Ченалова: Атаките започнаха като поех делото ”Октопод”

Румяна Ченалова била предупредена да се пази, поради което не може да каже нещата, които знае. Атаките срещу нея започнали като поела делото "Октопод".

Обратно в новината

Коментари - Ченалова: Атаките започнаха като поех делото ”Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченалова я познават "гостите" на Темида и са ЗАПОЗНАТИ с "тарифите"!!!!!! ТЯ е била "определена" да води делото на Ангел Божинов с/у НЕК с иск от 20 милиона!!!А. Божинов е превел 690 хил. лв. от които КИШ са изтеглени от адвокатската кантора обслужваща "делото"му с/у НЕК!!! Останалите 300 000 лв - за " НЕПОРОЧНАТА съдийка Ченалова"!?!?!?!! Между другото ТЯ е била и на яхтата на А. Божилов стояща на пирс в Гърция!!!!

Крайно време е в България да се въведат законите на хан Крум.

Осъдили я на базата на непроверени показания на 1 свидетел. Ами, че то това си е основен принцип в Българския съд. . . ! Значи невинни хора могат да се осъждат по тоя принцип, а "съмнително невинни" съдии не може, а . . . ?!

Като са те атакували по време на делото на "Октопод" защо не си сигнализирала? Юрист си ,давала си клетва,притискат те... Направи обществено достояние това,което ти се е случило на делото....Сега и да го кажеш няма стойност...Просто са те притиснали и започваш да се оправдаваш. Ако мине номера мине.. Що пари си гушнала....никой до сега не си е признал че взема рушвети.. не очакваме да си признаете.. Нагли душици..направо са ми противни за гледане и слушане.

много сме били толерантни, възмутени - как така са я подбрали с белезници, а би трябвало жени-полицайки да я водят. На мен ми беше кеф. Това заслужава при всичките й престъпления като съдя. Все пак трябва да се гледат филми. В САЩ съдя, адвокат като го обвинят не му мърдат белезниците.

всички са корумпирани, всички са маскари. До скоро мислех,че такова изказване е пораженческо,но сега...Всеки престъпник заплашва като тази:"колко много знам, пазете ме/се да не си отворя устата". И ББ не искал да бъде като в Румъня, а като в Европа. Казано е "Страх лозе пази".

Айде айде и тая заплашвана и тя невинна...

Тази съдийка не преценяваше ли доказателствата по разпределените и дела, както дяволът чете евангелието. Под вола ще намери теле стига да иска да оправдае престъпниците. Позор за българският съд.

Изключително арогантно държание на тази съдийка.....вместо да говори за тези измами, в които я обвинява прокуратурата, тя самата се държи като обвинител???????

Ех много лъже тази съдийка. То не била бавила делата безпричинно, не била оправдавала престъпници. Ама има ли кой да и вярва на гнусните лъжи?

И заща бе Другарка Ченалова, Заща! Може би защато Другарят Трактор не е рекетъор не е търговец на женска плът! тгочно така вие сте от една Партия.

истината е,че се дотътри цялата правна простотия на провинцията.Дошли да покоряват София и да се изживяват като велики магистрати,скъпо платени съдии,а на всичко отгоре и корумпирани,та се появи един посланник да ни отвори очите...

Моля ! Не делете държавата на София и провинция.. Всички сме граждани на една държава и сме хора,независимо къде живеем.

Сесилче, тези като тоя "столичанин" принципно са най-големите селяци. Той няма толкова акъл да проумее това което му казваш. Познавам много такива, които до преди 30-40 години са живели в махалите около София, а като са им бутнали бордеите и са им дали напълно незаслужено по един кирлив апартамент вече са най-големите Софиянци-кореняци. Злобеят точно тези, които не могат да се мерят ни най-малко с ония които са дошли от провинцията. Нито по ум и интелект, нито по морал, а в много от случаите и по финансово състояние !

България държавата на тайните! Гос-жа съдиката знаела "ТАКИВА" тайнииииииии малееее Ами нали си от съдебната система бе госпожа, ЗАЩО криеш мръсни тайни? Не трябва ли така да бъде ТАЙНА - ДЕЛО ТАЙНА - ДЕЛО или г-жа съдииката го дава така ТАЙНА - ЛЕВЧЕ ТАЙНА - ЕВРО? САМО ТАЙНИ в България. Да му се невиди, все едно живеем в странта на ПРАТИЗАНИТЕ, ШУМКАРИТЕ и ЯТАЦИТЕ всичко тайна всеки знае тайната и никой нищо не прави!

