17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО Г-н Президент....

NE RAZBRAH A TI KAM KOI SI SBARKAN PEDAl

Президента е изключение от българските държавани мъже! Има законна съпруга! У нас за разлика от всички други демократични страни по света наши най-важни държавници нямат съпруги, а докато са в активна възраст се забавляват с любовници. Погазването на това морално правило у нас даде възможност на някоя, да снима спалнята на премиера с богатствата му и самият него в интимна поза и се създаде политическа криза и трябва да има данъчни проблеми за Бойко Борисов, който не е декларирал милиони евро доходи. Но, това, че показаната с факти и улики корупция на Бойко Борисов, Владимир Горанов и Менда Стоянова е извела хората на протести, организирано се премълчава от медиите! В допълнение Гл.Прокурор, отказва да разследва корупцията на тези тримата, основавайки се, че са уличени само от В.Божков! А, никой не му напомня, как пък Божков е разследван и обвинен по показанията на един единствен свидетел!

Ако не сте забравили, 2013г. протестите бяха провокирани от избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Като е толкова лош, защо го търпите, защо срещу него няма нищо, няма записи, няма прокурорски акции. Излиза, че главният прокурор действа избирателно - за едни записи, проверки, показни арести, а за "нашите хора" - нищо. Радев може да е всякакъв, но това не прави други хора по - добри. И това за руско - комунистическото агентство е плашило за наивния електорат, да си мисли, че правителството е непогрешимо и несменяемо.

..най-достойният човек в политиката. Винаги защитава справедливостта и всички му вярваме!

Прав си, че защитава. Интересите на червената олигархия. Пази я от разследване.

На вас 30 години са ви комунисти в главата....Доста слаб прочит на историята...В Европа..повечето правителства са леви...Не са се гътнали като ги гледам

НА ЕСЕН, СВИКВАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ИМПИЙЧМЪНТ СЕГА! ВЪН РАДЕВ , ВЪН ВИЦЕТО ЙОТОВА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! ДА СЕ МАХАТ ВЕДНАГА!

Срам са ГРОБАРИТЕ? ПЛЕВНЮ НЕЩО КАЗА ЛИ ...за Пеевски,Доган,Цацата...мълча като мома на годеж...

Особена част на Наказателния кодекс Глава първа. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Раздел I. Измяна Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Раздел II. Предателство и шпионство Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. (2) Ако деецът доброволно разкрие пред органите на властта извършеното престъпление, наказва се при смекчаващи обстоятелства. (3) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Информацията, представляваща държавна тайна, се определя със закон. Подсъдимия Румен Радев да стане при произнасяне на присъдата.

То по тая линия Тиквата отдавна да е на каре....в затвора

Радев е руски трол! Да се знае!

Близнашки за ставащото сега : „Той/Румен Радев/ каза, че съдбата на България ще се реши на площада, нищо подобно. Румен Радев ни тласка, той не знае какво прави, към режим на охлокрация – власт на тълпите. Това е добре познато от историята, но така са наричали режима в нацистка Германия – тълпите приветстват своя фюрер. Не може тълпите да решават, това не е народа. Хората излизат, протестират и след това се прибират у дома и някой друг пише сценария за следващата фаза на протеста или за това, което предстои да се случи. Нека не се заблуждаваме, улицата не взема решения, тя може да ги одобри, но не ги взема. Абсурдна ситуация. Тази комбинация между психодесни и психолеви ще завърши зле. Поредна вечер на протест в центъра на София Не искам да обиждам никого, основната маса има най-добри намерения, аз ги разбирам хората, имат основания за недоволство. Има много дълги натрупвания, особено след трите месеца на изолация, това е повод за социалния взрив”, каза още Близнашки. Той е категоричен: „Аз защитавам действията на главния прокурор, защото той извърши едно историческо действие, с което би се гордял дори италианският магистрат Джовани Фалконе. Той спука онзи гноен цирей, наречен Васил Божков, който изсмукваше силите на нацията в продължение на 30 години, ограбваше националното богатство пред очите ни. Най-после се намери човек, който свърши тази работа. Това е исторически акт. И се посегна на прокуратурата”.

