Румен Радев се срещна с унгарската си колежка Каталин Новак, обсъдиха миграцията и Шенген

Вече изпратихме в Европейската комисия вижданията на България и необходимите финансови разчети, така че да се подобри значително охраната на българската граница, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев се срещна с унгарската си колежка Каталин Новак, обсъдиха миграцията и Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще го изтърпя този с големия нос още четири години.....направо ми става лошо. Като го видя и цял ден не ми върви. Има нещо отвратително в този човек. Може би затова толкова бързо остаря и заприлича на Тодор Живков .

Всъщност тя дойде за газа. Всичко останало е талаш.

тясно скроен селяк дъвче Шенген, както свинкя дъвче лайна.

"България и Унгария споделят убеждението, че решението на конфликта в Украйна няма да дойде с повече оръжия, а с повече воля, диалог и дипломатически усилия за деескалация и прекратяване на бойните действия". Ясно, точно и вярно!

Мило пате, честит ти празник втори февруари! Обичам те! За Свети Валентин имаме запазен хотел 4 звезди на Банско за няколко дни - ще ти скъсам дупето от целувки, да знаеш! С обич: Спецо

Освен целувки друго не можеш ли?

Слава на Русия. Слава на Румен Радев !

Кучиту вървяло подир един коч и чакало мъдете му да паднат да ги изде Стигнали до една река и кучиту като се огледало в реката рекло Кво ли мий наред чи и мъдети ми да са отпред

Не, че нещо, ама в лицето Румен Радев съвсем е заприличал на бай Тошо, Бог да го прости /последния/.

Всички тези срещи с Вучич вчера, днеска стая вуйна,са по руски сценарий.

Хубаеото на тая история е, че Мунчо е независим в ЕС.

Унгарската MILF става.

Големи вреди нанесе на България хасковския Каун. До кога така? Според тезата на Мунчо ако утре Турция влезе в Кърджали е по добре да не воюваме, а да се огъзим на рязаните карабини. Бах ти идиота е тоя фатмак.

Турция няма да влезне. Турците влизат мирно и кротко, а българите се изнасят към Скалистите планини.

Миграция ! Гонете Укрите от България !

Що не си събереш вересиите и не се изнесеш към СССР или к`вото там е останало от него. Толкова да си излишен тук! Предоволно имаме лумпени, хайде поне ти се изнеси!

"Румен Радев се срещна с унгарската си колежка ......." Не се пише така, а "Румен Радев се срещна с унгарската си колега ......." или нещо като: Нашата колега Иванка роди!

само в руските републики ходи, на запад никой не го познава!

А двамата с Путин консултираха ли се предварително?

Със сигурност, Орбан също е в час!

уж Орбан против джендърите пък сложили баш най-изявения представител в редиците си. Лошо няма! При вида на тази жена, всеки би се договорил с нея на каквото ТЯ иска, само и само да се разкара по-бързо. Само не можах да разбера тя изяла ли е Орбан, защото уж той беше главнокомадващ, ама явно вече тя според статията.

А първата "дама" нямаше ли я да го пази?! ...

И точно с Унгария ли ще обсъжда приемането в Шенген? Вчера с Вучич, днес с Орбановата другарка, напред към Евразийското светло бъдеще!

О оо, я обратен завой ! БЪЛГАНИРЪТ никога не се молил, не се моли и няма да се моли !!!

Офффф, тоя па, толкова си смешен. Любителят на поговорката "Преклонена главица, сабя не я сече", се прави на горд - хахахахахаха! Жалки отрепки сте и туй то. Като изгониха руските шпиони/пардон, уж били дипломати/, се на@кахте от шубе и хукнахте да се молите. А сега, мани, мани! Толкова жалки, малки човечета, здраве му кажи.

Другарката какво точно работи, Защото Орбан го знаем , но тази другарка....? И защо Радев ? Утре ще завземе всики функции на държавата. Отворете си очите бре.Този започна да командва навсякъде. Добре , че сме в ЕС и НАТО иначе ВОЕНЕН РЕЖИМ.

Какво значи защо Радев? Ама и започнал да командва навсякъде ли? Ами кой друг да управлява? Година и половина никой не иска да поеме отговорността на държавата. По важното е какво ще правим ако му изтече мандата и все още нямаме правителство! Че тогава съвсем никой няма да има за каквото и да било управление.

начесаха си езиците зщото ншщо не зависи от тях.

локуме ....