Румен Радев: Не трябва да допускаме легитимацията на македонизма в Европейския съюз

Удивително е как Европа е готова да загърби своите ценности, като човешки права, каза президентът по повод българското вето за еврочленството на Скопие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асоциацията, която правя с Радев е диария...незнам защо така

Райбев пръйдна пак в ефир по друг канал.

Ей плъх скрий се в дупката си, ти ни насади тези от Пълен провал (ПП) да управляват, които са готови да вкарат РСМ през задната врата в ЕС

..а ти си дебил фашист.

Поздравления за Президента на България!!!

си да надделяват едни над други "българските политици" отделяха много малко / или почти никакво !/ внимание на международния имидж на България . Резултата е виден сега ...

Не се превръщай в Путлер, защото ще ти натрошим ръцете!!!!!

Нито Скопие ще клекне, нито вота ви ще мине…това е игра на Москва, за осуетяване на приемането на МакеДонците в ЕС и вие русофилистиците шикалкавите с истината, прикривайки се зад патриотични мотиви. Селския политик мунчо, копий на Кремъл е получил бойната задача да не отстъпва за ветото, а македонските сърбомани са окуражавани пак от Кремъл да не се поддават на българския натиск.

В наш интерес е, а интересът на Русия не ме интересува.

А как Скопие клекна на гърците? Търпение - нямаме бърза работа. Ако не клекнат - няма Европа.

Вярвайте в противоположното на това което бълва националния предател радеф, той е антибългарин, руска слуга..

Русия отново играе мръсната курвенска роля на Балканите в съюз с шибаните им сръбски и български солташаци, за неприемане на Македония в ЕС. Промиват се мозъците на простите хора у нас, че “ветото” е въпрос на национална чест. Де факто, не можем да накараме никого да ни обича със сила и рекетиране, вредим на самите себе си, македонците ще ни намразят още повече, както украйнците намразиха руснаците. Най важното е да не слушаме мунчовците, русифилистици и комуняги и да се отървем веднъж завинаги от тях. Те са препъни камъка за България. Днес, булгарския путьо изока от Германия, че не дава оружия на Украйна да не се избиват българи с тях. Генерал-губернатора на Задунайката или е мръднал, или счита рушняците за българи…

Ало, ДБ, спри се !

За това - добре, въпреки, че на русофилистици нямам вяра.

Много поздрави от Австралия. Тук съм виждал филипинци и японци да говорят мАкедонски, със правилният акцент. Всички държавни сайтове са преведени и на македонски. Български няма... Европа има мноого малко значение вече...

Който е ходил в Повардарието, знае колко много и постоянно е работено в посока антибългаризъм. Това се разбира при контакти на всякакво равнище. Допълнително към това е и доста ниското образование на населението.

NACIONALEN PREDATEL, RUSKI STAVLENIK, PUTINOFIL...TI SI SRAM ZA BG. PROEKT NA PLANA RESHETNIKOV...PODARZASH PUTIN KATO MATROSOV NA AMBRAZURATA....KOMUNIST, NACIONALEN PREDATEL...DOZIVOTEN ZATVOR ZA LICETO R.RADEV...TAKA E SPORED BG. NK....ZA DARZAVNA IZMJANA V POLZA NA VRAZESKA DARZAVA....ZAPOZNAL SAM S DEJANIATA NA TOZI NACIONALEN PREDATEL RADAKCIJATA NA AVTORITETNIA SUN....CJAL LONDON ZNAE ZA PUTINOFILA, KOMUNIST I ANTIBALGARINA R.RADEV..TOZI TIP E ZAPLAHA ZA BG. NATO I EU....

По-спокойно. По принцип си прав. Единствено по отношение на СевМак Радев има право.

браво господин румене , че стритно изпълняваш путино -решетниковите заповеди.

