Румен Радев: Насрочвам консултации с партиите следващата седмица

НС започна да решава своите вътрешни проблеми. Очаквам в най-скоро време да започне да работи за хората, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Насрочвам консултации с партиите следващата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да престане и той да губи време с някакви ''консултации'' сякаш не вижда реалността в НС. Даване мандат, 7 дена изчакване и ако няма предложен кабинет, на следващите за да се спази конситуцията и всичко да приключи за месец, а не авантаджиите да вземат 3-4 месеца тлъсти заплати без реална работа да вършат.

Минаха две години и половина, откакто ГЕРБ, ДПС и БСП сдадоха власт. В тоя период Радев и служебните му правителства са управлявали самосиндикално близо две години. Заприличваме на Беларус.

Дали Президента е ''виновен'' че партиите доказват непрестанно какво ояждане ги гони непрестанно, какви лъжи и манипулации предизборно правят в заблудата си, че хората като тях ''не са '' в реалността.

Дано се насрочиш в гробищата,мангал Сакскобурготски инЖивков орост ! Тулуп! Травестит! Руми Дългото Зелено чорапче ....Дълго Зелено чораче с жартиери турски некачествени ! Педераст ! Путка в мензис ! Лайно ! Циганин! Болшевик с наврян в гъза пагон! Търтей ! Паразит руско-украински ! Шайзе! Миерда! Мерд! Гавно! Цирей! Гнойна оришка мангалска! Минджа !Руми Дългото Зелено Чорапче шибано !

Предател слуга на дявола. Господ си знае работата. Скоро

Насрочи направо датата за новите избори!!!

Ква следваща седмица, бре. Да не са се преработили тулупите случайно, викай ги да почват да се пазарят от тя вечер още. Криза е требва редовно правителство . Виж Рюте кво вика , тия немат дори правителство а искат у Шенген

konsultacii .. munchova rabota ... pishe konstituciqta da dadesh mandata ot tam natatyk partiite si se konsultirat ti si podgotviash novogodishnata rech i taka

Тоя кретен Румен Христов с неговите 800 квт го изпрати в Карлуково!

обличай черния погребален костюм и тръгвай да раздаваш папките, бе фатмако нефелен.

Кви консултации бе тапир ти сляп ли си да не виждаш че тия те гъбаркат. Пускай избори направо да се види че гласуват само циганите и номенклатурите! На хората им писна от крадене беззакония и цигания! Ще ядете куравия всичките вкупом

А за кога си насрочил Мунчо Мамин, консултацийките с батюшка Путкин ??

Спокойно може да преживеете и днес")))) след като пак Русия намесихте там където явно полезрението ви липсва..

Възраждане да му искат оставката на тоя калмук. ГЕРБ и ДПС само това чакат, да сбъднат мечата си да пратят Мунчо на село. Даже ПП-тата ще подкрепят , и от части БСП

с.м.Радев, абе, я по-добре ти си насрочи оставката за идната седмица.

Нещо много на сериозно се взема чдрвения чорап. Насрочвал бил комсултации..... Тъпак!

Този рублен е един от виновниците от селска кръчма да се превърнем в евтин бардак, в който той да си прави резидентска република с юмрук в ръка. А че бълтарите си го и преизбраха, макар и с мадуровски машинки, отговаря на въпроса защо положението става все по- зле.

Са организирани престъпни групировки. Какво можем да очакваме от тях.

Ми гласувай пак за този фатмак, дето се има за цар.

Господин Радев, какъв ще е новият кабинет? Радев: Руски, къв да е?

Следващата седмица? А коя година?

