Учителката, изхвърлила с ритник момче, напусна

Учителката по български език от русенското СОУ „Йордан Йовков”, която бе заснета как изблъсква и с ритник изхвърля през вратата на класната стая ученик, напусна

Обратно в новината

Коментари - Учителката, изхвърлила с ритник момче, напусна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е направила!!

тая ур успия ще я храним всички заедно,като нямаш нерви за учител къв го дириш там бе прантиьо ялова???

ще риташ мама си у шутката сега:))))))

Жалко за г-н директора, че му напуска ценен кадър. Тази учителка няма да остане безработна. Спомням си, как новата ни учителка, бивша фронтовачка, отвъртя такъв шамар на повтарача - Джапона, че стана кротък като агне.

Много жалко за държавата, образованието, морала и възпитанието. В тази наша демокрация отглеждаме само изроди, отрепки, некадърни гамени... с една дума боклуци. Къде ли се е запътила България без, армия, образование, медицина, икономика, селско стопанство, морал , достойнство и патриотизъм ?

ДА ТИ ГО..... ученик

Е СКОРО УЧЕНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ И ПОЛОВО НАД УЧИТЕЛИТЕ-БРАВО ПРАВОРАЗДАВАЧИ-ПОЛСКИ СВИРАЧИ ДА ВИ СЕ ВРЪЩА за кеф

Директора е подлизурко. Мазни се на родителите - бизнесменчета.

Поздравления за учителката. Малкият е бил от така наречените "трудни" деца. Тоест,невъзпитани. Оставени на самотек. Държал се е нагло и е пречел на провеждането на часа. Когато е бил помолен да напусне е продължил с наглото си поведение и е отказал. Какво трябва да направи учителката?

slavrado

Браво на учителката, подкрепям действията й с две ръце. Шут и навън малкия нагъл тип. Много на сериозно се взимат тези тийнейджъри, а и когато имат малко гръб от родителите си прекаляват!

В кочината БГ вместо да изхвърлят келеша, напуска учителя. Сбъранооо, яко сбъркано...

На тоя келеш след няколко години ще му плащаме социални помощи, защото е малоумен и за нищо не става.

Браво на учителката !

Хайде да престанете с комунистическите порядки. Някаква баба тръгнала да се заяжда с децата и те и спретнали демонстрация да я научат на обноски. Никой не и е длъжен да и търпи промития от соца характер. Да си ходи при Путин. Тук няма място за такива.

Кво си пушил бе келеш?

Само така ще се оправят разлигавените калпазани!

Жалко за даскаличката. Съсипали са й нервите, за да прибегне до такава драстична постъпка. Там където родителите остсъстват до и след 7 годишна възраст един учител не може да покрие празните пространства на 14 годишни келемета, по-високи с една глава от него.

KATO GLEDAM DRUGITE DECA KAKVO PRAVIAT MAI E TRIABVALO TIAH DA IZHVURLIAT OT UCHILISTE A NE TIA DA SI TRUGNE....

Гениалното отроче досега би трябвало да е напуснло 10 пъти училището и да се премести в едно от ТВУ-тата, които навремето съществуваха и бяха предназначение все за такива гении, на които красните стаи бяха все тесни.

Още една, дето и се привиждат красни картинки. Само комунизъм ви е в главата. Сега е демокрация, ало.. И не може да се работи с тези тоталитарни методи. Трябва да спечелиш уважението на учениците, а не да ги риташ.

Ти как печелиш уважение бе, кавал. Като духаш ли?

Защо не влезеш в час , за да видиш как се печели уважение от гаменчета? В къщи си имаш едно и не можеш да го възпиташ, а 26?

трябва да си много тъп за да задаваш такива въпроси!

Учителката е постъпила правилно. Сега на директора се пада честа да извика родителите и да им нарита задниците.Те от своя страна да посъветват отрочетата си, така че да помнят кога са се правиле на кинаджии в час по Български Език.

Кой знае какво е направило идиотчето и жената така да действа! Скоро и за такива учители ще плачат след като никой не иска да става учител поради ниското заплащане и липсата на дисциплина в училищата.

