Румен Радев: Борисов го чака служебен кабинет

Очевидно е, че премиерът ползва службите за свои политически цели, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Борисов го чака служебен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка ти Деба продажноКомунистическа !

продавам шапки гешев

В Президента ни е надеждата! Днес гледах на запис съветника на няколко Американски Президенти Стив Ханке. Употреби словосъчетанието "Крадливите ръчички на българските политици". Нарече И. Костов крадец а Стоянова (Менда Стоянова) некомпетентна а ГЕРБ действащи на тъмно. Призова, за Референдум, що се отнася, за събарянето или оставането на Борда. Вижте, какво прави Швеция. Не се отказвайте, от лева, това, ше е отказ, от национален Суверенитет.

Абе уж Президентът само лаел, нищо не можел да направи, а пък 90% от коментарите са от ГЕРБаджийски ТРОЛОВЕ.........странна работа

Нарочно нИдялковите тролове генерират безкраен хейт срещу Радев, за да разгласят по- късно, че рейтингът на президента се сринал.

Ама тоя заплашва Борисов ли? Борисов не казва на прокурора кой да размазва, а казва да бъде размазан всеки, който е нарушител, без значение от служебното му положение и положението му в обществото. Защо Радев ни набутва съвсем различна интерпретация на казаното от Борисов. Радев и БСП, престанете да обиждате хората, като ги мислите за толкова прости, че не могат да разберат смисъла на едно изречение! Спрете вече с примитивните си манипулации!!!

Какво не разбра? Службите са под контрола на Премиера, хайде познай кой нарежда кой и как да се разработва.

го чакат ритници. Още малко време му остава да разберат хората колко злобен некадърник е.

Каза, че царя е гол, къде видя злоба?

Колко години е президент, а насреща нищо.... Едно голямо НИЩО...

От нищо не се трепери, ГЕРБ са в паника.

Вашият Плевнелиев да не би да е направил нещо?!

Импийчмънт! Сбогом........

Ами нещо ГЕРБ им се дръпна л.....то когато стана въпрос за импийчмънт....иначе голям го вадеха

Изчакват из засада.

А Киселия Румба го чака прасето на село.

партия, в която е най-нормалното нещо да си криеш жената, любовницата, държанката, метресата, да живееш без брак, да плащаш наем на майка си или "жената, с която живееш" да ти урежда евтини апартаменти и изведнъж блюстители на морала, които говорят за любовници, а и в крайна сметка е работила, не била държанка, нали?

Докато полицаи слухтят и управляват държавата с компромати, ще сме най-бедни в Е.С. Минималната залата с увеличението е 610 лв. А в Румъния е 920 лв.

Ами ходи в Румъния. И без това тук нищо не правиш, освен да плюеш и недоволстваш

Не е важно, кой къде, ще ходи. Важни са фактите "1"

Ти ще не си оставиш държавната работа и не отидеш в частния сектор, да те видим колко време ще издържиш с 450лв нето МРЗ? Недей праща другите в Румъния, направи и в Бг да е като в белите страни! Трол мазен!

А Румен Гадев го чака импийчмънт.

"Уволниха командира на американска атомна подводница, защото е имал връзка със съпругата на подчинен. Американския специализиран съд решава, че това поведение е непристойно за офицер и джентълмен" В БГ-то генерал има връзка с подчинена омъжена жена и я урежда на служба. Но вместо поведението му да бъде порицано като непристойно и неморално за офицер, го издигат за президент.

Не я урежда, имало е обявена свободна позиция, за която не са се явили кандидати. При това няколко пъти.

Знаем и как се разкриват свободни длъжности

Стиковал си нещата !

Не само думи,Радев, а дела ! Подкрепата ще е огромна ,затова трол реве като пред заколение

не разбра ли, че хората вече не му се връзват?! Поизтърка му се и морала, и пагона и честта....само ченето му още не се е схванало, да бращолеви празни приказки!!!

Много отстреляни спонсори на БСП - там е проблемът. А идат избори.......

Това е самата истина! От БСП са много изнервени, защото мутрите намаляват, кръстниците на мафията също... Прокуратурата започна да си върши работата както трябва. И мишките се разбягаха и уплашиха.

Народа е с теб господин Президент. Много се краде в тази държава и най-много, от управляващите ни в Парламента. Ако им слушаме Пиарите, много сме добре а фактите говорят друго: Минималната заплата в Португалия - до 635 евро минималната заплата в Румъния - до 467 ев. минималната заплата и в България- до 305 ев. А Румъния беше зад нас, когато ни приеха заедно в Е.С. 2007 г.

