Румен Радев свика министри на неделна среща заради Covid-19

Ако мерките скоро на успеят, ни чака пълен локдаун, каза министърът на здравеопазването

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев свика министри на неделна среща заради Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баджо стига си мъчил нацията това да си президент се иска акъл а ти нямаш тебе природата те е дарила със грапав език и малко питонче

Всички ония хора дето повярваха на Радев че опасността от вируса е пренебрежимо малка и се изцепи от Шипка че това е пропаганда от ГЕРБ , сега плащат скъпа цена. При това е само началото. Лично той и неговото юмруче създадоха в хората антиваксърски настроения, а сега се бори срещу тях. Късно е Радев за китка за теб само затвор , ти подведе и излъга народа дето ти вярваше.

Хора събудете се, и да вземем да направим ЛОКДАУН на КОВИДАРСКИТЕ кретени като Кацата и КО.

ДИР вие сте като Радееф ЗАЩО ТРИЕТЕ коментара ми

Маямата, Ристю Маджото, Бабикяна, харвардските измамници и чалгарите? Спотайват се като пръдня в гащи без да гъкнат. Да караш някого да се ваксинира не е далавера и тез мишоци се покриха На тях им дай да разпределят порции само

На Мунчо му е време да пише третия И да си заминава на село Изчерпан е

Ти се оказа един некадърен, злобен егоист!

Според Радев за тежкото положение са виновни предишните управляващи Сиреч предното служебно правителство Те са предишните управляващи назначени от Радев

Жертвите от Ковид 19 вече са повече от жертвите през Балканската война

Събрани хора от кол и въже, които днес управляват България, ще взимат съдбоносни решения за нацията??!! Какви бяха назначенията на служебните правителства на Радев, които той обявява за успешни? Накакъв министър на икономиката. който сключва съмнителен меморандум с почти фалирала чужда фирма. Някаква министърка на регионалното развитие, която спира безотговорно най-важните строежи на пътища. Някакъв министър на вътрешните работи, който по комунисически тероризира и „чегърта“. Някакъв министър на здравеопазването, който след приод на гръмогласно отричане, сега мрънка колко са необходими ваксините. Някакъв министър на културата, който не притежава дори лична култура... Единствената им задача, която ясно се забелязва, е да осигурят победа на работодателя си.

Долу хунтата!

Как да си направим "чаша на живота" и преборим к-19 https://apb.netgalaxy.org/news/2020-03-11-10-23-09

ДОЛУ ЦЪРВУЛА ПрЕЗИДЕНТ, ДА СИ ВЪРВИ НА СЕЛО ДА ПАСЕ ПАТКИ С ТЪПАН С ХАРЕМА СИ ОТ ТРИТЕ ГОРГОНИ, ПИГИ, ДЕСИ, КУРИ.

Байно, забравяш, че сега времената са други, половината народ живее и работи извън кочината, по времето на бабите и дядовците ни комунистическите разбойници не пускаха да се пътува навън от страх, че робите ще избягат и няма кой да им пълни гушите.. не сравнявай несравними неща и времена, ябълки с портокали…

След като вируса е внесен от вън,включително всичките му варианти,защо не спряхме само полетите от вън,както направиха китайците,ами се скъсахме да пътуваме и да се връщаме от дестинации със заразени.Руснаците,като спряха полетите от Великобритания и първата вълна на щама почти не го усетиха,но допуснаха полети от Индия и сега берат ядове с Делта варианта.Никой нямаше да умре ако една година не пътува до чужбина.Бабите и дядовците като не са пътували до чужбина,не са умрели,а са живяли много повече години.

За пореден път на този Велик Президент му бяха виновни предишните управляващи за неговата здравната криза сега. Миналата година той твърдеше, че вируса щял да изчезне, като се махнел Б.Б. Е махна се Б.Б., но не и от устата на Радев, когато пак се е издънил. След махането на Б.Б., се назначи антиваксър за Министър на здравеопазването, който беше против съществуването на щаб за справяне със заболяването. Пълен хаос, липса на стратегия и организация, от която измират най-много хора, в сравнение с предишните вълни. И здравта демагогия, лъжи и популизъм с цел политическа изгода....

