Коментари - Блумбърг: САЩ сами тласкат своите съюзници към Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров е едната страна на въпроса прав или не това ще се реши все някога.Искам да попитам всички които пишат по долу явно смятат че всичко е ок в България как е възможно хора в 21век да бъдат държани заключени в зала АРМЕЕЦ без храна и вода.

Хубава новина. Нека се събудят, много навременни са такива статии, путлеризма е следващото зло на планетата, всички трябва да са бдителни, защото така изпуснаха и хитлер. Путлер е увреден човек, който ще прави всичко възможно за да върне накърненото самочувствие на колхозия, с цената на всичко. Нормално е донякъде американците да пасуват, защото ще дебнат да се изпонак.е.нд.за здраво и омаже, както всъщност винаги става накрая на мужишките авантюри и все пак много внимателно с ниски, ботоксирани комплексирани шефчета!!!

от мозъка си момче!!! Да ясно че си зоофил!! Ама чак пък толкова! какво в кочината на краварника ти пълнят мозъка със семенната течност на Обонго ли?:) Изтръскай я през ушите:)

Ми той Володя затова и не прави нищо с Краварника...Просто им отпуска още малко въжето на краварите и европедитата...Те сами ще се обесят и при това качествено!! А Володя само ще стои отстрани и ще се смеее...Целия свят видя че Краварника създал Ал кайда и ИДИЛ не правеше нищо в Сирия!!! 4 години бомбардировки, и накрая се оказа че руснаците за 2 седмици са свършили повече работа отколкото краварите за всичките тези години!!!

на всички малоумници и предатели към собствения си народ, плюещи Русия и Путин. САЩ с разполагането на ПРО на територията на България ни е отредила ролята на пушечно месо. Тази ПРО не е насочена към Иран, а към Русия, за да могат САЩ да направят изпреварващ ядрен удар при подготвяната от тях световна война, за да минимизират броя на ракетите, изстреляни ответно. При това положение ние сме враг 1 КОЕТО Е НАПЪЛНО В РЕДА НА НЕЩАТА при тази ситуация. Чакайте "ТОПЪЛ ПОЗДРАВ" гниди соросоидни - лошото е, че покрай вас ще загинат и много невинни

То това е само за курабийки,кексчета и бисквитки за протестиращите там

и още нещо:колкото и да квичите от кеф че путин е много велик руснаците живеят зле.попитаите някои нормален руснак и ще ви го каже.ако не можете лично има интернет.

това те стопля, повече от сметките на топлофикация? Българска работа, гледай си в канчето и мълчи! Знаеш ли колко бедни и бездомни има в "мечтаната" Америка?

Ми като му плащат на коментар що да не го стопля? Важното е да е по темата и да е за или срещу (каквото се налага в момента).

хамериканска мечта - къща с басейн на някой екзотичен остров, престижна работа, може и частен самолет - е стръв на кукичката на милионите берачи на ягоди, строителни работници, миячи на чинии, разносвачи на пици, прислужници и чистачи, живеещи по 10 човека в една стая и едва плащащи си все по-големите сметки - за транспорт, лечение и хиляди други. Ама защо не кажат, че на 1 успял има 100 000 неуспели

Постоянно си комуникирам с руснаци по различни поводи и далече не е това което казваш и си съчиняваш. Не са ,КАН, но в сравнение с нас са като в космоса , а ние сега мислим има ли път до луната.

Преди 2-а месеца бях в Русия. Изобщо не са цъфнали та вързали. Ако не броим Москва и Санкт - Петербург, най - голямата им гордост е, че имат McDonalds.

америка тласка партниорите си да работят с русия да,така е.но има една малка разлика:русия няма пари.и след като реши военния проблем русия ще поиска нещо а няма да даде нищо.ние си знаем какво взима.

интересно, на теб Русия какво ти взе? още по-интересно нашите управници, какво ти дадоха?

Защо Русия се намеси във войната в Сирия?Основната цел е отвличане вниманието от Украйна.Втората цел-демонстрация на сила не само в Близкия Изток,но и пред НАТО.Непрестанните войни на Обама изнервиха арабските емири-те искат спокойствие, а на този етап САЩ не им го дава.Това е борба за сфера на влияние.Обама спря войната защото на амер-я Сенат му писна да дава пари за безсмислени войни,при които млади амер-ци се връщат в ковчези.Русия до сега не е дала жертви-използва не само самолети и ракети,но и сателити-може би,не достатъчно се знае за руското оръжие.За нас българите най-важното е да спре този поток от бежанци,да бъде унищожена ИД- а кой -все едно.