Президентът Румен Радев поиска оставката на правителството и главният прокурор Хора, да ни е честита новата инфлация и увеличението на данъците, цените на храните и услугите. Това целят всички управляващи. Създават изкуствен хаос като използват подкупени агитки за протести и после ние ще им плащаме майсторлъка. Колко пъти ще гледаме един и същи филм? Те крадат, а ние ще страдаме.

Това на е български президент, това е ЗМИЯ,готова да клъвне по всяко време.Вижте му излъчването,вижте му лицето,а очите?Никога няма да ви погледне в очите. Цялото му излъчване е на злобен, комплексиран човек, който се е взел на сериозно.Той си мисли /или някой му внушава/,че може да управлява държавата.А той може и е научен да управлява само самолет.Дано българите да осъзнават на къде тласка държавата и не се подведат по червения терор, и по създаването насила на революционна ситуация.Комунистически приом за насилствено завземане на властта.Справка комунистическата теория за социална революция/"НАУЧЕН" КОМУНИЗЪМ/.

Рот фронт а радко? Криви са ти сметките педал долен руски, ти си пътник пандисчия, а аз не съм трол а нормален българин дето се труди и мрази паразитите като тебе.

Чест и почитания господин Президент.

Този беше вече президент. сега е нещо друго, но не искам да го напиша, защото ще си нацапам екрана и клавиатурата, пък така като си помисля за него и много мирише.

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Родов обект на тези престъпления е държавата с нейната републиканска форма на управление. Наречени са още противодържавни престъпления. Всички те уреждат политическите обществени отношения установени в страната, възникващи и съществуващи в процеса на упражняване на властта в страната от държавните органи. От обективна страна всички тези престъпления са обективно годни да засегнат държавата или властта в страната. От субективна страна става дума единствено и само за умишлени престапления /тук няма непредпазливи престъпления/ и са извършени почти всички с пряк умисъл. Освен това почти всички престъпления от субективна страна се характеризират и със специална цел – деецът трябва да преследва тази специална цел, която най-общо казано е политическа цел или цел за засягане властта в републиката. Системата на тези престъпления обхваща разпоредбита на чл. 95-110 от НК. Тези текстове са разпределени в четири раздела. Първите два раздела съдържат преките посегателства срещу властта. Това е което ги отличава от останалите престъпления в тази глава. Разликата между тях. Раздел І “Измяна” съдържа в себе си посегателства срещу вътрешната сигурност в държавата или посегателствата срещу властта от вътре. Раздел ІІ “Предателство и шпионство” съдържа престъпления, които засягат външната сигурност в страната или националния суверенитет, териториалната цялост и военната мощ на държавата. С други думи в този раздел ІІ се съдържат такива престъпления, които представляват съдействие на друга държава в нейната дейност срещу България. В следващия раздел ІІІ “Диверсия и вредителство” се съдържат политическите престъпления, които представляват косвено, опосредствено посегателство срещу властта и това са престъпленията диверсия и вредителство, които имат сложен или комплексен обект. Това са престъпления, които въздействат пряко върху икономическата база на страната, като чрез това въздействие в крайна сметка се цели да се дестабилизира политическата власт в страната. Последният раздел ІV “Други престъплени”. Още в края на 1989г. с промени в НК са засегнати тогава съществуващите раздел ІV и V, като много текстове са отменени, други променени и всъщност остатъците от двата раздела са събрани в раздел ІV. Понеже е трудно да се групират, законодателят е излязъл от полежение именовайки ги други. Освен това през 2002г. е включен чл. 102а - тероризъм, с което става съвсем невъзможно тези престъпления да бъдат вкарани в една категория. Може да се каже, че в този раздел намираме инкриминирана една предварителна престъпна дейност срещу държавата и други престъпления.

