Румяна Бъчварова разкри къде и как сбъркаха ГЕРБ и ПП-ДБ

Такива документи се пишат заедно. До този момент не е имало дебат, каза още тя по повод предстоящата ротация

Обратно в новината

Коментари - Румяна Бъчварова разкри къде и как сбъркаха ГЕРБ и ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за мазньоч?! Никаква позиция не взима- едно мазно натягане и на герберята и на простокирието!

абе тая дърта чанта която носеше парите от Тиквата . нашите пари/на оня бадит Натаняху в Израел ощер ли е жива, и нямя ли за нея прокурор заради далаверите и с НДК

Ами те ГЕРБ и лично Борисов сбъркаха с Румяна Бъчварова, понеже нали си знаем оная приказка за "змия в пазвата"!

доообре

Да седнеМЕ, да видиМЕ и решиМЕ какво ще правиМЕ.

От таа нищо логично не съм чувал… Само предплатена пропаганда! Като от русофилите на копейката..

Глупава жена ! Меморандум - Дипломатически документ, в който са изложени подробности за развитие на спорен въпрос и становищата на различните страни по спора за него ! Повече няма какво да се коментира !

Първата грешка беше, че направиха коалицията която не е коалиция. После че кабинета ще бъде на ротационен принцип защото така било в Румъния. Нищо че това е процедура която не е в конституцията ни ама след като всеки се прави на ни чул ни видял явно до последно ще се игнорира. И следващата грешка беше "конституционните промени". От които какво излезе? Нищо! Просто промени колкото да се види че нещо е променено, пък дали работи или не не е важно. И най-голямата грешка е да лъжат обществото, че партиите водят разговори помежду си. След като колкото повече идва времето за ротацията толкова повече се чуват неща като: - ама то сложна работа и може да не се направи. - ама може да не се сменят министрите. - ама ще сменяме министрите на база колко добре ще си вършат работа. - ама този онзи вече с желания за постове. - ама няма да бъде баш пълна ротация. - ама този онзи с условия за другите. - ама трябва да се водят преговори между партиите. - е до тук с принципа на ротацията.

въртележка на лайненца- викат му ротация и дърта бъчвичка с лайна ще ръси акъл .......

ЖЕЛЯЗКОВА, споко! Няма скоро да си посланичка! Миришеш гадно!

Нито ГЕРБ нито ппдб са сбъркали някъде. Те са се преборили за слуги на ДпС и изпълняват техните нареждания. Борбата е само кой ще се докаже като по-прилежен роб на агите!

Няма почивен ден за комуноидната сбирщина тук. Всеки ден си храчат по заявка и си живеят със злобата от загубеното комунистическо минало и ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ В ЗЛОБАТА СИ МРЪСНО ЧЕВЕНИ ПОМИЯРИ!!!

сега колко видни гербаджии са от соц актива на ком партията, включая другарката Бъчварова???

Комунизмът е прекрасен.И да,има за какво да съжаляваме за миналото,въпреки,че комунизмът беше още далеч. А такива като теб,нито има за какво да съжаляват,нито какво да очакват-роби на демонокрацията.

Бъчвата е с много палава прическа. Само една пача човка и трябва за да изглежда като тъпа и грозна мастия!

Я сии...

Брей тая много поумнела бе ?! Къде беше досега ама явно не си е губила времето с тоя дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар?

ПП и ДБ правят ГЕРБ за смях. Направиха си правителство, измислиха уж някаква ротация, държат ГЕРБ на каишка, никакво участие в управлението. ГЕРБ първи в резултата от изборите, а реално извън властта, ПП и ДБ с някакви аргументи че спасявали Б-я от политическа катастрофа литнаха ГЕРБ и реално те управляват. ГЕРБ в момента са в ситуация, че нищо не зависи от тях, примирени и унижени.

Не ги правят за смях бе бунак - изпраха и герб и дъпъсъ

"Мария Габриел е един много добър външен министър, тя съживи дипломацията, каза Бъчварова..." Само това, като прочетеш...

Тази баба да вземе да разкрие къде и как сбърка с уж административната реформа проведена от нея като министър на МВР! Изпълни поръчката и изконсумира получената награда състояща се в посланическо място... Гербаджийски боклук!