Все едно е ама не съвсем щото не спира. И никой никакво внимание не отвлича ами на повечето държави им писна да търпят простотиите на наглосаксонците.

Сам разбираш,че аз разглеждам просто факти и не заемам ничия страна-само българската.

Добре, разбрахме. Ти кажи що САЩ не се намесиха както трябва в Сирия. ами оставиха ИДИЛ да си развяват коня? Путин се намеси и си вдигна рейтинга (общо взето той нямаше какво толкова да губи). Американците какво спечелиха? Надяваха се да имат сфера на влияние там, ама нещо не им се получи. Сега и Иран се обръща. Изобщо излиза, че хич не познават ситуацията в региона - да се стигне дотам, че Израел работи заедно с Иран и Сирия - аз това никога не съм го очаквал.

Ха сега ми кажете какво ще правят такива нашенски политически титани като Н.Младенов,Д.Митов,Р.Плевнелиев,Ненчев,Бойко Борисов и др.!Ще почнат да хвърлят по тях обувки в арабския свят!

Дядо ми казваше ,че когато хората кажат ,че едно куче е бясно вече нищо не може да се върне назад.....

Тези не знаят ли, че цяла българия сега с трепет гледа как ще изгори Сидеров, и защо не коментират това, а се занимават с глупости. Няма ли кой да ги понакаже?

Бокича и цецо Му с нетърпение чакат удибния момент да се обърнат към бащицата Путин. На сърце си им е! Кви са тия неразбираеми и вечно претендиращи западняца, а! Корупция сме имали, правосъдието ни не чинело...Досадни демократи!

Айде сега, западняците нямат проблем да си съдействат с търговеца на органи Хашим Тачи, та от далаверите на бат Бойко ще се притесняват!

Абе който си го може Може! Дори и арабите разбраха от каде духа вятъра само ние пикаим срищу него!

Няма ги щатните форумни идиоти. Сега се занимават със световно важната задача, да чепкат на Сидеров вълната! А сега по темата. Силен си,когато имаш ясна и принципна позиция. Когато не делиш терористите на лоши, режещи глави и добри, които само изнасилват и режат крайници. Путин показа здрави нерви и постепенно започва да печели позиции. Е, приятна вечер!

симо

Бе и там ги няма.Пълна скръб. Измряха ,гаднярите без пари.

най -антипатични президенти които съм виждал , единият черно недоразумение , другият ченге от КГБ . тези ще затрият нормалният свят с тази си политика .

===

Хайде сега къде са плюнкаджийте, които плюят Русия? Май нещо ви пресъхнаха устите, след като пристига така информация , която е пробила информационното затъмнение на САЩ..... май света не е това, което си мислим за него и з апореден пък сме избрали грешната страна!!!!

Че сме на грешната страна,това не е новост-това е наша традиция....няма го великмя народ живял по тези земи !!!!

Гледам снимката и не мога да видя другата ръка на Путин къде е. Май в гъзо на мункито....

Тази снимка и това ръкостискане трябва да остане завинаги в историята на човечеството.

Tова е така, но и Германия с неадекватната си политика на свръх либерализъм. Европа се превърна в катун и това е само началото. Преживяхме комунизма, хубаво лошо свърши. Либерализма , който живеем хубав лош и той свършва. Време е да връщаме дисциплината и да си стягаме държавата.

симо

В Германия има 278 военни бази на САЩ.Така,че да ти е ясно откъде идва,,неадекватната политика,,.

Дамм, след тоталния провал на САЩ, Русия изглежда добре но и тя не е.

как темата не е удобна за троловете. Сега е момента да направим дискусия, а не псувни. Мисля, че Обама подцени Русия и то жестоко. Ако си седеше на страна от руските интереси, вероятно нямаше да има тези сценарии в Украйна и в Сирия. Аз лично не съм щастлив от факта, че америка абдикира тотално, защото има голяма вероятност сега Русия да стане световния стражар. За мен по-добре беше да има някакъв среден баланс.

Че заработваш пари от ,,путин за троловете " Америка няма нищо общо с конфликта в Украйна създаден и потдържан от Путин! И който е тотален провал на путиновата политика.Същото се отнася и за Сирия.Там няма как да има дълготрайни съюзници.Лъжа е,че той може да играе там ролята на САЩ.Няма нито ум нито средства.Нито военна и икономическа мощ.

