Президентът: Отношенията с Русия трябва да вървят напред

Отношенията между България и Русия трябва да се развиват и да вървят напред, заяви българският президент Румен Радев в интервю за ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Отношенията с Русия трябва да вървят напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се занимавам с политика,но всички занимаващи се с нея са много по ниско интелигентни от мен! Вярно те са избрани от 100% дебили.

Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Неини платени агенти допринасят за включването на българите към славянското семейство. По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа. За приноса на Академии наук СССР за отродяването на Българите от Македония и създаването на македонски език е излишно да се споменава.

Ей Дир стига с тая цензура, да се плюе по президента може, за ББ не може, айде моля ви се не така.

Дружбата между българският и руският народ е тъй необходима, както слънцето и водата за всяко живо същество на Земята ! Иначе рискуваме да загинем, като шашава овца отделила се от стадото!

КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП! УРА-А-А, УРА-А-А, УРА-А-А!

ВЕЧНА ДРУЖБА! И ТОВА Е ИСТИНА

4 МИЛИАРДА ИЗПЛАТЕНИ НА РУСИЯ ЗА ДУПКАТА НА БЕЛЕНЕ! НАЙ СКЪПА ГАЗ! ЛУКОЙЛ НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БГ! ЗАЩО ЛИ РУМЪНИЯ НИ ИЗПРЕВАРИ?!!!!

цената на газа се определя по ясна формула в зависимост от цената на петрола договорена между ЕС и Русия! Всяка отстъпка от тази цена за някой страни е договорена допълнително в двустранен договор ! Цената за Германия е по-ниска, защото Газпром получи правото да продава на пазара на дребно и в Германия !

Цената на природния газ се определя по много точна и дълга имперична формула в която влиза цената на долара и на петролните деривати. Определя се по формула, защото е безсмислено да се определя на база себестойност, както е при другите стоки. А тези приказки пазара на дребно да ги разправяш на баба си. Цената му не може да се определя както при другите стоки защото е природен продукт. Инженерите бяха и са на ясно какво беше СИВ и кой командареше там. Не е случайно това, че всички мощности на "Топлофикация София" са изградени така, че при нужда могат да преминат на МАЗУТ. Дали тази диверсификация е лесна и колко струва, най-добре могат да кажат балъците дето си направиха локално парно на газ.

Добре бе Пич! Прощавай, че доскоро те оплювах, тъй като не можех да си представя как може да си учил военни науки в САЩ и да не са те вербували като краварски агент. Че и като те знам, че си и натовец и произлизаш от създаденото от Бжежински и Кисинджър БСП, хептен ти нямах доверие. Сега обаче, като разбрах за позицията ти срещу Истанбулската и като чета тук за почтеното ти отношение за Русия, не мога да ти се нарадвам! Бъди здрав и силен и знай, че България разчита и се надява на тебе!

Манипулираш хората.Запази си простотията за теб.Кой манипулираше българската история?Кой лъже, че азбуката е на Македония?Кой е избивал издигнати в обществото българи? Кой води за милиони хибридна война в Б-я. Предателят на Левски чий посланик е бил?.Да не питам и за Александър Немски откъде е и какво е вършил? Да, забравих в името набратската ни дружба ние ще Ви търпим, да се упражнявате на наш гръб!

Манипулираш хората.Запази си простотията за теб.Кой манипулираше българската история?Кой лъже, че азбуката е на Македония?Кой е избивал издигнати в обществото българи? Кой води за милиони хибридна война в Б-я. Предателят на Левски чий посланик е бил?.Да не питам и за Александър Немски откъде е и какво е вършил? Да, забравих в името набратската ни дружба ние ще Ви търпим, да се упражнявате на наш гръб!

Модератора е рублофил. Трие всички текстове от Христо Ботев и Захари Стоянов.

Шило

Колко от тях наистина са на Стоянов и Ботев? И на Левски бяхте приписали нещо, което всъщност се оказа, че никога не е изричано от него. Пък и едва ли тук е мястото, тези българи да бъдат използвани за тролене.

ИМАТ ПУБЛИКАЦИИ КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИ И ДА ПРОЧЕТЕ! А ЛЕВСКИ Е ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ КОМИТЕТИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ САМА! НЕ Е ПРАВИЛ БЪЛГАРОРУСКИ ДРУЖЕСТВА!!!!!