Докато българина не започне да уважава себе си и хората около него, нито по света ще го уважават, нито политиците му ще го уважават. Крякането и омразата са цел и инструмент за събиране на гласове. Това е езика на лумпените , на несретниците и на социалните камикадзета. Това са хора без цел, хора с комплекси, хора без отговорности. Езика на омразата е лесен, учи се бързо и се размножава с лозунги и опорки. Хората без отговорности и без бъдеще нямат цел, нямат основа, нямат уважение нито към себе си, нито към околните. Омразата им е безсилие пред собствената им несъстоятелност, това е неосъзнат яд към всички. Те имат нужда от група, от изява в група себеподобни, защото там са силни. Те са изплашени и нервни в среда от разумни хора, защото там са нищо. Там са дъно. Омразата е инструмент за събиране на гласове - мразещите лумпени са гласовити. След установяване на политическо равновесие стават ненужни и се утаяват на дъното. Лумпените са около 10% в нормалните държави. У нас са вече около 30%. Така се руши общество, държава, социум. С лумпени. Рушенето не е безцелно. Унищожаването на авторитета на държавата и на институциите, на семейството и на обществото дава разорана почва в която може да се посее нужното на външни сили с користна цел. Така се подменя дневния ред на обществото и се налага нужното мислене, нужния бит, нужната организация на държавата. Нужна на друг, не на народа. Така се превзема държава. Лумпените са оръжието. Броят на лумпените в България неизменно расте от две години. Те имат нужда от външен идол, от външна сила, защото имат комплекси. За тях не е проблем да мразят и да обиждат. Трябва им посочен враг и налудна идея. После всичко е лесно. Рушенето и омразата са най-лесното нещо на тази земя. Лумпените са индикатор за зрелостта на едно общество. Идиотите харесват идиоти.

Алабалалайкото написал ЕСЕ. :)

И ТАКА ЗАПОЧНА РУСКОТО РОБСТВО. ДА РАДЕВ ТОЧНО ТАКА....

То не е свършвало от 1878 г.

Алабалалайко, БАЙ ТУЛУП иска 100% ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ РУСКИ газ и петрол и от СИГУРНОТО РУСКО ЯСРЕНО гориво ВО ВЕКИ ВЕКОВ; ВТОРА партида ЧЕРТЕЖИ; ДАРЯВАНЕ на ВЪОРЪЖЕНИЕ на Украйна; БАЙ ТУЛУП изпрати БИЗНЕСА, УЧИЛИЩАТА, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, БОЛНИЦИТЕ, ОБЩИНИТЕ и ЦЪРКВИТЕ на БОРСАТА за ЕЛ. ЕНЕРГИЯ. Нправи спрвка ЗА КОЯ ГОДИНА Тулуха е ПЛАНИРАЛ да изпрати и ДОМАКИНСТВАТА на БОРСАТА! ... БАЙ ТУЛУП е БУТАН в ПРАВИЛНАТА посока по АМЕРИКАНСКИГЕ ГРАМИ.

хей Радев, амбизиозен Глупако, теб историята ще те съди. В учебниците ще се учи, как един президент, който на теория трябва да обединява нацията, насъска една част от обществото срещу друга. Е спечели войната, но до къде ни докара? Направо вързахме и цъвнахме от тъпагьозите, които докара на власт. В ада да се печеш, дано!

Лицемер!!!

Моял ви ОСВОБОДЕТЕ МЕ от себе си - мутри, чорапи, неграмотни с нисъл морал. Я чиба бе!

Тази каша и той трябва да се заеме с проблема,а не да се измъква.

Задължително гласуване и нови избори.

Сега е задължително.

Щото ако е тъй, избори не е имало.

Тъй де, трябва му малко време да се прости за сега с амбициите си за пРезидентска република.

"НС започна да решава своите вътрешни проблеми. Очаквам в най-скоро време да започне да работи за хората", заяви държавният глава Бюджет 2023, 22-та закона и НА ИЗБОРИ!

