МВР направи карта на рисковите зони за етнически конфликт

МВР е идентифицирало всички рискови зони в страната, където има риск от етнически конфликти. Изработена е и карта, където те са посочени.

Обратно в новината

Коментари - МВР направи карта на рисковите зони за етнически конфликт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рисковите зони са в главите на западните либерасти и българските мекерета от СДС,ГЕРБ,АБВ,''ПАТРИОТИ'' и други идиоти.

Когато един министър на вътрешните работи на РБългария предупреждава, че КТБ ще се срутва, това какъв министър е???

Рисковите зони са две - Северна България и Южна България...

А включихте ли БъХъКъ, като основен подкокоросваателен център на потенциалните етно-конфликти?

Бъчварова хабер си няма от МВР, а се взема на много сериозно да си гледа маркетинга и медиите не и е мястото на този пост!!!!!

МВР да си гледа вътрешния ред хората по селата се видяха в чудо от апаши ,а няма МВР-.

таз карта, включва ли сирия? а Кьолн? А случайно да включва ена болница в афганистан?..... КАКО, ЗЕМИ НАПРАИ КАРТА НА МЕСТАТА В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕО Е ПО-МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА ИМА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКСТ. И ПО-ЛЕСНО И ПО-ЯСНО ШЕ Е!

повече ще стават тези точки, докато накрая покрият цялата страна.

ни е време, зза женоря, на живот гърмян - началници. тъй утре войника нема да знае, за кой са бие - за жината или за началничката. вабще требе да си ги пазим от насилие като щит. нал виждаме- бегат момите, ни мажат са, дечиня ни щат.. е, кой е крив? на кой му е крив?????

Боряна, ти опита ли, от филията със мас, на Примиера, лично, да се убедиш, че вътре не се крие некоя заплаха, за човека с Два мандака?

Боби., место хубавото име Боряна...- плюс. бе ни твойто коментар е наред, ни моя. , при твоя.

абсолютна простакеса.оставкааа..............

Карти ли? Ами добре тогава, почвайте по картата: булдозер, фадрома, валяк и до година да няма едно циганско гето в България.

Бъчварова отново симулира дейност. Такива глупости могат да се родят само в проблемна глава. Няма такива райони в БГ, г-жо министър.

Ако си вършеха работата, нямаше да има нужда.

Бабо, ако ти знаеш зашо си на тази длъжност, аз веднага ще се самоубия

Бъчварова посочи, че случаите в Гърмен и Орландовци през миналата година са показали, че проблемите могат да се решат чрез съвместните действия на държавни и общински институции на местно ниво. Там просто трябва да откриете крематориуми.

Sm3hurk0

Зоната е ясна и се нарича парламент ! Хората добре си живечт и се разбират, но някои политици от жажда за власт, почват да мътят мозъците на хората и се получават конфликти !

Тая тетка (Бъчварова) заслужава по 100 тояги на голо всеки път, когато спомене думата "толерантност". Защото подтекстът е много ясен - толерантни трябва да бъдат българите, докато бай м.а.н.г.а.л краде, самозаселва се където си иска, не плаща ток и вода, безчинства, бие и насилва български граждани. Дъщерята на същата тетка била активен член на антиБХК, това трябва да ни покаже що за морал има и майката.

а от ПРИЛАГАНЕ на съществуващи ЗАКОНИ>

Pesh0

А МВР нареди ли армията , да мине профилактично от там . Даже с единия си хеликоптер ,

Мила Вярна Румяна !

Лесно се оправят нещата - където има такива конфликти пращат жандармерия и спец полисмените с по 1 яка сурвакарка и бой по мангустите докато шават. Мангалът лови респект едва когато го смажеш от бой до неузнаваемост , всичко останало са само приказки и отчитане на дейност.

Надей са, гуре, на пияна министърка! При един конфликт познай на коя страна ще е Джандармерията, от пръв път.

Аз пък питам, защо до скоро, при една друга система на управление, циганите бяха тихи и кротки хора? И защо, като видеха полицай, минаваха на другият тротоар? А сега изведнъж се появиха кандидат джихадисти, райони на етнически конфликти и тем подобни. Дали пък на някого не му е изгодно това и го прави нарочно?

А, ние нямаме нищо общо! Може Путин, нещо... да..

Абе защо просто не ги убиваме такива ...

Защото сами си ги избираме да ни управляват.

"Избирате си", друг път. Избират ви ги.

А може ли и една карта с потъналите участъци от новите магистрали?

толкова труд? Аз мога без да излизам от дома си да съставя такава карта!И нейното съдържание е едно:Където има циганска махала, е възможен конфликт! Мащаб:Едно към едно!

Абе идиоти в МВР, стига сте ни плашили с какво ли не. Просто вкарайте в ред прокуратурата и съда, да вкарат в затвора корумпираните министри и политици и като се оправят нещата в държавата, няма да има опастност от етнически сблъсъщи. Има проблеми, защото народа мизерства вследствие на безогледното крадене на политиците ни!

Ма как да вкарат МВР в релси като хал хабер си нямат от тази работа. Смешниковци с претенции да са администратори. То да си администратор, но да администрираш работата на етажната собственост е едно, съвсем друго силово министерство!!!

