Румен Радев посрещна канцлера на Австрия на летището в Пловдив (снимки)

Делегациите ще заминат с военни хеликоптери на посещение в Регионалната дирекция "Гранична полиция" - Елхово

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев посрещна канцлера на Австрия на летището в Пловдив (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Го доведоха до положение да стои в поза мирно в присъствието на американски , руски и турски посланници. Стана така че хората гласували за него припознаха един старшина който прави лицеви опори. Първо допусна Каскета да влезе с войска в Президентството , нещо равностойно на военен преврат. После се прави на жертва със социалистически юмрук, театър абсолютно излишен. Следва подкрепа на протести . После издигането между служебни правителства на Киро Кокора и Денков! Толкова тъп сценарий , в крайна сметка е можел поне да види че единия е пуек а другия глупак, академика е пък креатура на партията и комсомола.Досъа по умен от другите двама но не толкова деен. Както и да е в крайна сметка капака беше Янев. Не става ясно защо се бутат хора чрез медиите , които нямат въобще представителност и популярност поне като Дългия? Въобще ни вкара в режим да връщаме Бойко, Царя и други слава богу не и Костов към реанимация? И защо ?! Чехъла поне е откровен лизач, но да се мазниш по тоя фатмашки начин е даже по унизително. А можеше да вкарат малко мозък на Дългия и да издигнат някой около него по умен от Тошко и със някъкви чалга структури да направят “революция “. Тазбира се Боко трябваше да бъде премахнат както и Гешев. Даже сега те не го елиминират а чакат хаваеца да им го каже в прав текст. Утрепаха Илия Павлов пък тая Тиква им е проблем?! Баси кликата номенклатурна!

продължавам да мисля, че с ветото Австрия ни спаси от унижение, защото бяха готови да приемат румъния, а нас не, австрия каза само заедно.

идва заради жената на мунчо

За дъщеря му! Нали муньо, незнайно по какъв пртокол и разноски я заведе на « Виенската вечер»......

На всички снимки само ведри лица, усмивки и още малко ще им потекат лигите. Радев, не се излагай! Какво има да показваш, разбита граница! Покажи кой окраде средствата от ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО й, защото родните демократи се постараха да разрушат и ограбят една силна граница! Подиграхте се с граничарите- облекло за просяци, никакви човешки условия, остаряла техника...... Това не е работа на канцлера! Какво сега и ти ревеш за помощ! Помощта е да се стреля на месо, нали това е граница? Всички чернилки и арабески са нарушители на границата на суверенна държава!

Мунчо обичайно изглежда неадекватен..... модерния поп Кърстю предал българите за 5 сребърника т.е. рубли

Тъпак, за цевтове я продаде, не за рубли.

Няма ли да го награди и с орден,задето не ни пуснаха в Шенген?

Оставка на Радка Пиратка - Веднага

Радев какъв го играе сега, главният министър председател? Президентът трябва да има най-вече представителни функции

суверена дойде на територията за да си виуди стоката!

друг ни е суверенът, не е Австрия, заедно с Унгария единствено Австрия се опитва да води независима политика, тя спря гостите на Меркел, не се страхува да спори и критикува политиката на ЕС, а ние за едно селфи с лайен България ще погребем

Радев се вживя на ББ и той такива пр акции правеше. Радевата стана Мутри вън за да седна аз.

По-бърже и по-лесно да го префърли през турцката граница ли?АА, каналджийството е строо забарънено!

Разходките с хеликоптери сме ги виждале.

Преговарят , за затваряне на 5ти и 6ти блок на АЕЦА , защото на Киро, на мунчо най добрия министър не му остана време

Брюксел седи и гледа от високо как богата страна мачка бедна периферна страна и как трябва да се разплащаме с корупция и да им даваме проекти тук и тол системи... Докога?! Аз не бих се срещал с австриеца без фон дер Лайен да е и тя тук и да мрънка за ценностите! Тия ценности само за нас ли са?!