Очевидно изветрлите ви тикви не разбират, че изборите до нищо ново няма да доведат. Киро няма да управлява нито сам, нито в коалиция. Нинова е пълна дупка. Възраждане да станат максимум трети. Същата ситуация, същите оплетени калчища. Кирчо никога повече няма да има над 20 %. Костадин никога няма да има повече от 40 депутата. Нищо няма да стане с крякането. То умира. Изчезва. С омраза нищо няма да се случи, освен крякащите да бъдат изхвърлени в дъното на политическия живот. Крякането и омразата са бедност. След зимата - още по-малък шанс. След като хората разберат кой им натресе двойната тарифа за ток, всичко за ПП приключва. Костадин няма шанс на тази територия. Той е клапан с лимит 35-40 депутата и то ако го оставят да си вее байряка. Няма кой да го остави. Верния път е за мъдрите. Управление от кресльовци е пропаст. Има някакъв шанс за нови избори, но те ще са крах за кресльовците. Приключи съня на българина. Събуди се. Край на филма.

ГЕРБ ще се срине след Тея циркове.Имат един пияница и нищо повече.

от ДС и Мултигруп?

Не, за Кирчо , Копейкин и ДС Атанасов - нали са новата коалиция:))))

радев е продател на българите и е един от превърщачите на тая Божия територия в гъзобрък. педераски гъзобрък. радев, проклинаме те до девето колено! и без това женската ти наследница е грозна, като кубето на "царя"! бездарник прост си бе радев! Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Облъчен гербераст, в цялата му "прелест".

Тоя Радев е много гаден. Голяма гад

Мега смях, бро! Те па едни институции и партии(предмно прстъпници), ще паднем от смях! МС си взимал заеми според тиквата? Нали трябва да ги одобрят в парламата според конституцията? За ченгетата всички тестове са с отрицателен резултат(особено тези за наркотици), оказало се, че и тестовете им за интелигентност са с отрицателен резултат! Все пак по-добре от анархия, но може да се стигне и до там, за да разберете какво сте имали, и никога повече няма да имате.

радев е продател на българите и е един от превърщачите на тая Божия територия в гъзобрък. педераски гъзобрък. радев, проклинаме те до девето колено! и без това женската ти наследница е грозна, като кубето на "царя"! бездарник прост си бе радев! Природата с нас Бог с нас Победата с нас

радев е една допотоно-тъпа отрепка, една холограма на педерастката диктатура на комундетата, които го играят "демократи", сякаш не ги знаем от детските им години на подлеци- дс- доносници. които още тогава ни продаваха на дс на "П"артията, че не танцуваме по стъпките на престъпленията им! и още тогава ни цензурираха и продаваха за разпъване на кръст! не спа, еврейчета.лабилен фатмак прост до мозъка на костите на бустеризираната си фланелка... бездарник прост си бе радев! Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Радев е нищожество!!

нима това са партии? кво направиха? "консенсусен" шеф на парламента, който не разбра, че е избран за шеф?!

Модерно е, ДБ какво е? Олигарси управляват навсякъде по света, другото е театър.

В България има реална опасност от диктатура. Саботажите с избора на председател на народното събрание показаха ясно, че целта е да няма парламент и да се провалят институциите. виновниците, които саботират държавата се самопровъзгласиха за демократи и либерали, докато всъщност имат за цел унищожение тирания и бедност. Борете се за държавата си да не попадне в ръцете на Кремъл, защото ще мизерствате на стари години!

Мега смях, бро! Те па едни институции, ще паднем от смях! МС си взимал заеми според тиквата? Нали трябва да ги одобрят в парламата според конституцията? За ченгетата всички тестове са с отрицателен резултат(особено тези за наркотици), оказало се, че и тестовете им за интелигентност са с отрицателен резултат! Все пак по-добре от анархия, но може да се стигне и до там, за да разберете какво сте имали, и никога повече няма да имате.

Радев Хардвардските Измамници ти ни ги натресе...

Кажи им да внимават с тока и пенсиите. Ама много да внимават.

Идииот, нс никога не е работемо за хората а още по малко това, ще работи. Освен възраждане, това е евроатлантическо нс. Те директно го казаха, едва ли си глух

Гундяев ши идва ли