Над 68 000 души работят в Русенско

Броят на наетите по трудово и служебно правоотношение в област Русе е 68.6 хиляди. Това показват данните на териториалната статистика към края на юни.

Обратно в новината

Коментари - Над 68 000 души работят в Русенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е JMM/Един тип да се гордее с това, че Русе е петият по големина град в България. А Русе е петият по големина град в България, защото някога беше четвъртият по големина, преди Бургас да го изпревари. А скоро JMM/Един тип ще се гордее с това, че Русе е шестият по големина град ... защото така мразената от него Стара Загора е с почти същото население, но за разлика от Русе расте и се развива. На русенци не им отава нищо друго, освен това да се гордеят, че живеят в петия по големина град. Засега, още година, максимум две. Пък и как да не се гордеят с това, че живеят в петия по големиона град в България, като няма нищо друго в Русе, с което да се гордее човек. П.П. "Русе е петият по големина град в България" ... доста пъти употребих този израз, но съвсем умишлено, тавталогията не е случайна. Дразнещо е, нали?

Не излагай Пловдив, старозагорска мършо ! След 16 години плюене по Русе схвана ли най после кой е 5-тият по големина български град ???

Учениците и работещите в Русе са с 1/3 по-малко, защото отдавна са емигрирали. Само пенсионерите са ни много и може и по брой пенсионери да сме 5-ти в България. По нищо друго.

Община Русе нарочно не чисти мъртвите души от регистрите на населението, защото бюджетът се плаща на човек и би намалял наполовина. Представи за наполовина пари за крадене, та те ще се избият направо. Действителното население на Русе е 60-70 хиляди, а с такова население е 13-ят по големина град. Той не случайно градът е и на това място по икономическо развитие. И да излъжат в общининските регистри, реалната икономика не могат да я излъжат.

JMM®

Глупостите писани ВСЕКИДНЕВНО по адрес на 5-тият по големина български град - Русе са дело на психично болен старозагорец. Болните му фантазии може да се срещнат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под всяка хубава новина за Русе. Психологически профил на oлигoфрeнa Евгени - 45-годишен девственик от Стара Загора: безработен, самотен, деградирал, отхвърлен от обществото аутсайдер, комплексиран до болка, отбягващ женска компания и ласки, с хомосексуална ориентация сопол, денонощно опитващ се да манипулира общественото мнение за мястото, значението и ролята на Стара Загора в българската икономика, като изключение прави времето, в което лъска бастуна в банята.

Жорко, помниш ли какъв файтон ти правихме всяка седмица в казармата през 1976 г? Ти беше тлъстата булка....

JMM®

Евгени, тук не ти е сайт за гей запознанства. Това е раздел от ДИР.БГ за новините от Русе - 5-тият по големина български град. Тук не е подходящо място за споделяне на старозагорските ти хомосексуални фантазии с извратен казармен привкус.

Русе с неговите 80 хиляди жители се класира на 12 място по големина. Напишете в YouTube "Демографската картина в северна България" и вижте какво говорят за Русе по Националната телевизия. Далеч от лъжите на възпълния безумец.

JMM®

Какъв друг може да е интереса на GOOGLE, когато ме информират, че Русе е 150 хил. жители и е 5-тият по големина български град, освен че за разлика от теб обичат ИСТИНАТА ...

Някакъв тип

За да създаваш клипове и сайтове против Русе вече 16 години трябва да има две причини. Първата е да вземаш пари за това, но кой и защо ли би финансирал такова нещо? Втората и най-вероятна причина е, че си ненормален и безделник, който няма какво друго да прави, освен това.

Като истински платен трол Георги Христов (JMM/Един тип) целенасочено си измисля образ към когото да насочи вниманието на русенци, за да не мислят за бедността, обезлюдяването, обгазяването и преди всичко корупцията и некадърността в община Русе, чиито мръсни поръчки курвенският журналист изпълнява.

