Русначета мистериозно ги лови свински грип у нас

В Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) в Бургас не е постъпвал официално сигнал за заболели със свински грип деца от Русия, летували по южното ни крайбрежие, предаде „Фокус”, като се позова на директора на здравната инспекция д-р Светла Станчева.

Обратно в новината

Коментари - Русначета мистериозно ги лови свински грип у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свински грип има само в кочината при свинете ,извода оставям на читателите хахахах

Браво Lyra, ти единствена си разбрала истината. Само ще добавя, че в Япония отдавна е забранен Tamiflu, защото дава много странични ефекти, и много хора са починали след неговата употреба. Иначе новата ваксина отдавна е готова, както се знае и фирмата, която я е произвела, и кой военен министър има акции в нея. Иначе в САЩ много отдавна провеждат геноцид с/у собствения си народ. Ето малко примери: 1950 г. - САЩ детронира ядрена бомба в пустинята Невада за да изследва заболяванията и смъртността на хората в близките селища по посока на вятъра. 1970 г. - Разработва се етническо биологично оръжие за унищожаване на отделни етнически групи, на база на генетичнните разлики в ДНК. 1978 г. - Експерименти с ваксина срещу хепатит-В в Ню Йорк, Лос Ангелис и Сан Франсиско, като се ваксинират главно хомосексуалисти. В същите градове през 1981 г. се диагностицират и първите случаи на спин в САЩ. 1990 г. - Ваксина срещу морбили се прилага върху латиноамерикански и негърски бебета, без да се уведомят родителите. 1994 г. - Доклад, разкриващ че през последните 50 години стотици военни са използвани за експерименти с различни токсични вещества - невропаралитични газове и химикали, халюциногени, йонизираща радиация и др. А на нас не ни трябва ваксина за да измрем, ние си умираме от беднотия и ниска здравна култура. Лошото е, че сме се профанизирали и сме престанали да разсъждаваме, съдейки по повърхностните коментари на повечето.

Не разбрахте ли че свинския грип е измислица на Световната Здравна Организация, която сама по себе си също като Световната Банка и Федералния резерв, въпреки заблуждаващите им имена са частни сдружения обслужващи определени интереси. В случая свинския грип е точно такава измислица, разболяваща точно такива хора, които са пътували все някъде, понеже си мислят че това не може да се докаже, но този път са ударили на камък. Целта на цялата тази пропаганда е задължително ваксиниране, което ще доведе до много повече вреди на здравето на човечеството от колкото самия измислен грип. Спортувайте, яжте и плодове и зеленчуци освен мръвки и не се ваксинирайте!

голям медик си, бе, няма що, друга година не си ли чувала за гадните летни инфекции и пневмонии, или сега чухте Св.гр.и дай сега да го повтаряме до премала...айде моля ти се, и ние сме медици, ама не се палим за всяка 39градуса температура , защото сме чували и др. диагнози , а не само лансираните по медиите и вече и на международно нива с обвинение за България...Тъп народ...

Да не говорим че се държат като у дома си. Верно е че на повечето им липсват първите седем години, но все пак и нашите оператори се скъсват да им се подмазват. По-добре да се насочим към други целеви групи туристи, които не ни оказват натиск по такъв брутален начин.

ами да бяхте проверили тази лекарка в този лагер има ли регистрация за работа и има ли въобще регистриран кабинет както е по закон. същото е положението и в другите детски лагери. а нерегистрираните лекарски кабинети по хотелите? всеки може да провери тези регистрации - трябва само да влезе в сайта на съответната регионална дирекция по здравеопазване. поискайте му регистрацията и готовол иначе през лятото ще се получават лекарства на килограм, черни кабинети и печелещи лекари на също на килограм

А не е ли възможно просто тук откритите случаи да са повече от 1? За мен това е по-евроятно! Просто не може да си представите колко е зле нашата здравна система. Няма да се учудя и за миг ако в БГ много хора са преболедували този гриб без да са разбрали за него.

Не ви ли прави впечатление, че не се съобщават никакви данни за свински грип в арабските държави, а най-вече в страните, където е най-големият оборот на лекарства (?!) и където има сблъсък на икономически интереси. В случая най-вероятно става дума за поредната акция с цел лош ПР за България.

