извън САЩ.

Тройката победители във 2 св. война при обсъждане създаването на този практически вече изчерпал своите възможности орган, дълго са решавали къде да е седалището ! Американския президент е свалял едва ли не звезди от небето когато е убеждавал Чърчил и Сталин ! Реално няма особено значение къде ще му е седалището ...Главното би било да е действен и разумен орган ...и да си върши правилно работата ! Но в момента всички негови решения имат само препоръчителен и консултативен характер !

Логичното противодействие при евентуален удар на САЩ по обект на руските ВКС или ВМФ, е унищожаването на ракетите и моментален удар по носителите им ! Ако това се бе случило в обстрела на 14.04. , щеше да има в резултат изстреляни от САЩ и британците не 103 ракети , а примерно 20 ракети и 2 британски самолета, една подводница , 2 есминца, няколко бомбардировача щяха да са потопени или свалени.... Именно поради опасността от такъв "успешен" край на това нападение САЩ избраха цели , които не представляват опасност за тях самите ! Едно е да удариш по слабия , а друго по силния и след това да знаеш , че това няма да е безнаказано и веднага като бумеранг ще ти се върне ! Решението на Русия по ситуацията в Сирия е единствено правилното ! Никой никого не е изоставил, както се опитват някои да го представят, а абсолютно правилна военна тактика на изчакване и едновременно анализиране на ситуацията ! Играта на покер и войната си приличат по едно нещо ! Никой играч на покер не си сваля картите при първото раздаване , така е и тук ! Козовете се пазят докрай и се използват при нужда !

Все някой кара Русия да направела това или онова? Абе таз Русия няма ли собствена воля ,дипломация,политика?

Русия не живее във вакуум....Всички са длъжни да се съобразяват с другите !При това уважително и без подлости от рода на цветни революции и прочие ! А за мнението на Русия ...Тя си го отстоява...при това много по спокойно , сдържано и без твитер-емоции като някои например !

Те искат, но това е невъзможно. ООН е разработена и образована от членове на антехитлеровска коалиция, в която основната роля е на СССР.

Бо Бо

Цивилизованото общество и най-висшите ценности на света. САЩ живеят от ограбване на природните богатства и умовете на стотици други държави, печатат хартийки без покритие. Дългът им надхвърля 20 трилиона долара. Всяко правителство на друга държава, което им се опъне го свалят с преврат или с военна сила. От 1945 година до днес избиха над 5 милиона мирни души, между които невинни жени и деца от различни точки по света, разпалиха повечето от 145 военни конфликта. Явно за запада това е цивилизованото общество, това са част от най-висшите ценности на света!?

Дори руската пропаганда не използва тези остарели клишета от средата на 20 век. Кога ще пораснете и поумнеете?

Не мога да ти пусна тук намерин списък на държавите в които са се намесили военно. Или друг с превратите. Защото просто ще надхвърля позволеният максимум от 2000 символа за коментар поне 3 пъти. Само признатите от ЦРУ опити за покушение (реално терористичен акт) срещу Кастро са 638! Имтересно ако бяха срещу американски президенти, как биха били определени? Имаше преден държавен секретар Кондолиза Райс, дето директно си го каза, че САЩ би сменяла управленията на чужди държави, ако им е изгодно. Дори не я бе срам!

Човекът е прав , а заченки на ''поумняване '' при теб явно не се забелязват !!!! Поинтересувай се малко , опитай се да размърдаш това в главата си , което би трябвало да е мозък , опитай се и да помислиш и чак тогава изказвай мнения !!!! '' Демокрацията '' и измислените и '' ценности '' , съвсем НЕ са това , което са ти казали , а ти си ги попил като суха гъба !!!! Демокрацията е като всички останали ''идеологии '' - има и положителни , но има и негативни страни , а човек просто трябва да мисли - Е АКО има с какво де !!!!