ДА СИ УЧИТЕЛ Е ПО ОПАСНО ОТКОЛКОТО ДА СИ МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИК В ЛУДНИЦА.

Това да си учител в България се е превърнало в най-унизителната професия.Училищата отдавна са като барове,където се пуши,пие,дрогира и клиентът,т.е. ученикът е винаги прав ,ходят на училище само,за да си покажат новите дрешки и телефони и да угодят на родителите,които или ги заплашват с нещо,или им обещават нещо,разбира се материално,то духовното отдавна е изгубено и в двете страни и няма никаква стойност.

Освен с шутове , не знам как може да се обучават малките на озверели животни .

Браво на учителката! Не знам как имат нерви да търпят тези "ученици" Аз лично я подкрепям, работя в комп. клуб и всеки ден се разправям с ученици, повечето лигави олигофрени и аз съм ги гонил на улицата но после идва някой от родителите да ми прави стойки...нема да говориме...сичко е ясно....

Подкрепям! Пожелавам и да си намери друга, по-достойна работа. Да се бориш с келешчета - това не е живот. Човек трябва да си пази нервите, те са му нужни на самия него в края на краищата!

за всеки ритник, който съм получавал от дежурния учител в тоалетната на училището, където се криехме да пушим, ако гонеха всеки път учителя, кьорав учител нямаше да остане! Сега, като се замисля за последствията от цигарите, които съм изпушил от тогава, съжалявам, че не са ме ритали по-здраво и по-често!

отишла си една учителка която ..., сега ще еврогейския директор ще назначи някоя хелзинска правозащитничка.

Тези от "Инспектората" какво точно ще установяват там? Какви са предпочитанията на учениците и какви учители им "допадат"? Ако са си на мястото ще санкционират директора, пък той да се оправя с ученика дето е "изхвърлен" и с този, който е снимал.

Родителите не си възпитават децата , пък Учителите им са виновни, браво на Учителкта , тези деца вече не са възпитани - за всичко родителите са виновниннннннннннннннннннннннннннннннниииииииииииии

TIREX

трябвало и да му счупи циганската тиква.

"Явно тук се е получило с нов човек нещо, което не им е допаднало (на учениците б.ред.), и затова се е получило разминаване и може би някои леки конфликти - директорю, директорю, никакъв педагог не си ти, не им била допаднала учителката на гевезетата, та взели да и мяукат в час... браво, отличен анализ си направил, не им е допаднало да учат. Вместо на секундата този ученик да бъде изключен за назидание на всички останали, той ще ми обяснява на горките дечица че не им било допаднало. Уважаема г-жо Бодурова, има и нормални хора в България, ясно ни е какво се случва по училищата, и категорично подкрепяме учители като Вас, които се опитват да налеят нещо в кухите кратуни на пикльовците (да, знам какво говоря, имам дете в трети клас и виждам какви ги има в училището) - дано не се предадете и да попаднете в училище където и останалите от учителския състав, и директора, споделят подобни ценности.

НЕ БЯХА ЛИ ЗАБРАНЕНИ ТЕЛЕФОНИТЕ В УЧИЛИЩЕ Г-Н ДИРЕКТОР?? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ЧИТАТЕЛИТЕ ОСТАВАТ С УБЕЖДЕНИЕ ЧЕ ТОВА Е СКЪЛЪПЕНА УЧИНИЧЕСКА "ШЕГА" ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА УЧИТЕЛЯ- ВИД ОРГАНИЗИРАНО УЧЕНИЧЕСКО "КУЛТУРНО" ЗАБАВЛЕНИЕ. ВМЕСТО НАКАЗАНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА "ЗАБАВЛЕНИЕТО"- ВИЕ ИЗГОНИХТЕ УЧИТЕЛЯ. БРАВО ! ? ! ПОСЛЕ "РЕВЕТЕ" ЧЕ НЯМА УЧИТЕЛИ !

Само мухльото -директор е "помолил" учителката да се махне. Те са такива директорите-неблагодарни, страхливи и безжалостни към никого и нищо.

И сега нека си търсят учител по български език - и директорът, и учениците.

