Румен Радев: ГЕРБ заложиха на амнезията на българските граждани

"Правителството на Габровски има много добър състав като експерти и като програма, но липсва политическата физиономия и отговорност - на практика се явява посредник между партия ГЕРБ и българските граждани", заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: ГЕРБ заложиха на амнезията на българските граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

юмруците на ГЕРБ бяха смазващи.На Радев е дребен юмрука,но Радев има ръце да бърка каша и е ненужен на Б-Я.Защо прие офертата на ГЕРБ за цените на тока,това беше уловка

Амнезия имат тези, които не си спомнят, че при правителствата на Герб се живееше нормално. От година и половина с Подмяната и служебните правителства на пРезидента преживяваме кризи във всички оБласти.

какви граждани , каква амнезия бе мунчо - ГЕРБ е първа политическа сила.

A пък ПараПетките заложиха на твоя човек, дет ти ги натресе, за да разкара на Слави хората и да се докопа до властта самият той.

то добре, че българите имат амнезия, иначе не ми се мисли за вас!

Дело № 18/ 2021 г. - Конституционен съд

пак се разсмърдя. Гнъс!

Да има амнезия,но тя е при тоя който докара смешниците Кирчо и Кокорчо.

българскиат народ наистина страда от амнезия! не помни че преди радев да размаха юмручето сиренето не струваше 20 кинта, а яйцето 50 стотинки!

Само след няколко седмици в казармата разбрах,че от сина на овчар трудно става офицер.Убеден съм,че трудно става и летец.Още по малко пРезидент.Докато Румцайс е президент нещата ще продължават така.Гласувайте му бюджет,одобрете как да се вземат пари от Европа и му гледайте сеира.Пребройте колко пъти се споменава името му в една емисия новини.Тодор Живков пасти да яде.Най много го харесвам когато отиде в чужбина и започне да дава акъл оттам.Защо непрекъснато му лижете селския задник уважаеми журналисти?Защото сте като него!На 24 май при поднасяне на цветя на паметника на Кирил и Методи свиреше военен траурен марш!!!Прави ли Ви впечатление колко обича червените килимчета и военната музика?Непрекъснато за щяло и нещяло му козируват и рапортуват.Той дърпа конците,той е кукловодът.Съветниците са му хора които разсипаха държавата през 1997г.Ако бяхме нормална държава още щяха да лежат в затвора,а той никога нямаше да е президент.Но всеки народ заслужава съдбата си.Написал го е АПОСТОЛА:"НАРОДЕ ????".

Този господин, заедно с решетниковчетата зад него ни вкарват в пиеска с проигран сценарий . Първо той вкара в системата партия - вирус ПП , която да разруши системата отвътре. Ужким се дистанцира от нея , но веднага след като не мина правителството , наложи вето. Пак в услуга на ПП , май че него го сполетя амнезия за " шарлатаниите" им. Само дето ние нямаме амнезия, и едно съжаление, че са го излъгали, не освобождава от отговорност. Та кога ще я понесе и той.

Радев лансира некадърните далавераджии от ПП, а сега пак раздава акъл. На какво основание?

и какво е виновен Радев, че правителството на борисов не мина, какво да направи, с указ ли да го назначи, нали го обвиняваха че бил в съглашателство с борисов, срещал се с него, били си подобрили отношенията

просто да си мълчи.

Герб e мръсна дума. Никой не се асоциира с мафията. А че печелите, ммкави, факт, материала все ви избира. И най вече мургавия. Но и да печелите, не можете да управлявате. Крастави сте

Чета тука, че някои негодуват срещу Радев, че вдигал юмрук, че свалил Герб, че докарал Промяната, че това било, че онова.... Ами кой е виновен бре? На първо място Бибитко от Банкя, дето навремето предложи неизбираемата комунистка Цачева. Защо беше избран Радев? Защото като се има в предвид кой беше преди него, той се оказа единствения възможен избор. А сега Радев си управлява еднолично, макар да сме в парламентарна република и парламента трябва да гласува редовното правителство. Да, ама не, партиите не съумяват да излъчат правителство и какво се случва на практика? Ами управлява Радев, чрез служебните си кабинети.

