Румен Радев: Парламентът явно се дави в скандали, ще обявя решението си за третия мандат в срок

Президентът присъства на традиционния Богоявленски водосвет на бойните знамена, флаговете и знамената светини на Българската армия

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Парламентът явно се дави в скандали, ще обявя решението си за третия мандат в срок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удивително е как Р Радев се прави, че няма нищо общо с това! А истината е, че именно той инициира тази криза , докара на власт "шарлатаните", както самият той се изрази, а след това, само насъсква политическите партии една срещу друга!

Радев е човекът, отговорен за всичко, което ни се случва последните 2 години, редно е да си понесе отговорността!

Шофьоре на чертежи, давай на църния шарлатанин мандата - нали затова го сложихте....

то ние нямаме никаква армия - какви знамена , какъв водосвет - пълна порнография.

айде , давай го на Янев - не знам защо се мота до сега. Нали така са ти наредили от Козяк ? Новия посланник ще дойде чак на пролет - с- посрещни го с изпълнена задача.

тоя палячо - защо не се орива някъде? от сума време държи цялата власт и дерибейства чрез пловдивската масонска ложа и копринката, а се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. да видим кой ще го пази като тръгне разяреният народ февруари да го разчеква..

Няма такъв лицемер! Как не го е срам! Той е отговорен за ставащото в парламента, той е отговорен за разединението на нацията, той е недостоен за тази позиция!

Удивително е как Р Радев се прави, че няма нищо общо с това! А истината е, че именно той иницира тази криза , докара на власт "шарлатаните", както самият той се изрази, а след това, само насъсква политическите партии една срещу друга!

Тоталната гъзоталасъмия и парлапания в парламента продължава с пълна сила ! Има решение - депутатите от различните партии които остават неразбрани, да започнат незабавно полска работа, ама не в Полша, ами на полето !!!

Радев, закривай кочината! С тия кавали завера ни става се има предатели

Още ли ги разкарваме тези шинели по плаца?

Трябва да се застане пред урните и никой да не гласува с плакат НЯМА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ дано дойдат малко по свестени МЪРШИ

Нека започнем с елементарната грамотност. Няма за кого да гласувам, а не няма за кой да гласувам.

А КОЙ удави парламента.Юмрук Решетников ,разделяй и владей.Пък малумниците нека те подкрепят .

на бездомни кучета, все така давещо ще е. От невинната им кръв.

Може даже и предсрочно, те вече окончателно върнаха хартиената бюлетина. Остава само да си напазаруват гласове и "броители" на бюлетините.

Защо не се запишеш да участваш в изборите като член на секционна изборна комисия? Ще броиш, ще следиш да се спазва закона и ще носиш отговорност.

се?. Ега си и мръсотиите и продаването е по тия "комисии". А после в дълбоките подземия едни грозни изрусени женища дето дообработват цифрите. А оня, вечния истрерясал М. Константинов с голямата химикалка? А купуването на Хелектората преди избори с по две котета и биричка, а?

Не ти харесва идеята? Чакаш друг да те оправи? Дано си приготвил вазелин.

Парламента е ясно, че се дави в скандали, но и бай Ви Михал е на педали, докато дойде време да гласува отново, ще е на сандали, ама струва ли си да гласуваш само за скандали ???? Аса-мани-Ве !!!

Само одими-додими до избирателните урни вече е бактън !!!

Е хубаво де, като гласуваме отново, какво ще стане - същия голям праз ! Кой слуша гласа на народа ???

Абе ади бегай оттука бре ! И да гласуваш и да пасуваш, работата е хафиф !!!

То, никой не те е натиснал да гласуваш бе, щом си поръчваш "повече пак от същото", оди за гъби или за кокичета.

Абе брато то днес е петък - пазарен ден, ама май отрано си се наквасил, какви гъби и кокичета насред пролет, когато ще гласуваме бре ???

В ГЕРБ освен бивши комунисти има и доста почтенни хора за разлика от останалите партии.

Ти си тъп и не знаеш смисъла тая дума. Дано децата ти са по-грамотни.

Мунчо Фатмака голямо говедо излезе - насра цялата политическа криза - после партиите били правили скандали и не се разбирали! Ми що бе, Мунчо, вдига юмруци и сееше, и разпалваше омраза между хората???!!! Сега берем и ядем твоите гнили и горчиви плодове.

Рублен Газпромович Борисов, дами и господа! Ай да ви е честиту!

Законът за главния прокурор няма да бъде приет никога. Ако Гешев падне ГЕРБ имат да отговарят за 20 милиарда лева изчезнали от държавата

Как да е приет, като не е внесен?

Радев е тъпо балканско говедо закърмено с руско мляко.

Идва ми да се приземя в парламента и да нарежа с голямият ми светлиннен меч на тракалета всичко, което се движи.

