Бъчварова: Не може ”патриоти” да връщат бежанци

Не може случайни хора, тръгнали на разходка, нарекли се "патриоти", да решават дали да връщат бежанци или да ги насочват към местата за тяхното регистриране.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Не може ”патриоти” да връщат бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Няма друг освен компетентните органи, който да може да прецени, кое е целесъобразно когато става въпрос за бежанците." Ами когато от години "компетентните" органи нямат нищо общо с кометентност, но имат много общо с рекет, разпространение на наркотици, сводничество, корупция и т.н.... то тогава на гражданите им се налага да станат компетентни в борбата с престъпността. Явно г-жа Бъчварова забравя, че преминаването на границата на република България, в необособените за това места и не по регламентирания ред, е НЕЗАКОННО! Но от друга страна, може ли да очакваме г-жа Бъчварова да е "компетентна", имайки предвид, че на всички пионки от кабинета "Борисов" второто име е КОРУПЦИЯ! Всички управляващи за последните, вече близо 27, години "усвояват" нашите пари за тяхното лично облагодеталстване. За съжаление българинът отдавна спи зимен сън, от който едва ли ще се събуди :(

Ако прочетеш какво е работила тая женица ще се чудиш дали става и за цветарка. А пистолет като види освен да се опита да го лапне не се сещам какво би направила с него.

Ако бяхте български министър бих се ядосал на думите Ви,но Вие не сте,имате моето безразличие.Браво на българските герои,и още веднъж БРАВО

Г-жа Бъчварова, Когато Вие не си вършите работата защо обвинявате, който и да било когато я върши вместо Вас, а ?

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

БЕЖАНЦИТЕ СА ТУК,КЪДЕ СА ТИ ОРГАНИТЕ,ОТГОВОРНИ ДА ГИ ЗАДЪРЖАТ.КАДЕ СА ,ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ТЯХ А СТЕ ПОДГОНИЛИ ХОРАТА ЗАДЪРЖАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.МНОГО ИНТЕРЕСНО. А И ТОЛКО РЕПЕТИРАХТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ!

Държавата няма интерес бежанците да бъдат задържани, защото остават в нейна тежест и проблем за нас...

МОЖЕ Бъчварова, МОЖЕ ... БЪЛГАРИЯ е колкото Ваша (на политиците, мутрите и крадците) ... толкова и НАША (на родолюбците, БЪЛГАРИТЕ и избирателите ВИ), тъй че НИЕ НАРОДА ще казваме какво МОЖЕ и какво НЕ може ...

"Незаконното преминаване на границата от бежанците не е престъпление, ако са бежанци(защото е така лесно е да се различават,че е необходимо само един поглед да хвърлиш), те имат право на убежище, всичко останало е див, брутален фашизъм".По тъпо обяснение не бях чел.Ама то какво друго може да се очаква от човек бързащ да се покаже като защитник на слабите. Господин Хаджигенов ако тези така наречени бежанци бяха истински бежанци нямаше да им е необходимо да се промъкват тайно през границата.

Бъчварова, не може да казвате на народа какво да прави.Плащаме на 100 хиляди джандари, не да ви пазят крадливите з-ци, а да пазят границата.Къде са???

Проблема е, че тези мигранти никой не ги кани, нагло нарушават границата и законите, но някой ги толерира, храни и приютява за народна сметка. Така, че реакцията е по-различна спрямо неканени гости.

Едно време на тези патриоти са им казвали хаидути, е и тогава са ги писали престъпници, ама благодарение на тях я има тая държава. Тези сегашните искат да няма нелегални бежанци, а някой забогатял радетел за права се прави на ударен?!? За мен са прави момчетата, останалото е национално предателство, про-евро-гейски защитници на нещо което не е тяхно да раздават

Умяна Бъчвар е куха като хралупа жалко , че е от нашето село Шипка ...остана си сервилна селянка....нищо ,че вече е град.

Ако си гледахте работата, а не само търбусите, нямаше и да се налага патриоти да връщат бежанци. Нали с наши пари правихте оградата, сега циганите ще я срежат и пак ще са сред нас, а вие пак ще получите комисионни за изграждане на нещо друго..........