България трябва да оцени спешно вредите, които ни нанесе неприемането ни в Шенген и да ги иска всяка година от ЕС! Това е обещание и провал на ЕС! Това са минимум 200 млн евро на тодина от денгуби, неустойки по висене на граници, еко замърсяване и поддържане на терените около КПП тата. Когато ние спирахме Македония всяка седмица идваше един комисар тук и ни натискаха безцеремонно и грозно, непартньорски... Сега да виждате такова нещо... Нашите йесмени са готови на всичко да угодят на запада и съответно да препикаят националните интереси! Когато холандците платиха кампания срещу граничарите ни, че стреляли по границата Христо и Кики мълчаха грозно и дума не обелиха... Не може така да се тъпче родината!

Докато този с големия нос е начело на държавата ще си останем в девета глуха. Тоя е агент на руснаците и никой от Европа не го взема насериозно. Вижте му изказванията през първия мандат - 90% от тях гласят - Свалете санкциите срещу Русия. Сегашните изказвания са в същия дух. Оставете руснаците да трепят украинци и българи, живеещи в Украйна и не давайте на украинците оръжие......

Е нали спасихме с оръжия украинците! Кое сега е вярно, че сме ги спасили или ти изнася на теб да си наведен и мазно по корем пред стопаните!

Ние ги спасите,но не в благодарение на Радев а въпреки неговата съпротива. Той иска да изпратиме оръжие на Москва

жалко човече е българският президент. Услади му се властта .А д а видим докога ще го търпим. Ще ставаа някаква...

Мунчо ,селският ни идиот !! Ще го води в славяново, на баница

Тоя горкия знае ли на какво дередже са нашите хеликоптери... с какъв акъл е съгласен да го возят? Остава да бастисаме некой чужденец с калпавите ни дрънколняци...

Е нали и Урзула я возихме в него. Нищо и няма. Даже се кефеше бабушкерата.

Румба нали си пилот ("шофьор на самолет"), а командващ държавата и армията. Е кажи Какви бяха "онези" самолети с "онези" следи? А кажи защо вече месеци (поне над Монтана) има мъгла? Охлаждане планетата ли по този начин? Облаци ли създавахме с "онези" следи? А защо, когато няма мъгла се случва с има розови следи в небето? Какви газове пускат тези самолети?

Ами Сорос и Бил Гейтс пискат да унищожат Монтана.

Няма сериозни и обективни причини България да драпа така неистово за Шенген. Тази глупост че било по добре за тировете може да убеди някой ром или глупак. Истината трябва да е нещо друго. Бизнеса с дрога е един най големите в България (поради липса и на други отрасли) и най вероятно много "политици" искат Шенген за да върви транспорта на амефетамини и хашиш от тюеркито по лесно и необезпокоявано към европейските пазари! Къв кеф само когато Мустафа тираджията с 100 кила хашиш мине през границата от едната страна щот Иван митничаря му намигнал и прибрал един пакет с пари, и после Мустафата си кара необезпокоявано до Аместердам. Колко "партии" в България ще останат доволни и нахранени от това!?

канцлера да не си отваря устата, само дупки

с една мрежа вардиме цяла Европа, даже едно "мерси" няма

…та Питат Хората : - а Може би Манол Глишев - Има право ЗА Начина по който се Налага Да процедираме ?

ПРЕЗИДЕНТСТКА република??? А Слави забрави,че фалшивите машини не са на власт повече. Бързат за да гласуват депутатите преди Радев да разпусне правителството. Второ със служебен кабинет неможе да се направи Велико народно събрание. Радев стреля със Слави като последна пръдня. Остава му един ход да създаде война. Това е Радев, ненавиждам го пръдльото лайнян.

Съобразно Показноста на ОняТренчев (вчера при крумовата) - натам Тикат хавата Вси”наште”.

Бонго, твоят коментар е точна характеристика на поне 90% от коментарите тук. Радев щял да разпуска правителството... При служебно правителство не можело да се прави референдум...

"Подкрепяте ли произвеждане на избори за Велико народно събрание, което да реши въпросите за промени във формата на държавно управление от парламентарна република в президентска република?" "Г-н Радев, вие махнахте Спецсилите от границата и я превърнахте в плячка на беззаконието" Другото е бошлаф.

