Румен Радев ще покани "Продължаваме промяната" на консултации в понеделник

"Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги", заяви държавният глава от Молдова

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев ще покани "Продължаваме промяната" на консултации в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с.м.Радев им събори правителството, а пък сега ги кани да съставят правителство! Егати шизофреника!? Аз, ако бях на мястото на ПП нямаше да отида.

Радев е в основата на тази криза, защото той докара случайниците от ПП

Много интересно, тъкмо ще видим , кой гледа по-злобно - зеления чорап или зеления от Канада?

Тенеке бабаит, кахър сурат. Тъпан си Мунчо!

Ей Цървулко, Канадският измамник, ококорения гол охлюв и културиста те поздравяват.. А Бойко те чака да погалиш топките на белия кон

Мууунчо е шампион.

поканил ли е и баща му ?

Цъ

Тъпата фуражка само размотава докато неговите окрадат където каквото може.. какво има да се консултира?? Конституцията е ясна - дава се мандат на първата сила! Консултации са допустими чак при третия мандат..

А дано се размотават до Коледа. После някакво измислено правителство до март . На пролет нови избори.

Покани ги у резиденцията, бе, маймун!

Защо "у резиденцията" бе, гербопитеци прости?

Случайно изгледах"консултациите"с ГЕРБ-СДС. Говорилник за общи приказки и клишета. Лека интрига с Даниел Митов и Деса Атанасова. Е,и?! С какво спомагат тези заучени фрази и празни приказки? Бла,бла,тупкане на топката и губене на време. След разговора с ПП,сигурно пак ще се измори. За къде ще литне,след тях,на почивка? Към Барбадос,може би....

Като не сте искали "тупкане на топката" (като говорим за заучени фрази), да не бяхте герборасто-депесарите бутали действащото правителство.

че сега щеше да сме бутна с двата крака в киреча , сега все още сме с единия :)))

За да няма избори по йорданов-иванов ден. Да са около 2 февруари

У МОЛА

Такава пародия е българската политика... Трагични са и българските медии. Така е, като не гледаш собствените си интереси. Жалко за работливите и умни българи. Да живее България, време е за възраждане!

прости парапети

Къде по добре звучи - прости кърджалийски футки!?!?!

Радев,ще ги разпитва в Понеделник за да може веднага вьв вторник да Информира Кремл какво мислят.

Вижте интересни новини от западните ни партньори: -Берлин и Париж са недоволни от решението на демократичният САЩ да СУБСИДИРА създаването на производствени мощностни в Америка. В отговор васалите се надяват и на тях да им бъде разрешено да направят СЪЩОТО нещо. Нали, драги сънародници, знаете че ние се научихме толкова добре на мантрата, че държавата НИКОГА не може да субсидира производствата си, че това е грубо погазване на принципите на 'свободният пазар', че конуренцията ни прави по-силни...и прочие и то до такава степен, че стигнахме днес да имаме нищо и Кристалинка Георгиева. Което пак прави НИЩО. Сега да прегледаме плановете на несъставеното ново правителство: -Помощи, заеми, зелена енергия, борене на Русия, въвеждане на 'възстановителен ЕС план' и най-важно загуба на суверенност във валутата и тотална икономическа зависимост(евро-интеграция). М-м-м-м сочно и вкусно меню. Ще преядем направо.

Пии си хапчетата!

И хапчетата няма да ти помогнат на теб... Кое не е вярно от горе написаното? Аман от малоумни продажни копелета.

Ел Президенте така разтяга времето, че ще излезе извън пространството. ?Ще ги покани в понеделник" какво означава-че ги кани да дойдат в понеделник или, че в понеделник ще ги покани да дойдат след три понеделника.

И този е пародия на диктатор

Мунчо ни натресе Кирчо и Кокорчо като ги вкара във властта, а Кирчо и Кокорчо ни натресоха Радев като го преизбраха за президент. Кирчо Петков миналата есен: "Радев е моят президент!" Мунчо Радев миналото лято: "Ако имаше повече министри като Кирил Петков и Асен Василев..."