Особената част на Наказателния кодекс Раздел II. Предателство и шпионство Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. (2) Ако деецът доброволно разкрие пред органите на властта извършеното престъпление, наказва се при смекчаващи обстоятелства. (3) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Информацията, представляваща държавна тайна, се определя със закон. Подсъдимия Румен Радев да стане при произнасяне на присъдата.

Е братя доживяхме да видим, в следващия парламент няма да има опозиция,защото партиите на Корнелия,Мая, Христо Иванов и ДПС, ще си стиснат ръцете и ще почнат заедно да управляват(крадат)воглаве с големия българин Пиночет Радев. Те тогава ще видят крякащите какво е тормоз, корупция, беззаконие,но тъпотията струва скъпо

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ВЪТРЕШНАТА СИГУРНОСТ Измяна Чл. 301. (1) Който с противодържавна цел участва или ръководи група за извършване на опит за преврат, в бунт или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години. Подсъдимия Румен Радев да стане при произнасяне на присъдата.

Тиквен, тъпунгер тулуп и още мирна сте сложили на Борисов, но както и да го наричате, този човек работи и то здраво ,за да извади България от блатото в което бяхме заседнали, но на промитите мозъци това не им харесва и с всички сили воглаве с предателя Президент се мъчат да ни натикат обратно в калта. Това може само тъп и глупав народ да го иска

Чака се тълкуванието от КС за това как да бъде съден този предател и мафиот Радев

Президентът обвини управляващите в корупция- това го чуваме вече няколко години, но без факти. А президента ,като защитава корумпираните си служители-това как се нарича,та на всичкото отгоре иска и оставки,освен на правителството и на главния прокурор.А ние си мислехме, че комунизма си е отишъл-за съжаление не е и има хора ,които желаят да командват и да се налагат, но най виновни са тия, които ги поддържат и крещят след глупавите им призиви

Той иска комбинация от нацизъм и фашизъм

Първанката и Плевнелиев прокуратурата също имаше разследвания по тях, но не съм чул да искат оставката на правителства, поркурори. Явно чусвтвителен се оказва румбата, нежна душа.

Смешник

Иска ти се да сме като Рушката кочина ама нвма да стане Да ти еба майката тъпа, селтак!

СЪД ЗА ТОЗИ ИНДИВИД, НАСАЖДАЩ ОМРАЗА И РАЗЕДИНЕНИЕ!

Хора с ниско образование, нисък социален статус (поради същата причина), неуспели, нереализирали се в живота хора, които са озлобени от събствената си съдба. За която съдба не е виновен нито ГЕРБ, нито ББ, а самите те - поради личните си качества и нисък интелект. В която и е държава (дори и в Русия!!) подобни маргинали нямат никакъв шанс за добър живот. Ако БСП (недай Боже!) дойдат на власт, първото изявление ще е, че държавата е на такъв лош хал от "безобразното" управление на ГЕРБ, че обещанията за рязко подобряване на жизнения стандарт на народа пак ще отидат в далечното, необозримо бъдеще. И пак следващото поколение ще живее при комунзма. Само дето не се казва кое следващо...

Ти ко? Тия притестират щото са тъпи и не успели? Значи всички дето протестират са тъпи и не успели ?!? Тези в автобусите на вожда от кой са? Кой си ти, че да кажеш кой има право да протестира и кой не?

а подкрепят! Схващаш ли разликата, малоумнико червенозадников?

В две изречения - шест правописни грешки. Сам, по категоричен начин, доказа кои са всъщност протестиращите. Толкова се тъп, че не можеш дори да осмислиш казаното! Иди протестирай, но никой няма да ти намаже масло на филията. Ао сам не си намажеш, чакай Курнелия да ти намаже...