Аз не съм гласувала да ме управлява същество като бъчварова, което ни приема, ни предава! Тоест предава само едни и същи лигави и кухи безсмислици! Ще гласувам, когато подобни недоразумения бъдат изхвърлени от политическия ни живот. Дотогава ще подкрепям "бандитите" патриоти.

Ако искаш да промениш нещо, гласувай. Като не гласуваш, единственото нещо, което постигаш е да оставиш на други хора да изберат вместо теб, как и кой ще управлява държавата

Пич а ти ако си мислиш че тия бюлетини дето ги пускаш в урната имат нещо общо със реалноста грешиш кой ще управлява се решава по друг начин..... власта не се дава туку така тя се извоюва със кражби манипулации лъжи и т.н. похвати ако не вярваш питай ГЕРБ

Тази жена е най- голямото чудо в историята на българското МВР.

Оставка за тази "патриотка" !!! Не става и за лейка.

Бъчварова има правилна позиция , не трябва да се толерират лумпени които са самозванци и искат да раздават правосъдие вместо държавните органи. Те трябва да бъдат третирани също като нарушители и полицията да ги прибира иначе става хаос и мародери ще безчинстват и никакви телевизии да не ги снимат , те не са значими.

обаче пред запетайка не се оставя разстояние. Пречи на патриотичните ти напъни.

А ТИ НА КОГО СЛУЖИШ? КОЙ ТИ ДАВА НА ТЕБЕ ПРАВО ДА ПУСКАШ ДЖИХАДИСТИ В БЪЛГАРИЯ? ТИ КАКВА СИ ПО-ТОЧНО ПО ОБРАЗОВАНИЕ, ПО НАЦИОНАЛНОСТ И ПО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ? НАЯСНО ЛИ СИ КАК СЕ ОПАЗВА ГРАНИЦА? КОГА СИ СЛУЖИЛА НА ГРАНИЦАТА ЛЕЛЬО БЪЧ?

Алах Бъчварова Акбар.

"Аллах у акбар!"

това са последиците от евроатлантическите "ценности", членството ни в НАТО и в ЕС!

Явно верно търсят някаква известност, защото иначе ако съм там аз ще ги пречукам направо с гладкоцевно оръжие или нож, пък после некадърните минцифайки нека ме търсят ако въобще си направят труда де...

и какво, до кога ще караш така, няма да ти стигнат нито патроните нито времето,... трябва да се разчуе, за да се види кой на каква позиция, кой колко го е грижа за България а и тия дето си мислят , че могат, когато си искат да преминават границата, да значт какво ги чака!

Сега поне знаем, че ти не си патриот! Благодарим за уточнението, можеше да се объркаме!

Българската държава не е на тоя или оня чиновник, а на българският народ! Българският народ няма да подари държавата си на чужди сили! Ако не внимават чиновниците ще останат без държава, а дали друга държава ще ги приеме тогава или ще ни ги върне обратно?!

не може, бъчва, не може наистина, защото страната ни не граничи със сирия, а също така, в държавата-пуйка не се водят военни действия. така че никой, проникнал през храсталаците, не е бежанец. то и ти не може да си толкова проста, обаче, факт. поне не се изказвай, за да не личи колко си некомпетентна.

Тия герберчета съвсем изперкаха на тема - държавата това съм аз. Ма това , че узурпирате властта , пък дори и да не я узурпирате а спечелите в честна падпревара , което няма да коментирам , не ви прави собственици на държавата бе , та да се разпореждате с нея.А ти , като те турнаа за куче , ще пазиш , особено когато ти се казва от народа да пазиш , ако не си вършиш работата си заминаваш.

" Не може случайни хора, тръгнали на разходка, нарекли се "патриоти", да решават дали да връщат бежанци или да ги насочват към местата за тяхното регистриране. " А не може!!! Абе Бъчво такава, кой може а? Само политиците ли? Те народа ли са? Ей мърло нещастна, това е волята на народа! Боко със своето мълчаливо подкрепяне на тия патриоти почва да ми става симпатичен....да видим до кога обаче.

Това ли искаш, ако го искаш признай си: "Само в предградията на Дамаск били изнасилени 37 хиляди жени...."

"Полицията в баварския град Меринг, където 16-годишно момиче е изнасилено на 11 септември, предупреди родителите да не пускат децата си навън без придружител."

