Продължаваме руските енергийни проекти

България и Русия продължават работата по три мащабни енергийни проекта - газопровода "Южен поток", АЕЦ "Белене" и петролопровода "Бургас-Александруполис", в условията на открит диалог и търсене на взаимна изгода за двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Продължаваме руските енергийни проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Трайчо, браво Бойко. Най-после пресметнахте огромната изгода от АЕЦ Белене и стратегическите ползи от тръбопроводите. Най-после нещо се създава, а не както до сега само унищожение и продажби. Дайте работа на хората, и ще гласуваме пак за вас.

Защо да продължаваме с тези проекти,нали не искахте зависимост от Русия,а сега направо връцете й.Нали са важни националните интереси!Как ще ги изгониш после руснаците?Много бързо ВИ оправиха руснаците?Има си газ и в бившите старобългарски територии-Татарстан ,казахстан и оттам е по-лесно.А това с АЕЦ-а е напълно безмислено.Много жалко е това което правите!

Хора, вие не знаете какво искате. Искате чистата природа и хубавите зеленчуци. Тях обаче отдавна ги няма, а има само турските, гръцките, холандските, датските, египетските зеленчуци. Издъхвате заради непосилните сметки, които ви сервират отдавна продадени ЧЕЗ, ВиК, топлофикация,. И сега изведнъж скачате срещу изгодните проекти - приискала им се енергийната независимост от Русия. А другата енергийна зависимост е добре да я има. А Русия е лошо.Нали.Белене и другите проекти ще създадат на България повече енергийна независимост, Това е ясно и за най-простия. Няма защо да мрънкате и да одумвате Русия.

А когато обираме царевицата,Обама ще пее как камъните падат,а, Бойко ще се пляска с ръце по нозете-пеейки-въх ко стана-дайте газ-въздух де.И так дале.....

Браво Трайчо браво Трайков,добър опит(Тry) създавате проблем(не на руските проекти ,няма увеличение на пенсий и т.н. до скоро) и след няколко седмици мъдро ги 'решавате' като оставяте нещата както са били,НО вие сте ги оставили така. Неособено качествен ПР ,но кой знае както виждаме в чалгазираната ни Родина за жалост всичко минава.

Много русофоби (разбирай седесари, костовисти, антикомунисти и пр. психари ) отново изпадат в криза! А Южен поток е необходим и на Европа!? Е кой трябва да си пие хапчетата!?

Засега единственото, което е ясно написано е, че г-н Трайков стъпва много внимателно и умело в тази изключително (и доказано) хлъзгава за България тематика . Поздравления ! Да пожелаем на нашите преговарящи мъдрост и адекватни решения !

Има ли българи патриоти тук, които да обичат Родината си и да не са клакьори на чужди интереси и да поддържат крадливи партии? Ако има такива , знаете ли кои са най-ценните ресурси на страната? Това не са отровните газове на Кремиковци, табаните от унищожена земя на ТЕЦ Марица изток и златните рудници, ядрените отпадъци на Козлодуй, боклука на София и т. н. Ценните ресурси са нашата природа, най-плодородната почва в цял цвят, чиста вода, чист въздух, благоприятен климат. Защо голяма част от вас искате да продължи унищожението на рези ресусрси?

Гледах филма и страшно ми хареса. И вие сте го гледала. Аз си направих един извод от него - Руската кинематография отново започна да прави хубаво кино. Вие сте направила съвсем друг извод - България не трабва да участва в енергиини проекти Както се казва - всеки според разбиранията си.

Да си остане българска! По-добре да се получава печалба, отколкото данък печалба. Иначе какво се получава- централи чужди, разпределителни дружества и те е... ? Какво и как ще блокираш с 20%? Нагледахме се на такива блокировки, 20 г. вече, златни акции и т.н.

Е, руските империалисти и енергийната ни мафиа могат да си поемат въздух. Нещата тръгнаха в обичайното си русло. Така ще бъде и занапред - мазни приказки и люти закани за да дадат някой лев европейците - и после хайде на хорото с мафията и руснаците. Ама всичко е до време.

че през последните 20 г пак имаше подписани договори с Русия за Белене, но България не изпълняваше задълженията си по тях

платените писачи тук обслужват интересите на американски компании и искат да си караме на въглища. Империя на злото й викат на САЩ.

до Aurora&: Оправдава се името ви. С н възкачването на власт на ББ и гръмва топчето. До сега за какви проекти говориха, нали за Юж.поток , Бургас-Алекс. и АЕЦ Белене ? Стига с този навик от всеки нов кабинет да започва летоброенето! Дайте да видим какво хубаво са направили тези преди нас, какво лошо е останало и да продължаваме на пред. Стига с този 9 септември и 10 ноември!

браво - работни места - радваме се за Русия!

браво - браво, успехи - работни меса.

Дано сте гледали току-приключилия по БНТ руски -нов филм-ШОФЬОР ЗА ВЕРА.Щяхте да разберете какво представляват КГБ и какво почтените военослужащи,в случая генерал в руската армия.Този филим за пореден път показа ,че на русофобите на командни постове в КГБ не може да се вярва.А те са днешните собственици и олигарси,които простират пипалата на газовите и нефтените тръби в Европа.От тях и техните пъклени планове ще зависи бъдещето на България.Дано го повтарят филма.Гледайте го и ,ако можете осмислете го.