Всичко ще се оправи, не се притеснявайте

Шило

Що не бяха на Паметника на свободата и да обсъдят мУмУрандума и споразумението с намиращите се там избиратели

Абе тая буля кога се върна от Израел?

Не можаха ли да я отвлекат от Хамас и да я обслужат

Боклук до боклука и пак казват по-добро от нас няма и нищо няма да се промени.

ChatGPT

Даже изкуствения интелект знае, че ППДБГЕРБ са пагубни за страната и народа...

За ПП-ДБ си напълно прав!

ChatGPT

Днес в ефир като поискаха от българские ИИ да направи примерен кабинет на ППДБ и ГЕРБ с министър председател Мария-Габриел - ИИ отговори, че такъв кабинет би бил пагубен за страната и избирателите биват подлъгани от измамната промяна

Да бяха дошли на Шипка да обсъдят Муморандума с българските си избиратели

да обсъждаш на връх Свети Никола с дебилни рублоидиоти.

Да обсъдят как фесовете те мамдръсат на връх Мус Аллах

ханъмо проста, не се изказвай неподготвена.

не знаем докъде са стигнали тези процеси на превземане на държавата." Баш вие гербаджиите ли да не знаете другарко бъчварова, когато всичко стана по ваше време и ГЕРБ-Борисов заедно с ДПС-Доган-Пеевски свършихте мръсната работа на Мутро-ДСарщината.

Няма почивен ден за комуноидната сбирщина тук.Всеки ден си храчат по заявка и си живеят със злобата от загубеното комунистическо минало и ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ В ЗЛОБАТА СИ МРЪСНО ЧЕВЕНИ ПОМИЯРИ!!!

бъркаш адреса. И си много заблуден, че Борисов е нещо десен, нещо консервативен и нещо различно от мутрокомунист. Дядо ми е съден от Народен съд и хвърлен в затвора, земите и имотите на фамилията откраднати, баба ми изгонена от дома си с три невръстни деца. Та не ми вменявай комунистически наклони. Борисов изигра мръсната роля на ДС и при него се срасна ДС мафията с мутрите и политиката. Българската държавност бе превзета, съдът тотално корумпиран. Този Нотариус дето го гръмнаха да не би снощи да се е пръкнал??? Кой се срещаше по анцуг с Алексей Петров Трактора? Вие гербаджиите дето го крепите на Баце сте толкова заблудени, че Борисов е антикомунист, колкото рублофилите дето реват за матушка си Русия.

Тя не била чувала за Нотариуса. Говори като проста баба, каквато е всъщност.

ДАНС доказа че Румяна Бъчварова,като шеф на кабинета на Киро Пе’тков...е Изнесла държавни тайни и ги е предала на управляващите в Скопие антибългари! . Предала е документи по обсъждания изискванията на България към С Македония за защита правата на българите и бъдещи действия на България по блокиране на СМ за ЕС. Нямаше Никакво обвинение към Бъчварова защото е работила Срещу България но Във Интерес на ЕС и САЩ! Трябва да бъде разследвана!

Просто киру с кокорчо да играят кючек ма тулупа Винету а мравояда да пие мазно кафе в скута на бат Шиши

комунягите много добре знаете какво е Мумурандом ... Колко Мумурандума сте написали през петилетките и конгресите ...

Брейййй .... много умна тая бе, направо ще се пръсне от мозък.

Сбърка, че всички сте еднакви лъжци и крадци. Народът ви даде време да ви тества и тестовете ви излязоха. Сега ще понесете любовта народна.

Тази поне преди социоложка, бе по-абсурден избор за министър на МВР от Пеевски за ДАНС, където се е водил 3 месеца ли следовател.

Тая лелка и тя ще ни обеснява що туй Муморамдум

А кажи какви ппиривилегии ползваше по време на лошия соц., и какви сега.да не си ощетена нещо от новите боносу за товаче си близка с пресъпната демокрация.Не се бой ще бъдеш обезщетена от някое НПО.Да му ми слят хората без дебели "червени" корени в живота

Комунистите са мафията в България

А децата им Хардвардски Измамници