А Тиквата ни натресе ДПС, с които рамо до рамо събори действащото правителство. Сега ще чакате Радев да избере на кого да връчи мандат, защото на простия ви вожд "решенията на кризата" му били "да се надява", че някой ще поиска да се побратими с токсичната им партия. Тиквата преди 2 месеца: "ПП съсипаха и ограбиха държавата". Тиквата сега: "Готови сме да подадем ръка на ПП..."

Зад "Тиквата" са 634 000 гласа. Зад ДПС са 344 000 гласа. С писане на глупости, тези гласове само се увеличават. Пиши. Като станат милион и половина...пак пиши.

С чии гласове падна правителството на Петков, троле? И кой ти каза, че за Тиквата подкрепата се увеличавала? Милион и половина бяха преди шест месеца. Сега сам си написал колко са.

Ами Борисов вярно го е казал. Справка-цените на храните и горивата.

Какво е "казал вярно" осъжданият два пъти за лъжене Борисов?

Тъпи ли сте или да? К.Костадинов ви говори от години, че има само една българска партия - "Възраждане". Вие спорите кои са по-добри -герб,пп,бсп,дпс,дб. Те са едно и също нещо, всичко е цирк. Политиката им е една и съща - закопаване на България. Спора е за постове и кой повече ще открадне. Разберете го това нещо. Време е за възраждане!

Ако всеки може да ни управлява, защо да не могат и тези двамката?

Кахър сурат, тенеке бабаит

Задължителни избори, затвор за герберастката мафия и всичките й калинки.

Мунчо ни натресе Кирчо и Кокорчо като ги вкара във властта, а Кирчо и Кокорчо ни натресоха Радев като го преизбраха за президент.

Кирчо Петков миналата есен: "Радев е моят президент!" Мунчо Радев миналото лято: "Ако имаше повече министри като Кирил Петков и Асен Василев..."

Тиквата преди 2 месеца: "ПП съсипаха и ограбиха държавата". Тиквата сега: "Готови сме да подадем ръка на ПП..."

А Тиквата ни натресе ДПС, с които рамо до рамо събори действащото правителство. Сега ще чакате Радев да избере на кого да връчи мандат, защото на простия ви вожд "решенията на кризата" му били "да се надява", че някой ще поиска да се побратими с токсичната им партия.

Доган ни натресе тиквата! Гледай в тубата, коледното обръщение на Меди! Започва с думите " аз му дадох пагоните и аз ще му ги взема, когато реша"! А и мисли логично! Кога се появи банкянския айдук! По времето на царя и Доган!

"Румен Радев , човека на Решетников , известен и като Подаръчната торбичка , Кримския , Коремното и Мунчо Юмрука до кога ще е президент ?" Още 4 години, след като ПП и БСП ни го преизбраха за президент.

Румен Радев , човека на Решетников , известен и като Подаръчната торбичка , Кримския , Коремното и Мунчо Юмрука до кога ще е президент ?

До края на мандата си, защо? И след това, ако герберасто-депесарите продължават рамо до рамо да събарят българските правителства без да могат да предложат алтернатива.

Е обича си ги той Кирчо и Кокорчо...

Като Президент на всимки БЪЛГАРИ, Радев следваше да покани първи опозицията, тоест тези, които останаха извън бариерата от 4 прожцента, и ноя-авторитетните други ПНО. Казано иначе, следваше да се добере до истаната за онези 60 прозцента коино не пододоха гласа си, истината за пълното отвращение на мнозинството от дейността на самопровъзгласилиа се елит от партии.

Шилo

Това руско говедо нанесе на България огромни щети! Не знам защо народецът ни не осъзнава, че просперитетът е в Европа, не в Русия! Едни хора богатеят от руски рушвети и мътят мозъците на плебса, а последният блее и повтаря поднесените му руски опорки. Бедна, бедна Българийо!!!

Мотаене с консултации и мандати няколко месеца, докато направят някакъв бюджет в който задължително ще присъстват 3те милиарда за нови Ф16-ки. Радев вече трябва да захлеби комисиона си. Той предния път щот Боко го игнорира разсипа държавата та сега му се е паднало. После поредни избори. На вас щот сте прошляци с робско съзнание помощи и пенсийки по малко. Да не вземете да надигнете глава.

