Може да затворят Дунав мост за 6 месеца в края на май

Може да бъде направен основен ремонт на Дунав мост след пускането на Дунав мост 2, планирано за края на май. Такъв ремонт би затворил моста край Русе поне за 6 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Може да затворят Дунав мост за 6 месеца в края на май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнелиев се оказа най-глолемия престъпник в държавта, явен и неявен.

"На 3 септември 2011 г. експремиерът Бойко Борисов заедно със сегашния президент и бивш министър на регионалното развитие Росен Плевнелиев, тогавашната му заместничка Лиляна Павлова и министрите на транспорта Ивайло Московски и на културата Вежди Рашидов тържествено прерязват лентата. Ремонтът отнема 1.7 млн. лв."

Ако има кой да затвори и виновните за ситуацията с моста ще е още по - добре.

Вместо да направи до април Дунав мост 2, ГЕРБ затвори и Дунав мост 1. То е лесно да режеш ленти, когато други са ти направили проектите и са ти уредили финансирането. Тия малоумници могат да изпълняват само ...насирането.

1 месец за запушване на една малка дупка - хахахаха - то бива бива некадърност, ама чак пък толкова!

Става дума за срутена част от бетона под дупката. Това означава укрепване на цялата голяма част от платформата на пътя. Да не се чудим защо сме зле - защото проблемите, които излизат днес, са натрупани с десетилетия, народът ни е прост и не разира, и не поддържа политика на добра грижа. Поддържа само раздаване на пенсии и детски надбавки. Прост народ - бедна и рушаща се държава.

отиде им кел;ипиреца на русенскитеш митничарчета....шъ си легат гладни

Абе тоя мост не го ли ремонтираха преди година и половина за около 2 милиона лв. ? Я който е ремонтирал да си свърши работата... или пак търг и пак наново за още едни пари...

Бах ти простотията ! Абе какви сте бе мама ви кюрдите поне не се изказват. То и на мен ми идват понякога глупави мисли в главата ам поне си мълча.

Пропуснал е да спомене санирането на панелките по пътя към моста.

Няма такава държава,сори (üzgünüm) ама е грешка на историята

Май безуспешно опитваш да направиш впечатление на някого? Горката тя !

Па за кво ви е мост , нали имаме магистралки, те да не би да вървят заедно?Те и магистралките са до кривата круша ама нейсе ,запуши я.Ей това рашъните голем боклук бре, само 60 години без ремонт , с'я глей ко става ,след 6 месеца основен ремонт чааак на другия Великден пак.

това е писано 2011 г. - За първи път от построяването си преди 57 години българският участък на Дунав мост е изцяло ремонтиран. За 45 дни беше подменена настилката, осветлението, хидроизолацията и фугите. Най-голямото удобство за преминаващите е, че движението по моста се нормализира и вече няма да чакат на дълги опашки. На официалното откриване присъства премиерът Бойко Борисов. С него бяха регионалният ( Р. Плевнелиев ), транспортният и културният министър По думите на премиера строежът на "Дунав мост 2" също върви добре. Обновен е и централният площад на града, както и сградата на Русенската опера. Ремонтът, който струваше 1 700 000 лв приключи по-рано от предвиденото. е, то се видя как е ремонтирано... бравос !!

Журналистите пак спят !!! Или...Страх лозе пази !??? Старх !!! Затова сме на това положение!!!

Абе краен продукт на обмяната на веществата. За какво пишеш - имаш ли хабер поне малко ? То бива да си тъп ама тука има по тъпи от на слона ...!

Фамозен президент побеждава коварна дупка. Фанфари. Аплодисменти.

Президента пада в огромна дупка и го спасяват - екшън драма трилър...

...и го спасява бръснат пациент на правителствена болница по потник, въпреки студа и високото кръвно.

България има интерес не от мост при Силистра или втори при Русе, а от такъв именно при Оряхово. След Силистра имаме сухопътна граница с Румъния и няма полза от мост - те ако искат да си строят техен в Румъния.

Та писал е нЕкой компетентен, че ще бъде затворена реката от понтонната лента. Та не е проблем на всеки 1 час катерите да издърпват по 3-4 парома от нея. Ва отварят пролука за корабите и след като отминат да ги върнат и заклещят обратно. И така до следващото отваряне. Та чешките военни така са го правили на река Вълтава. Не става само с едИне и бръщолевене, без мислене. ТрЕбе и акъл.

Тъпако кога си правил маневра на понтонен мост ! Един час не стига само да му извираш котвите. Тука всякакви глупаци и празноглавци дращят то простотия то чудо - няма ли мотика за вас бе...!? Къде си Тато...? Тоз народ

1.всеки знае, че има дупка 2.всеки ходи да оглежда дупката 3. дупката е дупка ... 4. дупката е вратата ни на север 5. затваряме дупката с платна 6. затваряме вратата си насевер 7. който изгорял изгорял, не ни е грижа за руските, румънските, терските тирове ... не ни е грижа и за българските обаче ... 8. строим за милиони магистрали 9. но едната дупка не се затваря 10. т.е. затваря се вратата ... има ли такава държава ?... и какво като президентът е видял дупката ... имаше възможност 2 години да я затвори ... не сега да се затваря вратата на север ...

Русе умря! Да живее Видин!

Гарантирано от ГЕРБ, всяка година ремонти и рязане на лентички на едно и също място.А после защо държавата нямала пари?!

Какъв ГЕРБ?Не знам къде спиш ,ама от 2 месеца ди имаме ново правителство...И кой ти каза ,че държавата няма пари?

Ха-Ха. Ново правителство, а половината министри от старото. Такава дупка се лекува само с ножица и лента и много тв камери.

Добре, на мен едно не ми е ясно. Нали Бойко през септември 2011 откри напълно ремонтирания български участък на Дунав мост. Имаше и лентички. И сега същия този участък има огромна дупка и пак трябва да се ремонтира.

Само настилкате е ремонтирана - а се руши самият мост сега

Т.е. или преди или сега със сигурност ще има хвърлени пари на вятъра.

Път от Русе/отбивката на село Обретеник/ към Свищов, през градската част на Свищов и към Плевен /през Българене/ няма от години .. Има дупка до дупка.. Сега пуснете и тировете да намачкат пътя и готово.. Благодарим..

Абе, ДИР-а, какви са тези новини с въпросителна? Това новина ли е или догадка? Заприличвате на жълтите вестници...

Чехльо е надушил далавера, за това е там. Сега чрез подлогата Райков ще се " избере чрез конкурс " нашата фирма за ремонт. Помака обича тези парички.

предлагам решение: Военните от Белене и Свищов да изградят понтонен мост на Дунава от комлекта такъв във парковите им територии в тезе гарнизони. Пропоскливоспособност до 40 тона. тия пароми за чий са ? Прави се временна митница. Фургони комуникации. Става за 3 дена. Е плевневлиев на ход си чедо. А не думи, думи и глупотевини. Изпитано средство. хората са го правили по света а и средствата ги имаш. А ако са ги бастисали. Скрападжиите на съд ! армията имаше капацитет за 2 моста. Може вече да е и за един.

Много умно и като преградиш реката , корабоплаването с подводници ли само ще е разрешено ?

В Свищов отдавна няма поделение. Не, че квото е останало в Белене е способно на нещо.

При модерното строителство което е в момента затварянето на подобно съоражение е престъпление но защо трябва да е лесно като може да е трудно . Три дни умуване за една ламарина пльосната на асвалта това е геният на родната деиствителност