Върнатият на Турция Бююк застрашавал националната сигурност

Причина за предаването на Турция на Абдуллах Бююк, издирван заради опита за преврат, е липса на валидни документи. Нарушени обаче са били законови изисквания.

Обратно в новината

Коментари - Върнатият на Турция Бююк застрашавал националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атакистите започнаха да харесват Ердоган откакто отново започнаха с Путkин да си правят свирчоци

По големи боклуци от нашите няма. Да го бяха гръмна ли направо.

ако щтракне с пръсти цялото вулгаристанско правителство като мъстии ще се натискат да му правят св.рчоци!!!

Поредната долнопробна и нехуманна крачка на управляващите в България!!!

Турците са си избрали Ердоган , руснаците-Путин а ние Борисов какво има да се умува - всеки си сърба попарата.

Сещам се как завършва книгата на Гео Донев "Посеченият изгрев". Султанът възнагради предателите, които с трепет очакват да бъдат решението му да ги "приближи" до себе си, т.е. земи, пари, титли, власт. Решението - "Станете мои евнуси!"

Сещам се как завършва книгата на Гео Донев "Посеченият изгрев". Султанът възнагради предателите, които с трепет очакват решението му да ги "приближи" до себе си, т.е. земи, пари, титли, власт. Решението - "Станете мои евнуси!"

Ходили сме по Европата ,да си търсим княз,били сме заедно с немците,скъсваме,след това веднага с руснаците,скъсваме,След като сме били с руснаците ,веднага с американците.Оледайте се всички,приехме да ни управлява лице с прякор,бивш пожарникар,бивш телохранител,бивш футболист.

Пропускате и още един важен факт, Стамболов този престъпен тип . първо е ходил при турския султан да му предлага да стане цар на българите. Онзи естествен ого изгонил. После е довел кобургите, които пък вкарват държавичката в две национални катастрофи и издигат лъжливата теза "Винаги с Германия никога срещу Русия" и за това и до днес простите червени тикви с идиотски мозъци повтарят тази продажна антибългарска теза. За това винаги след освобождението винаги сме били срещу Русия и православието, абсолютно винаги и до днес. Това е наследството от кобургската династи, която винаги е следвала прогерманската си естествена цел. Това е заслугата на Стамболов, та и до сега от простоватите ганьовци. А толкова е просто, да бъдем такива каквито сме, православни, независими, със свои ценности разбирания ,морал и традиции. Уви, разни червени боклуци и други малоумници унишожиха и малкото което беше останало като православна ценност и морал в народа. Туземците се превърнаха в Андрешковци ,тодорживковци, хитреци, берачи на боровинки търсещи "чуждестранен инвеститор" да ги управлява, пасе, стриже и контролира, а те да го крадат на далавера. Те това е, и то си има причини не от сега. Е как да не те тупат по рамото и да не те презират и от изток и от запад ?

Ние знаем кой е гарант за националната ни сигурност. С златни буквички да бъде изписано името му в историята ни в България

кои сте вие и чия сигурност имате предвид?

България граничи с една от най-мощните световни икономики. Длъжни сме да притъпим политическите си пристрастия, когато говорим за национални бизнес интереси. Каква е причината Ердоган да се извини на руснаците за сваления руски самолет? Не може да бъде различна от чисто икономическите интереси. Точно такава трябва да бъде позицията и на родните политици, чисто икономическа, останалото е просто евтин популизъм.

Но за какво ходим в кръчмата, ако не да си начешем емоциите? Та и тук така. Не обвинявай обикновения човек, за политиката на безотговорност към държава и нация, налагана от политическите маши, накръщавани с разни абревиатури.

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане. Преврата е чисто американски и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова САЩ да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане.

Забравяш да споменеш за СТРАХА на по-инакомислещите от безумието на Ердоган, че нали виждат какво се случва с тия, които кажат и една дума против него...

Ибрахиме, а когато руснаците всеки ден нахално и безпардонно, обидно и с подигравка пресичаха турската граница като разграден двор вие що ги търпяхте? И когато накрая ви хвана срам та свалихте техен самолет, сега защо се унижавате да им се молите и да се извинявате. Та и на турски - извинения, та и на руски извинения! Какви са тези лицемерни глупости, дето ни ги пишеш тука?! Ние да не сме малоумни и кьорави? Ай сиктир!

