Румен Радев: Национална сигурност зависи и от ефективността на военното правораздаване

В днешната тревожна обстановка ролята на Въоръжените сили непрекъснато расте, заяви президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един натовски генерал зомбиран в САЩ , който не е на нивото на проблемите в държавата. При това и от ВВС. пунт и пластика. Имитации и позьорщина, че върши нещо си за обществото.

Най-големите търтеи в държавата са т.н. "военни магистрати"! Армия не остана, но те не са мръднали! ТЪРТЕИ!

Фатмакът: Братя гарвани, нали няма да ми извадите окото?

Още първите няколко коментара показват, колко сте национално отговорни българите - най-ви е лесно да плюете, защото не можете нищо друго... Некадърници !!!!

този смешник прави всичко възможно да изглежда още по смешен! и това е единственото нещо което прави успешно!

Румен Грипена е толкова глупав и с ниска обща култура,че освен разни банални и изтъркани клишета друго не може да измисли. Само дето пропусна да ни уведоми че денят след сряда е четвъртък.

Чи то ако имаше военно(и цивилно) правораздаване ти господин пишман пРезидент щеше да бъдеш съден за измяна на Родината ! Както и 100% от генералите и средният офицерски състав!

Ама това, че съдът е част от нац сигурност е май доста банално, Нещо повече съдът е в основите на функционирането на всяка държава...поговорката е латинска, Казаното от радев в все едно на конгрес на готвачи да заявиш, че картофите са неизменна част от гювеча...вярно е, е и?!

Грипена четка военното правораздаване, защото същото това правораздаване подмина неговите закононаручения докато беше на

Президентът Радев е прост като гъдулка.

Грипена четка военното правораздаване, защото същото това правораздаване подмина неговите закононаручения докато беше на