Вие,двамата юнаци,към българския народ ли се слагате? Не само от никовете ви,но и от километри си личи,че сте на заплата при англосаксите...

a koi shte go plashta be tapungel?a pensii? Iskash li danaci 80%za da ima za vsichko tova ili teb prosto te kefi che shte se stroi !Malko li hoteli se postroiha? Kolkoto pechelim ot tjh tolkova shte e i ot velikite proekti !

Mila mi Aurora, pomisli si KOI e durjavata, be?

Браво на Борисов! Май наистина мисли за интересите на България и дано удържи на натиска на простаците и да изпълни проектите. Тогава ще гласувам за него два пъти.

Обръщение към Бойко Борисов министър-председател на Република България. Обърнетe внимаание на ваши приближени, който лобират за проекти предвещаващи еко катастрофи.Пример: 1.Бургас-Александруп разливи който ще доведат до смърт на черноморието/ 2.Златните мини``Челопеч``/отра със тежки метали почвите/ 3.Полигон``Змеево``/ скоро се палиха американски бомби с обеднен уран, който в последните години доведе до увеличение на раковите заболявания на над 50% от населението живеещо в радиус от 20км./ Помислете, дали НАШИТЕ ДЕЦА трябва да плащат за нашите грешки . Помнете Чернобил.Бъдете жив и здрав, и Бог да ви пази.

Много ми е драго, че освен метрото в София, поне още някои неща ще се строят в страната ни, оглозгана от хиените на Костофф, царя, комуноидите и догановите обръчи от безродници! отдавна не бяхме чували за мащабни проекти и за строителство и производство! Хайде дано и някакъв мост на Дунава да направят вече, че срамота от хората - сърбите имат повече от десет, а реката при тях също е широка и не е лесно да се строи, а ние с румънците сме като някакви бедни роднини - ни пътища като хората, нито връзки, нищо вече след затварянето на почти всички предприятия и на АЕЦа! Но Белене трябва да си остане държавна и токът да се разпределя /продава в страната и чужбина/ от държавата, стига прекупвачи и лапачи по веригата, сметките вече удариха тавана!

Както каза вчера един колега тук - русофобските реститути - седерасти да си затварят плювалниците. За пръв път в България от двадесет години ще се строи нещо, а няма да се руши!

Русия притежава 1/3 от световните ресурси. И няма защо да недоволствате - какво, по-добре да правите с ЕС енергийните проекти. Та ЕС няма ресурси, а и както известно западноевропейците гледат само своите интереси, в това се уверихме през последните години. Така че успокойте се и не мрънкайте. Бойко Борисов много добре направи. Браво на него!

Бате Бойко откъде го намери тоз юнак?

Глупавите българи пак са излъгани от поредната руско-комунистическа шайка!

A tova znachi samo edno-bulgarskia narod pak be podmamen da glasuva za komunistite.Chestito

Когато се услади нещо се прави стъпка по стъпка.Първата е направена-Южен поток-в полза на Сърбия.Сега следва втората-Бургас-Алекс полза на Гърция.И накрая-най-сладката за Русия-АЕЦ Белене..И най-горчива за бъдещите поколения българи.

Ех, Бойко, кандиса и на българските, и на руските комуняги. Всъщност, както и предполагах, изборите бяха спечелени пак от тях, само че с нова маска и име - ГЕРБ. Нищо не се е променило.

Руските компании няма да бъдат дискриминирани, е заявил Трайков. - абе това момче пак нещо не си е пило литиевите хапчета май...

А когато обираме царевицата,Обама ще пее как камъните падат,а, Бойко ще се пляска с ръце по нозете-пеейки-въх ко стана-дайте газ-въздух де.И так дале.....

BB se demaskira okon4atelno. Nali dov4era obestavase, 4e ste spre B-s-Aleksandrupolis! I partiata mu sasto obestavase. Eto kak lasna LAJATA!!!! GOLIAMATA LAJA - GERB

Естествено, дами и госдпода! Да се продължават 10-годишни преговори е напълно за изискванията на международния морал и етика. Но смелостта и достойнството (ако се потвърди) са в абсолятната прозрачност и допитване до различни слоеве на обществото ни. И недейте писа пасквили и хуморески за тези ОГРОМНИ проекти, дами и господа! Поне тук се опитайте да бъдете ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!

Много точно си казал кои НЕ СА най-ценните ресурси на страната.По тази логика случайно си пропуснал да споменеш българите-хуманоидит съсипват частната българска природа и старателно тровят нормалните човешки отношения между българите и останалите славяни.

ogo,mnogo si si sle...Ima6 verojatno samo osnovno.Chakat ni golemi ekologi4ni problemi-i sega pres sept. ima6e masut na plaga(jugno chernomorie) A v osnovata na deistvijata na Matjuschka rus e samo NEINIJAT INTERES!(prostete sa latinizata)

Ако не се бавите ще узреете преди да Ви ослони сланата.