DO VSICHKI TOVARICHI I DO TOVARICH PUTIN.NE RAZBRAHTE LI TAPI CHENGETA ,KAGEBETA ,DESETA CHE VECHE VACHITE PORACHKOVI STATII NE SE PRIEMAT SERIOZNO I NE SE CHETAT .DEZINFORMACIATA NE E NA MODA V 21 VEK .TIA RABOTI SAMO SRECHU VAS I DOKAZVA CHE STE CARE NA LAGATA.DORI I DA NAPICHETE NECHTO BLIZKO DO ISTINATA SE PRIEMA ZA LAGA.OT DOKAZANI LAGCI NE MOGE DA SE OCHAKVA NICHTO DRUGO OSVEN GNUSNI PROVOKACII.OPITITE DA PREDSTAVITE CHE NAVSIAKADE E ZLE SAMO V RUSIA E TIHO I SPOKOINO NE MINAVAT.GOLIAMITE IZNENADI I ZRELICHA IDVAT OT RUSIA I CHTE PRODALGAVAT DA IDVAT OT TAM.GOLIAMATA NOVINA CHTE DOIDE OT RUSIA -TAM VECHE ZAPOCHVA DA MERICHE NA BARUT.GLEDAITE NA IZTOK TOVARICHI ZA DA NE PROPUSNETE GOLIAMATA NOVINA.POZDRAVLIAIU VSEH TOVARICHI FROM USA .

Mnogo 4ujdenci simulirat razni bolesti i se oplakvat ot vsevazmojni simptomi zaradi zastrahovkata...

Това може да означава само, че са се заразили някъде по пътя или още в Русия и са ни го донесли у нас!!!! Инкубационнният период е 2-6 дни.

Това е кнщонспирация (по Стлинскому). Да се намерят виновните за заразяването. - Другарю Сталин , бяха арестувани 1000 човека , 500 загинаха при изтезанията , 300 бяха разстреляни поради съмнения това , че лъжат и 200 се признаха за виновни. - Спокойно другари , грипа е обикновен - казал Сталин. ХАХАХАХАА

Ta kato sa vi bratushkite vinovni kajete mi koi izleze s toia svinski grip?Vsichko mi se struva che e amerikanska razrabotka kakto sus svinskia taka i s kokoshia i t.n.

Това си е направо заговор на международната капиталистическа американско-еврейска реакционна банда. Предлагам видните червени кратуни като Ого, да проучат къде са се намирали българските сестри по това време. Със сигурност за 30 сребърника са били маша в ръцете на световния империализъм!

ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАКВО ЩЕ УМРЕ ЧОВЕК?БЪЛГАРИТЕ И СПИН НЕ НИ ЛОВИ. НАС НИ УБИВАТ САМО ИМПЕРИИТЕ И ТЕХНИТЕ АГЕНТИ.

Дано Бойко не е заразил Путин,че това може да прерастне във военен конфликт-КГБ срещу ДС.

Луда крава, птичи грип, сега свински грип. Важното е да има паника и да се купуват лекарства....

Нашите лекари много професионално са идентифицирали някои основни несъвпадения . Браво ! Хайде сега някои други наши специалисти да покажат, че и те са професионалисти ! Особено имайки предвид последните изпълнения на лицата, чиито данъкоплатци са родителите на тези деца .

българския свински грип пръв приятел на Големия съветски свински грип!

Ja zasramete se bratija!!!

много ме кефи като чета...тоя път май и Съединените американски кибуци ще духат супата няма лабаво))))

ми не идват ли медрепи от Новартис при теб ...не си ли наясно а ??

е има че има ама на влизане ти на излизане скенер видял ли си???

Така е като са се хванали руснаците и си изследват болните деца. У нас ,нашите ги лекуват с антибиотици на кг.живо тегло и ако някое се затрие за това ще е виновна световната икономическа криза.Как ще вземем да си разваляме печалбите от бетонните крайморски джунгли ако обявим ,че и ние си имаме от тази световна радост.Ето на -сезона вече свършва и започна да излиза тази информация.Ще се пошуми известно време и като падне снега и заработят зимните машинки за пари пак няма да има заболели докато не дойде пролетта...

Мисля .че по нашето черноморие си има свински грип.преди седмица почти всички деца от лагер краи созопол. изкараха кошмарен грип.с температура над 39 градуса.разболяваха се на всеки час-2 по дете.мед.лице съм и когато поговорих с лекрката на лагера за евентуален св.грип-ми каза ,че ако съм искала да разбера за детето си -трябва да го заведа в инфекциите в бургас.нито едно дете не беше заведено на друг лекар тами не беше изследвано!а съм сигурна ,че и нито един орган не е запознат с случая.лекарката си раздаваше медикаменти и антибиотици ,както и паднат.родители по спешност пътуваха да свалят 40 градусови температури!! е това е нашето здравеопазване!!!!

лимонада нада, о-оранджада о а! ... буболеечка чка чка ай!

то4но така е тук има свински грип но здравната ни култура е толкова ниска 4е го лекуваме с 4есън и ракия и нито болните ходят на лекар нито на лекарите им пука за болните камоли за статистиките...

На летището в Бургас наистина са били монтирани подобни скенери, писаха го неотдавна.Проблема е че държавата пак нищо не прави.В западните страни вече хората се имунизират срещу свински грип.

Сега да обявим и ние, че 5000 българи, които са били в Гърция, и 2000 други, посетили Турция, са болни от ужасен вирус - смесица между Ебола, свински и птичи грип. Ако е възможно новината да се разпространи по CNN, BBC, DW...