Селска пръчко, ще издиря този Георги Христов и ще оставя инициативата в негови ръце. Надявам се да има добър адвокат и да те разкатае. Аз ще следя делото и ще се хиля отстрани. Само не знам как ще платиш обезщетението и разноските по делото, след като никога не си работил.

JMM®

Невероятно забавно ще е Георги Христов да повдигне обвинения към нещастника - "Геят на Верея" .. Да го водят старозагорското хюмне по съдебни зали и това да е отразено в медиите ... Повярвай ми няма да си само ти, който ще се смееш ...

Селска пръчко, помниш ли преди около 11 години как пусна поредния си идиотски коментар на 14.02. към 23.30 часа и тогава ти се подиграха, че при два празника, ти седиш и пишеш по форуми. Как започна да се оправдаваш тогава, че си излязъл веднага след това. Голям майтап беше. Абсолютно кух си и сега.

Ти наистина ли не разбра, че цяла България ви презира и не може да ви понася?

JMM®

Старозагорският 'андрешко' пак е изцапал бялата покривка на коментарите с жалките си псевдо-интелектуални полюции, опити за мисловна дейност и съчинение "статистики". Изхабеният от денонощно онаниране интелект все още не може да схване, че тук в тези коментари говорим по теми свързани със значим, стойностен и голям град, какъвто е Русе и не ни вълнуват въпроси и проблеми на опушените, панелни пилчарници и гълъбарници от района на Маришкият басейн с една единствена забележителност - липовите дървета.

В тази тема може и да става дума за Русе, ама я виж кво става в съседната ... Хората говорят за теб - данъци не си плащал, турски шофьори те работили, по кофите ровиш и в кашон живееш ... а уж три хилки вземаш!

JMM®

Явно те е срам да си признаеш че си от ст.загора и поради това си се писал Русенец. Далеч по престижно е да си жител на един от 5-те големи града в България, спрямо да си с произход от бивша миньорска спалня, панелна и опушена, безперспективна, с правилник за движение на каруци, фалирала болница и фалирала опера.

Не знам коя е тази Калина калинка преписала тази "новина" от някой доклад от стъкмистиката,но тук цифрите са пълна каша и мъгла. Над 68хил.,то целият град живущите пълнолетни, без децата и циганите е под тази цифра.Какво е "служебно заети" - държавни служители- ?чиновници в държ.администрации, останалите 50хил. половината продавачки в магазини и др.обслужващ персонал т.е. в услугите,шивачки,сервитьори,чистачи и рислужници,охрана,самоосигуряващи се майстори и др.занаятчии, в т.н. индустрия я има около 5-6 хил. и още 2-3 хил. в т.н. сива и черна икономика,на тях НАП и Нои не ги брои.Поне пишете колко броя работят в общ. и обл. администрация вкл. корс,по паркинги........град със затихващи функции.

Наистина ли? На кого да вярваме - на статистиката или на твоите думи във форум? На какво се базират точно твоите данни? На фантазия или на сведения от извънземните? Как ги определи толкова точно, че да са по-достоверни от тези на статистиката?

Така е, не съм пипвал жена през живота си. Измислям си, за да минава времето.

В твоя осран град е така, само че новината не е за него, а за Русе. Способен ли си да направиш разлика? Вече мина 45 все пак, все малко акъл трябва да си събрал.

Това е ситуацията.От нас зависи да я променим

До тези, които управляват този прекрасен град: няма ли да се размърдате и да намерите инвеститори / но не от рода на Монтьопе/, нали за това сте основно там, а не само да събирате такси и данъци. Затова хазната е празна, защото няма работещи, от минимални възнаграждения не се пълни.

по Дунав. От големите, китайски.

JMM®

Далеч по престижно е спрямо да ринеш кюмюр и това да е единствената алтернатива в селото от подножието на Ахмак Баир ...

Русенци не могат и да си мечтаят да добиват въглища за 1500 лв. на месец, защото регионът ни е беден на ресурси. Вместо това са принудени да работят в мизерни цехове при отровни условия за 450 лв. на месец и да умират на по 40-50 години!

За Нунев и Даков ...