Повечето ученици в района са турскоговорящи. Нямат познания и трудно говорят на български. Нямат желание да го учат ЗА КАКВО ИМ Е УЧИТЕЛ ПО ЪЛГАРСКИ ТОГАВА?

1. "Момчето" е цигане. 2. Очевидно се държи отвратително в час. 3. По времето, когато аз бях ученик, за такова поведение (в смисъл ако си позволиш еднократно такава постъпка), на следващия ден трябва да дойдеш с баща си в училище. Пък после като се приберете двамката в къщи, със сигурност шамари и от него - че го излагаш, че се налага да излезе от работа и най - вече че от тебе няма да стане човек. Най - сърдечни поздрави към майките на хората от БХК - Български Хелзински Комитет.

директора-мека китка

БРАВО на тази учителка! Тези полуграмотни идиотчета в училище са пълна трагедия но пък ги вижте по вечерно време по улиците. Питам, къде са родителите на тези деца, как ги възпитават и интересуват ли се какво правят по улиците2

бъдещите инженери....

Питам се откъде ще се вземат учители занапред. По-старите ще изкарат до пенсия и толкова, по-малдите ще се махнат. И за 3000 лева заплата не ставам учител - като гледам на какво са заприличали училищата. Тежка, рискова, неблагодарна, безперспективна професия. А би трябвало да е обратното.

Жалко за учителката, но още по-жалко е, че директор и т.нар. "колектив" по никакъв начин не я защитиха, напротив - оправдават се с нея и насърчават всякакви дебили!!

От видеото и шума в класната стая се вижда, че учителката се е сблъскала не с ученици, а с гамени! Прави впечятление, че "ученика" е с повече от една глава по висок от нея, но явно в кратуната му няма нищо! Трябва да и се признае куража, който е имала да се бори с такива олигофрени! А тия от министерството по добре да разгледат и чуят видеото, за да разберат в какви условия и всекидневен стрес са принудени да работят учителите за мизерните заплати, които им дават!

И защо учителката трябва да напусне ? Защо не са изключили ученика ? И защо се подразбира, че учителят е виновен ? Докато мислим така, още много ритници ще се наложат да изядат лумпенчетата. Трябва да се защити учителката - не може да се говори в час, да се говори по телефона. Младежът пречел на урока, мяукал (!?!). Поне се е отървала жената, то не се трае !

ами писнало ѝ е на жената по цял ден да се занимава с олигофрени.

Браво на учителката!

Затова от училище излизат неграмотници. Натискът върху учителите от страна на ученици, родители и директори е неописуем. Никакви заплати не са причина да не искат да учат идиоти.

Такива учители трябват в нашите училища.

Дадоха много добър урок на лигаветата да правят глупости в час.

Тази учителка,я взимам в нашето училище!!

Къде е баба Янка Такева, вечната синдикална шефка? Къде е за да защити учителката? Рушенето на образованието започна след 1989 г., но след развалянето на седянката през 2007 г. от Даниел Вълчев и Орешарски родната просвета изпадна в пълна агония. Делегирани бюджети, псевдоматури, липса на възпитание и наказание за чалгопитеците в училищата водят неизбежно до летален изход за образованието.

Тогава политиците настойваха обществото срещу учителите, че били алчни и искали много пари. А всъщност ние искахме повече средства за образованието, защото виждахме накъде вървят нещата. Сега да не се чудят защо младите българи били с ниски резултати. Това постигнаха некадърни министри и други "специалисти". Дойде Видовден за българската демокрация!

Защо ходенето на училище и образованието (ученето) са задължителни!!!!!!!!!! Питам аз и отговор не искам!!!!!!!!!!!!!!!! На който не му се учи да ходи да копа!!!!!! Ако не иска да учи и да работи да умира!!!!!!!!!!!! Кой му е длъжен за нещо на такъв!!!!!!!

+++++

Ама то и да копаш не е лесно и се искат знания как да го правиш, за да има полза. Аз съм за модела на шведското училище - задължително учат до девети клас, но никого не карат насила. След това минават изпити и който учил, отива нагоре, който мързелувал, отива да учи занаят. Никого не оставят да се шляе без работа. Така беше преди, сега с имигрантите не знам как е, че там работата е по-сложна.