Румен Радев: В Президентството не е постъпвал доклад от ДАНС за дипломатите

Явно решенията се вземат от правителството по паралелен механизъм, а не по институционален път, заключи той. Избори преди 15 септември не са целесъобразни, смята президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай щ+щ и тебе, обединител на нацията. Не знае какво става в държавата. Ти ги докара тези запартъци променкаджии.

президент на Р България ли е или резидент на чужда служба?...

Какъв президент, какъв генерал, все нищо не знае , ни чул ни видял. Ми то най лесното е да не знаеш ! И защо си на този пост бе незнайко шарен папагал ?

Моите уважения за “Боец”! Големи българи са! ДО: ПОСОЛСТВОТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ЕЛЕОНОРА ВАЛЕНТИНОВНА МИТРОФАНОВА – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ГРАЖДАНСКА НОТА ОТ ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх.З ап. 157 тел. 0899591399 представлявано от Георги Георгиев Г-ЖО МИТРОФАНОВА, Сдружение „БОЕЦ”, като представители на гражданското общество в България, Ви обявяваме за персона нон грата и изискваме от вас в срок до 24.00 ч. на 03.07.2022 г. да напуснете територията на Република България. Вашето нагло поведение и цинични изказвания, съдържащи обиди спрямо българският народ и държава, нямат нищо общо с дипломацията. Българските граждани категорично осъдихме военната агресия на Русия над Украйна. Считаме войната и действията на Русия в Украйна за геноцид, а президента Путин за диктатор и военнопрестъпник. Вие, г-жо Митрофанова, се явявате проводник на осъдената от световната общност имперска политика на Русия, която не зачита демокрацията, суверенитета и човешките права и нямате място в една демократична, европейска държава. Българското правителство обяви 70 дипломати и служители на руското посолство в България за експулсиране заради шпионски действия срещу интересите на България несъвместими с дипломатическата дейност. Сдружение „БОЕЦ” настояваме за бърз, асиметричен отговор и реакция от президента Путин, като разпореди да бъдат спрени и доставките на нефт за България. В резултат очакваме оздравителна диверсификация. Както и прекратяване на дългогодишните престъпни финансови схеми на ЛУКОЙЛ с доставките на руски нефт, които ощетяват с милиарди всяка година българската държава. Очакваме и бързо поевтиняване на цените на горивата в страната, но българският народ е корав и ще се справим. Както се справихме и след незаконосъобразното спиране на доставките на газ от страна на Русия. 30.06.2022 г. Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ” Очакваме бърз отговор и реакция. #БОЕЦ

ги чака на СМС от Мито СМС-а, други документи не познава...

Генерал Радев, Вашето (не)случайно избиране за президент на България, просто беше най-евтиният вариант за Вашите началници в Москва. Вие бяхте избран с тяхната благословия, за да бъде превърната България в рупор на руските имперски интереси в Европа. В троянски кон в ЕС. Вие бяхте избран за президент, за да сте лост за манипулация на корумпираните, алчни български политици, да бъде напълно дискредитирана президентската институция, превръщайки я в маша на задкулисието. В следствие на водената от Вас прокремълска политика, България се оказа в международна изолация и дълбоко вътрешно разединение, категорична бе дъщерята на Желю Желев.

Бате Киро искаше и го постигна. Искаше да бъде технично отстранен от властта, така че го направи по най-запомнящия се начин. Пуснал си е иск за възстановяване на канадското гражданство. Дали знаете, че в рамките на една година може да се откажеш от отказа за гражданство? Е, вече знаете. Кокорчо поема щафетата, намазана с вазелинчо.

Тоя нещастник ни вкара в тази криза! Сега гледа да си измие ръцете но монетата има две страни! Нещастник мръсен!

ни знайш бе ти си най умния ти си най информирания Ма ти низнайш ли чи си Мунчо

има ли бустриран, посран до уши пилот по потник в самолета? или фатмако се рее изнекъде по потник провесен на парашут с инициали "нато"? и на кого го вдига, тоя капут недоносник? все важни въпроси. киро гевреко като пъдар с американска власт уволнява, назначава, пъди, пърди, сере, яде, обобщава, заявява, заповядва, нарежда, разстрелва, унижва... самодържец същии, с канадски произход! пази Боже сляпо да завърши пуца на харварда! че и да почне да прави като "филантропите", неговите бащици. ето ви резултатите от изборите за по-малкото зло. и дебила борисов щеше да се осере в тая ситуация. всъщност всеки без собствени мисли... CIAO, CIAO! BYE-BYE! Руско посолство! с отиването си от територията вие зарадвахте всички тролове на бжеленски! а това е едно Добро дело! а да! и не гонете българите от посолството в Русия. Бог с нас