Не съм ваксиниран, дори не съм тестван. Ама съм здрав и жив !

Това нищо не значи! Ти може и да си добре, други не са добре, а трети са в чувала! Ти си поредният егоист мислещ само за собственият си гъз. 100+ години да доживееш и да си здрав, да имаш време да се научиш на съчувствие и какво е разум.

Има време, спокойно! Няма да остане незасегнат, всички ще го изкараме, въпрос на време е!

се държи като наблюдател от Северна корея, на всичката воня която той докара държавата.

Това той умее най-добре! Все другите са му виновни, той никога не беше, дори и за подписа си за назначаването на Гешев като прокурор, за натиска си ДАНС да продължи да охранява Доган, въпреки че лъжеше по телевизията, че е против. За правенето на паралелна кампания от Президентството на двете юпита, докато те трябваше да се борят с други неща като инфлация и скок на енергия и горива....но нямаха време от интервюта и правене на лична партия и кампания, за тези държавни въпроси. Радев беше и човека, който си е уредил и Десито на поста в МО, но и там изтекоха лъжите му.....

Трябва. Трябва да уплашим хората много. За да сбъркат на изборите и да гласуват за тоя...

Аз ще протестирам в изборния ден с гласа си! Дано и много други окажат такава съпротива. Свят ще им се завия на управляващи и кандидатуправляващи, когато видят резултатите.

Обвинението към Радев е защото той, в началото на епидемията, от най висока трибуна, от Шипка, осмиваше вируса и тогавашните здравни власти по най долен начин. Предизвика скептицизъм в хората. Когато си на такъв пост носиш отговорност за всяка изречена дума. Радев подкрепи с юмрука си протестиращите на площада и ги обяви за парламент. А те бяха тези които наред с останалите безчинства, пренебрегваха всякакви превантивни мерки и горяха маски като символ за протеста си.

Така е. „Ами щом той, който разполага с информация от първа ръка, казва , че вирусът е измислица, значи е така“, си казваха хората. Сега гледаме резултата.

здрави хора требе да се ваксинират с нещо дето даже не се знае дали работи и дето страночните му ефекти и дълготрайни поражения тепърва ше се изясняват и дето даже производителя мъ не дава грам гаранции и не поема отговорности.... тая работа яко мирише на геноцид... а къде остана свободата на избора даже нема да споменаваме

Радев разбира се има изход и то печеливш. Но не си дава сметка за ситуацията. А ситуацията е: 1. Ваксините са фалшиви (затова се разболяват еднакво едните и другите) 2. Много са резистентни поради преболедуване. 3. Хората повече се страхуват от мерките, отколкото от болестта. 4. Европейската заповед 953 е основният проблем. 5. Създадена е печеливша от епидемията прослойка. 6. Медицинският протокол е грешен и затлачва болницата. 7. Основният проводник на болестта са училищата на всички нива. Е може да го оправи: 1. Едностранно излизане от 2021/953 и всички подобни. Махане на всички мерки. Махане на Кацаров заедно с трите му експертки. 2. Грипна ваканция. Ограничения в транспорта на 30%. 3. Дългосрочен сертификат се дава само за високи антитела или клетъчна имунност. Няма ваксиниран или неваксиниран. Същото и на границите. За всички със сертификат не се броят в заетостта на помещенията. Никакви други привилегии за сертифицираните. 5. Военна мобилизация на Ковид лекарите и махане на привилегиите при заплащане. Заплащане за излекуван случай. Надзор над лекарите. Дори контрола да не е лекарски, грешките в протокола са очевидни. Махне ли се изгодата да се държи болен, ще се лекува. Връщане на работа на всички останали лекари. И за останалото - Шведски модел. - Броене само на умрелите поради Ковид. Махане на децата от статистиката. Спиране на коментари на други държави. . - Карантина само на по-сериозно болните. . - Ежедневен преглед за контактите, но без карантина, освен доброволна. . - За тези под карантина се осигурява безплатен за тях хотел с еденични стаи но само по тяхно желание (ако имат хора, които е опасно да заразят). . - Осигуряват напълно безплатни тестове за работа с над 10 човека в тесен контакт. Правят се по 3 теста, не един.

