Близнашки оттегли стратегията, обявила Русия за заплаха

Кабинетът оттегли предложената от военното министерство стратегия, в която се казва, че сме в информационна война с Русия. Президентът обаче я одобрява.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки оттегли стратегията, обявила Русия за заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой е написал по-долу "тъпи спортистки за министри и съветници". Та се сетих за нещо. През 90-те години работех в Швейцария. М . Малеева прекратяваше активната си спортна дейност и в един вестник прочетох нейно интервю. В него нямаше една добра дума за БЪлгария - само оплаквания ( от рода на тези на майка и) как не ги подкрепяли, как не им давали пари, как не плащали на майк а им да ги съпровожда, колко лошо било в България и т.н. Беше страно така да плюе родината си, още повече, че това не се прави от големи спортисти. И друго - това семейство си трайкаше по времето на социализма, използваше де каквото може, за да успява. И сега - тази жена , която толкова години живее извън България, която няма представа какво става в спорта ще съветва Близнашки. Най-много да го посъветва как да продаде нова част от парка на майка и. Да ги задави открадвното.

Ааа, че защо? Оставете я светът да се посмее. Все пак някой трябва да играе ролята на шута в тоя свят.

Президентът казал, че стратегията е взета от стратегията на Нато и не се рзличава от нея, нито от казаното от ген секретар. Защо тогава просто не са копирали и пействали, а е трябвало да плащат на "експертите" от военн. м-во, от военния институт и на ?! феодалните старци от БАН. Тези последните пък какво ли разбират изобщо от живота - пълни инфантили са.

Р.Ралин каза:"Това се казва шушумига, нито шушка, нито мига."

вари го печи го комуниста не се променя само трябва да се у

Ха-ха, родните проруски подлоги се насраха от шубе как ли ще реагира "батюшката"! Проруски и проамерикански сволочи, всичките сте за затвора!

осъжда действията на Русия!

Еми Румъния и тя като нас се пъне пред господарите! Трупаме точки!

" В стратегията е записано още, че са нужни нови ракети с по-голям обсег. " Да ви се таковам на стратегията! Оня, черния ще ви даде каквито си искате ракети, но не забравяйте, че тогава ставаме автоматично мишена на подобни ракети от "братска" Русия и далаверата от цялата история е, че полянката пред вас вече няма да е от пясък, а от стопен пясък-стъкло!

в дупката си и не се обаждай, защото може да те гръмнат!

ако Путин реши да защитава руската колония в България, и вкара войски, другите държави ще викат "Нас какво ни засяга"!

БРАВО .Аз си мислех ,че си БЛИЗАШКИ а ти може и да си Близнашки .

ЦРУ държанките и соросоидните компаньонки от "фондациите" и "неправителствените организации" се отплеснаха много ,а премиерът с фалшивата подписка ги усмирява.

Президента е жалък активист на герб,неговите думи не струват нищо.По добре питайте Маргарита Попова

доколкото съм наясно, държавите членки на нато изразяват позициите си след което се оформят стратегическите документи на нато като организация от суверенни държави. нашият президент обаче явно смята че нато излиза с директива а ла варшавски договор и тои като папагал я захапва... че то така да си бяхме стояли във вършавския договор...

И правилно!

Като заплаха за Националната сигyрност бих определил хората, които правят такива изказвания И са в политиката.

Плащаха им от запад и зад океана цяла година, биха барабаните и накрая постигнаха чуждите цели.Видяхме кои са , малограмотни, малоумни , продажни натовци и тъпи спортистки за министри и съветници.Само едно им признавам,пълна нагла чистка направиха на всички нива.УСПАХА левите ,успаха грамотните и всички сме под пълна упойка!!!!!

Бойко започна разпада на държавата, този малоумник Близнашки ще ликвидира държавата , продавайки я на Америка и Турция.

Близнашки, май избърза? Руснаците вече нахлуха. Наш ред е пак да ни освободят и въоръжат с москвичи и запорожци.

какво правят руските войски в Украйна?

видяхте? Или само повтаряте украинска пропаганда. Доказателства по въпроса на масата, плииз.

достатъчно доказателства. Има спътникови снимки от 21.08 още. Дори руснаците го потвърждават, само говорителя на Путин се е задавил и не може да говори в момента.

Няма лошо да има повече "различни мнения". Не и на сайтовете на висшите държавни институции обаче. Каква е все пак позицията на държавата?

