Румен Радев отказа да приеме оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров

Националната сигурност и министерството не могат да стават заложник на кратковременни конюнктурни политически амбиции, заявява в позицията си държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поради местоположението си, БГ винаги ще бъде буфера между Европа и Азия. МВР няма ресурс да се справи с мигрантски поток от цели държави. Решението е закон който забранява обиски и спирания по шосетата, ако няма нарушение на правилника за движение. Така който влязъл, ще си пътува кротко в бус до западната граница без гонки и престрелки. Ако на някой не му харесва, да подсили границата.

Прав си Санди, но ние имаме по-големи психически отклонения от политиците щом гласуваме за такива алчни боклуци. Непрекъснато се появяват нови месии и винаги се хващаме на въдицата и гласуваме за тях. Да сбъркаш един път е човешко, но непрекаснато значи имаме ние отклонения. На следващите избори ще се появи нов месия и за него ще гласуваме.

Как ще вземе главата на пловдивската мафия след като неговият секретар го накара да я назначи. Всяка минута в която е на власт адвокатското недоразумение като министър е вреден за държавата.

Зелените Чорапи Комуняк Радев и Комуняк Янев,Митко ЕсеМеСа и Гълъба Им цял живот зачислени на котлова храна. Да ви е честита Втората Радева зима нафта и бензин по 4лв/литър и бел леп по 2 лв. И дефицит на животоспасяващи лекарства в аптечната мрежа. При Първата Радева Зима имаше режим на тока в Козлодуй.При втората нЕма дърва за огрев и тя още не е почнала

Абе мунчо твърдо е решил да обезкърви българската полиция .

МУНЧО ПАК СЕ ОАКА ! БАСИ НАГЛИЯ ПЕНСИОНИРАН ГЛУПАК !!

И не само е нагъл!!! Тоя с.м.Радев спечели втори мандат с ЛЪЖИ и ИЗМАМИ.

Резидента никога няма да каже- усрах се. Приемането на оставката означава , че е назначил некадърен кабинет.

Другарят Радев е както винаги много нагъл, но нали на "вас", така "ви" харесва, другари!!!

А пък аз ще приема оставката нс Рендето Радев на 100%

Малко и неговата ще я даде.

Тоя театър вече минава за стар. Ако един човек реши да подава оставка, то той би трябвало да изпитва някаква морална отговорност за да го направи. Това с отказа на някакъв калъф да я приеме идва в повече. Реално това действие би трябвало да няма никаква сила. Все едно да реша да напусна и някой да не ми позволи. Аре разкарайте се вече циркаджии. Боко тъпото го игра този цирк отдавна.

Циркаджии !

Едно време Боко така си даде оставката като гл.секретар на МВР, пък Симо Комара не му я прие. Останалото е история.

Румен Тодоров Живков е много по-прост, много по-отмъстителен и много по-злобен диктатор в сравнение с баща си Тодор.

“Румен Радев не приема главен комисар Петър Тодоров да понесе отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в системата на МВР, за преодоляването на които работи от назначението си през август 2021 г. ” Радев да заяви много ясно КОЙ трябва “да понесе отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в системата на МВР”, защото е вярно, че сегашното ръководство не е виновно! Напоследък Радев е все по-неадекватен и сбъркан. На консултациите за сформиране на правителство с ДБ той падна толкова ниско, че да коментира постинги в социалните мрежи и изобщо забрави за какво са тези консултации! С откровеното си заяждане той се държеше като всякакъв друг, но не и като президент, много ниско падна!

Че той си е паднал отдавна от айроплана. Просто продължава да се влачи по земята.

"Всички хора, които са избрали политическата сфера на дейност, имат психични заболявания. Особено тези, които постигат големи висоти в кариерата си. По правило те имат гранични разстройства на личността, включително биполярно афективно разстройство. В политиката почти не са останали морално здрави, духовно богати и психически уравновесени хора. За да достигнеш високи нива в подобна професия, трябва да изключиш "човешките си качества"

НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ, ТЕ ГИ ПУСКАТ.... във варянт: ние ги даваме, те ги връщат. Тез номера от селски вечеринки сме ги глредале.

Главсека е на ниво взводен началник, а зам-а му е нещо, като от четник на склад. Много слаби, ще направят още бели!

ВМЕСТО ДА ЧИСТИ ОБОРА НА СЕЛО ТОЯ СТАНА ПЕНСИАНЕР–МИЛИОНЕР !! ВТОРИ МАНДАТ А ЗА ПЕТ ЛЕВА РАБОТА НЕ Е СВЪРШИЛ !! ОНИЯ МОТИКИ ЗА ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ А ТОЯ НЕ ИМ ПРИЕМА ОСТАВКИТЕ !! НЕЩО ПОНАМИРИСВА ТАЗИ РАБОТА !! МАЙ ПАК СЕ Е ОВЪРТЯЛ НАШ МУНЧО !!!

Ха-ха, пак циркове.

НАТО премахна българската граница. САЩ носят основната вина за трафика на хора пострадали от войни през България.

И като как по-точно носят вина за простотията и твърдоглавието българско?

Радев, само ти не виждаш недостатъците на министрите, нищо че са служебни. Щом има такива инциденти, а те за последните месеци са вече доста , трябва незабавно да си тръгнете или поне да се засрамите…ама тези чувства на вас не са ви познати.

