Румен Радев оглави шествието "Пътят на безсмъртието"

До него се наредиха Йотова, Караянчева, патриарх Неофит и Нинова, Фандъкова, Дариткова

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев оглави шествието "Пътят на безсмъртието" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безсмъртието на идиотите !

От русия дир.бг води хибридна война срещу България, трие се всичко написано срещу курвара радев и шайката бсп и джуджето путин

Браво на Президента Радев , обединените Българи със своя Президент показаха че са Българи и избрания с 2,5 милиона гласове Български Президент Румен Радев е с тях ! Поклон пред подвига на Васил Левски ! От ГЕРБ ако бяха щяхме да ги освиркаме ,затова тихо без знанието на Българите поднасят цветя и тогава обявяват за това че Борисов е поднесъл , те нямат Доблест и Очи да се покажат пред народа за да не ги замери с камъни ! Поздравявам Президента за този Народен Марш на Бедния Български Народ ограбван от ГЕРБ вече 11 години !

Като излезем на Луков марш ще видите кой е истински Български Генерал , жалки русофилски мишки

Това е май "Пътят към импийчман" Не е нормално президента да кани хората на митинг против властта. Все пак е честване на годишнина от смърта на Левски?

Малко напомня на измислицата "безсмъртен полк" в Русия. Използват се исторически събития, за да се генерира политически дивидент. Гнусна история, ама като е измислено от руснаците, какво да очаква човек...

Видях на това шествие.....едни тъпи ухилени физиомутри на едни първобитни и прости хора. Това не е гордост ....Срам е.

Последна фаза на падението - охранени помияри, облечени във власт, носят иконата Левски! Перверзията е пълна! На всеки висш държавен боклук в кабинета му виси портрета на най-чистия българин - да им гледа мръсотиите! Гнуууус, гнус безкрайна!

точно радев,йотова,нинова, бсп олигарсите и милиардери, заграбили де що имаше в нрб, точно тези лицемери ще се борят за чиста и свята република....наглеци долни какви усмивки по лицата на тези изчадия.........йотова се нахилила като п..ча, а ниновица и радев се подсмихват ехидно.. против кой точно скандират като всички сте от едно котило - вещицата бкп

това шествие действително стана голяма пародия- асамо бабички, старцоци със зелени чорапи и маргинали, поели към пътя на

Господа народни представители, моля ви да върнете субсидията на един лев. Иначе червенотиквеничетатс ще се одерат да плащат на такива червени шайки около президенчети ни.

Манджата се пресолява.

Пътят на Масоните! Така трябваше дабъде заглавието, защото се прави в чест на Масона Левски.

Интересно къде беше "първата"дама. Нещо не я виждам по снимките. Иначе май тя щеше да обере освиркваниятя. Това не беше "Пътят на безсмъртието". Това беше "Пътят на освернението и безочието". Очакваха се такива изстъпления, но тъжното е, че всичко това се води от "обединителя" на нацията.

ГЕРБ да развържат кесията и да закарат десетина автобуса под прозореца на Мунчо, които с буйни възгласи да скандират името на жена му...Това е начинът, няма друг. Така се прави в тази държава. Само не знам бетонните глави от къде намират пари ....

Слепец, слепец води... дори няма нужда повече от коментар...

Гавра с паметта на Апостола.Срам!!!

Срам и позор!

мислете...Радев, Нинова, Тасков, Свиленски...скандирания, освирквания, подписки...трагедия!

Тъпа мурзилка. Иска да направи като в русия поход на колорадския бръмбар. И това е организирано от един доносник назначил се шеф на някакъв комитет. Червените боклуци нямат спиране.

Това е една гротеска.Покровителят на .......с шествие срещу покровителстваните.

Ами разделя народа на калинки ивсички останали. Но на калинките трябва да им се смени прякора на колорадски бръмбари заради лакомията и опустошението след тях

Този ли разделя. Това, че от ГЕРБ са калинки е така. НО......по-добре калинки отколкото увредени мозъци. Този Радев няма нищо човешко. И какво като констатира разни факти. Кой ли не ги кнстатира. Повтаря като папапгал. Решения и действия са нужни, а не констатации. Гешев поне върши работа.

SirBob

Я да чуем каква работа точно върши Гешев?!? Действията му силно напомнят тези на НКВД от един други години и епохи. Само дето сега Гешев е слугинаж на Борисов, а не на Ленин примерно. И очевидно действията му нямат нищо общо с правосъдието. Бухалкаджии неграмотни.