Другарю Радев, нали вие докарахте кризата и харвардските крадци. Сега сте ама много загрижен за народа. Вие сте върха на двуличието.

"Откъде-накъде партиите трябва да се срещат с този национален предател?" Прав си, но пък ПП=БСП си го харесват и ни го преизбраха за президент. Кирчо Петков миналата есен: "Радев е моят президент!"

Радев:"Ако имаше повече министри като Кирил Петков...."

Кирчо Дебила как ли ще се обърне към Радев? "Татко"?

как! Заднешком за всеки случай? Все пак президент е това същество!

А Боко Тиквата как ще се обърне към Петков като пак отиде да го моли за разговори? "Уважаеми г-н Петков"?

Зелено-чорапетия ги е помолил да се променят/пременят по-добре! Досегашната промяна/премяна не е свършила никаква работа .

Зеления чорап явно се бори за титлата MVP в баскетболния отбор на статуквото. Мунчо, спри да ходиш по екскурзии, ами свърши някаква работа. Давай мандата на ГЕРБ. Или ако искаш, на ПП - да се прегръщат с БСП и да рестартират официално краденето. То няма да е много по-различно от сега като си изпоназначил всякакви калинки на Божков и Прокопиев.

И така да видим усепхите на кремълския карлик достиганти от блестящата му СВО: 1. Денацификация на украйна - основния фашага Зеленски и хабер си няма да се предава, бодро ръководи от Киев и всеки ден му звънят ръководители на най-развитите държави 2. Демилитаризация на украйна- Украйна е фрашкана с оръжие, стана най-въоръжената държава в европа 3. Отблъскване на НАТО - Швеция и Финландия получават членство, и нещо повече джо бидончето вече разполга ядрени ракетки Б61-12 в приграничните страни, нещо което и през ум не му минаваще преди началото на СВО 4. За 8 месеца превзет един окръжен град(и то без бой), за който залозите сега са че по скоро ще се възвърне към украйна 5. За спасението на Донбас, в който по официални данни на самите ЛДНР през последните 2 години са загинали 25 човека от разни конфликти с Украйна, вече загинаха 70 хил. солдати и в мамашата тече мобилизация на куцо и сакато В заключение тавариши, ако горните точки все още не ви удовлетворяват напълно обърнете с гръб към тавариш Пиздин и се хванете за палаците на краката.

А твоите съчинения каква връзка имат с темата за мандата за българско правителство? Или на теб ти е все едно по коя статия постваш, стига да навъртиш бройките за надничка?

Радев никога няма да осъзнае и разбере, че той е в основата на огромната политическа криза сковаваща държавата ни. Нито той, нито избирателите му от ПП и БСП...

Американска върти-опашата хиена продаждна

Дей юмручето и мутри вън, а? Селски хитрец!

А дей ни е законно избраното правителствто, което ГЕРБ и ДПС събориха без да могат да предложат алтернатива?

ПП се самоизчегъртаха. Управлението им беше низ от лъжи и кражби. Справка-цените в магазина и на горивата.

И Десито казала: Вдигни го пак ...юмрука генерале, юмрука , това дето го вдигаш вече не ме кефи, юмрука е по-твърд?!

Ти свети ли им, та си така наясно?

той юмрука го вдигна на светло и всички го видяха?!

С това темпо първия мандат ще го връчат по нова година. Смешници жалки политици.

с еврото обаче, така че бъдете спокойни българи ...

Аре връчвай мандата вече. Един месец мина от изборите и досега трябваше всички партии да са наясно могат или не и с кого да се коалират.

На кого ти се иска да го връчи?

На мен. И тогава жална им майка на комунистите.

Нов Бойко Борисов ли се гласиш да ставаш? И той люто се заканваше на комунистите. Нищо, че цял живот е бил комунист, хи хи хи!

В бг конституцивта ясно пише на кого се връчва първият и втория мандат. Няма значение на кой каво му се иска или не му се иска. Зелените чорапи да не се РАЗОТАВА, да връчва мандата. "Мутри вън от президентството." Та да ходим пок на избори през 3-4 месецс, докато ни фойде скъла или докато статуквото се върне отново на власт.