Напразните ДъСъ усилия задунаистизмъ. —— РеИнженерингът+НовНюрнбергски !

пак ли лъчкаш на еврогробището си

Нямаме политици за съжаление. Вместо да съберат 1-2 милиарда евра глоби от австрийските фирми тук, те му се мазнят на тоя цървул

Това се нарича дипломация. Руснаците отдавна забравихте значението на тая дума.

Няма ли да сложат канцлера на партера на някой оперен концерт? Просто така - танто за танто.

Мила, като не си ходила никъде - не коментирай! Най-хубавите места са на паркета!

Още един епизод от поредицата "някой друг ще ни оправи" който тече вече от 80 години! Само ако да станем член на тази или онази организация, съюз или клуб, и хоп....нещата ще се оправят! Нещата никога няма да се оправят, защото те зависят от тези които имат нужда това да стане! Никой не може да даде аргумент, защо е нужно на България да стане член и в този съюз и още повече, защо трябва да се натиска! Тировете нямало да чакат на границите?! Брей....това ще ни направи икономика ако се промени...нали? Един малък и шибан остров - наречен Кипър - няма Шенген, НИКОГА няма да влезе в Шенген, но имат по високи доходи и по стабилни икономически отрасли от България (и не...не е туризма). Ако толкова ги беше еня за тировете и транспортният отрасъл в България, защо Франция успя да наложи Мобилност против България в ЕС?

Та нали същите европейски капути нарочно бутнаха границите на държавите ...а Меркелица ци покани и им създаде абсолютно всички условия !!! Сега какво им показват ?!?? Лицемерие и лъжи !!! Ей това е европейската сган !!! Тепърва ще откриваме колелото !!! Незнаем ние ,как се строи и пази граница на държава ....

Ползата от тия пируети на Мунча e кръгла нула. Нито австрйската, нито холандската позиция ще се промени. Тая година може и да приемат Румъния. Ние пак ще духаме бахура.

Румъния и Б-я ще вървят заедно докато не се изгради шенгенска граница между тях. Иначе Мунчо полага неимоверни усилия да изостанем от румънците.

Тези искат да ходят в ЕС, там където НАС не ни пускат съвсем. Няма никакъв смисъл да го играем граничари за тези говеда, които само искат да цоцат. Ние ще мрем и гоним икономическите жертви на колониалната политика, докато самите ние сме колония? Само за да направим щастливи господарите си... Да ни пуснат до трапезата и следващият кокъл да е с малко месо.

Па родното село на президента им е на път, да минат, па да ударят по една боб чорба....

И това ако не е разхищаване на държавни средства ...здраве му кажете ! Австриеца ,телена ограда не е ли виждал ?;??

радев не заведе австриеца да види и кво е останало от 12 мсп в елхово,щото ако тоя полк беше жив сега нямаше там да минават мангасарете дето сорос ги праща из европата

цялостна промяна на политическата система в страната, за независима външна и вътрешна политика на държавата Перу и освобождаване от модела на неолиберализма и т.н. Чрез блокиране на пътищата в различните области, протестиращи се опитват да накарат управляващите да чуят техните искания. А Бай Ганьо яде кисело зеле с ракия

Подмазване а иначе шут от Шенген.А без Шенген тая дръжава е обречена на мизерия

Това е загадката на века.?!

Пловдив и южна граница нещо да ти говори "умник"?

Не са виждали телена ограда! За по близо нъл тъй “умник” даге!

а ще го закара ли на границата със сърбия, да види колко "бразилци" както се изразяваше кмета на Пазарджик, има там по полетата и са си оставили дрехи, бутилки, палатки и каквото им е нужно , за да оцелеят преди да преминат в Сърбия ? Един познат даже наскоро есента беше минавал оттам и спрял встрани да говори по телефона и тумба бразилци се впуснали към него да му предлагат пари да ги закара с баничарката до еди къде си .

ушко и зъбчо