ТОВА Е АКТИВНА РАЗРАБОТКА НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА ДА ДИСКРЕДИТИРАТ БЪЛГАРИЯ. Съгла съм че вероятно е разработка,но дали от руските служби или от други служби,това вече е спорен въпрос и следва нашите служби да се огледат малко.

Сигурно на идване е имало болно дете в самолета или е циркулирал заразен въздух от друг полет. И така са се заразили всички деца. По вероятно е те да са го донесли тук.

Истината е, че свински грип в България има. И то е доста разпространен. Другата истина е, че свинския грип е съвсем малко по-опасен от обикновения грип тип А. Просто се вдигна много шум, непонятно защо за мен. Най-вероятно някоя мощна фармацевтична фирма стои зад всичко това. Свинския грип е обикновен грип, като дава усложнения при хора с намален имунитет - това са предимно възрастни хора и деца. Какво и при болни от СПИН и други болести засягащи имунитета. Всичко е като обикновен грип. Правете разлика между грип и настинка - няма нищо общо! Та другия въпрос - защо в България има само 12 (май толкова бяха) заболели от грип? Просто процедурата по откриването е доста сложна и лекарите не го съобщават в РИОКОЗ, съответно заболелите не се отчитат и не се броят. Грипът се лекува по конвенционалните методи, както всички години до сега. Съобщават се само случаи на контактни в чужбина. Това е ясно и просто - причината е в здравната ни система. Направено е така, че лекарят се страхува да съобщи за наличието на зараза, защото след това няма да може да си върши работата нормално (няма да му остане време), ще решат да го проверяват, да пишат за него, да трябва да изпише куп листа, да обяви карантина, да се разправя с контактни и роднини и пр. Всички тези проблеми се спестяват, ако вместо грип въпросното заболяване се обяви за вирусна инфекция с неуточнен причинител, или за бронхит, фарингит, тонзилит или каквото ви дойде на ум.

Още сега ще преведем материала и ще го пуснем в руския интернет

До Истината, О те руснаците с това са много известни:) още от времето на Георги Димитров, Тито и всемогъщият Сталин :)

А по турските курорти цъфтят от здраве...това трябва да ни каже тази информация. Очевидно турското туристическо лоби в Русия е много голямо и никак не си поплюва!

Глупости. Това не е никакъв свински грип, а просто отравяне от лошата и нехигиенична храна. Хигиената в курортните комплекси е много лоша, българска, храната по павилионите е замърсена и гъмжи от бацили. Всички туристи от скандинавските страни, които са посещавали България, се оплакват от диарии, разстройства и пр. причинени от лошата хигиена. Защо българите не ги хваща? И тях ги хваща, но те са вече до голяма степен свикнали на негиеничната храна, такава е и средата, в която живеят. Вижте по улиците как разхождат кучетата и изпражненията им се валят по тротоара. Това в София, а в провинцията не се знае как е.

а българчетата решили да задълбочат българо-руските отношения страдат от трипер

Такч че Бойко да не се занася!!!

Sceneri ??? Ti mai skoro ne si bil/-a na letishteto v Sofia - prilicha na dolnoprobno letishte v nqkoq bananova republica :)))

На летищата в България има скенери, щеше да се разбере ако са се разболели тук. Тъй че да го мислят какво са правили в самолета и след това ...

Голяма работа.... свински грип....ще мине като останалите болести...Сега като тръгнат на училище и детски градини пак ще ни донесат всички възможни вируси в къщи. Вече са готови всички импфунги - за цяла Европа. Стига с тая паника! Ако някой се разболее ще получи тамифлу, ще полежи няколко дена и .... това беше. А тези дето много се плашат - да се заключат в къщите си и да не дишат... че може и през комина да влезе вируса....

ТОВА Е АКТИВНА РАЗРАБОТКА НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА ДА ДИСКРЕДИТИРАТ БЪЛГАРИЯ.

Отново братушките ни го вкараха. Върви доказвай, че нямаш брат ... Знаете ли какъв голям проблем може да възникне от този случай, особено ако, не дай си боже, започнат също така мистериозно и да умират. То ще ни съдят, то обещетения и пр. - нищо ново. Всеки знае, че Бг външна политика хич я няма и гледат някаква работилница да ни спретнат. Дано не съм права, но имайте едно наум.

Не се учудвайте.И на Златни пясъци имаше заразени чужденци от свински грип в България.Пример хотелАфродита -Златни пясъци.РИОКОЗ къде сте?

Във Варна и комплексите има доста свински грип.Не е толкова опасен.Лекува се с Тамивлу.Въпроса е че се крие от РИОКОЗ разпростанението му.В хотел Афродита на Златни пясъци имаше много заболели докзан свински грип.РИОКОЗ замълча.

Libia?!

За да се разболееш от свински грип, трябва да направиш и някоя свинщина :)

Руснаците ще искат обезщетение,то е ясно! Лошото е,че ние ще им го дадем от общия джоб.