Румен Радев свика министри на неделна среща заради Covid-19

Ако мерките скоро на успеят, ни чака пълен локдаун, каза министърът на здравеопазването

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев свика министри на неделна среща заради Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рундьо ти приключи на изборите

за мрънкачите и на вниманието на ВИТАНКАТА данните са от любимият ви единен ПОРТАЛ: колкото и да тестваш все са ~ 5000! както обичат да го казват в медиите Дата Тестове за денонощие Нови случаи за денонощие Процент October 19, 2021 26780 4979 18.59% October 20, 2021 22264 4957 22.26% October 21, 2021 25040 4522 18.06% October 22, 2021 47370 4816 10.17% October 23, 2021 30772 4826 15.68%

Тоя па смешник, Радев! Що не си създаде партия, както е редно и да се състезава с партията на Борисов, да я бие и да управлява успешно три мандата с 15 поредни победи, избиран от народа както ГРЕБ - СДС ги избираха от 15 години. И едно е да си Министър председател и да носиш отговорност и да работиш всеки ден, а съвсем друго е да лаеш и вдигаш юмрук без да изпълняваш никакви други важни функции. Жалък си пРезиденте!

Защо втора година след началото на пандемията още не са осигурени обдишващи апарати? Наляха се милиони в поддръжката на съмнителни бизнеси и нищо не бе направено така че здравната система да издържа повече

Разединителят на нацията Радев е виновен за всичко! Той създаде хаоса направи опит за метеж, наруши конституцията и направи така, че партиите да не си говорят. Фатмака освен че открадна пари за апартамент и заплати на любовницата си взимаше в продължение на 5 години по 15 000 лева на месец, нищоправеца. Направихме го милионер, а той съсипа държавата! Явно още се учим на демокрация и ще стигнем до истината по трудния начин.

Идеята е Радев да управлява вечно. За изборите локдаун след това военно положение.

Въобще като ги гледам Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Курнела, Бойкикиния, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е като цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план. Не случайно ГЕРБ-СДС са първа политическа сила в България и на следващите избори ще бият отново като тупани всички останали за петнайсети пореден път!

Трябва много да се внимава! Румен Радев се е заобиколил с верни на него, а не на Родината генерали, отделно е овладял ДАНС и при една загуба на президентските избори каквато се очертава може да извърши военен преврат!

Дреме му на Радев дали ще обяви локдаун. Нали си взима по 15000 лева на месец. Да му мисли народа и обикновенните хора!

ПРИЗНАЙТЕ ТЕСТОВЕТЕ ЗА АНТИТЕЛА.

Пуснете децата на училище!

Сетила се Мара да се побара. И какво като се съберат? Няма да станат по-малко некадърни!

Редник Радев ще им се кара, че са взели правилни решения един път

Хайде на бас, че кремълската подлога Радев ще отложи изборите под предлог Ковид.

Радевите некадърни, лъжливи и глупави мухльовци.. Това е БСП, бе После пак се смейте на леля Цецка

Кое от посочените е най-безопасната болест? 1. Ковид-19 - неизвестна бройка - не се брои. 2. Кацаров-19 - постигнати 4+ хиляди повече починали. 3. НОЩ-19 - постигнати 33+ хиляди повече умрели. Очаквам от първото да умрат най-малко хора. А като сринат икономиката, да им орежат парите за докторите, че няма от къде. Не да решават днес ще убием този бизнес, а утре другият. Гледат като през тръба и не виждат другото което предизвикват. А от самото начало казвах, че най-добре ще сме, ако към 100% са минали вируса. А тях ги е страх от природата. А някога народа се е бил с призива "свобода или смърт". Сега на робско подчинени, смирение и страх. Радев да разкарва този и слага Мангъров за министър. При него смъртността щеше да е с примерно някоя десетка хиляди по-малка.

Заради Ковид - 19 ли ?! ?! ?! Радев, В РЕД ЛИ СТЕ ?! Президенте, ВЕДНАГА трябва да предприемете необходимите ДЕЙСТВИЯ за овладяване на ИНФЛАЦИЯТА ! ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА И ГОРИВАТА, РАДЕВ ! Иначе губите изборите и Тулупа се връща на бял кон, Радев !

Хората умират, бизнесът си върви.