Има прекалено много смисъл в това което казваш и точно поради тази причина няма как да бъде прието! Ще се правят какви ли не пируети само и само за да върви БИЗНЕСА с "дупченето".

И да ги събира, и да ги изважда, пари от ЕС няма да получи.Руските марионетки не заслужават пари. Така, че Мунчо е пътник. Путин губи търпение защото вече е осчетоводил парите от плана за възстановяване като поредна такса "асвабаждение". Радев обаче няма да може да му ги осигури и е аут. Канец Мунчо! В допълнение, руската мафия може да изтърбуши поредната банка след КТБ - ББР.

НИЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ СЕРТИФИКАТИТЕ, независимо дали след ваксина или след преболедуване.

Падни, стани, равнис мирно! Дисцип, арест, чагърт, непоряд...

в страната на коремното въртене и лицевите опори? Еми мор, мизерия и простотия!

Зеленият чорап да вдигне юмрук и да каже: Ковид 19, вън! и всичко ще се оправи.

Медицински фашизъм, това е зелиния сертификат. Който иска да си се боцка и да си го завира където иска. Аз съм го преболедувал и не искам. Ваксинираните носят повече зараза от неваксинираните, защото се мислят за безсмъртни и са с по-ниска хигиенна култура.

Преболедувал си ти - и ти имаш право ня сертификат. Ама не си преболедувал ковид а сутрешен махмурлук

Да бяха спретнали една война, нямаше толкова хора да умрат. А по време на война кой ходи на кръчма? Лудите и пияниците. Е това сте вие антиваксърите - луди пияници и убийци.

Поканете и шефката на предизборния щаб на Радев. Тя е директор на психиатрията. Дано ви регистрира

Мунчовци в Мунчовистан на Мунчова седянка

Лятото проспахте, сега се сетихте да предприемате мерки.

Тоя буклук какво се прави на умрял скункс, събирал правителството. Това правителство няма ли си министър председател служебен да ги събере. Или на тоя военен кретен работата му е да назначава нови на хранилката и да разпива с Тилерман. Какво не дават пари от Брюксел и се притесниха, за това се притесняват а не за здравето на хорицата.

Падни за 50!

паника...

Мунчо ако размаха ушаци дали ще литне?

Братя! Утре всички на площада! Ще палим маски!

ЗАЩО ОБВИНЯВАМ РАДЕВ ЛИ? Ваксината е доброволна! Аз самия съм ваксиниран! Обвинявам Радев и правителството в страхливост и желание да се харесат на всички! ИДВАТ ИЗБОРИ! Само че Ковид не прави разлика Борисов ли си, Радев ли си, Доган ли си…. Ваксинираните са малко… още преди месец трябваше да се наложат рестрикции с цел предотвратяване на сегашната ситуация! А сегашната ситуация според мен другата сезмица ще е още по тежка! И ЗАЩО ЗАТВОРИХА УЧИЛИЩАТА, а оставиха кръчмите?!?!?!

???? Тях не ги обвиняваш а? Евалата за логиката

Не може да отговарят овците, че овчаря не ги е извел на водопой!

Защо обвиняваш Радев? Защото за това ти плащат - да тролиш.

Не ги обвинявам неваксинираните! Ваксината е доброволна! Казах аз съм ваксиниран, неваксинираните да му мислят! Ролята на правителството и на Радев е да са по-умни от голяма част от народа дето управляват! Ролята на Радев и правителството е като на учителите да насочват, да наставляват и ако трябва да наказват. А сега Радев се прави на добрия вуйчо, даващ сладолед на малко дете и се кефи, че детето му се радва повече от на майка му дето вика недей ще те заболи гърлото!