"Все по-голям брой жени и момичета, настанени в бежански лагери в Германия, са изнасилвани, жертва на сексуални посегателства и принуждавани да проституират от мъжете, търсещи убежище..."

"ИЗНАСИЛЕНАТА ЕВРОПА" Поне ни раздавайте презервативи, да намалим разходите за лечение от полово предавани болести!

Г-жо "Набеден Министър на МВР"- Бежанците не прекосяват въоръжени нелегално границата на България! Дай Боже една рота такива "бежанци" да се вмъкнат посред нощ в строго охраняваната ти спалня- друга песничка ще запееш май????

Златни ти уста ! Де тоя късмет.

Абе Госпожо Министър съгласувайте действията си с Министъра на Здравеопазването! Като ги посрещнем любимите ви закононарушители, наречени от вас бежанци с хляб и сол, те пък от своя страна ще ни се отблагодарят с някое атентатченце, ще обърнат насилствено интимно внимание на хиляди жени и все такива приятни мероприятия, които ще вдигнат разходите на Здравната Каса! Действате безотговорно към бюджета на страната ни!

Като гледам коментарите, 80% от българите трябва да гласуват за "Атака". А те, горките, с мъка събират по 2-3%...

Това че вие си вярвате в т,н, ''гласуване'' незначи че мнозинството го приема а и го доказа на последните ''избори'' като не отиде да го им доказва че е това за което мутрите го мислят

НЯМАШЕ ДА СА В ПАРЛАМЕНТА,ЧАТКАШ ЛИ ?! А АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА КАКВИТО ТРЯБВАШЕ ДА СА-БЕЗ КЕБАПЧЕТА И ПОДПРАВЕНИ ПРОТОКОЛИ/УМРЕЛИ ХОРА В АРМЕЕЦ ДОРИ/, ЩЕШЕ ДОСТА ИЗНЕНАДАНИ ДА ИМА !!!

"Акото", мирише !

''Няма друг освен компетентните органи, който да може да прецени, кое е целесъобразно когато става въпрос за бежанците'' Ами като ''компетентните'' ги няма никакви така ще е и то не само в това направление.Тази държава е наша и въпреки , че го бяхме забравили продължително време идва време да си го спомним и осъзнаем и тогава такива некадърници като тебе Бъчварова ще трябва да осъзнаят колко ценно за тях е поне да си траят и да не нагнитат допълнително обстановката.

Г-жа Бъчварова може да си позволи изявления, различни от тези на премиера, защото не той я е назначил на този пост. И може би точно затова тя не знае, че суверен е народът. Когато той и държавата му са в смъртна опасност, а избраните от него управници са оказват националин предатели, той взема нещата в свои ръце. А що не отнася до антиБ Х К, с тези си изцепки показва вече и на слепите на кого служи. И май само вече ДИР-а му дава трибуна. За предателите - толкова!

Тази година лятната отпуска смятам да прекарам с Динко и останалите патриоти защитавайки България!

Крайно време е на Бъчвата Бъчварова някой да и затегне обръчите, че съвсем се е разхлопала нещо.

Когато гледам и слушам политиците и властимащите си мисля - свърши се, изчезва България. Когато гледам и слушам за тези момчета-българчета, милеещи за безопасността на Родината, си казвам - има я България, има надежда, ще я бъде , няма да се затрием. Хвала на тези млади мъже. Властниците са временни. Утре няма да ги има. А младите български мъже са тук сега, ще ги има и утре и благодарение на тях ще я има и държавата. Хич не ми пука какво казал някой от жълтите павета, от Хелзинки или не знам от къде си.

лосето несте молитва а мотика,г-жо бачварова! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗНАЧИ ТИ ДОПУСКАШ НАРУШАВАНЕТО НА ГРАНИЦАТА ОТ МИГРАНИТ ЛЕЛЬО БЪЧВИ!

Могат, как да не могат. Гражданите на България запълниха появилия се вакум на бездържавие. Нямаме войска, полиция, съдебна система, изобщо нямаме държава. И в природата нищо не се губи, и се появяват отделни българи, които вършат работа на държавните структури, които липсват, но струват много скъпо на нас данъкоплатците. Щом се чувствуваме заплашени от незаконно навлизащите на наша територия терористи ще ги спираме по какъвто начин искаме. и никаква козячка не може да казва какво да правим.

то,като няма "компетентни"органи...