Благодаря, господин Президент!

Народ които не си знае и вижда интереса извън грабенето , се нарича герберски народ.

ГЕРБ са пионерчета в сравнение с наследницата на партията майка.

Е дошло е време ''пионерчетата'' да станат затворничета , а по нататък ще видим. Десет години стигат.

Да вървят и с по - бързи темпове, че Русия така е изостанала ( Путин го казва). Що за братя сме, ако не помогнем на изостаналия руски народ. На нас запада как ни помага, да преодолеем нашето изоставане! Имаме и толкова обща съдба! Ние 45г, а Русия почти 100г под комунистическо робство. Прав е президента!

Предлагам да се учреди почетен знак ''Заслужил борец срещу герберизма''

И важно съобщение до нашите русски съграждани в Болхария - субсидирано от русското пасольство, в магазини Березка се пуска Бояришник по 30 стотинки бутилочката! Подкрепете Русското!

помирисва ми на хохолски акцент, баба ти да не би да е украинка?

Как ни "освободиха" България без Македония, Добруджа, източна и западнаРуелия, без беоморска Тракия това ли е бил идеалът на Левски. Нищо не освобождава Русия а ни разпокъсва и заробва.В последствие България води четири войни за връщане на земите си, а балканите се превръщат в барутен погреб!

Благодарение на Русия се появяваме отново на картата на света! Ама те руснаците били имали интереси - ами безплатен обяд няма! Като сме били толкова горди що не сме се освободили сами!

Русия разпокъса България и без Русия щяхме да се появим - Македония кой я освооди

Как бе Радев, с няколко заробващи проекта за милиарди или с отрицателно салдо по 5 млрд долара на година с монопол и най-скъпи цени на газ.

Шило

При положение, че другите, Германия например, си развиват отношенията с руснаците, унгарците и те, що трябва за пореден път да се правим на "праведници", само и само да се харесаме на задокеанския "брат"? Да си гледаме интересите и това е.

И какви са ни интересите? Да ни ограбва Русия и да ни държи в енергийно робство? Кой не иска равнопоставени отношения и търговия с нормален партньор? Че ние винаги сме имали отрицателен баланс с Москва. за какво са ни точно тези отношния с един рекетьор и грабител? Лукойл сигурно все е на загуба в България, защото не е платила 1 стотинка данък печалба, пък е монополист на пазара. За Белене им подарихме няколко милиарда, за Южен паток, за КТБ... е мерси за тази дружба!

Шило

Тръгнал някой да те ограбва....Русия си е сериозен пазар, въпросът е, какво можем да им предложим? Знам, че търсят български зеленчуци, сирене. Отделно харесват ни Черноморието, не, че не могат да отидат и на друго място, ама имат сантименти. Доста пари оставят тук.

Шило

Па за баланса- ами направи нещо и го изнасяй, не сме 1988г., държавата да мисли за това. Частна инициатива. Де ни е тютюневата промишленост, па имаше хляб и в тази работа?

България ще я купим цялата.

Ето как сме освободени! Българската екзархия, учредена с ферман на султан Абдул Азис от 28 февруари 1870 г. и просъществувала до 1953 г. Член 10 от фермана разрешава и други, неупоменати във фермана епархии да бъдат признати за български, ако най-малко 2/3 на християнското население в нея го желае. Процесът на установяване на българските епархии в Южна Македония се преустановява. Причина за това е Руско-турската война от 1877-1878 г.

Шило

Естествено, има нова държава, ферманите не се прилагат.

България без Македония, Добруджа, източна и западнаРуелия, без беоморска Тракия това ли е бил идеалът на Левски. Нищо не освобождава Русия а ни разпокъсва и заробва.В последствие България води четири войни за връщане на земите си, а балканите се превръщат в барутен погреб!

Шило

Я прочети Санстефансия мирен договор и го сравни с Берлинския, па тогава пак кажи, кой ни разпокъса.

Това което пишат пишман Българи за Освободителката Русия е страшно ! Искат да сме били като днешните Кюрди ! Дядо ми беше против обединението с Източна Румелия ,от там дойдоха казваше престъпността ! От там домъкнали се взеха властта и в Държавата започнаха кражби и далавери ! За това и Северозападнала България иска да се отдели ! Тези които пишат сега срещу Русия са Мангали , Сороси и Мюсолмани !