Дали е работа на служебно правителство да прави стратегии? Да подготви изборите и да не се занимава с глупости

не вярва, че Русия е заплаха, да пита украинците.

За американските под..ги Плевню и "военното" министърче-аут от политиката-импийчмънт и уволнение! То едно време и цар Борис трети не си позволяваше такива "словоизлияния" и не цитираше Хитлер ,по адрес на Русия, а сега едно измекярче на ГЕРБ се крие зад цитати на Рахмусен!

от комунягите го беше казал, че комунизмът е наследствана болест, от която няма оттърване като от спина. Та и с Близнашки така.

Ами и аз ... май..хм...съм болничък...хи-хи-хи

видяхте? Никъде нямало дори социализм построен, освен в Швеция, а вие приказвате за комунизм.

тия двамата са лълни идиоти. Да гръмнеме някоя ракета по Русия, баси тъпанарщината.

Боковите продажници имат тикви вместо глави.

Президентът: "Аз не бих искал да вземаме страна във въпроса кой е крив и кой е прав, ..." "...но не одобряваме бруталните действия на моменти на руското политическо ръководство, анексирането на Крим." Последно, взимате ли страна или назидавате, г-н Президенте?!? В едно изречение, няколко взаимно изключващи се умозаключения. Гениално!

А, имам един въпрос към "великана" Президент: Какво ще кажете по казуса "миграцията на сьомга от Норвегия по бреговете на Средиземно море"? Ще помагаме или ...

Помакът Плевнелиев има за какво да се страхува от Русия..! това е вроденият срах на хората обитавали Родопите от дядо Иван. Но в случая не е прав, защото трябва да се води балансирана политика независимо към кого ще е тя..САШ или Русия.

ИДИОТИИИИ, НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ОПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО??? Ракети ще купуват?!? Ама Пари за операции на дечица нямало...

в дупката на Белене! 1 МИЛИАРД неустойки на Русия! 3.5 МИЛИАРДА ЗА РУСКА ТРЪБА>>>

след днешните събития в Украйна очевидно текста трябва да бъде върнат в оригинал!

Плевнелиев няма основания да се опасява от Русия. От руснаците няма да види нищо лошо. По-опасна е жена му. Щото може да го натупа с чехъла по всяко време и на всяко място. Тя и до сега се чуди как Росен е станал Президент.

След време Плевнелиев и Шаламанов ще пишат други военни стратегии. Този път против НАТО и САЩ. Както са го правили преди години, когато обслужваха Комунистическата партия. Но може и да не пишат, защото няма да са Президент и военен министър. Всъщност бъдещето им е твърде неясно.

Такива глупости си написал , че къртиш направо!

МРЪСНИ ПОДЛОГИ НА АМЕРИКА, ПРОДАЖНИЦИ, БЕЗУМНИ ПРОСТАЦИ.

Е на Русия ли да се подлагаме все още , не ти ли стигат 70 години!

ти се подложи на Турция, да ти пръснат халката

Мисля , че Русия може да стане заплаха за България само ако нашите политици "родни "се месят в техните работи изказват мнения или предприемат някакви действия.Мисля че като славянски народи би трябвало да запазим добрите си отношения и сътрудничество.

Славянски народи...! Добри отношения между приятели нали! Няма вечни приятели има вечни интереси и Русия не прави изключение!

Как може начело на държавата ни такива продажници и безропотни слуги да има, без всякакво национално достойнство... Кой уважава такива хора?! Никой!

Като гледам това "никой" , което е в края на поста ти , включва 2 човека! Много си промит ама много!

Ле-ле-ле - как само са се развили комундетата като псета пред месарница: - "България напада Русия"?!?! - О ужас!!! По голяма тъпотия не съм чувал от времето на най-големите им изстъпления през 60-80 години. От друга страна като се замисли човек слава на Бога, че са толкова тъпи - по-весело е така.

Плевня,Близнaшки и сие,зaслужaвaте бесилкa зa нaционaлно предaтелство НЕЩAСТНИЦИ !

Пионер си и в мисленето! Недоразвит!

Следващата стратегия на Плевнелиев и Шаламанов ще е точно обратна, по съдържание, на сегашаната. И подобна на по-предишната, от соц. времената ... От тези политически дейци стратегии да искаш. Имат за всеки случай. Сега се готвят за среща на страните-членки на НАТО. За среща в Москва имат съвсем друга стратегия. Тази среща наближава

Великите военни стратези Плевнелиев и Шаламанов чертаят велики победи срещу Русия. Едвам се сдържат да не нападнат с непотопяемата фрегата Дръзки и трите Кугера. Просто изчакват времето да се оправи и да няма вятър.