Всички медии в Маккедония, ни обиждат 24 часа, 7 дни...Не са спрели. Тази страна съществува на базата на Антибългаризма.! ВЕТО

Подобни дръзки изказвания, без покритие, поставят България в нелепа ситуация. Докато мунчо трупа политически дивиденти сред местното простолюдие, на запад оставят с впечатленито, че българската позиция е построена върху амалгама от псевдоисторически схващания, предания и легенди, типични за балканския регион.

СМР никога няма да влезе в ЕС , като Турция . ЕС подкрепя България , само САЩ натискат - там има Лоби на Албанската Мафия .

Имаме български малцинства в Русия, Украйна, Молдова, Сърбия, РСМ, Албания, Турция и това отделно от над два милиона българи я западна Европа и САЩ. В Сърбия асимилацията продължава към жългарите, но в РСМ тама асимилацията и нарушаването на човешките им права е такова каквото няма никъде другаде по света. РСМ е неприятелска страна, която е много подобна на Северна Корея където комунизма е дъежавна религия, тази страна никога не трябва да влиза в ЕС в настоящето си състояние, Мицкоски това комунистическо сръбско подобие на политк никога не трябва да види ЕС. Щом ВМРО_ДПМНЕ освен договора с България ще деонсира и договора с Гърция, нека тогава да ги види света какво им е нивото, РСМ я чака изолация.

Абе Мунчо, ти сложи канадския мангал на власт след сделка с козяк. Ако пусне макетата ти си лично отговорен, фатмак.

Много точно. Не трябва да допускаме РСМ нереформирана в ЕС. Противното означава македонизмът да сипе лъжи против България вече от трибуните на Европарламента, а скопските югоносталгици да ни наричат татари и фашисти в Брюксел и Страсбург. Който иска в ЕС, да не се прави на ударен, а да спазва двустранните си договори.

маже пък и да го вдигнем това вето сама за да изложи мунчо пред путя

Удивителното е, че Радев обяви Крим за руски. Назначи Комитова да унищожи пътната инфрастуктура, а след това ръководство на Булгаргаз, което да се откаже от азерски газ. И двете му действия са в полза на Кремъл. Апропо, искането за признаване на българско малцинство в РСМ също. Аре.

Не! За Севермак е прав.

И защо Радев след срещата говори само пред български медии?Чуждестранните разбраха ли за какво иде реч ?Щото ние си знаем проблема,но другите държави от ЕС или не го разбират или не искат да го разберат.Защо има натиск ,ако ние сме правата страна?Радев трябва да говори пред чужди медии ,защото политиците не чуват,Как ще влиза СМ в ЕС с македонизма и болшевишката идеология ,фалшификации и език на омраза като основа на антибългаризма.

След като Гърция преди 30 години ни предложи заедно да поставим своите изисквания, защо отказахме. Защо през всичките тези години на спорът им подкрепяхме Скопие ??? сега,...сетила се Мара, да се побара.

Много добре правим че спираме тези РСМ за ЕС, сега могат изцяло да прегърнат сръбското си комунстическо минало.и да се изживяват като герой натифашисти колкото искат, но извън ЕС.

А бе казал Мунчо, че "Не трябва да допускаме легитимацията на македонизма в ЕС", ама точно затова ни тури за премиер доказаният канадски лъжец и престъпник, така че не го слушам к'ви ги плещи, ами го гледам к'ви ги върши, тая шорошка подлога!

украизмъ е като макетонизъмъ като империализъмъ

Рашизмъ създаде българизмъ . Да ти е ясно, Ганьо !

Жалко че няма как да го изберем за трети мандат..

.

Ще можеш ама ще ревеш

А какво ще кажеш за НАТО, бе гявол? НАТО може да се разширява на север, според теб? Американски червей!

100%

Муньо, Муньооооо, като ще си говорим за легитимация, да знаеш, че ти самият си НЕЛЕГИТИМЕН! Невнятен Метежник-Фигурант! ОСТАВКА!!!!