Помним, помним всичко, батюшка! Как да забравим кой те довлече и тури там, как да забравим юмручето, което вдигна да "обединяваш" нацията? Досега няма случай някой да не си е платил гьволиите макар и със закъснение, тъй че не разчитай.

Сус бе трол герберски

ГЕРБ трябва да бъдат заличени като партия с основен мотив, че са мафиотска и корумпирана партия ! ДПС също трябва да бъдат заличени като партия, защото са създадени на етническа основа ! И когато нашето правосъдие свърши тази работа , едва тогава може да организираме честни избори !

Да дойдат на власт гестаповците.

Най хубавите и добри правителства са тези “служебни“ такива каквито Радев назначава !. Не го ли вече разбрахте . драги бьлгарски политици!

Много ми става смешко като наричат Кирчо курвар. Той си е чист скрит педал. Не, че имам нещо против педалите, но той е педал по душа. И всичките тези уж скандали с тая мнима негова любовница беше точно за прикритие на педалските му изцепки. Толкова е ясен... че чак му се потвърща на човек. Ще се оправите само, ако за "празни" работни дни спрат да ви плащат. Докато взимате заплати, стоите на топло, ядете кифтета за 50 стотинки и си гласувате ваканции за по месец за Коледа и Великден - всичко ще си е по старому. Дерзайте. Ние се оказахме тъп, но упорит народ - хем бедстваме, хем си ви избираме, и кем пролет пука, а ние никога.

Не се хабете и не гласувайте в сайта! Манипулират яко! На всеки минус поставен срещу негативно мнение за Радев веднага се появяват няколко плюса! Юнаци!

30 години тикви курвари гейове клюнове тролове алкохолици и мазни турци ви пожелавам да не се отървете от тях пропаднала нация всички приличате на клошари мамка ви

Нищо не става когато една тъпа нация я хване и деменцията и избира, Пак и пак и пак, все червени боклуци, техните деца и внуци

Брато , боклуците имат различен цвят !

От всичките партии в Парламента , единствено Възраждане ми вдъхват респект ! Всички останали са подлоги - американска, руска или турска - все тая !

Не са ли руски подлоги , щото а Костя му викат Копеикин

Абе те могат да му викат , че е и китайска подлога ! Някакво доказателство за тази партенка имаш ли ? Не ! Тогава защо разпространяваш слухове ?

Днес всички бяхме свидетели на една селска вечеринка в Парламента !!! И този ден падна от календара !

Тъп

Румен Радев се оказа доста хитър! Всички партии го подцениха, а той вече две години си управлява еднолично, чрез назначени служебни кабинети и натресената от него партия на Киро и Кокоро, която за малко да ни види окончателно сметката, ама за щастие ни се размина. Ама то на практика сме си в президентска република бре, ако да сме парламентарна по Конституция. Скоро и тоя парламент ще си замине, вероятно и бъдещият няма да изкара кой знае колко дълго. Браво Радев, браво, президентско управление в уж парламентарна република! Това ако не е парадокс....не знам какво друго може да е!

Който прецака всички и държавата също,но не той е виновен,а населението което го гласува

Радев обратно на всички схващания и мнения се оказа перфектен стратег и тактик ! Който не разбира, да яде ряпа !

30 години ха-ха-ха

Ето кой бърка работите в България. Пфууу И това ми бил Президент - Обединител

Жалко е, че в НС няма държавници като Радев ! Там са само политици ! А нали знаете каква е разликата между държавник и политик ? Държавникът мисли за следващото поколение, а политикът - за следващите избори !

Той за жена си и децата си не мисли, за другите ще почне да мисли

Лошо за България с този президент.Много некадърен и лицемерен човек е тоя.

Та като си говорим за амнезия г-н Президент, да не забравяме и кой ги доведе тези новичките с необичайните схеми за "промяна" които за 1 година направиха от и без това бедната ни държава, още по-бедна но и още по-задлъжняла. Ако Вие не помните, доста хора ще Ви го припомнят за да не се правите на единствената девица в бърдака.