Що не се гръмнеш

Премиерът Петков не остана длъжен, отговори на Митрофанова 30.06.2022 Отношенията между България и Руската федерация са дългогодишни, многопластови и от голямо значение за съдбата на страната ни в исторически план. Ние уважаваме руския народ и ценим нашите културни, исторически, социални и търговско-икономически връзки. Заради това, въпреки че българското присъствие в нашето посолство в Русия наброява едва 12 души, Руското посолство в България ще има възможността да запази 43-ма свои служители, съгласно решението, взето от българското правителство вчера. От Министерския съвет разпространиха позиция на премиера в оставка Кирил Петков по повод изпратена нота от страна на Руската федерация, в която се съобщава, че Москва обмисля прекратяване на дипломатическите отношения с България. Вярваме в необходимостта от диалог, за който дипломатическите канали са от ключово значение. Убедени сме, че българо-руските отношения могат да продължат да се развиват в сферите от взаимен интерес, уважавайки важните за всяка от нашите държави ценности. Заради това се обръщаме към посолството на Руската федерация да оттегли подадената днес нота. Заради миналото и бъдещето трябва да можем да правим крачки напред при взаимно зачитане на националните интереси, сигурността и суверенитета и на двете страни, се казва още в позицията на МС.

да изготви списък. после ,същият този списък е дадаен на ДАНС от Тъпото, с устното нареждане да видят какво могат да направят по списъка! На закритото заседание ДАНС само са приказвали - общи приказки, от които нищо ясно не е станало! Заради това, спед заседанието, всички са се държали за главите - тоя кретен, какви ги е забъркал! Киро Тъпото се заоправдавал като ученичка след секс! В керайна сметка,с тези негови действия сме пред пълно скъсване на дипломатическите отношения с Русия! Не чакайте евтин нефт! Не чакайте евтин бензин! Не чакайте и евтина газ - поне в близките 40-50 години! Най-чакайте "Сармат 2" ( новите "САТАНА")! ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО: ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ НА КИРО ТЪПОТО, РУСИЯ НЯМА ДА ГИ ЗАБРАВИ! Както през ПСВ, така и през ВСВ, Русия е бомбардирала български градове - гледайте и сега да не се случи! При взрив на ядрена бомба или при авария на ядрена централа, радиоактивният облак ще се разпростре над цяла Европа!

Между другото този мъж, мисля Бимболов - много свестен и интелигентен човек - каза нещо много вярно днес по “Пресечна точка” на телевизията (“Нова”). Всъщност всичко, което каза той (а и останалите) бе вярно, но аз имам предвид думите му за президента Радев. И той (всички) бяха сигурни, че президентът е знаел, разбира се, никой дори и за виж не се усъмни (тоест, президентът лъже!), но той каза, че всъщност гневното изказване на президента Радев от щаб квартирата на НАТО по отношение та Кирил Петков и че той, президентът нищо не е знаел е било всъщност отправено към Путин! В което и аз съм убеден!

Бреее ,тоз ще си скъса потника от яд ,че били го пренебрегнали

Този не знае за случаят с дипломатите на Русия, онзи също нищо не е направил, други пък от телевизията научили........Да ви пикая на политиците, като не знаете....Е аз съм запознат,щом вие , хрантутници на държавата сте неинформирани.Капути недоклатени. как един няма да стане и да си признае грешките.Никаква чест и доблест.

Си е от върха на пирамидата на ВС , но се излага.

Самозабравилото се американско мекере от Пловдив, про100то киро, е решило , че държавата му е бащиния и заедно с любовницата си, секретрката мустакатото ленче са си правили каквото им скимне. Е, цъфна им цялата слугинажна простотия и на двмата, не че не се знаеше , че са марионетки, но това е поредното доказателство , че пловдивчанчето си заслужва прякора про100киро.

Го вири в НАТО бе ,като те е страх от убиеца путкин

Тая политическа курва радев никога нищо не знае Ни чул ни видял , а саво дава поучения ,като махленска баба. А президенството е толкова раздуто че повечето статисти там не знаят дори в коя сцена трябва да го играят храст или тревичка

На ВВС

Мунчо ти вторият ти мандат така си се наежил , че ще свършиш като Плевненлиев

Русофили, Русофоби! Пълен ташак, инфалцията ни е двойна на европейската, токът е в небето независимо че имаме АЕЦ и цените на горивата са в космоса въпреки че сме на евтиния петрол. Румба, ти вкара Кирето тука. Хайде малко за Българите да мислим, стига с тези Македонци, Руснаци и Американци.

Тези, дето са учили руски почти измряха от старост, а другите Ковид ги прибра. На следващите избори я имат общо 10%.........иска ви се но не е факт.....колко са само пенсионерите бе младеж?... къв кур ви чака.... Само масово да се гласува и сте готови.

Веднага трябва Доклада да Пристигне при Президента,за да може веднага той да докладва в Моска,но не и този Път

Днес Атака подаде ръка на Възраждане. Хубаво ще е Възраждане да отговори и да използва телевизията на Волен като стратегически актив....... Атака няма да оспорва лидерството на Възраждане.