ердогане , пускай поне 500 000 мигранти в бг , да разберат българите , колко им е акъла !!

Държавата, която владее Босфора, е буфер между два свята. Ние като българи трябва да следим с внимание всички тези гнезда на напрежение, които съществуват в Близкия изток. Трябва да следим бежанския поток. Трябва да следим Турция.

Турция има много съседи, но само на българите казваме приятелски комши BRAVO BOKO

Защото благодарение на Русия, си извоювахме достойнството. Останалите ви съседи не са до там кротки и хрисими. Но без Русия, отново ще станем източник на бяла плът, каквито сме били. А тогава, едва ли ще ни наричате "комшу", защото ще сме у вас. По вероятно е да бъдем "рая".

Малоумните граждани за африканско развитие, с предаването на този човек на турските власти са извършили нарушение на закона по най брутален и вулгарен начин. Те нямат предства, какво е това правова държава и са убедени ,че законът това е Буда . Просташкото им мислене и този път сътвори огромен гаф и обрича този човек на тежка съдба. Тази просташка шайка носи отговорност за идиотизма който цари на всички нива във държавната администрация.За тях съдът и правораздавателните органи са най голямото бедствие и по всякакъв начин целят да го компрометират. Спасение от това просташко милиционерско варварско мислене няма да има още дълги години. Побратнимите им от партийното формирование нарекло се АБВ са със същия манталитет, на тях в главите им се въртят само генерали и адмирали,които да тропнат по масата и да оправят нещата. Народа и без това е прост и тази простотия ежедневно и ежечасно унищожава територията.Територия защото България сама доброволно благодарение на тези същите е отстъпила своя суверенитет на ЕК - т.н. правителство на ЕС. Хората , които направиха това зад гърба на народа са Първанов , Калфин, Станишев и Пирински. Надежда всяка тука оставете, имате си работа с полирани мозъци, които са далеч на светлинни години от представата за правова държава, за икономика пък да не говорим ,там нещата са отчайващи. Дори и сирийските цигани - нарекли се бежанци изпадат в ужас от възможността евентуално да попаднат в тази варварска територия,където туземното население е оставено да преживява със 200 евро на месец при условията на невъобразима престъпност и корупция,дивашко здравеопазване и безотговорни институции .

справка със действащото законодателство и се кандидатирай за преЦЕдент. Тук, единствено с леене на помия по някого се просперира. А това, явно ти се удава. Аз обаче, няма да гласувам за теб. Причината е проста. Думите ти са верни, но както аз, така и ти, не виждаме алтернативата...

Срещу простащината, срещу милиционерския манталитет, срещу варваризма, срещу разните манипулации тип 06 то управление Дс, срещу разните престъпни бизнес схеми, срещу лъжата, срещу злото, алтернатива винаги има. Това е нормалността, чистия разум, почтенността на независимата правова държава,която е за хората, на хората, и в името на добруването на хората не на криминалните банди така ,че да се чувстват горди, че са Българи и граждани на тази държава.Не да се срамуват ,че са граждани на едно нищо управлявано от малоумни тодорживковци,които въртят опашка, хитруват и правят андрешковски сметки за далавера и криминално , милиционеро -комсомолско партийно оцеляване, по дълго да са в далаверата. Готови да предадат и продадат ,да се предложат и подложат на всеки за всичко ,само да са на власт и да крадат колкото може по дълго.

Каква уруспия само. Не е истина

При неспазване на закони си отива министъра

"български" гюленисти, идете в турция да правите пуч на ердоган , вместо да се криете в други държави като плъхчета !

абе , какви са тия българи , дето толкова се тръшкат и реват за един върнат фес в турция и които смятат , че той е по-важен от националната ни сигурност ??

Ако не бяхме го върнали (както нарежда най висшата институция), приятелят ти Ердоган, щеше да атакува България ли? Това ли намекваш? Ама и тоя "бизнесмен", голям глупак. Нямаше ли кой да му подскаже, че в България, най виновни са невинните?

приятели турци и евреи никога не съм имал и не смятам да имам и в бъдеще !!!!!!!!!!!!!

Защото става дума за фрапиращо престъпление на службар ... И е случая е за огромен скандал. В европейска държава такава случка би довела до оставки и затвор на длъжностни лица...