А кой е Радев ,че да казва на правителството и прокурора Мафия. Този човек е за съд, за държавна измяна и за подклаждане към бунт .Такова предателство към народа досега никой не си е позволил и защо трябва на него да му се размине ?Той трябва да си понесе наказанието за зулумите ,които натвори,да ни занимава с роднините си ,с изпълненията си за любовницата, с простотиите на вече съпруга въпросната мадама ,а сега и със защитата на едни продажници

и лишени от нощните заведения барове и стадиони.

са го натопили че са крали секретни документи по негова заповед. Там е заровено кучето! Гешев си е приготвил белезниците и иде!

има разписана процедура - избори, в които народът си казва думата кой да го управлява...Само в нискоинтелигентните държави властта се взема с бунтове и метежи...Ще се идентифицираме ли като такава държава е въпросът?

по такъв каруцарски начин - да назоваваш правителството на собствената си държава и главния прокурор с термини като мутри, мафия и прочие комплименти от арсенала на уличните лумпени...Няма такъв президент в световната история. Ние единствено случихме на такъв...

правителство са гласували над 1 милион българи. Много повече от тези за комунистите. Тогава кому показва юмрук г-н предидентът - на тези 1 милион българи ли? След по-малко от година ще има редовни парламентарни избори. Комунистите обаче не им се чака 28.03.21, защото знаят резултата - пак ще са смачкани. Затова пробват да се докопат до властта с бунтове, метежи, подстрекателства, провокации, шантажи...Няма ги вече рускит щикове и власт ще видят през крив макарон. Колкото и юмруци и пръсти да вдигат...Връщане към прегръдките на мечока няма да има! Както се казва, няма да им се отвори парашутът. В това число и на президента...

Призивите ти лесно попадат под разни текстове в наказателния Кодекс Следващият в списъка на Гешев си ти Честито ;)

Този въздухар говори за антимафия, мутри вън и темподобни а всъщност мафията използва хората и недоволството им за личните си интереси като съответно и финансира протестите, а колкото и да се крият от камерите се виждат и мутри на протестите. Всички неуспели политици и мошеници също яхат протестите. Като се гледат познатите лица на протестите вече може да се направи и правителство: премиер Александър Томов(Лупи), вицепремиери Йло Денев и Мая Манолова, министър на правосъдието внучето на Коминтерна Христо Иванов, министър на финансиите Васил Божков(Черепа), министерство на пропагандата Иво Прокопиев, министър на екологията Бобоков със зам. Министър Пл. Узунов, министър на промишлеността Ковачки, министър на здравеопазването Мангърков, военен министър генерала на ВВС, който скри документите за Десислава Радева и т.н.

Като употребен кремльовски капут. А употребените капути ги изхвърлят, нали?

Гешев може спокойно да тури кура на прецедента за "държавна измяна"- насъскване на народа за силово сваляне на законно избраното правителство, парламента трябва да го изпичи още утре.

Насилствено сваляне?!? Ако някой проговори против Вожда, веднага е агресия. Аз пък искам да видя Гешака да повдигне това обвниение... Само да не стане, да му е за първи да се окаже прав...

Не ни върви на генерали-политици, кой от кой по тъпи, цървули с лампази, мерат си пишките за сметка на народа..и двамата трябва да се махат на майната си гъзина. България трябва да се управлява от интелигентни хора, не от селски комунистически тулупи.

Кои интелигентни хора-тези като Христо Иванов или Корнелия Нинова, може би Слави Трифонов. Те тогава ще цъфнем и ще завържем. Гледайте кой какво върши и как го върши ,а не гледайте колко е интелигентен , защото тези с изискванията за интелигентност са много далеч от нея , само дето се мислят за такива. Гледаме ги и ги слушаме често и виждаме колко ом е попето, та стига с тези простотии.