МВР да не си губи времето да чертае карти , просто да започне да третира циганите като Българи те и нещата ще си дойдат по местата та .

Какво стана с незаконните 132 къщи в Гърмен?Събориха един навес и една къща, която без друга сама щеше да падне и отново сме на "пляс-пляс ръчички.."!

проблема в Гърмен? Като им узакониха къщите...!

Нали самата тя, Бъчварова каканижеше, че това са битови конфликти, а не етнически?!Значи картата е за възможни битови конфликти....!

Безкрайно неуважаема г-жо бъчварова ! Вие знаете ли изобщо къде работите и на каква длъжност сте натрапена ?!!! Не ! Не сте в института по геодезия и картография . Не ръководите и кадастъра . С риск да ви шокирам , ще ви светна , че сте шеф на силово министерство , колкото и абсурдно да е тази ситуация ...... Повтарям много бавно - силово ! Направете добро и на себе си и на всички Български граждани и се разкарайте . Сбогом !

защо мислиш така ? ще те извадя на светло !

Досега полиция, съд, прокуратура... изобщо цялата държава подкрепят "ромите". Не вярвам да си променят поведението. В един етнически конфликт ще бият и убиват българи рамо до рамо, пак.

МВР докато се накани да действа, смесените райони ще обявят автономия.

Те българите ще обявят автономия, ти за смесените говориш...

изкарвайте полиция по улиците,а не да ОХРАНЯВАТЕ клатик.рите в държавата с по 1-2 коли охрана,пуснахте джихадисти и всякаква измет,няма пазени граници,събирате ги на групи из страната,вземете се на работа.....стига сте спали,изгубихме БЪЛГАРИЯ....

КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И КАЗВА : ЕТО Я !

Само не можах да разбера защо идва едни хора в циганските махали в малките градове и ги обучават, а после като минат покрай прозорците на къщите ни викат смърт на българите. ей туй ни мий ясно.

В България всички етноси , имат ПРАВА ,само българите нямат права ,в собствената си държава... С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ ,НА ----ЕС и НАТО/САЩ/. Естествено е ,че колонизирана държава ,няма никакви права ,ЩЕ БЪДЕ ,....КАКВОТО КАЖЕ ГУБЕРНАТОРА от САЩ !

Сега губернатора на САЩ, а от 1944-1989 кой губернатор беше и бяхме не само послушни,ами умирахме от страх.Нещастник сигурно си на 18 г.и не знаеш къде се намира бившият губернатор. Той и сега все още се бърка .

Добър опит да защитиш евроатлантическите глупости и прословутата ви демокрация,ама нещастника си ти.Явно е имало от какво да се страхуваш,защото ние спокойно си играехме по улиците до тъмно,ходехме на училище сами,а сега какво-наркотици,изнасилвачи,цигани,така наречените"бежанци",15-16 годишни побойници по автобусите.Та щом пишеш на по-горния коментар,че е 18 годишен и не знае-аз ще ти напиша,че си склерозирало и изпушило старче с нетрезва преценка за демократична България-жалък си щом отричаш,че може да е било всичко,но поне беше спокойно.

Ами извоювай си правата бе "другарю".Седите по кафенетета,по градинките да мъдрите политиката или в сайтовете да говорите глупости.

Сега разбирам-ти си този , който слага единсвените минусчета на горните коментари и репресирани пенсионери ли наемат от посолството,брей

Ние никога не сме имали етнически конфликти, ама нали американците ви ръчкат, а за да не си загубите постовете и държавната службица, предавате народа си.

До управляващите - избягвайте да правите самодейни мероприятия в неподходящ момент, защото всички решения за отнемане на територии от България са били аргументирани със съответните карти.

"основните цели на държавното управление е изграждане на среда на толерантност" С тези цели резултатите са налице, а държавата е в пълен разпад. Основните цели на държавното управление трябва да бъдат точно обратни - никаква толерантност към престъпленията и към никой на база етнически и други критерии. Нещастници! Ще ви замирише на изгоряло накрая, ама ще е късно.

това е: шапката на тояга/кол. защо това разграничение? колко инцидента има? хората са родени без достоинството, ние имаме живото разбиране. кога е имало етническо напрежение?

Pesh0

и как ги направи , нали е забранено да се пита дали си циганин ? Циганоте са Българи по паспорт . Има ли по голяма лъжа .? А като отидем в чужбина , защо но гледали накриво .

Не народ ,а мРъша.

"Бойко с очила", а-ха, ха ха, ха ! Еврипейките, те обичат да са правят на мъже?

не може да им се отрече, много са се потрудили МВР-то. Това определено оправдава 20-те заплати.

Бъчи, пропуснали си страндажнските села и новия бежански лагер дето се каните да го струпате там около Малко Търново. А струпате ли го, бедна ти е фантазията какви конфликти ви чакат! И не е задължително да са само етнически!

Когато ДОСТ с подкрапата на Високата Порта с пари и недай си Боже с оръжие, и пред немите погледи на партньорите от НАТО, поведе "политическа" борба за етническо прочистване на Кърджалийският отомански вилает, тогава ще видим как кон яде боб!!! Тази партия не трябва да се допуска до регистрация!!!!