А на някой може и очите да изскочат от взиране и пак нищо да не види - факт 1. Лично Виктория Нуланд метна в пространството, че нейната стейт е похарчила пет милиарда в Украйна преди Майдана - факт 2.

Баце, ти сериозно ли? МакКейн какво правеше на Майдана? Да не е бил на околосветско пътешествие и по случайност, така? Нуланд в Киев ли раздаваше курабийки или в Ню Джърси? Байдън младши в борда на директорите на Бурисма холдингс ли е или в този на Коноко-Филипс?

Ами то същото е и в България. Не че някой много копнее по Путин, ама тия изроди протестъри, НПО-та, политици гъзолизци на НАТО и др. подобни предатели и боклуци хептен накараха българина да симпатизира на руснаците.

Честно да ви кажа не знам Вова какво им предлага на страните в региона....мисля че не той е добър а просто американците са зле. Струва си даже че Обама има пръст. Всички виждат в него слабост и липса на решителност, но според мене той просто иска САЩ да са по малко директно забъркани в разни каши и е готов да отстъпи някакво влияние. Не забравяйте че Чернушко дойде на власт след като неговата страна беше въвлечена в няколко войни, на няколко фронта с опцията тези фронтове да стават все повече. Само диво куче като Макейн може да иска САЩ да води 100 войни едновремено. Чернушко е по либерал, по му се иска (и на тези зад него) САЩ да намали ангижиментите си по света. Струва много ресурси да си на всяка манджа меродия...

Ако не бяха руснаците, Обама щеше още да е НЕГЪР, а не Афроамериканец...

Използват глупоста на Путин.И арабите и американците!

Дай Боже и на нас един Путин, а не Тиквон!

Представи си Путин като премиер на Б-я, не можеш . А сега си представи Борисов като президент на Р.Ф. Можеш

руснаците безцеременно демонстрираха военната си сила и решимостта си за използването й при отстояване на своите интереси по света. Заедно с това са не само голяма и решителна военна сила, но са и от основните играчи в света на добива и доставката на петрол, природен газ и други суровини. А точно тази тяхна позиция на един от основните играчи на този енергиен пазар ги прави далеч по-желани партньори от консумативните янки, защото дава възможност ина другите играчи от този пазар да влизат в световната игра с цените на пазара на тези суровинни стоки. Заедно с това е явното предпочитане от страните от този регион да са в добри взаимоотношения с руснаците с цел избягването на бъдещи конфронтации с тях в интерес на която и да е друга страна от региона.

h 1

"руснаците безцеременно демонстрираха военната си сила ... " не срещу сериозен противник, а срещу МАНГАЛИ без сериозни оръжия !!! .... ПЪЛЕН МАЙТАП !!!

тука, очаквам с нетърпение коментарите на щереф и компания!! ;) все пак, статията е написана от блумбърг, а не от тасс!!? хаиде щеревци, вие сте на ход!! ;))

3ащо, пропускаш и "дървосекачът", и тои е с много "мазни" коментари??! ;)

В Русия съм, в Русия съм ....... :))

Знае къде да ходи човекът! Бързо се ориентира!

"...В петък Кери призова за среща във Виена между министрите на външните работи на Русия, Саудитска Арабия и Турция..." Г-да от "Блумбърг" , за такава среща , както и за включването на други мюсюлмански страни от региона в обсъждане и работа по ситуацията в Сирия и Ирак , призова Москва още преди месец , но тогава г-дата от САЩ високомерно отминаха това без коментар , а сега видите ли Москва не се съгласявала...

Време е Обама да "вдига гълъбите " от "Белия дом " и на негово място да застане по миролюбив и разумен човек !

Той, ще излети от гълъбарника, ама е последният "гълъб" и гълъбарник няма да има...Е така казва Кейсли

Чърчил е казал, че демокрацията не е добра, но няма по - добър строй! Незнам, но ако това което е в България се смята за демокрация АЗ съм за социализъм!

Отивам с букет на Ботевградско-Подбалканско шосе да чакам и аз руснаците като Обама. Пожалуйста, Братушки! Освободите нас еще раз!

симо

Това -- да.НО ,Чърчил е управлявал и защитавал ИМПЕРИЯ,така че е имал ДРУГО в предвид.А пък и в древна Гърция РОБИТЕ не са ги броели за електорат.

С тихи стъпки на танго - когато единият отстъпва, другият напредва, а посредата е близкоизточната невеста.

Само нашите п.дали не се вслушва т

слушат, ама не главите си, а парите си