Радев посрещна с официална церемония президента на Черна гора Мило Джуканович (снимки)

Двамата провеждат и среща "на четири очи", след което ще се състоят пленарните разговори между официалните делегации на двете страни

Обратно в новината

Коментари - Радев посрещна с официална церемония президента на Черна гора Мило Джуканович (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във времена на криза, инфлация, болести и какви ли не още катаклизми, подобни изхвърляния са напълно излишни. Другия път и двата мига, които имаме да прелитат над площада, танковете също да изкараме, и Лили Иванова да пее през това време...наистин, народа в този момент не иска да гледа подобни фалшове, напълно безмислени и никому потребни!

Благари, оценявайте достойно външната политика на България. До вчера Черна гора беше сръбска (в Югославия) и няма нищо по-добро да градим истински взаимоотношения с тях. Колкото по-малко сръбско влияние, толкова по-добре за нас. Ако не го знаете, четете история и предавайте.

Външната политика на България?Тя е като работното време на Борисов: Понеделник, сряда и петък в Американското посолство Вторник и четвъртък в Руското.

Всички тези панаири са по нареждане на Масква. В ход е поредна провокажия към ЕС и НАТО. Радев ще ви свари като жаби.

Да каже него къде са го посрещнали така тържествено?Спомням си,че от Естония го изгониха,на новогодишния концерт на Виенската опера го сложиха при "простолюдието",оня ден австрийският премиер го прие по поло и мокасини. И Мунчо сега си избива комплексите.Разбира се,ние плащаме. Добре,че поне Деса я няма.

Радев вари дебилите като жаби.

Смели черногорци добре дошли.

Тук са се изредили разни да плюят Радев. Поне кажете какво не е наред на посочената среща? А вие редите само обиди и 0 доводи. Ръсенето на обиди е и престъпление.

Радев не е наред на посочената среща.

Мило Дългото и Раду Тъпото :)

Ами, например погледни на снимката как изглеждат двамата. Ушатия селяндурин(не казвам селянин, защото селяните ги уважавам безкрайно много), а селяндури има и в града. Та, нашия ушат фатмак до фигурата и изражението на лицето на Мило Джуканович. Да не говорим за визия на мисленето. Черногорския президент е с класи над нашия Мунчо.

Хората не избират как да изглеждат. И остаряват, дори да са изглеждали добре. Фактът е, че редите основно само обиди. Това ли са евроатлантическите ценности? Плюене - плюене - плюене. Ааа и корупция тип Байдън. Дето като главен прокурор на Украйна тръгва да разследва сина му за ограбване, го изхвърлят. И където взима пари от украинци, китайци и какви ли не, за държавна подкрепа - търговия с власт.

А ти за корупцията при Радев нищо ли не знаеш?Чети и други сайтове,какво си се заврял в Дир.Те са подлоги.

Сърбия и Черна гора са последните бастиони на Путинова Русия в Европа. Това не е наред! Даже малко е да се каже "не е наред". Другаруването ни с тези страни ни нарежда в дъното на цивилизования свят!!!

Тече инструктаж как да се ползва мръсната бомба която Краварите са дали на Укърите. Да ви е честито!

Провококации руснаците да пуснат атома. Нищо ново под слънцето.

Една стотинка не е заработили,а Мунчо само харчи пари.Кое налага такова помпозно посрещане,точно по комунистически?

С физиономията на бай Тошо. Изпечен комуняга

Абе,капут спукан,ТИ,нещо за бай Тшово време не мели,защото си бил още в ТА""ЦИТЕ на баща си !!!

Ай бахтън от тоя, вече и до кенефа не можеш да отидеш без да се огледаш за Радев дали не се крие зад тоалетната чиния. Бахти и мисирките!

В нормална държава Рундьо щеше да е разсилен в някое училище или да пази нощна смяна на някой паркинг , а овцете го избраха за пРезидент.

Нивото на Мунчо вече е толкова ниско, че могат да го посрещат чистачките на чуждите правителствени сгради.

Байдън е в Киев Мунчо е в Сибир

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също

Кравари и еврогейове , много скоро ще бягате към колесниците на самолетите

Мунчо - селският идиот в ролята на президент.

Импийчмънт за путлерастката подлога Мунчо Газпромович Радев!

За 3 от думите си си за съд! Това от казани 7 думи.

Два рублофила и слуги на Путлер.

Оставка и съд за руската подлога Муньо.

Мунчо е доста противен нали ?

Има противна селска мутра клепнали ушаци и изгърбен нос.

И 2 селски брадавици

Баидън е в Киев

Ми да не е бункерен плъх, като Путлер ?

Всеки който трябва да си дига имиджа, ходи в Украйна. ПР акции.

Абе каква е тая мода в България с тея бръснати тикви? На мутри ли се правят? И хората и политиците се орезали като репи. Политиците на запад а и хората са всички с коси. Дори да оплешивяваш не е срамно. Тука и Тиквата и Муньо и кохортата на Славуца лъснали кубетата.

Черногорецът дали ще може да налее акъл в тиквата на Радев ? Едва ли. Тъпанар- рекордьор е Фуражката . Той бил за мир, раиш ли?! Като манекенка на интервю...Те всичките са мир... ''Черна гора е изпратила на Украйна оръжие и военна екипировка за повече от 10 милиона евро досега и ще продължава да изпраща подкрепа, съобщиха правителството на Черна гора и министерството на отбраната за черногорското издание „Виести“.''

руcнаците го държат с нещо... или просто го е страх да не убият децата му....

Въпросът е какво ще правим със сороспиите?

За КГБ дупето на резидента и деса простакеса

Да върнат герба от при комунизма. Или някакво изменение. Този пълен с флинтифлюшки, коронки и глупости. на старият лъва макар и не изпипан, е пъти по-стилен от на сегашният трите.

Мило Джуканович е черногорският еквивалент на нашата тиква ББ. Преди 12 години САЩ обявиха, че сестра му е получила 7 милиона долара рушвет за да може унгарската Маджар телеком да купи Телеком Монтенегро. Но по нашите географски ширини такива бандити са президенти и министър председатели

А ти откъде знаеш тези простотии? Сигурен ли си какви ги плещиш?

И сърбина и този от ЧЕРНА Гора са по 2 метра. На височина ги избират явно ... Добре че нашия не е джудже , че не знам как изглежда това отстрани

Не, просто сърбите и особено черногорците са доста високи като народ. Познавам 3 черногорци и тримата са над 1 85.