Който е на страната на македонците, да влезе в сайта на ОМО ИЛИНДЕН-публичен е! И да прочете! За какви глупости става дума и най-вече за каква ДИВА ОМРАЗА!

Муньо, Муньооооо, като ще си говорим за легитимация, да знаеш, че ти самият си НЕЛЕГИТИМЕН! Невнятен Метежник-Фигурант! ОСТАВКА!!!!

Евала на ПРЕЗИДЕНТА!

А комисионите за грипените обсъдиха ли ? А той не е в Швеция! Не смее

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Евала! ЕВАЛА! БРАВО!

Мунчо докара киро и Асен, сега мрънка че неговите хора ще ги пуснат !!! Не нам тия фатмашки номера

хахахах намерил с кой да обсъжда: с обиденият вурст няма такава гавра.. Слава на Русия!

Ти ли бе селтак ще казваш кой какъв да бъде в ЕС ? Ходи да си пасеш овцете и не се занимавай с другите, простак нещастен.

Изрод еничарски

ПЪЛЕН РЕЗИЛ ЗА ТАЗИ ПОДЛОГА , НИЩО ДОБРО НЕ ДОКАРА ЗА БЪЛГАРИЯ.

Изключително глупаво изказване на един много прост и неук човечец(шапкар).

Пиши кое е умното?

Не става ! Не знае да пише:))

На радеФ с кеф бих му набила шамарите, но за Македония е заел достойна позиция. Иначе е страшен тъпунгер.

Но ме овлажнява.

"Удивително е как Европа, която се изгради като пример за останалия свят по отношение на демокрация, човешки права, толерантност и резистентност към езика на омразата, е готова да загърби тези свои принципи и ценности", добави Радев, визирайки натиска върху нас за вдигане на ветото над еврочленството на Скопие.

Удивителното е, че Радев обяви Крим за руски. Назначи Комитова да унищожи пътната инфрастуктура, а след това ръководство на Булгаргаз, което да се откаже от азерски газ. И двете му действия са в полза на Кремъл. Апропо, искането за признаване на българско малцинство в РСМ също. Аре.

С влизането в ЕС , македонците ще трябва да станат политически коректни, но дали европейците си дават сметка какво ще стане ако новоприетите македонци не останат политически коректни и саботират дейността на всички европейски институции? Президентът "Р", очевидно залага на конфронтацията, но в същото време е безидеен и разрушителен без ясно послание за решение. Този човек е като македонския беглец, който се укрива при нашите "приятели" в Унгария. Какво ще каже Г.Марков, който не спира да точи лиги от гениалността на руския блюдолизец Виктор Орбан, който укрива един отявлен българомразец? Македонците проявяват открита антибългарска омраза и нетърпимост, като се самообявяват за нещо , което няма как да бъдат. И през цялото време ще продължават да бъдат сенки на хора, защото омразата и жестокостта не идват от живота и вярата, а от смъртта.

УИКИПЕДИЯ: Македонизмът е политическа доктрина и национална идеология,[1][2] която обосновава съществуването в миналото и днес на македонска идентичност и самостоятелна македонска нация, език и култура, различни от българската, гръцката и сръбската.[3][4]

А що е българизъм ? 1. Простащина 2. Завистливост 3. Омраза към всичко различно 4. Тъпотия 5. Ганьовщина - всичко изброено горе

Сънувай Пирин защото само така ще го видиш някога македонски, както казват хората "Не би мирно седяло, не би чудо видяло.", на вас специално малко ви е боят.

Ако това е българизмът, то македонизмът е всичко изброено плюс родоотстъпничеството.

Браво на Радев, в общи линии е бил Шолц с неговите камъни по неговата глава.

Очаквам мунчо да признае, че Македония е българска

Макетата прекалиха? Ще грезнат дръвцето, сигура.

Бля-бля по цял ден Бляд Радевич.