Наистина Радев е проводник на руското влияние в България. Това става все по-очевидно. Руското влияние винаги е корумпирало значително политико-икономическата среда в България, поради което е много зловредно. В момента той е най-ярък представител на това силно вредящо на България руско влияние.

Когато човек не вижда нищо пред себе си все по-често се обръща назад. Съсипана Държава и бедстващ НАРОД. Нима невиждате че няма шанс и надежда за губещите,които са 90 % от населението,нима невиждате как умират в глад,мизерия и престъпност нашите родители??? Колко още може да ни убеждават,че го има това дето го няма и го няма това дето го има?? Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпаливите. Не дали, а кога.

SirBob

Добре казано.

КАКЪВ ЦИНИЗЪМ КОМУНДЕ ДА ПОЧИТА ЛЕВСКИ

Следващото шествие ще е за 8 март. Радев и жена му и БКП се борят против мафията на женския пазар. Пфу .

Птицата до до естрахотна Винаги казва едно и също до до до до до до

В тази държава само цигани и башибозук ли остана

Елементарно г-н Радев. Не Ви прилича като генерал. Вместо да обединявате, Вие разделяте и то от името на крадлива и безсрамна политическа група - БСП.

ами разделя народа от герб -крадци

Но прави свирки на Путин

Страх! Най-накрая излизаме от клишето при честванията. Някой се осмели да покаже какъв е смисълът на заветите на Апостола. Едно нещо не мога да отрека, Радев е добър оратор. Смисъл има в неговите думи. Иронията е, че "левият" президент ни зове да вдигнем глави, докато десните в този форум го плюят развявайки отново пещерния си антикомунизъм. Ама Радев не е комунист, комунисти са тези, които подкрепяте г-да антикомунисти.

Радев оратор с речника си от стоте думи?

Хиляди се като пачи и си правят селфита на панахида за Апостола...

Хилят

радефф смърдиш

Мърша

Си ти комунист нещастен

До кога ще търпим тази руска подлога, става дума за президента, нашето търпение не е безкрайно, такова нещо не съм виждал и през най-мрачните времена на комунизма, а си мислех че сме се отървали от партйните секретари които ни казваха колко сме нищожни и какво трябва да правим, а иначе за този нещастник съм спокоен той ще свърши в затвора, не му обръщайте внимание, тоя е умрела риба,.

Съгласен

Дяконе, Дяконе .....днес една шайка народни предатели вместо да сведат глави пред делото ти, организираха шествие за да извлекат политически дивиденти ....а, Румен Радев да си смени PR, че освен да се излага като ,,първа дама,, вреди на институцията за която е избран.

Защо нямаше шествие когато свали доверие от правителството ? Никой не те бръсне за слива.

Фатмакът е тъмночервено комунистическо изкопаемо на имперскоруски яничар !

що е то?

лицемери гнусни.

Комунистическо изкопаемо на рускоимпетски яничар !

Комундетата мечтаят за шествие и протести но единственото което могат да направят е да политизират един свят празник на един велик българин.

По-скоро за Йоло Денев ще гласувам, отколкото за този помияр, който посегна с мръсните си ръчички дори на Апостола.

Резидентът загуби още 10% от народната подкрепа тази вечер. Хората бавно и полека разбират що за боклук, интригант и дребна душица са си избрали..

Само 10 викаш

за почивка на пишещите простотии герберунгели, едно и също до втръсване. Дано следващата смяна са малко по-интелигентни, съмнявам се, все пак идва нощта а, тя предразполага към по-лежерно отношение към задълженията. Лека нощ!!!

Цяла България видя фатмака прост на какво е способен.няма нищо свято за тия боклуци.

да те попитам, знаеш ли кой е Васил Иванов Кунчев, за какво се е борил и увиснал на бесилото? Много ти подсказах, но дано все пак се справиш!

Тя знае, но ти не знаеш! Президентът оскверни паметта на Левски - раздели народа!

не написахте хората как аплодираха Президента и освиркаха Фандъкова? На останалите платени тролчета - още малко ще ви плащат. Търсете си истинска работа.

а агитката от 20 бабички на Радев.

пропускаш втората част когато Радев беше освиркан от множеството.