Ченалова, снощи гледах интервю с Вас. Пригади ми се от вашата наглост и студенина, с която отговаряте защо сте пуснали в чужбина убиец на невинни деца. Очевидно няма нищо човешко у Вас. Напълно сте отдадена на парите. Надявам се да Ви видя в затворска килия и там да изгниете.

Неприятно чувство остави у мен атеизмът на Ченалова. От една страна, това е нейно право, но от друга, днешният свят, макар несъвършен се крепи в повечето случаи на основата на християнски ценности.

Християнските ценности, доколкото ги е имало, са до Ренесанса. Древният и днешният светове се основават на други ценности.

Да не би Ченалова натрапчиво да си въобразява, че е жертва? Възможно ли е?

Колко от вас преживели този ад - съдебен спор, са имали трибуна в медиите по повод на спора си.? За отговор - да, натиснете зелената ръчичка. За - не, червената. Благодаря!

Гаранция от 8000 лева. Според вас колко жители на Републиката ни не са и сънували 8000 лева през живота си? Колко са например безработните, инвалидите, работещите бедни и какви са възможностите пред тях да платят подобна гаранция?

само че това е смешна гаранция за човек "работещ" в истинска златна мина ! в този случаи трябваше да изискат наи-малко 80 000 , за да изглежда по-сериозно обвинението !

Любопитен съм, какво възнамеряват да правят от НАП, ДАНС, Икономическа полиция, Финансово разузнаване,, ако има такова естествено и други подобни с хората от съда и прокуратурата, след намеците на Ченалова. Това може да се окаже благодатна почва за кариерен успех в тези служби.

Едни мръсници сменят други мръсници...

Тежко и тягостно е да се следи падението на българските медии. по нареждане на единия управляващ клан от задкулисието днес в медиите се разходи и приказва до насита Ченалова. Основното което тя направи, бе да намекне нещо на колегите си и да се опита да настрои съдии срещу прокурори. Още преди да свърши това, тя неочаквано запрати нещата далеко и встрани и намекна, че е жертва на Трактора. Тоест, би следвало от думите й да се разбира, че Прокуратурата и Трактора рушат съдебната система, предизвиквайки скандал и арест срещу невинната и честна Ченалова. Защо им е това, не стана ясно, защото мотив не бе посочен. Всико това което се случи днес трябва да подскаже на обикновения човек, че циреят няма да се пукне отново и ще си остане. А истинската гражданска позиция на журналистите би трябвало да бъде, да бойкотират и да не допуснат изявите на Ченалова, за да оставят клановете от задкулисието да се бият на тъмно, вместо да манипулират обществото през медиите.

Жалка работа! Корупция, мръсни тайни и медиино шоу!

Бре,знаят ,бе всички знаят.И Костов знае ,пред цял народ каза ,че ако КТБ фалира ще каже...И Цв.Василев и той щял да каже,ама някога .Сега и Чиналова знае,ама няма да каже...Какво става в тази държава, в която всички нещо???? знаят ,но дружно го защитават? Всички дружно крадат и си го разпределят.Всеки знае за другия и ВСИЧКИ СА В КЮПА.

знаела "тайни" за престъпления и ненаказани престъпници но пък същевременно била и съдия с "чест".... абе защо изобщо я пуснаха от лудницата всъщност !?

Гледах я по БиТиВи - "120 минути" - не ми вдъхна доверие, а аз имам отлична интуиция. Прави хората на глупави. Мислят си, че след като са завършили право и са заели такива важни постове цяла България им е в краката и че могат да си правят каквото си искат. При всички положения ще дойде часът на възмездие.

погледах я 10 минути и ...се прекръстих

Ченалова се защити за оправдателната присъда на комунистическото касапче от "Соло" с - експертиза. Редно е да я попитаме, къде се дяна тази експертиза за другите два състава , които издадоха осъдителни присъди? Стопи ли се експертизата, изпари ли се или се телепортира?