А аз много искам да разпоря с моя меч колежката Стефка.

Р. Радев: "Парламентът обяви, че проектозаконите по Плана за възстановяване и устойчивост са приоритет, но те не се движат с необходимата скорост, някои изобщо не са потеглили" ФАКТ! Партиите са в ПРЕДИЗБОРНА кампания. Очаква ни още от същото, че и по-лошо. ПРЕЗИДЕНТСКА репулбика е РАБОТЕЩ вариант.

работещият вариант е да изхвърлим ГЕРБ, ДПС и БСП на бунището

За ИЗХВЪРЛЯНЕТО разбрах. А на кого ЗАЛАГАШ?!

БСП защо? Те управляваха с Кирчо - бяха му коалиционен партньор:))) Даваха ги по телевизора заедно, как управляват. Иначе Кирчо никога нямаше да види премиерско кресло:)))))) Чичко Ради ги роди, леля Нинова ги дундуркаше;))))))))) Изхвърлянето на бунището става с избори, които Кирчо губи:)))) Как да стане, като и баща им - Ради не иска да си погледне отрочетата?:)))))

Каква прецеденска те тресе.Та и путин е прецедент,веднага вън от ЕС.Сега пишеш денонощно ,но после само нощем и със страх ,тролчо гнусен

Педераст. Разсипа държавата.

Дано хората, поне до изборите, помнят кой ни насади на пачите яйца.

много добре помним. 4 милиарда от КТБ 3 милиарда от турски паток 2 милиарда от Хемус 2 милиарда от "електронно правителство" на Томислав 1 милиард от язовирите 1 милиард от ББР

2 МЛРД. от НЗОК...

Рашков, ти ли си бе, пияницо! Браво, чичо Рашков ! Аз и други неща намерих в Гугъл, мога да ти ги пратя по вайбър!

китайски стиропор. Любимото ми извращение. А, и асВалта и паветата добре ги редяха. И оргиите свързани с лов. Гнус.

Няма китайски стиропор. Много скъпо излиза да го носят от Китай.

850000 отрицателен прираст на населението Магистралите Язовирите КТБ ББР Чертежите Турския паток АЕЦ Белене Инхаусите Ало Ваньо Мата Хари Магнитски Къща в Барселона Капитан Андреево Мрежичката по границата 2 милиарда за "електронно правителство" Ти си го избра Санирането Чувалите с бюлетини и подправени протоколи Небоядисаната ограда за Шенген 3 пъти осъждан за клевета

Добре ли плащат на копи пейст? И я сега платено копи пейстърче-преди него как беше и сега след него как е?

кое не е вярно от написаното?

Просто няма нищо вярно. То ако имаше рашков щеше да се възползва.

убийства около 140 като главен секретар, за да разчисти терена на комунистите и царистите.

Радев успя, разбира се без малката помощ на Магарето Роско, да ни откаже от всякакви идеи за президентска република. Само приоритетите му вижте. По-добро здравеопазване, примерно, е страхотно. Само един въпрос кой от прокараните през последните 33+г закони за здравеопазването е помогнал? След всяка нова 'промяна' става още по-зле и още по-спешно да има нова промяна. Какво си представя Радев, че което и както да бъде избрано, но основно нелегитимно правителство ще трябва спешно да се захване със тези 'промени'? Комбинация от приятелският диктат на Броксел и НАТО и обединеното правителство на 'зависимите' със същите стари муцуни които до вчера спасяваха държавата един от друг сега заедно и обединени. Като небългари. Аз мислех, че този само има неуспех с жените и ерго самочувствието, но явно проблемите му са далеч по-големи. Едно е стандартно - втори мандат като последен. Раздавай мандати на когото си искаш, топай топки, бийте си дузпички с тиквата - все тая. Цялата управленска структура няма да я има до година-две. Надявам се народът този път да помни, когато започнат пак да се пребоядисват разни лоялни слуги.

Възможността Президентът да упражнява изпълнителна власт е ако НС не може да сформира правителство и в изборна ситуация. Не е слаб сегашният президент, но му се управлява изпълнително. Ще прави всичко, щото партиите и обществото да останат скарани и настроени враждебно всеки срещу всеки. Президентът чете конституционните си функционални задължения както онзи - Евагелието.

Мдааа. Като му се управлява изпълнително да са самоизгони от президентството, да си направи партия, да спечели изборите и да си управлява. Иначе се нарича преврат:)))

Оставка и импийчмънт за Рундьо. Руска марионетка.