Че то си беше отдавна ясно до къде ще стигнем! И недейте пак държавата да ви е виновна! Тези 80% българи с тяхната безотговорност, арогантност, твърдоглавост и най- вече необразованост е причината за това което е неизбежно: тотален локдаун! Народ който вярва на псевдо-професорите от ФЕЙСБУК! а не на научната медицина! друго не заслужава. А локдауна ще дойде и ще мине и ще се забрави, НО всички тези близки, приятели или съседи, отишли на онзи свят, тях нито ще ги забравим, нито ще се върнат те обратно. Народ в Европа, който подобно на народите на Уганда, Сомалия или Централно африканска република и Судан, вярват в разни фантасмагорий и техниите магьосници, а НЕ на световната медицина, нищо друго не го очаква. В една Куба,! процентът имунизирани е над 70%. Да и в Дания или Германия има нарастване на новите заразени, но броят на починалите е с десетки ПЪТИ по- малко от тези в България. Защото ваксината не предпазва от зараза, а от тежко прекарване и хоспитализация и смърт. И да, има изключения, където и двойно имунизирани не успяват да се преборят, но ако българите бяха успели на 75% да са имунизирани, то сега щяхме да имаме под 10 човека смъртни случай на ден, вместо по 100 или 200. Това е жалкото!,!

Какво да искаш от "матриал" дето пикае по площадите и пали маски!

това че не ни пускаха по парковете да се разхождаме или защото ни задължаваха да носим маски на открито(което е най малоумното нещо).... ама ай....разбирам те.. гербер си иу трябва да се лъже

Не се оправдавай бе, олигофрен! Веднъж маски, веднъж бесилки, веднъж ковчези, веднъж чували за трупове, веднъж да спрете движението, веднъж да се боцнете с бело и да се насерете и резултата е Гнусен Моше Гадев и разсипана държава! Боклуци мръсни!

е изказ на гербер идиот такъв хахахаах

ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ РАДЕВ ЗА ТОВА ЧЕ 80% ОТ СЪГРАЖДАНИТЕ ВИ НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ?

3ти Март, 2021: “Властта отново се опита да постави под карантина националната ни памет. Но българите имат святи чувства, неподвластни на страх и забрани, затова отново са тук".- Радев, Шипка 23ти Октомври, 2021: „Болшинството от партиите – част от тях са заети да организират протести, други са заети да подкрепят тайно тези протести и да ги разпалват. Всички са изплашени, никой не иска да заеме ясна позиция. Много партии в момента броят гласове – ще вземат или ще губят гласове, ако заемат позиция. Не броят хората, които се заразяват, не броят с колко лекари и медицински сестри разполагаме, не броят колко хора умират“.- Радев, Брюксел Народът следва политиците, които подкрепя. Тоя прост каун е лидер и поведе хорото на дезинформация

обвинявай тях... Аз гласувам за Радев ама съм ваксиниран, какво много мои познати които и те гласуват за Радев... НО ЗНАЕШ ЛИ КОИ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ... ОНЕЗИ ВСИЧКИ МАНГАСАРЯНИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ аре ходи ме обори..... разбира се няма да можеш и затова ще ми наблъскате 100минуса или отново ще ме псувате

Не съм Гербер. Не гласувам за никой от сегашния политически цирк. Ваксината си я сложих Май месец- Пфайзер. 80%, за които говориш, държат на правото си да имат адекватни лидери, които да ги водят по време на потоп и война. В случая Пандемия. И когато Президентът на една държава каже, че вирусът не е страшен и юруш на Шипка, и да говори против спазване на мерки , независимо какви са, и после защо хората не се ваксинирват. Защо тоя каун не се ваксинира публично???? Да покаже какво прави???? Заради гласове, да не загуби вотовете на следващите избори. Толкова е прозрачен, че се чудя как има още хора, които да си слагат перде и да казват, че е добър лидер. Не е добър. Никой от сегашните в Парламент и Президенство не са читави. Продължавайте да си ги избирате

или вече просто те е срам да казваш че си но тайничко ще си гласуваш за "лидера" Борисов а? Ти си прозрачния вмомента. 90% от това което си писал е тролско изказване

Летец не може да бъде лидер. Това са вятърничави женкари.