Ченалова се защити за оправдателната присъда на комунистическото касапче от "Соло" с - експертиза. Редно е да я попитаме, къде се дяна тази експертиза за другите два състава , които издадоха осъдителни присъди? Стопи ли се експертизата, изпари ли се или се телепортира?

Граждански дълг на всеки е да заяви за узнато престъпление. Ченалова не е сторила това и смята да търгува с възможността, хипотезата, да изпълни гражданския си дълг. Логично е да имаме мнение, че ни е съдил човек, без чувство за граждански дълг?

Любиша Кулезич е пионер. Пионер, а не пионерче, в ной-новата ни "журналистика". Днес, тя първа даде трибуна на пациент и веднага бе последвана от други . Това може би ще се превърне в мода и дори в следващи дни може да поканят и пациенти на Карлуково, за да се чуе тяхната гледна точка и да се разбере кои са и какво знаят?

а болният траверс, наречен белата златка, дали ще се появи при Кулезич ?

тази със ц.василев и още 1-2 катастрофирали могат да вдигнат във въздуха цяла BG , или наи - малко 80% от родната ни мафия...дано !

Бах мама Му няма оправия в таз държава!

Ще е предупредена ами,щом се е омотала с мафията .

АМАН от глупости, простотии и поредния къор фишек, прах в очите и пушилка, ЧЕНАЛОВА, ЧЕНАЛОВА, овъртяли сте се като свински черва в тая пуста Съдебна система, дето всеки свестен българин псува и проклетисва, щото разбойниците са или на свобода или в парламента или в правителството, ма тва с белезниците мнооого ми хареса, само дето отдавна пораснах, а и децата ми вече не вярват на приказки, а тебе те чака светло бъдеще или във ВКСто или в Адвокатурата!

заслужили сме си парите и вечните служби.. !!! ааайде къш!!!

Делото, САПАРД - а кукувица такава. Колегите в Германия не само гоприключиха, ами мошениците лежохо в зотнвора, а ти още моташ делата, тормозиш хората, знаеш тайни и цицаш корупционни откраднати пари. Ще си получиш заслуженото. Всевишният бави, обаче никога не забравя - като тебе самата. Гърчи се сега, червей продажен.

Дон боно, Съдия Ченалова по делото ,САПАРД постанови осъдителни присъди. Друг съдия от друга инстанция ги оправда. Разликата е,че тя сега е в това положение а другия е във височайшо положение. Това са само факти,все пак ,така ,че обясними са епитетите ти.

ТЪЛЯАТА Я ЗАГРЯВАТ С ИЗГАРЯНЕТО НА ВЕЩИЦА НА КЛАДАТА : ГУГЪЛ PROGRESSIVE BURN THE WITCH AD VIDEO ЕДНО КЪМ ЕДНО :)

Какво знаела изобщо не ме интересува... Ако има поне един некорумпиран да я праща в затвора да си пази тайните..., но като гледам те всичките са толкова корумпирани, че не могат да се осъдят... А за това, че всички били корумпирани... те и в Румъния бяха, ама като взеха да ги съдят наред, явно всички ще променят начина по който ще работят занапред- ето това се иска.....

Тая скумрия нали беше болна от психиатрично заболяване? Защо си мисли, че ще й повярвам? Аз на психиатрично болни не вярвам.

ha ha ha

Френският посланик препоръчал на Франсоа Оланд да прати 100 000-на армия, главно танкове и самолети за да уловят и убият Ченалова. И това ако не е сериозна заплаха... Та затова горката се крие и не говори.

Не я познавам, но след като я чух по Нова и БТВ, интуитивно й вярвам... Ако не друго, то поне е много по-интелигентна и мисловна от останалите, замесени в сценката. Да не говорим за Цацаров и политическата му компания - Кой, Бареков и Манолова...

Едва ли е много умна щом я арестуваха и обвиниха?

"..тя коментира, че знае определени тайни, които могат да застрашат хора, извършвали незаконосъобразни действия." Ъмф..., тя не е ли ДЛЪЖНА да сподели въпросните тайни като магистрат и гражданин?

СМ

Само заради тези приказки трябва да я тикнат в затвора.