Радев не е чак такава "вода ненапита" (Десислава Генчева (Радева) е назначена за PR на ВВС от него, а и сегашните му съветници не са май много чисти). Прави се на голям мъжкар, но прилича на клоун, който говори превзето и рецитира клишета. Критикува, но предлаганата от него алтернатива е управление на дебелата очилата крава и на червената олигархия около нея. Вярно е, че Б.М.Б. не е най-симпатичния и начетен човек на света. Но да заменим един нарцис с друг такъв - не виждам голям смисъл. Не вярвам на фалшифицираните снимки със златни кюлчета, подхвърлени от Дубай - това е толкова тъпо, че само безмозъчни наивници биха се хванали! А стига бе Череп, всеки непрофесионално работещ с компютър може да фотошопне такива компилации... и кой нормален човек ще си държи златото и пачките в чекмеджето на нощното шкафче - леко отворено, за да може фотографът по-добре да снима!? (Така де -стават природни бедствия - пожари, земетресения, наводнения. За целта нормалните хора си монтират огнеупорни каси които не са чак толкова скъпи). Това е такъв смях и абсурд, че направо не е за вярване че има хора, които се връзват на тия манипулации. Не знам какви са конспирациите и задкулисните игри и не ме интересуват - такива неща винаги е имало и ще има в политиката. Политиката е мръсна и неморална навсякъде по света, не само в България. Мазните и уядените навсякъде лъжат, мажат и крадат - корупция има в САЩ и във Франция и в Германия и в Китай и в Русия и в Бразилия и т.н. (скандалите със съветниците на Тръмп и скандалите с Джо Байдън, скандалите с Volkswagen с масовите фалшификации на тестове за вредните отработени газове; корупцията в световния спорт: ФИФА, УЕФА - Сеп Блатер и Платини, корупцията при Ердоган - назначаването на сина му за управител на централната им банка, корупционните скандали с бившата президентка на Бразилия с български корени и т.н.) . Вярвам във фактите и не ме интересуват конспиративните теории, а факт е, че на една от най-омразните и безскрупулни истински 100-процентови мутри в България (човекът с вечната пура в уста) му бяха повдигнати прокурорски обвинения. Факт е че има повдигнати обвинения за олигархични връзки на двама от президентските съветници, а оная фуражка не каза нищо друго освен да издекламира някакви дежурни изтъркани фрази против мутрите (ама не против мутрата Божков) и мафията. И това ли е алтернативата Тоя ли ще "оправи" България?

Съгласен с теб и радефф и черепухин са АБСОЛЮТНИ педераси.

Този селяндур и глупак се е взел много насериозно, насъсква народа да лее кръв в угода на ненаситните мераци на комунягите за власт и нови грабежи. Народа е длъжен да го изрита веднага от мекото легло, заедно с любовницата му.

"Червеният президент иска да ни върне 75 години назад и с държавен преврат да установи комунистическа селяндурска диктатура"....

Шумкарите изпълзяха от горите. Тръгнаха да обират мандрите.

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ВЪТРЕШНАТА СИГУРНОСТ Измяна Чл. 301. (1) Който с противодържавна цел участва или ръководи група за извършване на опит за преврат, в бунт или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години. Подсъдимия Румен Радев да стане при произнасяне на присъдата.

Ванеса защо пишете на латиница. Преди да си давате мнението за каквото и да било подходете с респект и уважение....................................истината е по-средата............... Не само България страда навсякъде има самозабравили се правителства.....въпросът е каква е алтернативата...........сега ли е най-подходящото време за смяна на правителството или да се изчака няколко месеца и тогава така и така ще има избори. Помислете.....има логика

Прецедентът се показа като дърт обслужващ комуняга. Искали били избори. Изчакайте 1г, комуноиди! И ще ви отвеем! Дотогава ковидът ще ви позачисти!

След една година ще има ли най-сетне елетронно гласуване?

