Коментари - Румен Радев посрещна президента на Гърция Катерина Сакеларопулу в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре апна нашиО, стана четвъртит откакто е на власт. На вид се едно гледам бай Тодор на млади години, горе долу и със същите амбиции...

Гърция и Турция са пред война и позицията на България не е без значение. И двете страни ще искат да придърпат България за по- силен ангажимент и подкрепа. Ролята на посредник между Гърция и Турция е доста сложна, но не е невъзможна за амбициозния Радев!

И тия имат прзидент мъж намясто

Тия пера трябва да се махнат от униформите. Изглежда отвратително.

Руснаците верно яко ръчкат, особено чрез троянския кон турчулята, но НЯАТО няма да позволи! Впрочем те къде ли не се опитват да вбият клин, но накрая нещо не им се получава, напротив, дори и лакеите и сателитите им виждат какви са и накъде отиват нещата. Ком и Китай вече им сложи червена линия.......Плохо, очень плохо, товаришчи колхозники!

Таа, има вид на прелетела земното кълбо, как са й клепнали очите.... Идва, да му кажат на нашия олигофрен Радев, колко е хубаво, да си васална държава и да ти напомнят всявка седмица, че нямаш нищо. Нас, ще ни държат, до задната врата, на ЕС, да посрещаме новите ''меринджеи'', на Еврогъзосъюза. Кога ще се допитвате до народа, за важни решения?! НИКОГА В ШЕНГЕН! НИКОГА ЕВРО! Българи, остана ли ни достойнство, да спрем крадците, да изперат няколкостотин милиона, като ни превърнат в колония! Докога ще ни унижават шепа евробрюкселски плъхове, на заплата + процент?! Долу ЕС, долу еврото! Долу евроатлантическите циреи на България! Шепа продажни копе*лета се правят на ''политици''....

Ти си вдлъбнат евроатлантически дебил.

Румен Радев може да е наричан всякакъв, ама има фаца - добре изглежда, не е изсухлен като другите тупарлаци !!!

Кога ша падне цената на бендзиня?

Кога ще заменят тези шинели от българската армия?!

Той добре краде и ви гърби. Петков се е отчитал през цялото това време от две години. Радев е крадец и измамник с Петков.

Можеше да повдигне въпроса за асимилацията на българското население в Гърция и унищожаване дори и на гробищата им ,но малодушието си е малодушие , като Плевню

нищо не е унищожено, къщите на тракийците стоят необитавани но поддържани...

Когато разпорят партенклите на блядове, тогава.

По време на соца руските жидове ни бяха спретнали небивало промиване на мозъците, което обаче има позитиви - научихме се да разпознаваме жидовската пропаганда. То не е и трудно, само мънички чочета като теб се "връзват" на простотиите, с които ни заливат в момента жидовете от запада. И играчите са все същите, променя се само уклона на "партията".

Мълчи бе трол

че нещо, както се вика, ама орден "Стара Планина" за госпожата, само за едни 2 години работа в офиса??? И какво толкова е направила, за да подобри нашите отношения? Нещо цъфнахме и вързахме, откак тя ръководи Гърция?