ами отделяйте се бре.

Наистина Русия ще те освободи! От парите ти, от свободата ти да напишеш тази пхростотия, от вярата ти, от децата ти - за да отидат да се бият за нейния интерес на разни забравени от Бога места като кавказките планини и сирийските пустини! Но ще си свободен от всичко освен от любовта си към този, който е стъпил на гърлото ти с ботуш и държи пред лицето ти портрета на Путин

Дядо ти е бил много прав относно обединението с Източна Румелия,но няма нужда да се смята,че кражбите и далаверите са привнесени в останалата част на Берлинска България-и там си ги е имало,и си ги има до днес.Проектът за Обединението е английско-австроунгарски капан,на който въпреки предупрежденията на Русия се вързват неграмотници,като овчарчето Захари Стоянов и патриотично настроени,но заблудени от същината на идеята за Обединение българи.С осъществяване на Обединението англо-австроунгарските "партньори"постигат чрез пионките си в България няколко цели едновременно-създават предпоставки за окончателно загубване на Тракия и Македония-исконни български области,влошават отношенията ни със Сърбия-един братски народ и създават последвалите през годините колизии между нашите държави,заради политиката на Батенберг-първият,суспендирал Търновската конституция,оказал се повече австрийски поданик,отколкото братовчед на руския цар,страната ни и досега е жертва на русофобски и русофилски настроения,докато преди Освобождението е имало само дребни спорове,кой да ни освободи-Вазов-"Под игото".Филип Тотю единственият българин обявен с ъс султански ферман за най-големият душманин на Османската империя,казва:"Най големите врагове на България са Англия и Австроунгария".

България без Македония, Добруджа, Беломорието... това ли е бил идеалът на бъзрожденците. Нищо не освобождава Русия а ни заробва.

Браво господин Президент ,България дължи своята Държавност на Русия ! Макар Англичани и Австрийци да са пречели на нашето ОСВОБОЖДЕНИЕ ! Спомнете Соломон паша ,крещеше гледайте тамо са раите !

И? Демек колко пари трябва да приготвяме да кихаме на Русия? Кога ще ни купува другаря Толстой?

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Слава на геройте. Да живее България, да живее Русия!!!

Труженици са казвали на трудещите се в трудово-възпитателните лагени. Това е било най-страшната обида - та слава на платени предатели като теб!

Кога Путин ще каже истината на руския народ - кой е създал сегашната им азбука, език и религия

СЛАВА НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН! СЛАВА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! СЛАВА НА УМНИТЕ МЪЖЕ!!!

Слава на руската жена - най-продажната жена!

вечна слава и дружба с руските жени - раждали са и ще раждат българи!

Заработвате ли парчки предателчета неедни?!

И азбука им дадохме, и християнството. А те братушките така ни освободиха... от златния резерв, от архивите, от интелигенцията, от частаната собственост! сбасибо, тавариши!

Българите освен писменост са дали на славянските народи, най-вече на сега съществуващия руски народ и християнска вяра - православието!!! До 14 в Москва не са знаели и една славянска дума!

Българите никога не са били славяни а руснаците още по малко! Това че българите са разпространили божето слово на славянски въобще не ги прави славяни - направили са това за да приобщят други народи към Българската империя, която е майка на Руската империя!Запомнете това!

Така, е г. Президент,но защо не поканите руския президент за честването на трети март. Абсолютни лъжи са това ,че ние сме заплатили на руснаците за да ни освободя. Кръвта на руските войници и техните майки крещи от техните гробове,но ние си мислим,че това няма никакво отражение в днешния ни живот. Това, че никога нашата земя не оставала без население не е случайно. ,Няма по голям грях от човешката неблагодарност! Така пише в голямата книга на Бога. А той Бог вижда всичко. А ние не виждаме ли как някои мекерета,разбирай политици гонят народа ни от родната земя по заръка на западните ни ,, приятели,,. И тук няма как да не възкликне с думите на поета,,о спи ли Бог, о Бог не види ли?,,. толкова вярно Ботев в стихотворението си ,,В механата,,е описал не тогавашното ,а сегашното бездуховност време.

фуражката нашия президент.В момента между България и Русия била "тежка политическа зима"Чака,чака нашия президент светло и топло руско лято"где свободно дишать человек",а те са ни необходими "като слънцето и въздуха за всяко живо същество" според Георги Димитров/Тарабата/.

Абе, фатмакът какви глупости говори, че българите били създали славянската писменост!? Путаран каза, че са македонците. Беше скоро. Десислав забрави ли вече?? Май ще му отпорят ушите....

Русия кога ще ни върне златния резерв и държавния архив?

Тези санкции са срещу определени хора във властта на Русия и приближени олигарси. Не са срещу държавата и срещу обикновените руснаци. А вие като какъв адвокатствате на руските олигарси?

Русия е единственият естествен съюзник на България и българите!

Ето това е руския слуга Радев . Плащахме му да ходи да учи в Америка за НАТО ,а предателя дойде в България и иска да ни върне в руското мракобесие на Путин ,където над 20 милиона там взимат 200 лева наши пари и тоя Путин праща народа да ги избиват в Сирия .Та тоя Радев иска да ни върже с тая държава ,която целия свят и е наложил ембарго за режима на завоеватели на чужди земи.Радев ,като искаш Путин -заминавай си .Ние тука оставаме с целия Европейски и демократичен свят .Яли сме им попарата на тия комунисти 45 години.НИКОГА ПОВЕЧЕ .

Мърсиш Земята.

Ти Укра ли си ! Скоро Укрите , ще ги боцкат като този в Бургас или в Полша където мръсните Укри ги гърмят Полската Полиция в кракат и в Гърция ги блъскат като шкембета !

Ех..бе тавариши..те и за това руските джуджета са най-големи!!!

Санкциите, гусин прецедент, не са дошли от нищото, а заради нарушенията на международното право от страна на Русия. анексиране на територии от чужди държави, намеса във им вътрешната политика, енергиен рекет и т.н. Когато Русия признае вината си, върне заграбените територии и престане да се меси, където не и е работата ще паднат и санкциите. Тия приказки за духовни връзки и вечна благодарност са просто параван.

ти си много болен човек.

Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия. Както всички знаят 96,77 % от гласувалите в Крим на 16 март 2014 избраха Русия, а присъединяването беше без нито една жертва. Следователно не е едностранно и не е насилствено. За каква анексия тогава става дума?

Под дулата на едни зелени човечета, говорещи на руски без отличителни знаци по униформите. Нещо като бригада Вагнер. Их там нет. Много "доброволно" присъединяване.

Ма верно ли? Такава ли е новата руска доктрина??? А превземането на военните бази в Одеса? А свалянето превземането на граданското летище? Ех, продажници наши за жълти копейки, и Мейдана беше без нито една жертва, нали? А факта, че сега в центъра на Крим има статуя на РУСКИ ВОЙНИК е по повод свободните и демократични избори, нали?!?

Радев лети в небето , Тикви и Кауни се търкалят в полето ! Браво господин Президент ! Русия е нашата Освободителка от Турско Робство , всички ходим на Шипка в деня 3 март! Само турци и Соросоиди не ходят на Шипка ! Най-накрая Нормален Президент да си изберем ! Няма да прекъсваме традиционните Хубави отношения с Русия заради шепа обидени Мюсюлмани и платени русофоби !

За освободителка - не е много сигурно. Но Русия е последния поробител на народа ни и това е 100% сигурно.

Циганин си !!!

Роб си на безмозъчието.

Ако можехте да четете и да мислите автономно, нямаше да сте толкова смешни.

Тъп чорбар - ГМО

Ако се срамуваме от славянските си корени си заслужаваме съдбата. Не разбирам защо определени българи не спират да се отричат от славянските си корени. Може би сме по-зле в някои отношения от англосаксонците и западно европейците, но това не значи че трябва да се отречем от това което сме!

Аз нямам славянски корени, а български. А руснаците също нямат нищо общо със славяните те са някакво викингско племе прогоненно от земите му.

Еххх дупедавец да си имаш за президент.... Това е лицено на нацията...

Я не ме обиждай, бе!

Пневнелиев беше достоен президент и работата му беше безупречна, за това руските подлоги го плюят в момента, но освен за това, че изглежда малко по нежен, няма за какво друго да мърморят. Докато този проблемът му не е само просташкия външен вид и маниери, но и некадърност и прокарването на чужди интереси.