България трябва и ще бъде разделена от Румъния. За 12 тиквени години Европа ни разбра що за просто и корумпирано племе сме. 0 присъди за корупция по високите етажи на властта !! Анадолския кенеф Булхаристан ще влезе в Шенген заедно с Тюркие ! https://m.youtube.com/watch?v=pSYZxHoe8ZQ

Няма нито един разумен аргумент срещу това - предложената програма на ПП да бъде гласувана по точки и приета по тематични мнозинства, за да има България редовно правителство. Предсрочните избори няма да променят фрагнентацията на парламента и да решат политическата криза. Едноличното проКремълско президентско управление без парламент тласка страната ни към катастрофа. Но както заяви Христо Грозев, "концентрацията на руски агенти в България е голяма". Очевидно целта на Кремъл е дестабилизиране на България и подкопаване на ЕС.

Прочитането на така наречената програма.

Смешници. За осветяване на бойните знамена са събрали цялата българска армия. Жалка картинка.

Радев нарушава Конституцията. Това го показа Нинова. Той не може да влачи във времето мандатите. Никоя медия не поставя въпроса: Радев, там пише една седмица!

Колкото и да внушавате лъжи, те истини няма да станат! Вие чели ли сте Конституцията?

расписанието на следващите месеци е както следва: януари - тупкане на топката февруари - надлъгване маарт - избори април - въстание май - революцуия юни - контра револщция юили - дикатура август - намеса на европата и натуту септември - в чест на 100 годишнината от Септемвийското въстание започва народо освободителна война ....

И като се събуди,седиш в мавзолея на Ленин,и лижеш стъклото!?

Свещи пали Митрофанова да се върне Бойко Борисов. Най-верното кученце на Кремъл. Нито дипломати изгони когато цяла Европа гонеше. Нито кораби на НАТО позволи в Черно море. Накрая им подари 3 милиарда българска пара за турската чикия

ПРОСТО ПРИКРИВА ПРОДАЖНИЦИТЕ В НС ! И НЕ САМО ТЯХ А И ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ !! ТОВА, КОЕТО БИ НАПРАВИЛО АТРАКТИВНИ ЕДНИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ Е - ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗРОДИ В ПАРЛАМЕНАТА ДА БЪДАТ ОКАЧЕНИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА ДОНДУКОВ !!! БЕЗРОДНИЦИТЕ НА ВЪЖЕТО!! ДА СЕ ПОЧВА НА ЧИСТО !!!

Щом ще качваш по стълбовете на Дондуков - почни от Резидента-Фигурант на Божков - Румен Гадев!!

осноивният конфликт и по света и у нас е между две групи. едните сметат, че обществото (държавите) трябва да осигурят на всеки поне по една паница топъл боб и половин хкяб на ден, а другите смятат, че те ще решават, кой ще яде и кой няма да яде!

Факта, че Парламента не може да излъчи Правителство доказва, че е крайно време от Парламентарна да станем Президентска република ! Залагам каса бира, че и след предстоящите избори пак няма да имаме правителство !

Мунчо, ти ли си, бре?!

САМО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО МАХНАХТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЗА ДЖАНЛУКА ВИАЛЛИ ? .... НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА НОРМАЛЕН ЖИВ ЧОВЕК , КОИТО ДА НАПИШЕ НЕЩО ПРОТИВ НЕГО .... БОГ ДА ГО ПРОСТИ !

Мунчо ще остане в историята като най-слабия президент на България. Див популист, плитък мозък, но пък огромно его съчетано с желание за непогрешимост.

Българския парламент е говорилня с високо платени депутати т.е.240 празноглави безотговорни парчета на 6.5 милиона държава.Да сте чули депутатите да събират пластмасови капачки за болници и линейки или да са дарили от непрекъснатото тримесечно увеличение на заплатите си пари за медицински хеликоптери.В парламента взимат отношение по закони с неадекватни ялови изказвания само 20-25 депутати от всички партии там.Просто не парламент а клюкарска махаленска сбирщина с плюене ,злепоставяне и цинични обиди.Този парламентарен трагико комичен филм върви вече 32 години ,но от 2021 г. с помоща на ДПС,ГЕРБ ,ПП,ДБ ,БСП ,Възраждане и Възход стана още по жалък ,смешен и с непредсказуем край в бъдеще.Тези толупи които избирателя назначава освен за пари в джоба си ,крамоли и празни обещания за друго нямат акъл.Кредитите и заемите на държавата нарастват неимоверно и нещата отиват не зле а трагично зле.Явно политиците взривиха тунела и светлина скоро българина няма да види.

Вие сте написали много точен коментар, с едно изключение. Какво общо има Възраждане с всички останали, които унищожават България?

Те ,,Възраждане” просто се включиха във филма за жалост.Всеки филм има добри герои ,лоши герои и злодеи .Въпрос на гледна точка.

точно копие на населението. Едно към едно.

Тук всички псуват Мунчо, но той все си печели изборите и все е с най-голям рейтинг! Значи тук тролят мръсни укропедерасти! Добре че са на свършване :)

Логиката ти куца на Мунчо втория мандат му го спечелиха мадуровките, дето Простото Киро им раздава кодовете.