И каква стана тя сега Разединихте хората, а се обединихте с борисов срещу 80% здрави нормални българи. Сега вече разбираме, този пъклен план за принудителна ваксинация отдавна и тайно е замислен, трябвало е да влезе в сила след изборите, Но сдс дръпна по искане на борисов, каишката на седесарския помияр кацаров и той взе да лае сега. и ето, и радев, и борисов са срещу българите. борисов окраде българите, радев ще ги затрие... Не гласувайте за герб Не гласувайте за дпс Не гласувайте за радев Не допускайте с гласа си ковидиотите да се докопат до властта

ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ или ПЪЛЕН ЛОКДАУН?! Срещу Системата не се рита...

конституция на република България: властите са три и независими! законодателна, това е народсното събрание! изпълникелна, това е правителството! съдебна, това е съд и прокуратура! презиедентството не е упомуенато между властите, и никой президент нява правомощия да привиква министерски съвен по никой повод!

Нищо лично, просто бизнес.

на това събиране да вземат да обсъдят и да решат, че хората с антитела, тоест преболедувалите също могат да получат сертификат. Но няма да го направят, защото им спускат политиката отвън и тя е, че всички трябва да се ваксинират, без значение дали са преболедували или не, всички трябва да се ВАКСИНИРАТ, това им казват отвън и те слушат и изпълняват.

"Ако мерките със зеления сертификат не сработят до 10-15 дни, алтернативата е пълен локдаун" А как точно трябва да "сработят" мерките??? Какво точно трябва да се случи? Иначе, Стойчо такъв го вкарва на шефчето си с тия локдауни и сертификати..... ама така предизборно му го вкарва. Айде, да си гласуват вакснатите.

Хората взимат комисионна, за да набутват ненужни продукти (ваксини). Това е. Става въпрос за милиарди. Някой да е чул и дума за Беларус? Където пандемия не е имало, няма, и няма и да има? Там кога ще започнат да измират? Кога ще им наложат локдаун? Кога ще им искат зелени сертификати?

Пълни простотии

На бас, че Бойка Бораисова също ще се обади утре. Не може Радев да го дават по телевизора, а банкянския страхливец не !

И кое точно е простотия? Че всичко е за пари ли е простотия? Че в Беларус няма пландемия ли е простотия? В Афганистан кво стана като дойдоха талибаните? Май забрниха ковида :)

Колкото и да не им се иска, това е статистиката. Да си доказват от 0 колко са от ковида в съда. Като не броят там утрепаните при лечението. Само за 1 седмица първата на декември 2020г. 4753 починали - около 2650-2700 повече от средното нормално - 2073 за 2019г. Само за втората половина на 2020г. 19.5-20 хиляди повече починали. Това при броени за цялата 7576 починали лича констатирани с ковид-19 (без уточнение на причината на смъртта). После НСИ измисли 8554 починали от ковида за годината. Като 2019г. започва с пик и до средата е с над 3 хиляди повече починали от 2020г. Само за година (от среда до среда) над 36 хиляди повече починали. Да си знаят заслугите от НОЩ и последователят им Кацаров. Тук излиза по-късно смъртността по седмици в НСИ и може да съм му спестил хилядарка към починалите които постигна.

Ама очевидно дори за децата. Ами то всичкото беше да се стимулира принудителната ваксинация, ковида няма нищо общо. Абсолютна пародия.

Поредното алармено паническо празнодумство последвано от хаотично нищоправене. Само пораждат смут, тревога, суматоха и паника сред и без това обърканите хора. С такава организация, с тези мерки, с тази психическа нагласа на населението и с тези министри и президент не се очаква светлина в тунела. ТРЯБВА СМЯНА НА ТОЗИ ПРОВАЛИЛ СЕ ЕКИП!

Радев и компания получават ЛОКДАУН за изборите. Тоя подобно на Славчо - явно е решил, че не иска повече да е президент :) Ей, няма да пуснат лесно ковид кокала. Мамка им и тъпаци. Явно бая пари са гушнали за да правят подобни простотии, или яко ги държат господарите им....

Късно е либе за китка. Загуби изборите.