Ако са подсъдими, мутри, престъпили закона ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА?!!! В това им качество не ги обвинявам, а напълно подкрепям. Да си знаят ци.га.ни.те, че не им е мястото тук и да не минават изобщо през България!

Аз бих посъветвала набедените патриоти да съдят бъчварова за клевета.

Оставка, гербаджийски некадърници.

Бъчварова , не само, че може а и трябва. След като държавата, в лицето на вас и другите такива като вас не работят, патриотите ще задържат бежанци и все повече ще стават.

Хахахаа, неможело патриоти да връщат ислямски терористи !!!! Хахахааа добре казано... ама без мен, добре че не съм гласувал за тая пасмина дето е на власт !

докато подбъзеният бабушкер се занимава с млади любовници така ще е .....

МИНДИЛА-МИНИСТЪР И ДЪЩЕРЯ И СА ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ! ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ДЕКЛАРИРАТ, АКО НЕ Е ТАКА! ДВЕТЕ КУРВИ ПРОТЕСТЪРКИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ ТАЗИ ФОНДАЦИЯ И РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! СМЯТЯЙТЕ КАКЪВ ВЪТРЕШ МИНИСТЪР ИМАМЕ /А И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ Е И СОЦИОЛОГ/, ЗА КОГО РАБОТИ, КАК СЕ ПРАВИ ЗАКОН ЗА МВР И ЗАЩО ЩАТНАТА БРОЙКА НА УНИФОРМЕНИТЕ С МНОГО ХИЛЯДИ НЕ Е ОКОМПЛЕКТОВАНА, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЦИВИЛНИТЕ-БОЛ, ТЕХНИКА НА НИВО - О, БЕЗ УНИФОРМИ, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, БЕЗ ГОРИВО, БЕЗ КОНСУМАТИВИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ! КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА МВР?

Какви бежанци??? Това са граждани на Афганистан, с който България все още няма граница :-). Хора, преминаващи нелегално от държава в държава.. Сигурно и документи нямат. Откъде накъде това ще е тяхно свещено право? Къде го пише в законите ни? Защо ни правят на идиоти!!! Бежанеца отива в съседна държава и чака края на войната в неговата държава. Всички тези, които нелегално минават границите на Европа са престъпници, с немалка вероятност терористи и не само това. Те мразят и Европа и културата ни и директно ни се присмиват затова, че им позволяваме да паразитират на наш гръб. Правилно ни считат за тъпаци, които са толкова безволеви, че са готови да затрият рода си заради това, че някакви гадове се опитват да ни убедят, че това е правилно! Дори и да са най-големите боклуци, тези които са извършили гражданския арест са постъпили правилно, законно и дори хуманно, защото може да се окаже, че са защитили европейски граждани от фанатичен тероризъм, изнасилвания или от ориенталската наглост да считаш, че всички благини на света просто ти се полагат и то, естествено, за чужда сметка! Цялата политика, която се води от марионетките-политици в Европа цели затриването на европейската култура, народи и създаването на население с преобладаващи примати, мелези и всякаква друга сган, която да задуши умните и свободолюбиви европейци. Макар и в периферията и ние сме част от това.

ЧЛ.2 АЛ.2 ГЛАСИ , ТЕРИТОРИАЛНТА ЦЯЛОСТ НА Р.БЪЛГАРИЯ Е ...НЕПРЕКОСНОВЕНА.

Може, Бъчварова, може! Докато има неефективна полиция, някой трябва да и върши работата.

Бъчварова, щом обикновени граждани без подготовка и оборудване могат да "прихванат" и задържат минаващите границата, значи ПОЛИЦИЯТА, която е обучена, тренирана и оборудвана със комуникационни средства не иска да лови нарушители. Така че проблемът е в държавата, не в "патриотите"! И най-големия проблем е в министъра на МВР.

О С Т А В К А !

Бъчварова, НАБИЙ СИ ГО В ТЪПАТА ГЛАВА: БЕЖАНЕЦ е човек, който се яви на КПП-то и заяви, че бяга и търси убежище. Такъв, който пресича границата нелегално и без документи, е НАРУШИТЕЛ (престъпник)

Виж бъчи по твоята логика и логиката на Борисов твоя началник има си армия и ако някой ни нападне аз ще стоя и ще гледам сеир!