да , но в европейска държава , която е много далеч от устата на вълка , а той е вече в кошарата ни !!!

Правилно или не, ако бях вътрешен министър, щях да пусна този човек под домашен "арест", щях да му дам фалшиви документи и да му позволя да избяга в Швеция. Така хем щях да си измия ръцете, хем турците щяха да чакат да си го получат от Скандинавия.

Тая ако беше продавачка в някоя селска бакалия отдавна щеше да бъде изгонена защото е просто НЕКАДЪРНА А тя ние ВИЦЕПРЕМИЕР Е затова сме на дъното

Имаше един турски сериал"Времето лети".Чудя се как го бяха пуснали турците.Там показаха как властта се разправя с противниците на режима и профсъюзите-мъчения,убийства,беззаконие.Това е средновековна Турция.Сега по-лошо става.Жалко за светските турци....Румяноооо,на съд за не спазване на закона и човешките права.

толкова неадекватна,че на човек да му стане жал...ако не беше на този пост!Тая е ударена с мокър парцал по главата и сама не знае какво прави.Изпратили го били за невалидни документи, а не защото е подсъдим.Ердоган ще му дръпне ушите, че не си е управил документите?Румяна го изпрати на сигурна смърт!!!

Надупени на ердоганя и козяк така действат:(((Хем няма доказателства за това за което го обвиняват турците хем им го връщат???? Не го знам какъв е и що е но когато не ти представят доказателства няма защо да се правиш на по голям мюсулманин от ердоганя

За да бъде всичко в пълен синхрон, съответствие и тон, предлагам още от утре противниците и жертвите на талибаните в Афганистан, на т.н. Ислямска държава в Сирия и Ирак /Идил, Даеш и .н./, успели да се доберат до България, да бъдат залавяни и предавани незабавно на "правосъдните" органи на съответните банди.

Абдуллах Бююк, издирван заради опита за преврат.

"Издирван за СЪМНЕНИЯ, че е финансирал..." Но ние не сме фашисти, а? Всички опоненти на Ердоган, трябва да бъдат вкарани в газовата камера! А? Бе, какво ви интересува вътрешната политика на една чужда, че дори противна ни държава?

знаех си , че у нас е пълно с гюленисти, които работят за интересите на пентагона !дори ми се струва , че тук вече няма българи , които да си спомнят турското робство ! срам , срам, срам !

Да попитам !!! Кой всъщност е върнат в Турция? Знае ли някой, след като са му ФАЛШИВИ, документите?ЩОМ, службите казват, ОПАСЕН, значи че е ОПАСЕН.

Машалла Лабут Паша ! ще те запомним ....с постоянни издънки.

Оправете си заглавието......

Къде сте бе, демократи, борци за свобода и човешки права! На подлеца-мутра шлифера ли държите?

Позо-о-о-о-о-р !!!

да ревеш за един нелегален фес ли ??? това е истинския позор !

Бахти кухата лейка!!! И тя министър?!

Човече, Бююк не е убил нашите мотористи,каква аналогия правиш. Дадохме невинен, да ни върнат убиец,евентуално.

надали

И за тая поредна простотия на управляващите Българският народ има поговорка - "Слушай ме какво говоря , а не ме гледай какво правя '.

Пак ще изгърми някой дребен чиновник, както обикновено!А "вещите" министри и други са невинни!

Къде е оня плазмодии с върховенството на закона, с европейските ценности и човешките права?Къде се покри това влечуго?

Нашият премиер и нашите министри са долнопробни прост.тутки. Гнусни сте!

Започвам да си мисля че Гошо Тъпото е направо ГЕНИЙ в сравнение с днешните ни управляващи Ама като сме ОВЦЕ ХАК НИ Е

Госпожо Министър, ако все още спите спокойно, въпреки това, което направихте, с ясното съзнание какво го чака този човек, е пожелавам Ви отсега-нататък да загубите съня си и да мислите върху стореното.

Да върнеш политически бежанец в Търция, когато там се канят да възстановят изпълнението на смъртните присъди, Да го предадеш в ръцете им след като български съд е преценил че няма да уважи молбата им за екстрадиция, Да направиш самия процес на връщането в нарушение на закона, без присъствието на омбудсман ...... Това не е европейско, това не е човешко, това не е българско ... Това само ГЕРБ го може !!!! време е да си ходите. Искрено се надявам някой да заведе дело в Европейския съд по правата на човека и да ви осъди!!!!!!!!!!