Едно време какви депутати имаше , на работа ходеха , а в парламента отиваха когато имаше нещо за гласуване ! Нищо общо с тез сегашните клоуни !

Сега е момента президента да прати некои да набият всички депутати ! Ама як бой .....

че то и петър тодоров знаеше, че няма да я приеме! иначе нямаше да я подаде!

Господин Президент, живота на българските полицаи не са кратковременни конюнктурни политически амбиции. Мястото на този неадекват не е там и не разбирам каква поръчка изпълнявате след като толкова силно рискувате рейтинга си за този. Само една малка скоба - ако един главен секретар на МВР не знае, че в гранична полиция повече от десетилетие няма сержанти и офицери, а има гранични полицаи с ранг не със звание, мястото му не е на най-високия професионален пост в МВР. Както и не разбирам неадекватното поведение на този алкохолик - да си прави селфита на фона на размазаните полицейски коли. Ако този е толкова важен значи е време министъра да си тръгва, но нали са от пловдивското лоби на Узунов. Явно няма да стане с добро. И Господин Президент не забравяйте - както вдигнахте юмрука, така може и да застанете срещу него, защото хората ви избраха да служите на народа, а не на свинарите и други престъпници като тях.

Един истински президент, милеещ за родината си

Ох Божеей! Радев … настоящий болгарский президент … пази Боже

Ти с този коментар си като подлога в коята Резидента сере

Мунчча т ябва да бъде разпнат напетолъчка да си го сложи Путин над камината.

Точно

Този помня едвааам под натиск разсекрети частично стенограмите за КТБ. Това показва заивисимостите му. Аз не съм гласувал никога за него. Срам за пилотите е. Зелен чорап.

ПП са секта, създадена само да краде, абсолютно за нищо друго, за една година го доказаха!

Току що от Радев "Как партии могат да искат оставката на служебен министър?! Да си направят редовен кабинет и да си искат оставка!"!!!!!!!!!! ОТ ТОВА ПО-ЯВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПАГУБНО И БЕЗ КОНТРОЛНО В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ДАЛИ ИМА? Радеф, народът ти набира много и ще те бие яко! И Путин и Херо вече няма да могат да те спасят!

Е?!Чак пък и Херо? Радев е рашистка гнида

Герб са секта, създадена само да краде, абсолютно за нищо друго, за 12г го доказаха!

Браво на президента радав някой трябва да ги сложи на мястото им всичкатА сволач което влезе във парламента те са избрани от народа да творят закони и да направят правителство а не да се занимават със оставки

Имаш ли поне третокласно образование?

Липса на желание да се окаже необходимия контрол по границата за да може да спрат да застрелва и газят полицаи насам натам. Липсата на желание за съжаление очевидно не зависи от господата които искат да подадат оставите си.

Ти Оги ли си?

Алчните и прости дебили се вбесяват най много, когато се сблъскат с нормален човек. Тогава контрастът е най-очевиден и фрапиращ. Респект, г-н Президент. Само напред, и нагоре. Мачкай простите гниди. Нормалните хора сме зад теб.

Бе важното е беемвето 7 серия Да навърта километри Нали бе зелен чорапогащник Руско лайно

Радев е завършил в САЩ, гербаджийско лайно неуко!

Дрън дрън, 2 седмици е бил в САЩ. Иначе си е СССР отвсякъде!

От две години ни управляват Мунчо, Кирчо и Кокорчо. Затова сме на това дередже...

На някой му спряха кранчето хохахоха, ми това е, точка, сега вие ще духате!

"И ти си същата свиня като Боко и Доган" Верно ли, бе ЛЪЖЕЦ? Май забрави какви оди му пеехте на Радев преди година-две. Май забрави, че ГЕРБ издигнаха за президент нормалния проф. Герджиков, но вие от ПП=ДБ=БКП предпочетохте русороба Радев. Сигурен съм, че и ти самият си гласувал за Радев...

Мунчовците и васобожковчетата , скапаха държавата

Май премиер кукла Никой не го бръсне за слива

Най-лошият политик в България.Успя да раздели нацията . 100% нарушаване на конституцията.Дано един един ден си плати за всичките беди нанесени на гражданите.

И ти си същата свиня като Боко и Доган . Срамувам се да имам такъв президент.

Ли е друго от вмирисан зелен чорап ?

Шилo

Гарван гарвану (комунистическому) око не вади!

Румен Радев = Путлерски мафиот!

Комунистите оставки не подават и без кръв власт не връщат.

"то така си беше" ;) в БГ никой за нищо, НИКОГА, не е виновен кааа ви запукаме сите..

Сичкуту лайномет е открило стрелба по президента.

Шилo

В дупката на кенефа какво друго да мяташ???

Азъ в твойта Дупка други работи шъ метъм ?

Другари от ПП и ДБ - не ви ли харесва Мунчо вече? Забравихте ли, че вие си го избрахте? Над 90% от ПП и над 70% от ДБ гласуваха за "Генерала", и то след като обяви, че "Крим е руски, къв да е?". Вашият скъп лидер Кики Петков преди изборите: "Радев е моят президент!" Сега май не ви е гот, а?

Крим е руски и ще си остане руски,както Президента ще си остане до края на мандата

Юмрук го смачква