Ще изпрати ли Русия войници в Сирия?

Москва изглежда се готви да изпрати свои войници в Сирия и да се намеси по-активно в конфликта.

Обратно в новината

Коментари - Ще изпрати ли Русия войници в Сирия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е "отрочето" ИД на САЩ да бъде смачкано!! Браво на Русия!!!

Ето че подкрепата на САЩ са ИД лъсна по неоспорим начин. Русия още нищо не е предприела а тия вече ревът.

Русия ще се окаже с/у ИД и съюзниците и-САЩ и Турция.Т.е Русия е съюзник на българския народ клан 500 г.от подобни примати.АДМИРАЦИИ!

Русия подкрепя светската власт на Башар Асад.Той идва в България, посрещаха го и Първанов, и Боко, който му обеща магистрала до Дамаск. А Западът - ислямистите.Различни кланове, подкрепяни от богатите арабски държави . Дето не приемат бежанци. Наричат ги опозиция ?!?! А ние обираме парсата. Много е трудно да се прецени кое е по-добре за нас - да има в Сирия светска държава или ислямистите да са на власт.

Май накрая сметките на Путин ще излезат криви. Целите в момента са му. Разпалване още повече на конфликта. Генериране на още по-голяма мигрантска вълна с цел предизвикване на смут в Европа и ако може (най-голямата му мечта), разпадане на ЕС и НАТО. Запазване и разширение на съществуващата руска военна база в Сирия. ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА РЕДОВИЯ РУСНАК от нерадостното икономическо положение в Русия. Отпадане на санкциите.

разбира ти гайдата от сметките на Путин. Ако някой някога е носил мир това е руската армия, така че не се обаждай от коневръза като не ги разбираш световните политически процеси

руснаците са длъжни да влязат в сирия защото ид продава петрола на ниска цена и така унищожава русия сега ще ги видим юнаците с кво ще се бияти кого ще е бат

Путин крепи режима н а Асад ,за да запази военната си база!Ако Асад се бе отеглил от власта,нямаше да има никакви проблеми в Сирия,но руснаците щяха да загубят единствената си база в средиземноморието,така че руснаците са коствени виновници за войната и бежанците там!Защо никой сериец не имигрира в Русия,ако са добронамерени,"приятели"?

В Сирия с Русия ще стане както в Афганистан! След Афганистан изпуши СССР, след Сирия ще изпуши и Русия барбар с Жужето! Мухахахахаха!

Създадените от Краварите организации ИД, Талибани, "Умерини джихадисти - пардон опозиция" и т.н. с цел дестабилизация на света - Русия, Европа, Азия, Африка ... до сега си изпълняваха чинно задачите от ЦРУ но сега много добре разбират, че руснака стъпи ли ще ги измете от лицето на света в рамките на месец. И на децата е ясно, че така наречената коалиция предвождана от Краварите ако искаше до сега да беше приключила с някакви полуграмотни нерези от ИД ако искаше. Краварника насъска и тъпунгерите от Турция подкрепящи ИД да започнат война с кюрдите които се биеха с ИД и сега им вкара автогол като подпали бъдеща гражданска война кото двайсет милиона кюрди не са като двайсет хиляди от ИД

Хубава работа, американци, излагате се. Убихте Саддам, Кадафи, държавите им направо процъфтяха. А с един Асад не можете да се справите.

Ислямска държава, опозиция, Асад...всичко е ала-бала! Целта е руснаци и американци да кръстосат шпаги на наутрален терен. Да тестват конвенционално оръжие, самолети и т.н. Това ще бъде фактическото начало на WWIII.

Русия не е ли срещу ИД ??? Срещу е. САЩ също. Тогава защо да се изправят един срещу друг?

Но този конфликт не е от вчера. 3 години чакам т.нар. опозиция и т.нар въздушни удари на коалицията, да направят нещо срещу ИД. Истината е, че усилията на запада са нулев фактор в конфликта, и дори дават обратен ефект. Единствените места в Сирия от където не бягат хора към ЕС са владените от Асад територии. Защото само той в момента противостои ефективно на ИД. Може да е тиранин, но също като Кадафи, без него ще настъпи тотален хаос, който ще ни залее нас. Надявам се ЕС да си е научил урока от Либия и да остави Русия и Асад да се справят с ИД

Въпросът не е дали ЕС си е научил урока от Либия а какви са целите на ЕС?! И точно защото ЕС си е научил Либийския урок, ЩЕ продължи да внася хаос в Сирия/Ирак.

И КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ АСАД Е ДИКТАТОР....АМЕРИКАНЦИТЕ РАЗБИРА СЕ,ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е ДИКТАТОР И КОЙ НЕ.А КЕНИЙСКАТА МАЙМУНА БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С/У ЧОВЕЧЕСТВОТО,А ВЗЕМА НОБЕЛОВА ЗА МИР,СЛЕД КАТО ИМА ДОКАЗАНО ПРЕДИЗВИКАНИ МНОГО ВОЙНИ(ПОВЕЧЕ ОТ БУШ),ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ИМАШЕ СКАНДАЛ В НОРВЕГИЯ ПОКРАЙ НАГРАДАТА МУ,ТОЧНО ЗА ТОВА ЧЕ НЕ Я ЗАСЛУЖАВА !

Информационният кенеф DW просна поредната анти руска партенка из сервилните медии-преписвачи :) И всички си затварят очите, че ФАЩ директно нарежда какво да правят и казват на корупционно зависими марионетки като Боко, Роско, Митов, Ненчев и останалата смешна паплач!

След нулевата ефективност и дори обратен ефект от действията си срещу ИД, САЩ е редно да се отстранят и да направят път на някой, който по-адекватно да се справи с тази шепа ислямисти, които разиграват и предизвикват целия свят.

Че защо САЩ да се отстраняват от конфликта? Въпросът е какви са целите на САЩ? Ако хаоса в Сирия/Ирак е тяхна цел - значи целите се изпълняват по план и да се оттеглят от този план не стои на дневен ред.

А ЗАЩО ДА НЕ ИЗПРАТЯТ - НАТО И САЩ - ИЗПРАЩАТ ЛИ В БЪЛГАРИЯ..........АМА ЧЕ НАХАЛСТВО ОТ СТРАНА НА НАТО И АМЕРИКА КОЛКО БАЗИ ИМАТ НАТО ИЗВЪН САЩ......

А дано . И да донесат повечко пушки , та и ние , българите , да помагаме нататък . Предварително отговарям на "пронатовците , проевропейците и демократите" : вие също ще помагате . Поне като показвате накъде духа вятъра . ;)

Объркал съм нещо , горното е реплика към Отвън ( нерегистриран ) 08.09.2015 17:21

Да се хилиш ли , да псуваш ли ? САШ & Ко се бори срещу ИД . Ако Русия изпрати войски срещу ИД ще се изправи срещу САЩ & Ко . А ?! Къде е Логиката ли ? Ами , тя излезе в отпуск . Отиде при Разума в съседната вселена . Казаха , че ще се върнат след някое време и се надяват да не заварят пепелище . Е , ако все пак упорито търсите логично обяснение , поставете израза "САЩ & Ко се бори срещу ИД " в кавички и нещата си идват на място . А и Русия може да прати само "лебедите" . Подочувам , имали нови модели яйчица , след които не остава радиация и теренът може да се обитава веднага след като изстине , Май "пияните мужици" са се научили да палят деутерия без плутоний .

Русия се кани да унищожи ИДИЛ, а САЩ - въх аман заман недейте ни разбутва достулука????

До правителството на Винету и всички политици на България. Питам защо крадохте от народа? Почне ли вовйна, всичко почва от начало, а някой от вас няма да ги има подобно на Кадафи ако се сещате. И за какво е всичко -"Алчноста и религията ще унищожат човечеството".

Запомнете, нито един българин няма да вдигне оръжие срещу Русия, та ако ще и отвъд НАТО да идете, това ще ви спести големи болки.

Повечето от 28-те страни в НАТО играят активна роля в коалицията срещу Ислямска държава начело със САЩ ТИЯ НИ ПРАВЯТ ЯКО НА БАЛАМИ

"Москва изглежда се готви да изпрати свои войници в Сирия и да се намеси по-активно в конфликта. Ако това наистина стане, руснаците ще се окажат изправени срещу САЩ и водената от тях коалиция срещу "Ислямска държава"." ?!?! Ами нали руснаците искат да помогнат в борбата срещу ИД или САЩ ги е страх че те ще разкрият бутафорната им борба!!!