Каскета е изцяло зависим от управляващага шайка ГЕЙБЕРИСТИ.За каква независима прокуратура говори че и обвинява президента .Войната срещу президента започна от Гешен още от първия му ден .Тя е продължение на войната която води и правителството и мнозинството в парламента.На своеволията на мутрите трябва да се сложи край.Браво Радев.Успех.Ние сме с теб.

Драпайте, демократи, вървете подир осрания си президент ,свалете правителството насилствено ,но не забравяйте, че идват избори и тогава ще ви се стъжни. И този път ще ви бием и то яко, та дано се провалите в дън земя нещастници такива. Само тъп човек може да прави всички тия простотия по време на пандемия и криза, но вие слушайте генерала си ,а после стягайте коланите, че не ви чака нищо добро

Радев е обида за интелигентните българи - толкова несимпатичен и ниско ниво на мисловна дейност, не мога да се отъждествя с него! Бойко е арогантен и самозабравил се, но не бива да допускаме да ни управлява БСП или идиоти като Марешки, Слави, Волен, Симеонов и Каракачанов

мачкай мутрите от ГЕРБ!

Айде гербопитеци - подемайте новата опорна точка - Илияна Йотова - президент! :))) Баси и дебилите!

Лижи пудка си ти

Ah mili sagrazdani .......zalko na Bulgaria do koga schte e opravliavat hora koito tapkat naroda! Koi bulgarin e zdrav i spokoen i ima sigurna rabota ? Do koga ? Zalko na balgarite i za Bulgaria s tezi mutrenski upravlenia niama da ima skoro Bulgaria tia e na cheznene ! Zalko!

какво каза??????

недопустимо е този човек да не познава законите да имаш съветници и да се държиш неадекватно

:))) Не е точно така, но и да е - и кво? Нали действа точно както Гешев го казва - не са важни законите, не са важни доказателствата или липсата на доказателства, не е важно разделението на властите - важна е справедливостта, която искат гражданите на България.... Ами ето - това е то справедливостта искана от гражданите.

И какво точно искат тези граждани?Крещят след него за корупция,а корумпирани са неговите служители. Искат равнопоставеност и да няма недосегаеми, а той разпъва чадър над виновните. Е обяснете ми какво всъщност искате?

жалка мижитурка

:))) Допълни си ника на "1+1 = ГЕРБ на политечското гробище"

А ти като руски агент кога ще подаваш твоята?

Гербопитек е диагноза за неизлечимо ментално заболяване. Вижте им само опорната точка и ще паднете от смях. Радев да подадял оставка, щото импийчмънт няма по Конституция или да го свалел Гешев по някакав начин? Добре и ако стане, после какво? Ами после, по Конституция, президент до края на мандата става Илияна Йотова. И същите тези гербопитеци ще квичат за да се върне Радев, щото тя няма да пипа толкова умерено като него и съвсем лошо им се пише. Народът е казал - когато Бог иска да накаже някого, първо му взема акъла.

pavtal@

Не ни стига пандемията и задаващата се тежка икономическа криза, а сега искаме да се набутаме в политическа.Ако не ни дойде ума в главата и продължаваме в тази тежка ситуация в страната да я влошаваме още повече, пак ни чака мизерията от ранните години на прехода. Едно служебно правителство под командата на Радев само ще направи бъркотията още по-голяма.С призивите си към бунт от улицата и оставки на правителството и прокуратарата той показа, че не е никакъв политик, нито е президент на всички българи, а е просто един твърдоглавец,ь който прикрива болни амбици под маската на борец против корупцията и олигархията. Дори не се смущава, че с призивите си действа в пълен унисон с хора като Божков и другите олигарски, изправени сега пред съда, които искат да свалят правителството, надявайки се по този начин да избегнат правосъдието. Радев на всяка цена трябва да бъде наказан за престъпното си безхаберие в тази тежка за всички българи ситуация

Когато те хванат че изнасяш държавни тайни и си обикновен предател - най-нормалната самозащита е да организираш меежи....това комунистите могат наистина добре!