Жалко, за този изказ! Явно не разбира или се прави, че не разбира, че отиваме към нови избори = 80млн. лв. разход. След това отново нови избори и други 80 млн. разход и тн до безкрай. Това ще е пагубно за България...

Сега ние сме му виновни на "умнотията" на Радев!!! Амнезия сме имали...... Неговите хюмненза Кирчо и Кокорчо са мега зле, останалите са малко по-малко зле и за кой да гласувам? За най-малко кафявата партия съм гласувал винаги и така ще правя. Но, моля Радев да не ни обижда!!!

А ти заложи на един курвар продавач на закваска за кисело мляко! Тук няма амнезия, още ни държи влага!

Тоя не спря да насъсква една партия срещу друга. А ролята му на президент е точно обратната - трябва да обединява.

ЩАСТЛИВА СТРАНА Закъсала държава! Продънена хазна! И кой ли ще оправи таз глупава страна, щом всеки смахнат правник - ерзац специалист минава за държавник, дори за финансист? Разпъната държава - ограбена страна, с закони, ред и право - без никаква цена. И куц, и сляп, и блъснат - известно е това се учи тук да бръсне народната глава. В Дермен дере завършил с успех университет, във София се връща велик капацитет, и само тъй, от скромност, не става президент, а само прост министър в критичния момент. Един учил финанси при някой дърт лихвар, но се родил със шанс и изскача секретар, а друг видял на кино Париж или Берлин и ето го - заминал за дипломат във Рим! Закъсала държава, затънал параход и никой грош не дава за своя „мил" народ - министрите в чужбина, избраниците спят, а вълчите дружини спокойно си крадат! Автор: Тома Измирлиев Написано: 1920 г.

малко си го преправил от оригинала ама важи :)

С две думи...Честито на Шарлатаните!!!!!

ДА СЕ ЗАБРАНИ на военни пенсионери да участват в избори за президент и министър председател !Не стават зелените чорапи!

Герб предложиха това което съответства на първа политическа сила. Амнезията не е това което си мислят някои, че е!

На повечето цирка на тиквун беше ясен - залага на разни бити карти и отива на избори с хартия, там вече става каквото каже!

Радев не спря да плюе по всички партии. Така абсолютно целенасочено руши парламентаризма. Как пък венднъж не каза нещо добро за някоя партия. Само той видите ли е най-достоен. Ама хората не са слепи и виждат колко подмолно действа и то не в интерес на обществото, а в свой личен интерес. Иска хем да командва, хем да не носи отговорност. Е, няма как да стане.

Ти защото голяма политическа физиономия имаш.Няма що.Големия аргумент да оставим държавата да пада.Кой докара шарлатаните?!?! Главния виновник за състоянието.

Нека гербавите тр .ол.ве реват. Това е песен за душата на протеста! Избори до като Тулупя е на свобода!

Е нацията такива и политици деградация и смърди на мърша тези дето ги вкарахте в парламента пак ви го натресоха да са ни честити още няколко милиона за нови избори пари на хаус тези всички вън от парламента

Баце се оказа класа над Харвардските мошеници.

Герб са бита карта. Никой не се асоциира с мафията. А че печелите, факт, материала все ви избира. И най вече мургавия

Спасението е президентска република.

Направиха един пилот на самолет, президент и искат от неге да направи България просперираща. Според мен по трудно е да пилотираш голям камйон, отколкото самолет. еле па зимно време !? Всичко което става в България, се решава извън нея, като се използват разни теотитични измислици. Имах един учител (и не само аз) по математика, който се казваше Иван Кънев, велик преподавател. Той казваше следното: На теория, знам как се кара колело, но като се кача, падам. Скоро няма да имаме правителство всички са алчни теоретици.

много грешки бре, много..., а твоите в текста...

най добре ще да е , да вали три дена бензин , и после да тресне само една гръмотевица , това заслужаваме ние българите .

е, щом липсва политическа физиономия на предложения кабинет, това е сериозен проблем за бг гражданите. да не се приема кабинета

Гербаджийски тролове, разберете, герб е бита карта. ББ е мутра и ще си плати за престъпленията. Рано или късно

в последните пет избора все на първо място, това се нарича бита карта, нали?

Не е вярно, не лъжи!