Добре му го каза,на Гнусният Ватник!!!

Нормален ли си.Тия скандали ги създаде ,,юмруков,,настрой всеки срещу всеки.Разцепи и народа,от две години сме в хаос,ужасни цени,ужасни сметки плащаме и това ми било ,,висок рейтинг,,Та той ни погуби като нация,само да угоди на руснаците

Същото е и с партията на Буда Борисов ГЕРБ Много са недоволните от корупционите практики и грабежа ,но те все са в парламента или първи или втори.Грешката е в чипа на българина и търсенето на спасители.

КАК ЗАПОЧНА КАРИЕРАТА НА БОЦКО АЛ РАПОНЕ В МАФИЯТА И ПОЛИТИКАТА ? .... АМИ ЗВЪНИ КАПИТАНА ОТ УБО ( ЛИЧНАТА ОХРАНА НА ТОДОР- ЗЕМФИР ЯШАРОВ ЖИВКОВ ) БОРЕЦА ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН БОЯН РАДЕВ .... НА СТОИЛ СЛАВОВ ОТ ФИРМАТА НА УБО-СИК И МУ НАРЕЖДА : ... " ПРАТИ МОМЧЕТА ДА ПАЗЯТ БАЙ ЗЕМФИР ЯШАРА "

Защо пишеш с едър шрифт!?!В Карлуково,само такава клавиатурата ли има!?

Ватници, само две думи ще ви кажа и ви оставям да пасете: БОЙКО БОРИСОВ !!!

Знаем, знаем как започна "кариерата" на любимата ти Тиква - започна като пазач на колите на мутробосовете в БГ-то. Баш мутробосовете ядяха и пиеха по ресторантите, а Тиквата го бяха натирили отвън на паркинга да им варди колите и да подсмърча. Смях.

Свещи пали Митрофанова да се върне Бойко Борисов. Най-верното кученце на Кремъл. Нито дипломати изгони когато цяла Европа гонеше. Нито кораби на НАТО позволи в Черно море. Накрая им подари 3 милиарда българска пара за турската чикия

Ради , кой оака вентилатора и сега влиза - целият в бяло:)))))))))))

БЯХ ЗА РУМЕН РАДЕВ КОГАТО КАЗА " МУТРИ ВЪН" ..... БЯХ ЗА РУМЕН РАДЕВ КОГАТО ПОБУТНА НАГОРЕ ЕДНИ МЛАДИ ХАРВАРДСКИ МОМЧЕТА ( ОКАЗАЛИ СЕ ИЗМАМНИЦИ) . ВИКАМ СИ " РУМЕН НА МЯСТО ПО - ДОБРЕ СЕ ОПРАВЯ И РАЗБИРА СИТУАЦИЯТА" .... ОБАЧЕ ОТКАКТО ПРИБРА КОМИСИОННАТА ЗА 2-ТА ПАРТИДА САМОЛЕТИ ( КАКТО ГОЙЬО РАПОНА ПРИБРА КОМИСИОННАТА ЗА ПЪРВАТА ПАРТИДА САМОЛЕТИ) .... СЕ ПИТАМ : " ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ?"

Значи си олигофрен!

Е кой да я прибере?

Шилo

Как може да вярвате на руска подлога бе?!?!?!? На някой, който се появи от нищото по препоръка на Решетников. И който беше избран с любезното съдействие на Бойко? Как може да има толкова наивни хора????

Сега и радев стана с борисов:))) Утре кой ще пришиете още към него?

Докато борисов беше на власт ни хвалеха от Европа и навсякъде го посрещаха с добре дошъл. Докато борисов беше на власт го посрещаха с добре дошъл и в щатите. И докато борисов беше на власт дори и путин го посрещна с добре дошъл. Така че уточни си малко упорките-няма как да служи едновременно и на американците и на европейците и на руснаците нали се сещаш? Проблемът на тебе и останалите като тебе, е че борисов гледаше интересите на България. Пък вие тука или защитавате американските интереси или защитавате руските интереси. Като нито един от вас не се интересува какви са българските интереси. Ей затова, въпреки всичките хиляди лъжи дето ги изсипахте-хората продължават да си гласуват за герб.

отдавна са го казали: Който сее ветрове - жъне бури!

Третият мандат е за Възраждане , няма какво да го мислиш , ушат педерас , давай мандата на третата по големина сила в БГ, според резултатите на изборите

Но след следващите избори, като нищо!

А що да не го дадем направо на микрофонова:))))

Да поноси мандат и Костадинов една седмица:))))))))

Каза основоположникът на всички скандали-Румчо

Давайте третия мандат на Възраждане и няма да сбъркате. Който не гласува за тях е предател

който гласува за Възраждане е руска разветка. Националист Путлераст веещ руски знамена в България