Точно казано! Краварите пратиха танкове в Будапеща 1956г.! Същите пратиха пак танкове в Прага -1968! Същите пратиха пак танкове в Афганистан-1979!Пак тия проклетници избиваха мирни ГДР-ейци по нашите граници и на Берлинската страна! И за капак сега морят сирийци с отровен газ! Проклетите кравари направиха Културна революция с резултат 20-30 милиона /бог да ги прости/ китайци! А само под сурдинка се разказва за краварския "архипелаг ГУЛАГ" в Сибир! Та как да не ги плюеш?

Май за Прага се води военно учение, заради което са отишли танковете там. ;) Някакъв комунист е искал реформи. Но онзи е бил КОМУНИСТ и е искал по-друг КОМУНИЗЪМ! Останл си е жив и си е бил в тамошната комунистическа партия. Умира след промените. Един единствен се самозапалва и сега го броят за герой. Само за примера в България в периода 2013-2015 са се самозапалили 30 човека! И поне 7 са предотвратени. Извадка (скрил съм имената): Т.М., 26 г., самозапалил се на 18 февруари, 2013, починал. П.Г., на 36 години, самозапалил се пред сградата на Община Варна на 20 февруари 2013 г. , починал В.В., 53-г., самозапалил се на 26 февруари 2013 г. пред сградата на Община Раднево, починал. Д.Н., трупът й е открит на 15 март 2013 на Младежкия хълм в Пловдив. Според прокуратурата става въпрос за самоубийство чрез самозапалване. Т.Й., 40 г., самозапалил се на 20 март 2013 на стадиона на село Ситово, починал. Това е за 31 дена тук (февруари е до 28-ми през 2013г.). Можеше да е в рамките на 1 месец! Същите тук се обявяват не за герои, а за психично болни. Те политиците не заслужават това, а и трябва да е много гадно.

ООН си е службичка на разположение на САЩ и Исраил. По-добре да я закрият.

То сградата на ООН се намира в САЩ. Даже броят руските дипломати там в САЩ, което би трябвало да е съвсем отделно.

и ти като подлога на оня с името ще се облажиш може би

за този по-долу дето помни името

Боли я онова там Русия за това какво са отхвърлили. ТОВА заради което е там Русия в Сирия си е наред и Башар Ал Сад е на власт и е невъзможно да бъде заменен-ЗАЩОТО НЯМА алтернатива, Сирия да има друг лидер. Некъдърно изтреляните "малоумни тъпи" рЪкетки са отразени на 80% от ВСВ на Сирийската армия. С тази агресия и вандализъм на Франция , Британската империя и васала и (Америка) днес те ОЗАКОНИХА поражението си от 7 годишната война. Русия и Сирия е победител. Дерзайте....Петрола е в ръцете на БАШАР АЛ АСАД. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИМЕ БАШАР АЛ АСАД.

Тъжния, верно си за съжаление и не само за това, че изброените от теб Боко, Волен и Корнелия имат хиляди пъти повече мозък от теб, ами и защото не си наясно, че когато в българските земи се е създавала и развивала цивилизация и култура тези дето им лижеш джендърските задници - американците не са съществували, а тези на които се дълбоко кланяш са потомци на най-гадните и мръсни престъпници, убийци, мародери и всичко гадно за което може да се досети кухата ти кратуна и са изгонени от древна процъвтяваща Европа, са останали в историята на човечеството с "основни заслуги", че са унищожили цяла една уникална по своему цивилизация на местните народности - индианските племена. А другите бозави, двулични, подли и гадни обитатели на любимия ти остров, които от както са разбрали, че вилицата сложена на масата освен да си бодат луничавите рижави задници (филма "Томас Бекет", ако въобще ти е ясен и който не е руски), служат като прибор, предназначен нормалния човек да се храни. И като се по усъферили тези твои идоли разбрали, че могат да яхат такива мижитурки и продажни дребни душици - ТЪЖНИ, но с низките си страсти и култура да се възползуват за жълти стотинки от съпруги и дъщери на подобни тъжни гъзолизци и да ги ползуват като леки жени , най-нежно изразено, особено по морските ни курорти през лятото. SORRY SAD MAN, радвай се на безобразните им свинщини на родна земя, пък ти пожелавам и да им подпираш мандрашиките, когато най-близките ти са им компаньонки.

Пустите московци, станали дамаскци, а пък ростовци - бели араби...

