12 руски ученици хванали новия грип в България

Дванадесет ученици от Владимирска област в Русия са били заразени с вируса A/H1N1 докато са били на почивка в България, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - 12 руски ученици хванали новия грип в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че те може и по пътя на връщане да са се заразили, кой знае как са пътували, с кого са били в контакт...

Ако ти беше на почивка в Русия и твоите деца бяха заразени със свински грип пак ли така ще мислиш?

ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В СВОЯТА СКАПАНА ДЪРЖАВА.

Абе хора, това си е съвсем обикновен щам на грипен вирус, който по смъртност не се различава сериозно от другите. По точно смъртността е от усложненията след вируса. Това е един международен театър, целящ пренасочването на много пари за определени хора. Масови имуницации и т.н ..... нелепо и смешно е. Защо не вземе някои да каже каква е смъртността на 1000 болни от птичи грип и на 1000 от някои друг щам. Не съм привърженик на конспиративни теории, то това просто се пука.

Заглавието е: 12 руски ученици докараха новия грип в България...

което озна4ава 4е у нас има заразени но се лекужат с 4есан и не се изследват ина4е не си обяснявам как 12 деца се заразяват у нас...

Ти да не си от бранша, че си толкова веща в статистиката? Не бъркай рускините със сливенските циганки.

хубавите български куророти пращят от хигиена и чистота...

Помежду си ли са се заразявали тези руски дечица, след като няма българчета заразени на същото място?! Или са си донесли заразата от своите международни летища /пълни лудници/, а тук са изкарали криво-ляво инкубационния период, и като са се върнали, са открили, че носят точно този вирус?! Пак добре, че ние сме корави и твърдоглави, та гостуването на подобни вирусоносители у нас не ни се отразява особено на заболеваемостта ... Благодарим за финансовата подкрепа, все пак, чрез почивките на мутроморието, а с грипа сами да си се оправят - те си го разнасят, те си боледуват, да си се лекуват, нас да не ни намесват в тази история!

Коментарът ти е много просташки колкото и ника, като че ли българите са първи въздържатели. Явно пак има информационно затъмнение, защо ли? Сигурно някой не си е получил комисионната за да внесе животоспасяваща ваксина. Първо пускат вируси, а после си пласират боклуците срещу огромни печалби.

Кой знае откъде са я хванали и веднага ние сме им виновни..Мекотели такива..Кежовци..

При условие че всяка втора рускиня работи като жрица на любовта някъде по света, много по вероятно е русначетата да са били заразени при идването си тук и да са заразили и наши дечица!!!

отиваме до Англия за ваксинация,то тука ще измрем ако не от мизерия то от грипа.

А не може ли някъде по летищата да са се заразили ?

Ние българите имаме здрава имунна система явно.

вие добре ли сте!!!!че то излиза ,че тук , и то само на едно място у нас си е живо ГНЕЗДО на заразата....айде моля, без такива тъпи изцепки, че ние трябва да сме изгорели с пълни инфекциозни клиники !!! май забравят за инкубационния перид, следователно заразяване преди идването им...айде Нова Либия, а!!!

Да четеме и какво да се сещаме сами ли? Никой нещо не казва официално по въпроса. Т.е. тук е фрашкано със свински грип ли?

Интересно как за трети път става тази работа у нас с тези руски дечица, а нито един път не казахте кое палаво българско детенце е свършило тази работа...

дайте им водка ,ще се оправят децата

Ми да не мислите, че бабите на село като се разкашлят, някой ги проверява за А1Н1? Току някоя се спомине и кажат - писано и било. Определено този грип си съществува и у нас.