17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че нещо, както се вика, ама орден "Стара Планина" за госпожата, само за едни 2 години работа в офиса??? И какво толкова е направила, за да подобри нашите отношения? Нещо цъфнахме и вързахме, откак тя ръководи Гърция?

Можеше да повдигне въпроса за асимилацията на българското население в Гърция и унищожаване дори и на гробищата им ,но малодушието си е малодушие , като Плевню

нищо не е унищожено, къщите на тракийците стоят необитавани но поддържани...

Кога ще заменят тези шинели от българската армия?!

Когато разпорят партенклите на блядове, тогава.

Кога ша падне цената на бендзиня?

Румен Радев може да е наричан всякакъв, ама има фаца - добре изглежда, не е изсухлен като другите тупарлаци !!!

Той добре краде и ви гърби. Петков се е отчитал през цялото това време от две години. Радев е крадец и измамник с Петков.

Мълчи бе трол

Таа, има вид на прелетела земното кълбо, как са й клепнали очите.... Идва, да му кажат на нашия олигофрен Радев, колко е хубаво, да си васална държава и да ти напомнят всявка седмица, че нямаш нищо. Нас, ще ни държат, до задната врата, на ЕС, да посрещаме новите ''меринджеи'', на Еврогъзосъюза. Кога ще се допитвате до народа, за важни решения?! НИКОГА В ШЕНГЕН! НИКОГА ЕВРО! Българи, остана ли ни достойнство, да спрем крадците, да изперат няколкостотин милиона, като ни превърнат в колония! Докога ще ни унижават шепа евробрюкселски плъхове, на заплата + процент?! Долу ЕС, долу еврото! Долу евроатлантическите циреи на България! Шепа продажни копе*лета се правят на ''политици''....

Руснаците верно яко ръчкат, особено чрез троянския кон турчулята, но НЯАТО няма да позволи! Впрочем те къде ли не се опитват да вбият клин, но накрая нещо не им се получава, напротив, дори и лакеите и сателитите им виждат какви са и накъде отиват нещата. Ком и Китай вече им сложи червена линия.......Плохо, очень плохо, товаришчи колхозники!

Ти си вдлъбнат евроатлантически дебил.

По време на соца руските жидове ни бяха спретнали небивало промиване на мозъците, което обаче има позитиви - научихме се да разпознаваме жидовската пропаганда. То не е и трудно, само мънички чочета като теб се "връзват" на простотиите, с които ни заливат в момента жидовете от запада. И играчите са все същите, променя се само уклона на "партията".

Тия пера трябва да се махнат от униформите. Изглежда отвратително.

И тия имат прзидент мъж намясто

Гърция и Турция са пред война и позицията на България не е без значение. И двете страни ще искат да придърпат България за по- силен ангажимент и подкрепа. Ролята на посредник между Гърция и Турция е доста сложна, но не е невъзможна за амбициозния Радев!

Добре апна нашиО, стана четвъртит откакто е на власт. На вид се едно гледам бай Тодор на млади години, горе долу и със същите амбиции...