Братя,откога ви казвам: Четете Нострадамус! Не че вярвам на пророци,предсказатели ,жреци и други подобни,но това ,което е написал Нострадамус,се сбъдва! Предрекъл е това,което става днес в Близкия изток,това,че Западът няма да може да се оправи и това,че когато Русия активно се включи,проблемите ще бъдат решени! Сега ще започнат да цъкат минуси,но това съм го гледал и по "Дискавъри"! Който не вярва-да чете и да провери!

Виж кво тва дето го бил писал Нустрадамост дето го била казала Ванга... и т.н. аз не съм ги чул да са го казвали а слушам как някой казва че го били... казали... тъй че който плаща той поръчва музиката и това че се сбъдва значи че някой го прай да се сбъдва....!

Аз пък съм чувал и виждал . През 1992 г гледах филм за Нострадамус (от ''85г) и в него беша казано "издигнатите от човешка ръка планини ще рухнат в пламъци" . Доскоро още беше в "колибката" . Видях по телевизора и баба Ванга /светла и памет/ когато каза :" курск ке потъне , голяма трагедия " . Май беше през '95 -'98 , не помня точно . Това само за пример .

Абе къде я тая "умерена сирийска опозиция"?!?? сащ продължават да си разиграват коня и да бъркат л*ата. Ако и да не подкрепят директно ИД (в което се съмнявам), то действията им показват точно обратното

Sm3hurk0

В Югославия свалиха 1 стелт, а сега ще са доста повече !

Сега ще са всичките стелтове!!!

Според пророците ни и Русия и Китай ще пратят войски.

Pesh0

Каква е тази Сирийска опозиция , която САЩ подкрепя ? Според САЩ тази опозиция се бори и с Асад и с ИДИЛ . Как може такова военно формирование , никой да не го забележи и да води военни действия , на два фронта :)

А дано!И да избият до крак американските чеда от ИДИЛ.

Американците директно срещу руснаци няма да застанат защо знаят какво ги чака и винаги използват наемни сили.Такива са историческите факти.

Проблемът не е в Асад, а в главорезите на Ислямска държава, подкрепяни и финансирани от Саудитска Арабия, страните от Персийския залив, Турция и САЩ. Войната в Сирия няма да приключи докато ИДИЛ не бъде ликвидиран. За Европа е по-добре Сирия да се управлява от светски диктатор като Асад отколкото от брадатите фундаменталисти на ИДИЛ, ДАЕШ, Ал-Кайда и др.

kamteh

Пич, абсолютно си неподгодтвен да пишеш по тази тема! Саудитите са против ИД.ИД се финансира от САЩ и юдо-масоните,което е едно и също и правят голяма услуга на Израел за да имат аргументи в удобен момент да навлязят в Сирия. После няма да чуваш за ИД !

ДИКТАТОРИ СА ВСИЧКИ КРАЛЕ,ЦАРЕ,ШЕЙХОВЕ А НЕ ЛИЦА ИЗБРАНИ С ИЗБОРИ.ТИЯ КОИТО ПОДЪРЖАТ ДИКТАТОРИТЕ,УПРАВЛЯВАЩИ ПО НАСЛЕДСТВО А ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ЛИЦА ИЗБРАНИ С ИЗБОРИ СА ЛИЦЕМЕРИ,БАНДИТИ,МОШЕННИЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРИТЕ!!!

Хитлер беше избран на избори. Това парви ли го не диктатор?

bmaleev@abv.bg

ФАЩ: Позицията ни е Разбирасе той е убивал руснаци!

Това ще е втори силен ход на Путин след Крим. Третата евентуална силна стъпка щеше да Куба...

Дир.бг, това си е тяхна работа, вас какво ви интересува! Руснаците знаят какво да правят и тях никой не може да ги командва!

Ще изпрати ли Русия войници в Сирия? Засега само в Украйна.

Който е с Пешмерга, само той има морално право в тази патаклама.

Ха, дано да изпратят войски в Сирия. Но първо да минат през България, та да прогонят говедарите оттук.