Време е цивилизованият свят да се обедини срещу американския агресор и неговите подлоги.

КГБ,каква цивилизованост виждаш в Русия,които са племе слезнало от мучирищата на скандинавия и със стандарта на Северозападна България. Само преди 20 г. се разпадна прехвалената простотия ком. СССР. И днес има мизерните 1,2 трил.д. БВП и мин.заплата от 276 лв. Живеят като напъдени коне в Сибир. Това ли е цивилизован свят?! УЖАС на изостанало мислене като на комунист. политзатворник

Другите живеят от ограбване на природните богатства и умовете на стотици други държави,печатат хартийки без покритие, дългът им надхвърля 20 трилиона долара, всяко правителство на друга държава което им се опъне го свалят с преврат или с военна сила,от 1945 година до днес избиха над 5 милиона мирни граждани на различни точки по света,разпалиха повечето от 145 военни конфликта - това ли е цивилизованото общество,това ли са най висшите ценности на света???????

За руснаците сте прав ама пишете в Гугъл "реч на Тръмп в Гетисбърг" и прочетете за състоянието на обикновените американци. Не си мислете, че само в Русия има бедни и гладни.

че цивилизованият свят е обединен бе! то си го пише и в статията дето коментираме! що не я прочетеш?

не се причислявай към цивилизования свят, укропитеко. ти си никой, никто, виртуална фъшкия.

Аз говоря за цивилизования свят да се обедини, а той колониалния свят си е обединен, пак разбомбиха поредната държава.

vatre

Четейки тъпотиите написани да се отврати човек от невежеството и доминираната от емоции пристрастност.Пишат драскачите,че почти ВСИЧКИ ракети били прехванати. Глупост на глупоста. Колкото не ракети а цели самолети на израел си летят и бомбардзират Дамаск когато и както си искат и прехващат опинците им. Стига се лашкайте по руско сталинско комунистическата пръднология на Русия. Така лъгаха за Комунизма - къде е той?! Също за "Великия" СССР и Соца. -Къде са те ?! Отговоряйте бе мързеливи и прости лакеи!!!!!!!! Китай е много по голям дявол от Русия. Уж я подкрепя пък работи с мощните фирми на САЩ и вече е към нашия стандарт,но 2/3 са селско възрастно население. Всички млади и Си учиха и учат в САЩ. Русия последните 4 г. пропадна и си го набута яко. Сега САЩ не я смотри за слива и ик. пропада Русия. До 2-3 г. ще е при СССР!!! АНАДЪКМО!

Кво се пенявиш бре, соросоид!

Много филмчета си гледал Простъо ! .....ама от ония филмчета,дето все задокеанските говеда побеждават,и все те са добрите,дори и като убиват деца !

не го слушай! лъже те, че ссср умре преди пет петилетки!

Еми естествено. Ако бяха свалили всички ракети и потопили 1-2 кораба, можеше и резолюцията да мине или да не трябва, ама Путьо си сви опашката и протестира като комсомолска секретарка. Какво очаква...

Към Той... Абе рязан джендър, Теб за освобождението на България ли те е яд, та си толкова отровен в изказа? . "той ( нерегистриран ) 14.04.2018 23:31 ми нещо като нападението на россия над крим, украина , молдова, грузия дори и България ама малко по отдавна!"

тъпи, россия напада България през 1916г! турция идва да ни помогне да изгоним агресорите! а през 1944г россия нападна България , окупира я, и я принуди да изпрати синовете си да гинат на фронта, нещо което хитлер не направи! понял да! и россия не ни е освободила от нищо, асвен от свободата и имотите ни!

Съсел соросоиден, не Русия България, а обратното - България напада Русия на румънска територия през 1916 г. А ти се радваш, че убиваме освободителите си, рамо до рамо с поробителите си?

Като гледам какви глупости пишеш, явно тебе Русия и от мозък те е освободила.

На тоя евроанал на стената му виси портрет на майор Сенклер.