Забравяш изборите....идват и други. Ще останете с пръст в гъз както винаги ...боклук такъв

Клакьори винги се намират! Нали затова беше това шествие, да видим народната "любов" към другаря президент?

15.02.2020 г. имаше и друго шествие на пъпа на София и то беше израз на всенародната любов към ...

Ето за това ми харесва демокрацията - има едни само забравили се и самодоволни пичове и идва президента и ги почва с остена по рогата. И така лека полека ще ги вкара в пътя. Сигурен съм, че бате Бойко ще си вземе бележка, както обикновено, иначе ще яде НУРСове в задната полусфера. Какво по-хубаво от демокрацията!

Браво, на най-достойният президент, в историята на България. Боби винаги, ще злослови в сянка. Всички разбрахме, отдавно, че е плашипутарник. Доказателства много. Суджуци много. Баджанаци много...

Плашипутарник е другаря Радев!

Да се знае- това недоразумение стана президент с помоща на Борисов,който отказа да застане зад втори мандат на Плевнелиев и издигна онова женско недоразумение Мецка квачева. Тоя го дължим на Борисов !

Но Решетников го назначи

на българския език и правописа му, не е престъпление, не се страхувайте, научете го! Това, запетаи, членуване, главни букви, какво е за един високоинтелигентен и образован гербераст?

От престараване да те видим колко знаеш български, си поставил две запетаи повече. Намери си ги, "отличнико"!

Тук, в цивилизованият свят,Борисов и Радев предизвикват само смях до сълзи и негативни коментари !

Радвай се на Мерекл и новите си блзикоизточни съседни ;)

Днешният ден е един от най-тъжните дни от историята на България. Но с най-голямо учудване и погнуса видях едни ухилени до ушите физиономии на така наречения "Марш на безсмъртието". Ушко или по-точно мъжа на травестита Деси ,Нинова и сие, Йотова и цялата кохорта мръсни комунисти ухилени и доволни . Селфи след селфи. Гадост .неморалност ,простотия. Отврат и погнуса. А на днешният ден са обесили АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА.

“Полковник Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”. Това пише в дипломата му издадена от Военновъздушния колеж “Максуел” в САЩ. Румен Радев се дипломира там с отличен успех през юни 2003 г., като магистър по “Стратегически проучвания”. Румен Радев успешно е завършил по дисциплините “Стратегия, доктрина и военновъздушни сили”, “Въоръжена борба”, “Проучвания по международна сигурност” и “Лидерство и етика”, които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене. От документа става ясно, че полк. Радев се дипломира с академично отличие . Румен Радев е Top Performer в семинара в два основни курса и в по-голямата част от избираемите курсове. Той е силен съперник през цялата година, се казва в документа. Румен Радев е бил избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център по време на учебната програма с отлични резултати. „Румен Радев се отличава с нетрадиционно и стратегическо мислене, той е бъдещ стратегически лидер.”

Е, и?! Това е за авиацията, може и такъв да е бил, за което му свалям шяпка. Да си е стоял в авиацията. И лидер може би е бил, ама там. А в България какъв е?! Плаща на любовницата си с държавни пари и апартамент. Няма що, нетрадиционно и стратегическо мислене ... ха, ха, ха

Успя стратегически да организира 50-тина клакьори от израждане

Само да кажа, че България и Турция са братя по оръжие в момента. Де юре и де факто. Това се представя като нещо много яко. Не знам дали го разбирате? Така че тия истерици са малко ала-бала. А Ердо и читаците са в Сирия и Либия, непрекъснато мачка Гърция - то ест възстановява Османската империя. Та кой е крив, кой прав, кой приятел кой враг, кой ще помогне ако се наложи, кой ще гледа във въздуха и ще се прави на луд, кой ще ти помогне, кой ще те потопи с усмивка - Надявам се Радев и Борисов да имат поне бегла представа, а не да движат въздуха само.

много си пиян, явно. То Турция и с Русия си е баш аркадаш,а! Вечната руско-турска дружба, за която има мнооого голям паметник още от 1829г. на азиатския бряг на Босфора! Ама ти не знаеш, нали. Ей-тъй си плямпаш, колко да не заспиш!

пРезидента май се опитва да прави партия като путин. Идиота няма срам баш на честването за Левски. И този доносник Василев, гнусен приватизатор. Тези ли ще възродят България заедно с копейкин. Мамка ви мръсна.