Тази жена не е самоубиец и засега само предупреждава, че знае и е депозирала на сигурно място това което знае...

Дрън, дрън ярина! Трактора си ходи покойно и няма никаква присъда. Всики мафиьоти са безнаказани. Вместо да обследвт имуществото на Чиналова и да го сравнят с официялните и доходи, те ни занимават с издирвания и протакания. ОСТАВКА НА ВСС!

Mestotoi e v SLIVENSKIYAT ZATVOR. Dozivotna prisuda ! Za primer na drugite sudii koito si napraviha otvod ! Direktno v Pandiza !

Няма ли сила в този прост народ да промени скапаната държава, да измете комунистичеслите гадове отвсякъде: съдебна система, парламент, държавна администрация,..? Права е червената мутра Б, че в БГ е останал само лош материял.

Истинската реформа ще започне тогава когато прокуратурата излезе извън съдебната система и съдиите престанат да им бутат аванта на прокурорите. Когато прокурора и адвоката в съдебната зала бъдат равнопоставени и състезанието се осъществява между адвоката и прокурора а не между адвоката и съдебната система. Съдътията е арбитър и нищо повече. Съдията прилага закона точно и по съвест и точка. Всичко останало е мижи да те лажем. Ако това стане ,ще видим тогава, колко дела прокурорите ще спечелят ? Но това ще е началото на истинската реформа.Имаме великолепни съдии и слава Богу. За радост или не на пишешщите тук , но съдия Ченалова е една от тях !

Лошото е че съвестта на такива като Ченалова е доста разтегливо понятие.... Подчинено на финикийски знаци....

Само да те питам, дупчиш ли си билетче в трамвая или понякога пропускаш ?

Каквато и да е системата, въпросът е в мисленето на хората! И американската система да приложим в България, пак ще и намерим цаката...

За американската система , забравете завинаги,тотално,безвъзвратно и невъзвратимо. Защо,защото в Европа правната система е коренно различна и по мое мнение много по добра,сигурна ,изстрадана във вековете ,разумна,хуманна и справедлива. Американската система е опасна с висока степен на риск от съдебна грешка

Поздравления за съдията Ченалова ! Браво.Желая ви искренно и от сърце успех ! Така трябва да се държи истински юрист, професионалист и честен човек. Не бойте се, истината е с Вас ! Горе главата момиче !

Как може да наричаш този вампир "момиче"?

Лично не я познавам , но предвид възрастта ми , за мен е момиче . Оценката ми е строго професионална и нищо лично. Когато има други доказателства събрани по определения ред, мнението ми може да се промени. За сега е такова от това което виждам ,чувам и чета. Повтарям , едно от истинските последни неща,което все пак още действа в тази държава въпреки всичко, в рамките на закона и морала, това са българските съдии в огромното си мнозинство. Това мое мнение е непоклатимо ,формирано е в резултат на дълголетна практика .Можем с основание да се гордеем с българския съдия и не съдиите са проблем в тази държава. Точно обратното ,те са последния проблем,последния не първия. Всеки който прави обратното,сече клона на който седи,руши държавността и мрази себе си.

СМ

Ако бъде вкарана в затвора, може да успеят да и запазят живота.

Я коментарите да почнат от начало! ТАЯ РУСОЛЯВА СЪДИЙКА - НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ЛЮБИМИТЕ НА ГЕРБ? И? РАЗГОВОРЪТ МОЖЕ И ДА НЕ ГО ПРИКЛЮЧА!

Братовчеди са с Ц.Цветанов, а Борисов е кум!

Ц, не е тази за която мислиш, но и онази другата Владимира Янева е за БОЙ...

Я кажи кой от БСП или ДПС е осъдила?

Mekong Delta

Името на съдията фигурира в медийното пространство във връзка със случайното разпределение на делата, защото случайно на нея се разпределят много важни казуси, като например три от делата, които водят Цветан Василев и Делян Пеевски един срещу друг.

Опасявам се, че госпожа Ченалова няма да получи второ предупреждение - да се пази, ако отново коментира, че знае определени тайни, които ...

И в затвора попадна на хора и стана ЧОВЕК! Браво Ченалова! Още ти трябва.

Важното е в затвора да я "ПАЗЯТ" :) :) :).