А дано . И да донесат повечко пушки , та и ние , българите , да помагаме нататък . Предварително отговарям на "пронатовците , проевропейците и демократите" : вие също ще помагате . Поне като показвате накъде духа вятъра . ;)

Щом САЩ,ще водят борба с отрочето си,какво ги притеснява Русия,че ще бомбандира евентуално ИД!!!Тази династическа диктатура в САЩ,определено едно говорят а друго искат да сътворят!!!Но братушките път ще им минат!!!

В качеството си на руски външен министър заяви в интервю ясно и разбираемо: САЩ не искат и не го правят, в Съвета за Сигурност към ООН , ИД да бъде обявена като терористична организация. Оттук нататък всеки коментар е излишен.

Сирийските бежанци не са проблем - те са не повече от 10% от преселниците, заливащи Европа през Средиземно море.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЕВРОПА НЕ НАПРАВИ В САЩ ЕДНО МЕЙДАНЧЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА АМЕРИКАНСКИЯТ ДИКТАТОР НАД-СВЕТА. ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ 100 % ОТ ИД.

Вицът на месеца: умерената сирийска опозиция, която е съюзник на САЩ в борбата срещу Ислямска държава. Дебилите от ЦРУ и подобните им продължават да мислят целия свят за умствено изостанал.

са разтоварили в Латакия 1000 униформи.. За ИД ли.

А на някой му миреше на Виетнам-2!

А ще изпрати ли русия манивели за новите си танкове, че нещо гаснат и после трудно палят.... Справка-военния парад на Червения площад..... :-) :-) :-)

Тъпанар.Със всяка машина може да се случи да откаже в определен момент.

"Американски ветеран разказва пред деца спомени от войната с Виетнам. - Нахлухме на тяхна територия и започнахме да унищожаваме всичко наред. Още малко ни оставаше до Ханой... Тогава изведнъж се появиха едни едри руси мъжаги и като ни подпукаха с шутове, та обратно чак до границата. - А защо с ритници, какво са правели с ръцете си? - пита едно хлапе. - Дърпаха си очите настрани, за да приличат на виетнамци... "

Смисълът на тези упражнения в слухове и действия е един. САЩ и Великобритания със своите спецчасти се опитват да формират новата сирийска опозиция. И с нея се надяват да нападнат сирийските войски. Дори въведени малко руски военни, прави много сложна такава атака. Защото ще се получи пряк сблъсък. Същата маневра руснаците използваха преди 2-3 години. Когато разположиха корабите край сирийските брегове. тогава всяка изстреляна ракета към сирийска територия би минала в посока руските кораби, което ще бъде отчетено като евентуално нападение.

кой печели и кой губи - а познайте от 1-вия път!?

Аз лично на мястото на сирийците бих отстъпил малко в страни, за да дам коридор на Ислямската държава до Израел. Е тогава ще се види кой кой е. Така и така част от територията не контролират.

Искаш повторение на Арабско-Израелската война от 1948 г.?

Ама и платените журналя на сорос и мърдок продължават да си баят за умерена опзиция, когато е напълно ясно, че такава не съществува и подготвените от америкянците умерени директо се включват в редиците на ислямска държава. На руснанците не им трябва да се включват в голяма война. Достатъчно е да подкрепят важни стратегически обекти- например ПВО бази, радари, заводи, пристанища, за да стане ясно на сащистанците че тяхната няма да е и да спрат да подкрепят чалми срещу законният президент на Сирия.

българия е в ес. и нато мястото ми е тук. бягай ти в русия. но там никой не иска да ходи дори и бежанците

Като ти гледам българския, да не си пристигнал от обетованата земя. Нещо мошетата взеха да казват, че мястото им е тук и почват опити за фалшификации на историята, че са били изконни населници на тия земи. Само първо трябва да оправдаят турско-еврейското робство. Между другото, нас, българите никой не ни пита искаме ли в НАТО или в ЕС. А за такива работи поне референдум трябва да се направи.

русия или СССР все едно първо освобождава а после заробва. това историята го доказа

Ами бягай още отсега в САЩ да не бъдеш "заробен".Щото руснаците настъпват!:)...

Аз

Намеси ли се Русия военно в Сирийския конфликт, е съвсем ясно какво ще стане - каквото става навсякъде, където Русия се намеси военно - Нагорни Карабах, Чечня, Грузия, Крим - войната спира, районът се омиротворява, хората си живеят нормално... Е... говедарите ще се опитват да пречат. Но след първите няколко потрошени говежди кратуни ще се ориентират.