Как да постъпи доклад в президентството като сте шибан съветски доносник?

Пълна тишина в президентството... Не се чуват стъпки от доклади.... Ще се горят документи май....

И слава богу,Радев, доклада щеше да го препратиш на Митрофанова, затова не е пристигнал в президентството !

Следващият удар ще бъде и по Радев относно поети към НАТО ангажименти, но още е рано. Нека да наближат изборите, за да се радикализират изборите само до две позиции..... Това ще свие десните до под 40% взети заедно. Тогава няма да се обсъждат пенсии и бюджет и всички козове са на страната на русофилите.

Тези, дето са учили руски почти измряха от старост, а другите Ковид ги прибра. На следващите избори я имат общо 10% в три партии, я нямат!

Трол такъв, има още много хора, които поназнайват руски език

Поназнайваме руски и знаем каква кочина е Россия.

Искам Русия да ни обяви война. И да ги запукаме с НАТО. Да видим стиска ли му на Путака?

.

Еми ба си държавата на самотек всеки си прави квото иска този ще обяви и война на Русия скоро

Всъщност Радев някой попита ра го, някога коментира ли думите на Путин, че България е враг на Русия? Някой знае ли нещо по въпроса? И изобщо той това знае ри го, или и това не е разбрал?

Радев някой дали те пита въобще дали искаме още НАТО в Бг....... или просто ти съобщиха а ти като помиярче скимтеше тихичко. Голям суверинитет имаме. Ти сигурен ли си "обединителю" че народа го иска? Дали и ти ме работиш срещу народа си ?

Всъщност това, което казва президентът Радев е, че ТОЙ НЕ ЗНАЕЛ, ЧЕ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО НА Митрофанова КУП “ДИПЛОМАТИ” И ДРУГ ПЕРСОНАЛ РАБОТЯТ ЗА ПАЗУЗНАВАНЕТО НА Путин, който обяви България за враг, и те работят СРЕЩУ България! Това всъщност се мъчи да ни убеди Радев! Но дори и да бе така - това какво говори за него?

Абе за какво се дърлите тука, нали знаете че решенията се вземат във Вашингтон и колонията България се управлява от Вашингтон.. От къде да знае човека?

Радев само си го качват , и си го возят на самолета.. Да има часове във въздуха..

Отлитай за Масква Фигурант предателски. Руска маша и подлога.

Ехххх Радееееев, тръгна като изтребител и ще свършиш като спукан баражен балон на някоя топола... Човекоооо, на кой свят живееш?? Ахмак! Оше ли не си се прибрал тук?? Тоя ни хвърли в дерето... зарежи.

К'ъв изтребител е тоя...По-скоро е метеорологичен балон и капут.

Радев, нал още такива като Петков трябвало да има?????????? Я кай ти ли го постави с канадското гражданство????? Що мълчиш ???????

Обаче тролчетата киртаци са много прости, като видите че някой е до ушите в лайната па не го пипайте и галете по тиквата проста ва......

Къде е пилота.. На самолетаа.

Чака заповедите на Митрофанова! Да полети за Москва с 70 “дипломати” и семействата им! Че утре са на рапорт пред намалника им в КГБ.

Тоя соросоид се пра'й на "дръж ми шапката": "Радев призна: Имаше мой представител на срещата за руските дипломати, но доклад на ДАНС не е идвал" epicenter.bg, 30 юни 2022 | 14:28

Епицентър какво друго да ти каже, безпристрастно нещо? Хаха.

Мунчо Херомустафов Мъдуровски е шорошка марионетка. Пра'й се на русофил за пред червените бабички!

Четете в ЕпиЦентър за нотата на НП Митрофанова !

Ама точно там ще четем, да знаеш. Вицове за лека нощ.

Това е пълта поредна манипулация и лъжа!!! Но вие русороци вервайте!!!

решенията се вземат извън България тука са утепат да изпълняват и козируват

Ами как ще дойде доклад КАТО НЕ Е ИЗПРАТЕН. А НЕЕ ИЗПРАТЕН, ЗАЩОТО НЯМА.

"Не можело така смело да се гонят шпиони, защото щели да пострадат икономическите отношения между България и Русия. Кои отношения? Спряха газа, туристите им са нищожен брой в сравнение с други народи. Опашките за Лади изчезнаха отдавна. Нещо друго страда, ама не ни казват какво."

Ами и да не казва, защото се срамува вече на всички е ясно!

Най нащрая мутрафонова реши да си ходи! Отивам да почерпя!!!

И аз! Даже ще и дам подарък - Костя Копейкин, да го вмести някъде в багажа…

Руското посолство поиска помощ за фронта. Кирил Петков веднага откликна и им прати 70 резервисти. Корнела и Копейкин защо са недоволни пак?

Защото са прости и не са ги посветили в заверата!

Една стока сте с Простото и Кокорчо. Нали затова ги назначи.

ВЕТО,Президентско Вето на Киро параноята.