И после да има персонални наказания и виновния да плаща,а не както до сега-виновен,но плащаме всички за неграмотността му/и.

Очевидно е, че между САЩ и Турция, Боко Тиквун избира Турция!

ти , готов ли си за война с ердоган ???

Гьотворянииии

В действителност, Румито е тъпа патка и именно за това е поставена на този пост. Вижте с кого се обгражда мутрата на ключови постове, вижте му шефовете на комисии в парламента, вижте изкукалия 50-годишен ерген, даскал по география от Габрово в качеството му на "вицепремиер по еврофондовете"!!! Не към Румито трябва да е претенцията, а към шефовете на службите в България. Къде е ДАНС? Къде е НРС? Нямат ли аналитични центрове? Не могат ли да се допитат до компетентните такива, ако нямат? Каква ще е реакцията на ЕС, откъдето никой не е екстрадиран? Как ще се погледне от страна на САЩ, които са подложени натиск от същата посока и с действието си Тиквата налива масло в този процес? . Очевидно е, че между САЩ и Турция, Тиквата избира Турция!

Такива ще са резултатите,като турските служби,си вършеят в Родината ни като у тях си на всички нива,и то не от вчера

Живеем в кочина. Управляват ни говеда. А ние сме овце.

Ако този човек остане жив и се спаси от репресия извън Турция, бъдете сигурни, че е спечелил дело в Страсбург, поредно против България, наистина заради некадърност на сложените чиновници на държавна служба.Харчат пари от данъците ни и допълнително ни натоварват с харчове в резултат от некадърност!Е, така никога няма да се оправим!

това се нарича УМИСЪЛ ! съвсем нарочно е направено и ти гарантирам че е със знанието и заради нареждане на хора на най-високо ниво ....

Още веднъж лъсна истината за събраните от кол и въже министри на герб Въпиюща некопемпетност и безхаберие Става все по зле

За съжаление човек не може да избяга от себе си. Бойко като охранител е много ценен от "господарите" си. От устата на Жени Живкова, а и на дъщеря и съм усетил, че го възриемат направо като роднина. А и той е предан към семейството. Подобни са и отношенията им с царя и обкръжението му. Бил е охрана и на Путин при посещението му. Той е добър служител на много високопоставени персони, началници. Така че той няма да може да се еманципира и ще бъде придворен служител и на Меркел, и на Путин, и на Ердоган. А настава време, когато няма да може да обслужва интересите едновремено и на тримата.

Не знам дали знаеш , но Жени и Владко - фирмата на Тиквун ги е охранявала БЕЗПЛАТНО , е как няма да са много доволни .

Когато трябваше да върнат на Русия ония терорист, труга песен пееха нашите пишман министри.

Кой следи за спазването на законите в България?-Прокуратурата! Сега е ред тя да прояви действие съгласно правомощията и дадени от Конституцията на РБългария.Иначе, приказки много за съдебна реформа, за законност и т.нат. други лакардии слушани ежесневно от т.нар. "политици".

Малко ни съдят в Страсбург, та нашите дупедавци от бързане да се сложат на Ердоган, нарушават решение на съда, което е недопустимо. Който го е нарушил да бъде уволнен и съден за неспазване на съдебно решение. Писна ми от тази анархия!

на мен лично не ми трябват тук някакви перачи на мръсни пари , които смятат бг за бърлога на престъпници , независимо къде ,как и от кого са родени ! за мен е недопустимо тук да живеят само престъпници , не за това са дали живота си нашите деди !!!!

Тогава вземи и разкарай гнусната мафиотска БГ държава - тя е най-големият престъпник и терорист, който която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

това можем да го направим всички ние , заедно , но мисля , че още не ни е дошла "тръпката" , която ни кара да мислим правилно ! за състоянието на държ авата са отговорни всички нормални хора , родени и израснали на тази територия и е крайно ненормално да си прехвърляме вината от един на друг !!! това се нарича безотговорност и то прекалена !!!

-"които смятат бг за бърлога на престъпници" ,а да не би да не е верно,че България е именно такава?

Четеш ли си брътвежите.Заради такива като теб,страхливецо,Т.Ж.управлява 33г.,а, ББ. е на власт втори мандат.