ЛЕВСКИ НИКОГА НЕ Е НАЗНАЧАВАЛ ЛЮБОВНИЦИ. НЕ ОБИЖДАЙ АПОСТОЛА

Назначавал е най-доверените си хора, за най-важните задачи, така прави всеки нормално е. Ти би ли назначи, за пияр човек на когото нямат вяра?

Не го заблуждавай. Народът не е с него!

ГЕРБ - 20 % Президент над 56%

Тоя го гепиха, че е назначил гаджето си по втория начин и съвсем озлобя. Да внимава да не го чака прокурор.

Втори, друг път. Лъжите ви няма да станат истина, само качват рейтинга на Президента.

По втория да, в записите ясно си го казва.

Проверката излиза с заключение в което се казва, че няма нарушение на закона. Гешев извърши престъпление, с пускането на СРС в публичното пространство, целта е ясна да се злоупотребява, от такива, като теб. Според мен това е подло и недостойно.

А Радев чака, К. съд, дали ще го бъде или НЕ!?

Главата ти дрънка, не Радев а Батман 1 и 2, чакат присъдата. Юристите са наясно и не само те.

Радев е отличник на военна академия в сащ и едва ли няма по специални връзки с което се обеснява и активността на американския посланик на фона на простоватия бивш милиционер с маркуча и бивш бизнесмен мутра който едва ли може да усети лицемерното хвалене на западните политици с цел която засега ги удовлетворява

ОТЛИЧНИК НА ВЪРБА. И НИКАВА АКАДЕМИЯ А КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС.

Нали те избрахме с обещания да направиш нещо добро за българите? А не да ревеш като гладно добиче в обора. Няколко далавери на ниво фатмак , и стойка на пуяк. Заведи скъпата на държавна екскурзия ,че малко ти остана. мудак

Не, избрахме го защото е противник на герп.

Радев говори истината.

хейтьр до хейтьр мила моя майноле.

Цял живот са му забранявали да мисли, награждавали ако изпълнява без да мисли и наказвали, ако мисли. хи хи хи

С неговия чин май той раздава заповедите, виж пожарникарят доста заповеди е изпълнил без да мисли.

Чемодан, вокзал Урал! хи хи хи

аман от тоя. него пък го чака затвор за дребни кражби. две служби и апартамент на любовницата му.

Дааа, в Бг за едри кражби затвор няма. Службите ги пазят.

Гадев искал да си прави служебно кабинетче,пълна власт,ех мечти.Не вижда ,че е пътник!

Той, че е пътник пътник е, но да си го изпратим с Оред Стара планина за принос към демокрацията. Ще откаже българина да гласува за военен. хи хи хи

Абе това президент ли е или махлянска спетлица?Продължава да се излага!

Радев не може да разбере,а дори и да разбира, ей така вади от контекста и ги наглася както му е удобно.Ако мисли че е интересен или че казва нещо ,просто си губи времето.Става банален и смешен.и видно се самоунижава с поредните дрънкаци.Шубето голям страх.

Грешките на ББ се завъртат като бумеранг обратно върху него. Той подцени избора на президент и днес Радев разделя нацията, като не спира да бъде основен проводник на война между институциите. Визията на президента за служебен кабинет е като визия за България на БСП- утопия , от която бягат всички здравомислещи хора. Вижда се, че само мошениците са привърженици на губещата им кауза и те стават все по - малко. И няма как да бъде другояче след посланията на обезумялата, крадлива и лъжлива лидерка.

Оставете хвърчилото да се излага, той е принос към демокрацията.

Една вечер, в една градинка, на една пейка седял един наркоман. Нещеш ли над него прелетяла баба Яга с метлата. Дрогата я погледнал и казал: – Каквато ни държавата, такъв ни и Батмана... егаси...

А теб те чака лудницата.

много си нисш организъм

Не берете гайле за Борисов, другарю Радев! Да Ви припомня, че след всеки служебен кабинет народът пак него избира, докато за Вас изборите вече са безвъзвратно загубени.

Сестрата на Габриел, арестувана с 15 кг. хepouн в Унгария... Орбан: Няма имунитет, ще си лежи...

Ти пък килограми.Ай посламали Манго!

Тонове са! Така наредиха от Посерано20.

А, фелтфебела какво ли го чака? И речите му няма да има кой да пише!

е фелдфебел!

КОЙ си ти бе Радев? КАКВО си свършил ти бе Радев за България? Ти и на малкия пръст на Борисов не можеш да се мериш бе господин никой! Външният дълг на България продължава да намалява! Безработицата в България е на най-ниското равнище от януари 2000 г. насам, откакто стартират данните на Евростат за България. България лидер по икономически растеж в ЕС. България е сред топ три на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) по икономически ръст за годината. В момента най-ниската работна заплата е 920 лв. за учител, който излиза от университета, а максимална - около 1104- 1120 лв. Средното брутното възнаграждение е 1 171 лева. Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст 2019 г. бе 208 лв., а от 1 юли - 220 лв. Ти бе! КАКВО ТИ СВЪРШИ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕ МУ.ьО?

как са ви наклали. Посмали манго. С ръще в джобовете голяма работа върши мисирката

Не бе! То всичко това Радев го свърши, докато безделничи по цял ден и харчи парите на данъкоплатците за заплати и безцелни пътувания!

Си мухльото,щом смяташ ,че с 1100лв средна заплата и 220 лв пенсия може да се живее.

А при БКП по времето на Станишев и Олигарски колко бе заплатата бе т.пак? При БКП на Луканов и лукановата гладна зима колко бе заплатата бе слепок? При хиперинфлацията при БКП на Жан Виденов и фалита на България колко бе заплатата бе м.умник? Заплатата бе 5 долара на месец! 1100 лева му били сега малко, ама при БКП получаваше 5 долара и бил доволен! МУ.ЛЬО!

кой си бе, жалко нищожество, гнусен червей пълзящ, че си позволяваш така да говориш за моя Президент! свиня герберска подлога!

Твоя си твой,за другите е никой!

Някой да е виждал умен шапкар?

да е виждал умна мутра?

Праведните вече спят, троловете козяшки (жалки 3 недоклатени) още не могат да преглътнат упадъка на Борисовщината. Лека нощ минусчии, и да почетете жената, от дълго време чака и хвърля къчове.

... а теб Фърчилкин ще те изнесем от президентството да си говориш в Граф Игнатиево простотиите... Ъъъъ..., ииии..., ам чи.., кво... Какъв език български само, какво нещо, каква простотия е този Радев, пък на всичко отгоре и руско мекере, изпаднало в нервна криза... Хай сиктир бе Радев...!!!!!!

Президентът вече е ролята на гадател. Вероятно си фантазира, че Борисов ще подаде оставка и Той ще назначи служебно правителство. Това са само мечти на фона на изтеклите записи как Радев се опитва да скрие назначаването на любовницата с на два щата и да и плаща наема от парите на данъкоплатците. Вече няма да стане. Не и след СРС тата. Това не е ореола на онзи Радев, който искаше светлина на прожекторите в управлението на държавата. Простичко го осветиха. Жалко!

Айде легай си, нема нужда да тролиш. Много си дребен, заядлив и неориентиран да се закачаш с Президента. Тази сапунка може да я разказваш само на жената, ако няма какво друго да я правиш.

Брей абЦолютни некадърняци ....за 4 години при наличието на всички политически бухалки, на цялата държавна репресивна машина да не могат и един свестен компромат срещу ген. Радев да удуйрдисат!!!! Така ще го изпуснат и ще направи СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ и тогава ооооо уджас....ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ, БАЙ СТАВРИ....И ОЩЕ НЕЩО!!!!! И когато байхОЙя го съблечат я гащите ще са му непрани, я краката ще му миришат, я нещо друго.... Или както казва байхОЙя: КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО!!!!!!

стига с тази Деса,какво ще кажете за Цвета и калинките.

Е как стига. Нека всичка да е прозрачно, нали това казваше Радев. Само, че сега стигало ...

Румен - послушния, Бойко - великодушния!

Целувай ръка на великодушния и заспивай.

Боресов го чака служебен кабинет а Радев импичмънт заради шпионаж в полза на Русия.

Радев,миришат ти зелените чорапи,че чак около тебе не се стои.

Скоро ще му дишате изгорелите газове

Изроди - не стига,че не замърсяваме въздуха с газовите уредби - аме сега и актове ??!! Какво майката си искате - нали имам документ от годишния технически преглед,че колата има изправна газова уредба !!!??? Още малко ще започнете да искате и документ,че съм ремонтирал Голфа във фирмен сервиз - на тройно по-висока цена !!!

духай супата червена руска маймуно. та еба лëтчика

пиздец,пиянка,тъпан,това си ти.не обиждай един от най-способните и опитни летци,генерал,и ПРЕЗИДЕНТ-а не говедар като теб

Радев много късно се сети да нарита мутрите - чак когато се разбесняха и започнаха да му обличат пижамката и на него. Излиза, че ако не го бяха ушили, Радев щеше да си се излежава на поста и кротко да си прави своето в удобна симбиоза с мутрите.

Герберските тролове що така се разсмърдяха?

Само тъй ашколсум тва е президент ни му пука да каже всичко на всеки самозабравил се

Това значи че КГБ готви преврат, затова грипенa се пеняви!

В Черна Гора и Македония Даже Сърбия не ще да стане евразийска губерния Кочината на Шундин бива наритана обратно в Азия