за диалекта ти - волжка България. никога няма да научиш да се изразяваш интелигентно на нашия хубав език. защото те мързи да четеш и да учиш езика. и най-вече да се образоваш. сигурно си от рода на бандеровците, които са се крили по съветско време в миши дупки, фашаго долна. тия исторически полюции са извадени от сегашните украински учебници по история, пренаписвана както ви скимне, мамка ви бендеровска.

Да благодарим на русия че е разумна и умна за да сме още живи.

Жив си щото телом си в Европа и в Нато, въпреки че мозъците ви не са излизали от СССР, а не Русия... Русия няма нищо общо с тази сган, която управлява някогашната ѝ територия. Русия е било по времето на Пушкин, Лермонтов, Чайковски и императорското семейство, което комунистите, на които се кланяте са екзекутирали и са избили целият елит на нацията ... Позорно и цинично е такива безродни червени изроди сега да се припознават с жертвите си.

От това ООН няма никаква полза, разпускайте го! Лошото е, че нещата са тръгнали на световна война заради пустите му петролни/газови тръби през Сирия. :(

Тези три страни са ядрото на НАТО.Ето това представлява то. Само дето голям го вадят! Е, ако и ние участвахме, щеше да бъде друго:))))))) Смешници!! Джендъри!

Добре е, че не са отклонили някоя към руската база. Тогава щяхме да видим кон боб яде ли??

Слушам и гледам най- различни предавания. Избягвам нашите цензурирани . Пълен провал на атаката! Пълен!! С изключение на сирийската армия,без руско вмешателство, от 103 са прихванати 71. Пълен провал. Смях!!

Време е да пораснеш !

Кви предавания слушаш и гледаш, бре? Съветска телевизия? Или хващаш някой севернокорейски канал? Прихванали са ракети? Свалили са ги? Имаш ли представа с каква скорост летят ракетите? Малко са по-бързи от делтапланер и не се свалят с прашка. Аман от комунистически бетонни чутури!!!

А ракетите са свалени защото е трябвало да бъдат свалени такава е договорната , не бъдете толкова наивни !

Титаник е потънал тетава време очаква и некоя англиска гимия да потъне.

Първо те игнорират, после ти се подиграват, после се борят срещу теб и накрая ти побеждаваш. - Ганди Който не хвърля бомби е герой! Само глупавите, примитивни хора мислят другояче. Лека нощ! Спете спокойно! Има разум някъде там на планетата Земя.

Добре че начело на ООН не е Българка , голям срам щеше да падне ! Сега да подиграват португалеца !

Всички английски ракети са прихванати! Всички!! Нито една не е поразила целта. И то от сирийската армия със стара техника. Гола вода са!! Тереза газ да пишка!!

това осмисли ли ти жалкия животец? а?:))))

Сирийската отбрана е прихванала 71 ракети. За отразяване на ракетния удар са използвани съветските комплекси ПВО С-125, С-200, Бук, Квадрат и Оса. Това свидетелства за високата ефективност на сирийската отбрана. Къде са били ударите? По летището в Дювал са пуснати 4 ракети. Всичките са свалени. По летището в Думеир са пуснати 12 ракети. Всичките са свалени. По летището в Блей са пуснати 18 ракети. Всичките са свалени. По летището в Шайрат са пуснати 12 ракети. Всичките са свалени. Летищата не са пострадали. По изоставеното летище в Мезе са пуснати 9 ракети, 5 са свалени. По летището в Хомс са пуснати 16 ракети, 13 са унищожени. не се наблюдават сериозни разрушения. 30 ракети са изстреляни по обекти в района на населените пунктове в Барз и Джарамани. 7 ракети са били свалени. Тези обекти са имали отношение към така наречената Военна химическа програма на Дамаск. Обектите са частично разрушени, като в този случай те отдавна не се използват, в тях няма хора и оборудване. Виждаме, че ракетите изстреляни по военни обекти са 100% свалени. Всички тези факти налагат извода, че Америка се провали с този удар. Срещу умните и красиви ракети на Тръмп бе противопоставена успешно 30-годишна съветска ПВО.

Въпросът е, защо френския самолет не е стрелял по Сирия? Горивото ли е свършило или пилотът е заспал в работно време и е проспал полета над Сирия?