Откъде-накъде партиите трябва да се срещат с този национален предател?

Тиквата явно нямаше против, хи хи хи!

Преди да разрушиш старата си къща трябва да имаш план как да си построиш нова. ГЕРБ събори редовното правителство без идея как ще сформират ново.Доста безотговорно и преследващо тясно партийни интереси. И сега с Рундьо продължават да играят ху рвен ската.

Ами откакто ги събори ха цените падат. Днес газа е с 45%по-евтин.Горивата също са надолу. Като приключи разследването май цялото ПП ще приключи в затвора.

Само преди няколко месеца Радев нагло говореше как ще спази конституцията и ше разпусне бг парламента след седмица и го направи. А сега защо не спазва конституцията и не дава мандата? Защото кондтитуцията е дала прекалено много правомощия на едон муню да управлява еднолично България и да прави каквото ди иска. Конституцията ни е пълна с нефомидлици, главния прокурор, правомощиата на президента, как се избора шеф на Народното събрание и как се разпуска Народно събрание. Как се назначават ръководствата на най-важните държавни органи, БНБ, висш съдебен съвет, Главен прокурор, СЕМ, КПКОМПИ ... Оказва, че предишни управляващи са назначили едва ли не всички важни държавни "независимо" органи. Независими са, но само от сегашните управляващи, но не и от предишните, които са ги назначили, и които ще ги преназначат. В България на практика няма независими, органи, няма независими депутати, кметове ... всичко зависи от 2-3 партии на статуквото ГЕРБ, ДПС, БСП.

Преди няколко седмици тикворастите нагло говореха как имали решения да изкарат България от кризата. Като бутнаха правителството заедно с ДПС, се оказа, че решенията им били "да се надяват", че някой ще се съгласял да води преговори с тях и контакнтата им групичка начело с Мони Паси - скопителят на балканския лъв, и Чехлю Плювналиев - Пастирката, хи хи хи!

ГЕРБ Нямат никакъв план за развитие на България! За тях беше важна властта! Те са сами в НС! Сами се насадиха на пачи яйца! -:) Сега ще си берат плодовете на не дълновидната "политика" да свалиш редовен кабинет! Много българи както и политици няма как да им простят!!!

А дано ГЕРБ да са сами, ама надали. Не са сами, заедно са със ДПС, с МВРО, с Слави Трифонов, вероятно и с "Копейкиб", Янев ... още куп бг партии с 2000 партийни члена и 500 спечелени гласа на избори. Сами са ПП и ДБ и това не е отсега това е от 30 години.

Вместо председател на парламента с юридическо образование имаме една стара мулташка бъчва, на която от едната страна пише "уиски", а от другата "водка". Отгоре на тая стара бъчва дими пура!

Ами като "първата политическа сила" не си го избра?

се цупаят на Радев. Той също е на ръчно управление от Козяк както всички останали 'политици' в България без Възраждане. Очевидно вече никой не иска горещи ят картоф в момента.

Очакваме кабинет на - ПП или нови избори

Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за този продукт Радев и Деса. Радев слуга на ГЕРБ и ДПС и съсипва България заедно със Каскета които пази олигарсите крали България през прехода. Никога повече ГЕРБ ДПС и Радев Ку рв ата. Не наядоха се Деса и Радев и цялото обкръжение на президентството. Мразя Радев и Пеевски и Бойко и всички останали които крадяха България. Да умрат в мъка

Правителство на коалиция "Мултак" / герб+дпс+бсп /, вече им текат лигите за милиардите от ЕС. И най-отгоре Рундьо - путинския генерал.

На мутро-мафиота Боко Тиквата САЩ са му блокирали няколко офшорни сметки и той е станал по нисък от тревата и върти опашка като кученцето, което подари на Путин!

Да не би да са ти пратили копия от документите, с които са блокирани сметките?

в Кишинев? До колкото чувам вече са с режим на тока.

Попитали радио Ереван: Какво ще обедини Украйна, Молдова и България през следащите месеци? Радиото отговаря : Май ще бъде режима на тока.

Клюкарят Радев дава акъл на останалите клюкари. Нинова този път изостава.