Обвинението към Радев е защото той, в началото на епидемията, от най висока трибуна, от Шипка, осмиваше вируса и тогавашните здравни власти по най долен начин. Предизвика скептицизъм в хората. Когато си на такъв пост носиш отговорност за всяка изречена дума. Радев подкрепи с юмрука си протестиращите на площада и ги обяви за парламент. А те бяха тези които наред с останалите безчинства,пренебрегваха всякакви превантивни мерки и горяха маски като символ за протеста си.

Радев няма зелен сертификат защото не е ваксиниран.

И аз го проверих! Баи гнусния триперлив масон!

Ситуацията е цунгцванг: какъвто и ход да направят управляващите, все е погрешен. А Тиквата само плюе семе и слюнки и събира прост електорат

Какъв цугцванг? Радев и идиотите му министри са шахмат.

Възраждане и Костадин Костадинов премахват зеления сертификат и маха мерките. Радев иска тежък Локдаун до май месец. Вие решавате .

много ясно че ще има локдоун.... ама нали си прост..... дай да обвиняваме Радев, че ти не се ваксиниран

е виновен за 22 000 трупа , след наалото на революцията му :). А инак знае че сега като падне следва съд :) и надявам се затвор.

не се ваксинираш...ходиш без маска.... умираш... и обвиняваш радев??? ХАХАХАх ебати логиката

На Костя Копейкин дружината и тя се развихри. Ако махнат всички мерки, може и жертвите да станат 200000.

Излез вдигни гумено юмруче, да уплашиш вируса ...

За политика се сетете че става дума за епидемия болни и умиращи. Пуснаха ви доста добра статия за полиомиелита. Вземете я прочетете. Току виж се поразсее тъмнината в някои глави.

Крадев и Кацата ни съсипаха! Политика или не, ще им търсим отговорнист!

трябва да се плюе по Радев за това че 80% от българите не се ваксинират

е той Радев каза че няма вирус На оня заветен 3 Март ... сега виждаме резултатите

Няма да се ваксинираме. Радев да ни избива всичките антиваксъри.

Вас Господ ви е убил още с раждането.

Гуменчо е от вашите, само се прави :)

Братя, няма такъв вирус! Утре всички на площада, ще палим маски и ще правим вуду магии :)

За вчера 58 починали е пак десетина човека на милион. Независимо че е било Събота. Това е огромно число.

И що не изчака още 1-2 седмици? Не е ли малко рано? Да беше почакал по 500 на ден да умират, пък тогава да ги събира. А той остави на този безмозъчен тип Кацаров да решава

Еми пълно затваряне(локдаун) ще има! Преди месец Радев с правеше на добър, играеше си с всички в името на изборите! Сега се виждат резултатите от липста на смелост и страха от затваряне преди месец! Виновник за сегашното състояние на нещата е Радев и правителството - просто са страхливци и не взеха мерки намреме! Проблемът е че КОВИД не прави разлика между Радевисти, Байковисти, Харвардисти, Доганисти м даааа А другата седмица като гледам ще е още по зле!

?????

Да! Ваксинирах се! Избрах Модерна! Ваксина направих още края на август!

за това че 80% от твоите съграждани не са се ваксинирали. Ти по другите държави виждаш ли каква е ситуацията, и виждаш ли каква е ситуацията в болниците ни?

И аз се ваксинирах. На 16 юни, с Янсен

И аз се ваксинирах още Май с Файзер.

Айде пускай локдауна, деба и антиваксъри прости !