С безотговорното си поведение Плевнятa и неговите мaрионетки зaстрaшaвaт нaционaтa ни сигурност,aко обявим Русия зa врaг при еднa евентуaлнa войнa ( дaно никогa не се случвa) ще ни пометaт кaкто полудял кaфaрски бивол мaчкa едномесечно лъвче !AМAН ОТ ПОДЛОГИ И Г...ЗОЛИЗЦИ В ТAЯ ДЪРЖAВA !

Гусин Президенте, имаме ли собствена национална стратегия, та пак трябва да плагиатстваме?!? Г-жа Псаки е къде, къде е по-умна от Вас! Биете всички световни рекорди за слагачество, подлизурчество, коленопреклонност и тъпотия.

Шаламанов и Плевнелиев не се ли досещат, че техните военни стратегии против Русия са всъщност стратегии против България.

Плевнелиев, подлого долна, искаш война с Русия ли, тъпако?!?

В социалистическите времена, същите тези Шаламановци и Плевнелиевци са писали стратегии против САЩ и НАТО като комсомолски деятели. Синове на видни комунистически дейци, сега пишат стратегии против Русия. Трагична комедия ....

Президентът работи срещу националните интереси и е в услуга на Запада, не на България. Толкова ме е яд на този, че стана президент.

ПРОДАЖНИК и ПОДЛИЗУРКО

Военният министър Шаламанов се скри, а военната му стратегия против Русия изчезна от сайта на министерството. Плевнелиев също смекчи тона и започна да мънка несвързани работи. Сигурно жена му го е набила с чехъла в къщи, да не се изхвърля много.

Моля долното да не се чете от натовски подлоги и американски слуги. Един умен български политик с име в историята ни, който никога и никой не може да причисли към русофилите бе заявил "Винаги с Германия, никога срещу Русия!. Това не може да се осмисли от тъпаци, независимо от техния държавнически пост, нито от привържениците на СИК-аджийски мутри. Колкото до военното министърче в момента, с тази своя слугинска постъпка - разберете го човешки. Той се стреми да заличи спомена за своето номенклатурно минало на привилигировано дете и номенклатурно израстване. Който му погледне биографията, разбере за работата на неговите родители и се запознае с това, кои в онова време на "светло бъдеще" са имали подобни възможности, ще разбере за какво говоря. А президентското мнение не искам да коментирам. Той също се опитва да заличи своето номенклатурно минало и фактите, че постоянно раздава доказателства, че става единствено за послушко и "момче на СИК-аджията". Не е ли време за провеждане на процедура за импийчмънт??? Къде останаха и кой укри подписката за това?

Слава Богу, че естествената история си знае своето и пияните рубладжии и руски подлоги са на изчезване както ланския сняг през август. И за последно - НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!

Как може начело на държавата ни такива продажници и безропотни слуги да има, без всякакво национално достойнство... Кой уважава такива хора?! Никой!

Е като не сме ВЕЧЕ с Русия какво, много сме добре ли?! Цъфнахме и вързахме, нали? Западните господари ни заповядаха да си ликвидираме промишлеността и селското стопанство и загубихме големия руски пазар, а сега там са ТЕ.

Бившите комунистически рожби Плевнелиев и Шаламанов правят безполезни плонжове пред САЩ и НАТО. Истински смешници на българската циркова арена. Само абсолютни празноглавци могат да правят военна стратегия на България против Русия. Добре е, че професор Близнашки ги поля с ледено студена вода за освестяване.

Кой известен човек беше казал преди много години, че по-скоро ще дойде краят на света, отколкото Русия да стане нормална държава. И историята на тази нещастна страна напълно потвърждава думите му

Ти за нас говори, точно ние ли ще даваме оценки коя страна е "нормална" ? Поогледай се малко, почакай да дойдат изборите, ... зимата...

ХАХАХАхАХ! Смешник.

Веднъж един политик да има топки да каже истината за гнусната роля на Русия в България и какъв вой нададоха продажните кучета. Виете, не виете, България никога няма да се върне в орбитата на Русия. Никога руснаците не са ни били "братя" и няма да бъдат.

Тези "с големите топки" ще скрият синовете си от военна служба и ще избягат в САЩ като видят дебелия. Не са нужни топки, а МОЗЪК.