То като в Австралия: Налагат им локдаун, ама въпреки локдауна - рекорден брой заразени. Затягат им локдауна - още повече заразени. И вместо да се усетят, че така не става - те им удължават още локдауна. В България същото: ваксинирайте се, или локдаун...овцете почнаха да се боцкат, и опп: ми то така не става, ще ви затваряме :) хахахах. Ся, ще видите кво ще стане: 1. Стойчо каза "ако се вакснат 60% от възрастните над 60 години махам всички мерки". После - спря да говори за това. 2. Ако се вакснат 70% от всички - махал всичко. Ако това се случи - ще вдигнат процента. 3. Точно като се наваксват - ще дойде новия щам (МЮ) и.... всичко от начало :) Ебаси вируса, ебаси настинката, ебаси грипа.... Насраха се гейтаците от една настинка.... А на времето, дядовците ни са ходили да се бият за свободата на България, и не са се посирали от страх..... ако сега се наложи нещо такова - майко мила. "младото поколение" няма да смогне да купува памперси. От една настинка се насраха.....

Той сам си го направи. Със Славчо са се наговорили: Оня си избра Тошко да му откаже избирателите, Радев си избра Стойчо.....

И двете.

Направи 50 лицеви опори и всичко ще дойде на мястото Мунчо.

Няма да загуби Радев а българския народ... щото кой знае какви лумпени-популисти ще яхнат властта :(

Какво точно очаква стойчо да се случи за 10-15 дни? И той като боко и щаба с техните "до 2-3 седмици ще стане лошо". "до 2-3 седмици иде адът" и какви ли не гупости. Ясно е и на неродените деца: всичко е за пари. Стойчо е продажник. Иначе - няма как до преди да стане министър да говори абсолютно противоположни неща на това, което върши в момента. Стойчо се продаде за 30 сребърника на фарма мафията.

Какво може да измисли комунистическия мозък на Радев Зеленото Чорапче ?

Гола вода си Мунчо, айран без мляко и ти, и тия около теб. ............. Слоганът „С вас съм“, който Румен Радев използва за кандидат президентската си кампания не е автентичен. Оказва се, че през 2003 година кандидатът за кмет на СДС в община Момчилград Саим Хасан е използвал за първи път това обръщение към избирателите.

Не, нали обяви от връх “Шипка” , че Ковид няма. Сега за какво свиква съвета? Нищоправеца нищо не свърши за 5 години, освен да вреди на нацията!

То вярно, че всички кандидати са "хвани единия удари го в другия". Просто няма да се гласува, и това си е. Президент: радев, марешки, каракачанов, симеонов, сидеров, тоя на герб (не му знам името), разни други елементи - за кой да се гласува???? парламент: герб, бсп, дпс, итн и разните "патриоти" и подобни пълнежи - за кой??? пак няма....

Тези той ги е назначил и може да ги смени по всяко време. То и решената извънредна епидемична обстановка е незаконна, защото министерски съвет при Борисов 3 го решава ден преди да е влезнал закона в сила и лъжат във всяка заповед, че е от следващият ден. Не можаха да съобразят, че ще се получи дупка с извънредното положение. Би трябвало доста хора да отидат на съд. Като здравни министри, от НОЩ, от Борисов 3 министри и така нататък.

Дреме му на Радев дали ще обяви локдаун. Нали си взима по 15000 лева на месец. Да му мисли народа и обикновенните хора!

Чудното е, че и Радев и Стойчо извъртяха палачинката на 180 градуса.... Прекрасно знаят, че това им вреди - ама въпреки това го правят.... явно или чехъла е МНОГО голям, или парите са наистина МНОГО.

Явно са в паника. Какво ли толкова са ги наплашили на инструктажа дето ходиха скоро при началниците? Вероятно са им казали, че парите за крадене няма да им ги дадат, докато стадото не се покори. Да видим кой на кого ще стъпи на врата следващите седмици.

Тъпата мутра умира от яд в зайчарника, че не го дават по телевизията и не може да ръси бисери. хахахаха Радев не го е страх да вземе решение независимо от изборите. Мръсника от Банкя премахна всички ограничения в пика на пандемията за да не разсърди мургавия си електорат.

Града след греда удря тъпият Мунчо. Съвсем нормално за неправилен човек, намиращ се на неправилното място. Тъпак.

♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- и кой сатрап казваше на Шипка, че "Няма страшно това е едно сезонно грипче"? и кой сатрап уволни ген. Мутафчийски и професор Кантарджиев заедно с целия щаб за борба с пандемията? и кой сатрап назначи на тяхно място антиваксърските вампири да управляват здравеопазването? КОЙ ? кой безроден сатрап допусна да умрат от "сезонното грипче" повече българи, отколкото са жертвите им през Втората Световна Война? КОЙ ? . МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС . ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? . За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. . За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. . За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. . никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката . НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ . . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубава вечер, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди