Изключително брутален побой над ученик в Русе (видео)

Видеоклип на побой над ученик от други младежи в Русе е качен в YouTube и шокира с изключителната си бруталност.

Обратно в новината

Коментари - Изключително брутален побой над ученик в Русе (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се чудите? Вижте холивудските боклуци по телевизиите-само убийства и кървища-това гледат децата от малки!

Всички над 10 г.,които не учат и работят принудително трябва да бъдат прибирани и обезпечавани с ТРУД и УЧЕНЕ а не да се дават на БЕЗОТГОВОРНИТЕ им Родители помощи да пиянстват ! Доста е късно,но още непоправимо ще стане. Това ежедневие е национално безотговорното поведение на властта ипартиите. Трябва за такива и кютек ,иначе иде крайно лошо...........

Прав си,но след като и обществото досега е гледало безучастно какво става също има дял.НПО- та които сега се точят за пари също!Трябва да се търсят решения на проблемите,не само констатират и да се изисква.

Агресията ражда агресивни заглавия,чак редактора се е настървил.Или перефразирано агресията му действа агресивно,може би не само на него.Абе,възрастни хора,автори,в закона ви пише че трябва да възпитавате ,а не да падате на нивото на извършителите.Дори и да е констатация на случилото се,пак има начин.

В бюлетина на МВР търсете само отчетите на ония смешния министър.

Това е престъпление, но някои може да застанат с позиция, че по време на престъплението са се случили и хубави неща. Нещо като изучаването на комунистическия режим. Хем е предтъпен, хем са се случвали и хубави неща.

Не сме народ Петко Славейков Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. П.С. Ще си позволя да добавя само в стил чер хумор, че единственият успокояващ донякъде извод, за това че България си отива, е, че и земният свят със стъпки бързи върви към своя край...

Това не е "успокояващ" ефект ,а отстъпление,както го е описал Славейков.Но той го е констатирал като заболяване, с цел да бъде излекувано.

В България Няма Справедливост.

Поредното доказателство за "високото" доверие в полицията!

Ко' са прайте, че ви пука не мога да разбера

С това заглавие от екшън филм само им правите реклама.Някои се впечатляват и повтарят подобни сцени.Това са безчувстени деца които избиват комплекси,но заглавието може да е примерно " поредния позор' или неандерталски комплекс" или друго,така ,че да има някакъв ефект за възпиране.Но не и инфантилните лозунги" не на агресията" които работа не вършат!Все пак медиите са фактор,нали!

Милиционери с големи шамари са решението на проблема. Не уплашени от циганорите полицаи, които в стараха си дори на българчета не могат да правораздадат....

за такова поведеное не е необходимо да се подава оплакване, застото е на публицно място и полизята е задалжена да саблюдава реда на публицни места.

Какви са тези деца изроди.

Наши деца -рожба на демокрацията и европейските "ценности"!

Това, че не е подадено оплакване подсказва, че жертвата може да е познавала своите побойници, но от страх не е предприела действия след случилото се. Което разбира се не значи, че полицията има право да зареже случая, при положение че е възможна идентификацията на участниците в случилото се. Но навярно точно така ще направи.

Мурзилажа пак е на амбразурата. Добре че е ю-туба на загнилия капитализъм та да видите че са се сбили децата. По соц времето имаше къде къде по жестоки сбивания и понеже никой от вас не си е и предтавял че има интенет, та затова не знаехме за тях. А сега плюйте демокрацията че имате компютри и свободен достъп до всякъде/

Глупости.

По времето на социализма те беше страх само да ти намалят поведението! Не ръси простотии! И не по Интернет виждаме какво поколение расте! На теб не ти пука за децата, стига само някой да не обвини системата!

не се върнеш там от където си излязъл за да не мърсиш природата.На мен ли ще ги разправяш ти че е имала по-лоши побои едно време.Имало но друг път.Аз съм съвременник и живял по онова време а ти може би още не си бил планиран дали да ставаш на човек или баща ти да те изхвърли с някоя чикия.Това ако е направил щял да направи голяма добрина!

Реклама на побойниците или какво? Келешите се хвалят с "героизма"си в youtube и от там та в Дир-а?

Не е в бюлетина на полицията, защото и да отидеш да подадеш жалба ще я изхвърлят в коша и ще ти обяснят колко са им малки заплатите и че побоя между деца си е ваш проблем. Е, как да искаме по-високи заплати за полицията? Да не работи и да ни краде!

Мутренска държава! И после ще се чудим защо не ни искат в Шенегн.

иееее супер новия ред е това от олигофрен по по - най олигофрен .. да живее тъпата ви демокрация ... ай честито днеска в Русе вчера в Айтос в други ден Пловдив , СФ , Ямбол и тн ....

Тези келеши заедно с родителите им са за затвора + солени глоби за античовешка дейност и опасни за живота дейности + обществено полезен труд да метат улиците пред общината и всеки да ги види кои са тия дебили или да носят камъни за магистралата София - Видин. Как е възможно българин да бие българин, своя съученик, съсед що за простотия и диващина? В Англия само ако зашлевиш на улицата шамар на някой глобите са солени камо ли да го ритнеш в главата и да го тръшнеш на цимента.

Пич, не трябва глоби, а САМОСЪЗНАНИЕ!!!

От къде САМОСЪЗНАНИЕ?

бюлетина на милицията?!? такова нещо в КОРУМПИРАНАТА МИЛИЦИЯ ..... НЯМА! там пише само глупости........ ОТ КОЙТО НЕ СА МОГЛИ ДА ИЗКРЪНКАТ ПАРИ!!!

Не трябвало в детските градини и училищата да има строгост и шамари-ТРЯБВА да има възпитание и когато се налага и шамари! Не може децата да правят каквото искат,да не уважават възрастните, да буйстват и да им се говори само.ЕТИКА и МОРАЛ за всички повсеместно-образувание и възпитание в ХРИСТИЯНСКИ ценности!Журналята да спрат да манипулират обществото!

Всичко това се учи и възпитава първите седем години у дома!

Всички участващи в побоя са за в затвора. Крайно време е да се преразгледат законите касаещи малолетните престъпници, като тези на клипа. Щом е извършил престъпление - в затвора. Това, че е малолетен не трябва да го освобождава от отговорност. Днешните млади са многократно по арогантни и безпардонни от тия преди двадесет години. Законите ни не са адекватни на времето в което живеем. Не трябва да има престъпници с по три и повече присъди на свобода. Това се нарича свободия, а не демокрация.

още една причина да върнат задължителната наборна военна служба,да видят как стоят нещата,,иначе виждате в какво се превръщат по младите...

Ти май си забравил, че там ставаха най-големите извращения.

Разпад на семейството и безбожието в обществото или обратното...все едно. Кавито родителите на биячите - такива и синовете им - ще им се върне на техните глави.

Точно това не бива да се прави ! Да се бият - нека. Но паднал не се бие. Не е нито по уличните правила, не е по закона, против здравия разум и против бойната тактика е ! Падналият не се контролира, не може да се ориентира, не може да отвърне на удара. Безчестие е да се удари, а е много опасно. Няма кой да ги научи даже да се бият !

Внимателно гледах клипа прилича много на видео клип правен за шоу без реални поражения. Вижда се как "побойника " спира крака малко преди контаката и суплесът беше контролиран. Когато тренирах правехме по големи изпълнения с другите състезатели без никой да пострада...но може и да греша, тогава е ужас.

Разликата тогава е, че и потърпевшия и биячите са виновни. За такива клипове участниците също отиват на съд. Ама ми се струва, че се опитваш да защитиш някого.

Не защитавам никого. Дори и да е фейк не трябва да се пускат такива неща като истински. Трябват наказания дори и да е сцена с цел внимание. И все пак мисля че са от някой клуб по мма в русе и " пострадалото " момче е съотборник. Помнете ми думата когато ги хванат и им набият канчетата.

Не разпознавам този "голям търговски център"... Но нека поддръжниците на прословутата "конвенция" да ми отговорят, сега на кое от "децата" да спазваме правата???!!! То тук и родителите на келешчетата трябва да са строго наказани!!!

Четирима на един. Страхливци!

Просто е попаднало на видео запис.

Това нещо се учи от родителите. Не може бащата да не е подобен простак, който се заканва и псува, а после синчето да не е същото.

И защо само бащата да е виновен?????къде е майката?????

Бачка яко да издържа семейството докато таткото си бърка в носа!!!!! Конвенцията да защитава всички женчовци, че скоро и бой ще ядете от жените си.

Това не фигурира в МВР и значи не се е случило???!!! Сега ще има ли разследване или всичко ще се замете?! Пък и да им разследване, ясно е какво ще се случи... Г-да управляващи, ако не изработите по-строги закони за защита на нас и нашите деца, поне разрешете свободна продажба на оръжие, поне да се знае, че сме "дивите Балкани" и имаме равен шанс с бандитите!!! Щото сега предимство има този, който удря пръв, примерно сиганите бият, след това полицията и жандармерия ги пазят от ответния удар, а виновните са невредими и несъдени!!! Както и с тези келешчета...

Питам се родителите на това момче не са ли видели следите от побоя и защо те не са реагирали???В случая мвр няма вина защото няма как да знае за всеки побой без да е уведомено...Питам се къде е цацаратурата след като видеото вече се е появило да се самосезира и да се предприемат адекватни мерки

МВР има вина,защото е създало убеждението сред гражданите ,че е една безсмислена и неработеща служба.Най-много побойниците да освирепеят след оплакване и да го смачкат отново от бой.

Dobromir Dimitrow

Да има вероятност това да е хлапашка игра... Навремето в училище, играехме бокс през свободното време, или др. бойни изкуства. Почти нямаше наранявания, пазехме се. Дано това видео да е част от по-груба игра, това обаче не обезсмисля поставените от всички въпроси за морала и полицията, и обществото!!!

Теория - Полиция не е викана, защото има причини, а отделно контраударът вече се пече, плитки ями се копаят, багажници се увиват в найлон.. ;-)

Dobromir Dimitrow

При неработещо МВР няма да се учудя на такъв контраудар, въпрос на време е да се случи...

Абе какво оръжие, те не могат да се научат на юмручен бой, как ще ги научи да носят оръжие !? Ами то е 10 пъти по-сложно. Да знаеш как да го носиш, как да го употребиш законно, как да се защитиш ! Абсурд ! Ако нямаш чест в уличния бой какво оръжие да ти се връчи !?

Да се открие жертвата, да се намерят виновниците и да бъдат наказани незабавно. Моля, ако някой ги разпознае да ги посочи!!! Анонимността не им прави услуга!!!

Боклуци, комплексирани ниски младежи, крайно време е обществото да изхвърли такива недодялани и никому ненужни тъпанари.

Само дето един куп ще настръхнат как ''обиждате, накърнявате,стресирате децата'':((((( Няма никакво възпитание, няма никакъв респект от възрастни, няма никаква човещина и лбопитство за нови знания...Животинското е на преден план, но дори и при животните се вижда възпитание към малките им за разлика от разглезването при човека.

ниЗки

около 70 години тези щяха да са служители в народната милиция или надзиратели в Белене - притежават всички необходими качества

Преди 70 години такива ги пращаха в Белене да чукат камъни. Преди 40 години такива ги пращаха в тухларните или каменоломните, да им се зазидат дробовете. Днес такива ги защитават БХК,, ЕСПЧ, джендър конвенцията и разни други извратеняци.

нищо няма да кажат по централните новини ... както не казаха нищо и за клошаря ... за да " не се настройваме отрицателно и да гледаме положително на живота "

Вероятно поради неприемливо изразяване ме изтриха. Ще се опитам да намеря по-коректни думи - нещастни боклуци бият трима срещу един. Измет! Чудя се след като успяхме като общество да спасим две лъвчета, дали не можем да спрем злото срещу това нещастно тяло, което носи душа на дете!!!

Само и единствено боя оправя такива! Ама бой до откат, без милост! Да помнят во веки веков колко е хубаво! Ако не ядат бой сега, след десетина години може някой от тях вече да е убил човек... кел файда тогава да ги биеш...

Трудно е да се намерят думи за описване на тази отвратителна жестокост. Може да се каже, че това не са хора, а изверги. Представям си какви семейства ще създадат и не завиждам на бъдещите им съпруги и деца.

дано не доживеят дотогава

Няма милиция и това е.

Да живее ГЕРБ

ТОВАСА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ !!!! УРА....

това са евразийските ценности. Тези ако ги питаш 100% ще се окаже, че се възхищават от мутри и вся осталная сволоч

за съжаление това не е филм, където 'лошия' изнася реч на добрия и после добрия го надвива със силата на волята си! В реалния живот никой няма да те бие честно, а си събират групички... И разбира се, че ще ги оправдаят, или са малолетни, или ще направят 'пълни самопризнания"...

Какво чакате господа управници? Към циганите-биячи се присъединиха и българчет-биячи,ще се включат и мигранти-биячи,деца на мутри-биячи. Нека Бойко Борисов се похвали пред ЕС, че освен най-бедната, сме и СТРАНА на биячи. Шенген ли? Диарбекир за нас!

Опа, аз не съм бияч в страната на биячите. Чудя се кой ще бият? Мене?

На тез кьорпета няма да им се размине само с бой...

TIREX

а помните ли 15 срещу 1 футболни хулигани предвождани от урода синче на доносника монов?Тогава австралиеца вади нож и очиства при САМОЗАЩИТА наркопласьора андрей монов. Резултат -Австралиеца 20 години затвор. монов при червеите и няколко фондации и прочее на името му...

резултата от 28г. демокрация в едни 0.17 секундо клипче. Когато сме гледали как "елита" 29г. е минал без наказание, коаово може да се очаква от другите....

TIREX

тия тримата ги застрелвам .родителите също.